2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hah işte ben de gelene hijyenik olsun diye istiyodum bebe kolonyası alırım falan diye, ama dediğin gibi hijyen için jeller daha mantıklı, sonucta hastanenin asansör düğmesine bile basarken peceteyle basıyorum ben gelen de kızıma dokunursa en azından temiz olsun accık

lila güzelmiş yaa
Yok esim diretti ya koyacagim varsa koymam valla ama begenen varsa koysun valla. ben daha farkli birseyler istiyorum ama son zamanlardaki gibi Ecrin, Ceylin, ne biliim o tarz birseyler degil. Ogretmenleri yoklama yaorken bir Ecrin diyecek, on tane el kalkacak bir isim olmasin. Bu siralar herkes ayni isimleri koyuyor. Isimler guzel olsa bile siradanlasiyor malesef. Ben son zamanlarda ne konuldugunu gormek icn kadikoy sifa bebeklerine bakiyorum, her sayfada ayni isimden en az bir tane. Her ay dogan bebeklerin en az 5 tanesi Ceren, 6 tanesi Ecrin ne biliim 8 tanesi Ceylin falan. Bunlardan cocuguna koyacak varsa kirilmasin bana, isimler cirkin demiyorum, guzeller ama kizilay dagitmis gibiler.

yanlız bende bugün çok pozitifim herşeyi beğeniyorum
buda esraya gelsin

Dailymotion - Kim Kay - Lila Lila Li - Müzik Kanalı
Ay ilahi yerim seni yaa
Anaa oy birligiyle Lila yapacaklar bu hamisler benim kizimi Kocam duymasin bir tarafi havalanir valla

zümra ismine yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Bence soylenisi cok hos, cok zarif annemin bir arkadasinin adi Ziynet. Tamam yasli adi ama bana cok zarif geliyor z'li isimler. Seninki de Zumrut gibi, degerli duruyor.

Bak sen yaa... Sacini yolmak lazim da neyse.. Guzel demis kocan, benim icimin yagi eridi

ohhh ne güzelll canım mobilyayı nasıl yaapcaksınn ben int.baktm pek içime sinen bişey olmadı hazır almıycaz biz teyzem yaptırcak istediğim ama model yokk..zaman geçmeden aradan çıkartalım diyoz:26::26:

canım biz oda siparişini verdik
Meltem Modler | Bebek Odalar - Kral
şu modelden mayısın 15i gibi bekliyoruz inş.
az zaman kaldı biran önce karar ver canımmm

zümra nasıl bi isim kızlar

güzel bi isim bnce
dün gittiğim yerde bi kız vardı
karin naz dı adı
değişik geldi Allaha yakın olan melek anlamındaymış
anlamı çok güzel ama çokda sevecen gelmedi
ama düşünen olursa alternatif olabilir

dönence ne ki...?:26:
..

canım hani bebek yataklarının üstüne takılıo ya
hem dönüo hemde müzik çalıo

canım haklıısn heryerde ecrin nisa ceyln kaynıyo ben bunu eşime anlatmak istiyorum ama odun ee bizim ailede yoksa koyalım ya diyorum bi sınıfta 10 tane ayşe oldğunu düşünn ay ne iğrenç..değişik isim istiyorum dün GÜNEŞ dedim yokk olmazmışş..HAYAT dedimm yok oda neymiş napcam bilmiyorum..kaynanamda karışmasa ölür zaten yatağın cibindiriğine kadar karışıyo kadın yaa

Okuldan şimdi geldim, son saat dersim var okadar sinir oluyprumki hemen KK ya bakıyım dedim sayfalar almış başını gitmiş:) duvar renklerine girilmiş bugünde biz geçiciyiz bu evde 2 seneye taşınacağımız için oda yapmıyorum oğluma park yatak aldık yanımızda yatacak bazen onun olduğu tarafa duvar kağıdı yaptırsam diyorum ama öyle küçük bir yerde yaşıyoruz ki seçenek yok duvar stickerlarından yapıştırdım en azından bebiş odası havası versin die hiç kullanmadan mobilyalarını taşımak istemedim gittiğim yerden alırım artık,kendi evinde olan arkadaşlara okadar özeniyorum ki bazen odamın rengi kese kağıdı ben de tavsiye ederim eski şampanya rengi modasını artık bu renk aldı sanırım

