Rica ederim tatlimValla bence en azindan ilk bir ay kullanma derim. Koku denen sey molekullerden olusuyor, biz bir seyi kokladigimiz zaman ayni anda o kokuyu yutmus da oluyoruz. Koku molekulleri bebeklerimizin cigerlerine midesine yapismasin degil mi? Kimbilir ne zararlari cikar ilerde.Tabii benim dusuncem bu, herkes nasil isterse, nasil dusunurse...
Eger gelen gidene kolonya verip hijyen yaratmayi istiyorsan -ki cok onemli, millet sokaktan gelecek- O zaman susuz sabunlar var ya durulanmayan, onlardan dokmeni tavsiye ederim millete. Ya da hastanede kim olacaksa yaninda, tembih et gelene gidene versin kapidan girince. Hani purel miydi neydi, onlardan iste.
Yok esim diretti ya koyacagim varsa koymam vallalila güzelmiş yaa
Ay ilahi yerim seni yaayanlız bende bugün çok pozitifim herşeyi beğeniyorum
buda esraya gelsin
Dailymotion - Kim Kay - Lila Lila Li - Müzik Kanalı
Anaa oy birligiyle Lila yapacaklar bu hamisler benim kizimilila da güzell..benimkidee ada deyip duruyor bakalım artık...
canını sıkmaa sende istediğini kooymazsın..sonuçta o senin çocuğun istemediğin isimle seslnmek çok kötü olur cnaım..
zümrayı bende kızıma düşünüyordum ahlaklı kadın demekti sanırsm:26::26: ama güzel isimm
Bence soylenisi cok hos, cok zarifzümra ismine yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Bak sen yaa... Sacini yolmak lazim da neyse.. Guzel demis kocan, benim icimin yagi erididönence ne ki...?:26:
yataklarina asicaz onlar da ooole bakip oyalanicaklar. Olmazsa olmaz valla, benim ilk aldigim seylerdendi. Simdi de her iki yatagina da astim. Bulabilirsem resmini koyayim.
canım ne diyosun benim kaynana çok bilgili kadın geçen diyorki ben belinay istiyorum ismi nasıl olsa baba koyacak kulağna o çağıracak koydururum diyo..eşimde sedaya ben bi defa böyle şaka yaptım senin habern olmadan koyarım diye odaa hakkım helal değil dedi..anne dedi ama kaynanamdan çıt yok tabi..
ohhh ne güzelll canım mobilyayı nasıl yaapcaksınn ben int.baktm pek içime sinen bişey olmadı hazır almıycaz biz teyzem yaptırcak istediğim ama model yokk..zaman geçmeden aradan çıkartalım diyoz:26::26:
zümra nasıl bi isim kızlar
dönence ne ki...?:26:
..
Ay ilahi yerim seni yaa
Anaa oy birligiyle Lila yapacaklar bu hamisler benim kizimiKocam duymasin bir tarafi havalanir valla
Bence soylenisi cok hos, cok zarifannemin bir arkadasinin adi Ziynet. Tamam yasli adi ama bana cok zarif geliyor z'li isimler. Seninki de Zumrut gibi, degerli duruyor.
Bak sen yaa... Sacini yolmak lazim da neyse.. Guzel demis kocan, benim icimin yagi eridi
ben çok cahilimm vallahii..bunu biliyodmm ama adını bilmiyordumm bende alım kızıma buda çok hoşmuşş..Sedacim donence bu, bendeki de bunun degisik hayvanlisi. Almadiysan bu tarz oneririm cunku mozart melodileri caliyor.
Eki Görüntüle 182002
evet.canım bi an önce model ve rengine krar vrmem gerekiyocanım biz oda siparişini verdik
Meltem Modler | Bebek Odalar - Kral
şu modelden mayısın 15i gibi bekliyoruz inş.
az zaman kaldı biran önce karar ver canımmm
güzel bi isim bnce
dün gittiğim yerde bi kız vardı
karin naz dı adı
değişik geldi Allaha yakın olan melek anlamındaymış
anlamı çok güzel ama çokda sevecen gelmedi
ama düşünen olursa alternatif olabilir
canım hani bebek yataklarının üstüne takılıo ya
hem dönüo hemde müzik çalıo
uzulme canim ben de senin gibi oda yapamadim. Yatak odamda bir beyaz gardrop, bir kahverengi yatak odasi takimi, bir krem-mavi karyola(oglumun ilk yatagi) biri kisa biri uzun beyaz bebek mobilyasi, bir da leopar desenli koktuk var. Sen dusun cumbusu artikOkuldan şimdi geldim, son saat dersim var okadar sinir oluyprumkihemen KK ya bakıyım dedim sayfalar almış başını gitmiş:) duvar renklerine girilmiş bugünde biz geçiciyiz bu evde 2 seneye taşınacağımız için oda yapmıyorum oğluma park yatak aldık yanımızda yatacak bazen onun olduğu tarafa duvar kağıdı yaptırsam diyorum ama öyle küçük bir yerde yaşıyoruz ki seçenek yok duvar stickerlarından yapıştırdım en azından bebiş odası havası versin die hiç kullanmadan mobilyalarını taşımak istemedim gittiğim yerden alırım artık,kendi evinde olan arkadaşlara okadar özeniyorum ki bazen odamın rengi kese kağıdı ben de tavsiye ederim eski şampanya rengi modasını artık bu renk aldı sanırım
Okuldan şimdi geldim, son saat dersim var okadar sinir oluyprumkihemen KK ya bakıyım dedim sayfalar almış başını gitmiş:) duvar renklerine girilmiş bugünde biz geçiciyiz bu evde 2 seneye taşınacağımız için oda yapmıyorum oğluma park yatak aldık yanımızda yatacak bazen onun olduğu tarafa duvar kağıdı yaptırsam diyorum ama öyle küçük bir yerde yaşıyoruz ki seçenek yok duvar stickerlarından yapıştırdım en azından bebiş odası havası versin die hiç kullanmadan mobilyalarını taşımak istemedim gittiğim yerden alırım artık,kendi evinde olan arkadaşlara okadar özeniyorum ki bazen odamın rengi kese kağıdı ben de tavsiye ederim eski şampanya rengi modasını artık bu renk aldı sanırım
güzel anlamlı bi isim.. ama biz "R" harfine karşıyızzümra
Güzel, iyi ahlaklı.
Cesur, yürekli.
Zeki, bilgili kadın.
evet canm ben prenses bekliyorum kısmetse
kızlar dönencemiz geldiiii çok güzeeeeeelll:118:
evet bende yapmadım oda beşikle karyolayla idare edicez çünkü kendi evimiz değil.ayrıca biraz büyüyünce genç odası yaparız diyoruz.bebek odasına gerek görmedik.bi gelsinlerde sağlıcakla benim yerimde yatsın ben ayakta uyumaya razıyımuzulme canim ben de senin gibi oda yapamadim. Yatak odamda bir beyaz gardrop, bir kahverengi yatak odasi takimi, bir krem-mavi karyola(oglumun ilk yatagi) biri kisa biri uzun beyaz bebek mobilyasi, bir da leopar desenli koktuk var. Sen dusun cumbusu artikNapiim mecbur boyle idare edecegim ben de.Yeni evine gecince miss gibi oda yaparsin, hem o zaman herkesinki eskimis olur seninki yepppyeni
senin smile kulllanışına da hastayımgüzel anlamlı bi isim.. ama biz "R" harfine karşıyız(eşim yani )
güle güle döndürün
güzel anlamlı bi isim.. ama biz "R" harfine karşıyız(eşim yani )
güle güle döndürün
teşekkür ederim canımmm
ama canım senn eşinde her isme muhalefet
yok içinde Ç-Ğ olmasın yok R olmasın
isim kalmadı
hıh aynen böle söle eşine zehra böle dio de
evet bende yapmadım oda beşikle karyolayla idare edicez çünkü kendi evimiz değil.ayrıca biraz büyüyünce genç odası yaparız diyoruz.bebek odasına gerek görmedik.bi gelsinlerde sağlıcakla benim yerimde yatsın ben ayakta uyumaya razıyım
senin smile kulllanışına da hastayımbendekiler hep aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?