Sedacim donence bu, bendeki de bunun degisik hayvanlisi. Almadiysan bu tarz oneririm cunku mozart melodileri caliyor.
Eki Görüntüle 182002
ben çok cahilimm vallahii..bunu biliyodmm ama adını bilmiyordumm bende alım kızıma buda çok hoşmuşş..
evet.canım bi an önce model ve rengine krar vrmem gerekiyo

uzulme canim ben de senin gibi oda yapamadim. Yatak odamda bir beyaz gardrop, bir kahverengi yatak odasi takimi, bir krem-mavi karyola(oglumun ilk yatagi) biri kisa biri uzun beyaz bebek mobilyasi, bir da leopar desenli koktuk var. Sen dusun cumbusu artik Napiim mecbur boyle idare edecegim ben de.Yeni evine gecince miss gibi oda yaparsin, hem o zaman herkesinki eskimis olur seninki yepppyeni

üzülme fıstık
bebiş sağlıklı olsun gerisi boş , daha çok oda yapar yapar bozarsınız merak etme

evet bende yapmadım oda beşikle karyolayla idare edicez çünkü kendi evimiz değil.ayrıca biraz büyüyünce genç odası yaparız diyoruz.bebek odasına gerek görmedik.bi gelsinlerde sağlıcakla benim yerimde yatsın ben ayakta uyumaya razıyım
güzel anlamlı bi isim.. ama biz "R" harfine karşıyız (eşim yani )

güle güle döndürün
senin smile kulllanışına da hastayım bendekiler hep aynı

güzel anlamlı bi isim.. ama biz "R" harfine karşıyız (eşim yani )

güle güle döndürün

teşekkür ederim canımmm

ama canım senn eşinde her isme muhalefet
yok içinde Ç-Ğ olmasın yok R olmasın
isim kalmadı
hıh aynen böle söle eşine zehra böle dio de

selam güzel annişler
keyifler nasıl?
biz gayet iyiyiz, ama her zaman ki gibi hareketliyiz
okuldan geldikkk mama yiyoruz =)

Kizlar hepinizi opuyorum cok. Yatayim ufak ufak ama oyle kabus ki geceler, uyumak istemiyorum da bir yandan. Gece tuvalete kalkinca dogrulamiyorum yatakta. Hem karnim aciyor, hem belim agriyor. Bir de kramp giriyor bazen. Son aylari da var bu isin, Allahim yardim etsin.
Bu arada benim no 1 sipam gece agladi, firladim tabii. Ne oldu annecim dedim, "kotu yura gordum" dedi. Ne gordun annem dedim, arkadasiyla kendini gormus, uzaklara gidiyorlarmis, bir baska arkadaslari da kus olmus ucmus. gece gece gulsem mi uykum mahvoldugu icin aglasam mi bilemedim yerim senin yurani dedim, yanina kivrildim.Bana diyor ki, sihirli soz soyle kiskis yap.Yaptik tabii Duaya sihirli soz diyor, okuyup uyutunca cook rahatliyor. Sonrasinda minicik yatakta sabah dek heryerim tutulmus uyumusum. Napalim evlat hatri
Gorusuruz!! :79::79::79::79::79:

Not: Yazicam yazicam unutuyorum, annemin halasi tarlada dogum yapmis kendi kendine taa eskiden, onu anlaticam bi ara size. Normal dogumu konusmussunuz ya, hiic korkmayin emin ellerde. Garibim neler yasamis... Bekleyin anaciiiim

teşekkür ederim canımmm

ama canım senn eşinde her isme muhalefet
yok içinde Ç-Ğ olmasın yok R olmasın
isim kalmadı
hıh aynen böle söle eşine zehra böle dio de

benimkide takmıştı ona

ü,ö,ğ,ş,ç olmıyacak diye

ingilizceye soylerken zor oluyomuş...

oleyyy kocişim erken çıkacakmış yemeğe gidicezz. hepinizi çok seviommm muckss

:82::82::82:

bizim evde kutu gibi çocuk odası yok ne yazıkki:) şimdilik odamızda olacak.. inşallah sonra ya balkonu kapattırmayı düşünüyoruz ya da üst kat... bakalım hangisi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…