canım hayırlı olsun aldıkların, listelersen seviniriz gercekten. kac zamandır sana bakıyorum, canım bebek ilk etapta memeden ememeyebiliyormus ya da süt gelmiyormus ya, aç kalınca da sarılık geciriyormus, bu yüzdfen yenidogan maması alalım mı hastane cantamıza sence? gecen kızlara sordum, kimisi hasstane veriyormus diyor ama, ben hala hastaneye bişii soramadım. senin bir bilgin var mıya ben dün öölen uyudum basım agrıdı, bu öglen de geldi uykular ama direndim:) canım maşallah ne güzel işini yapmıssın yaa ben acıkcası süpürmeye cesaret edemiyorum, belime hemen sancı giriyor, eşim süpürseydi ben yavas yavas silerdim ama o da benden tembel, hamile ya
bende sildim süpürdüm .. şükür o kadar sancı kramp girmiyor daha badana isimizi varona basladım mı esas o zaman tıslıcam allahtan yardım edecek cok ama bendede bi hastalık var illa kendim yapıcam:))) bakalım durum o zaman ne gerektircek ben tıslarsam yardımcı olacaklardır:))
Maşallah canım cok hoş olmuşEki Görüntüle 189381
günaydın en güzel hamileler...umarım herkez iyidir
kızımın battaniyesini bitirdim nihayet
iyi geceler kızlar, daha anca yazabiliyorum. geçmişe bakamadım bi türlü yarın sabah inş. bakcam umarım herşey yolundadır....
doktora gittim sabah, kızım koskocaman olmuş1.466 kg olmuş. kafası aşağıda, sağ tarafımda sırt kısmı solumda da bacakları var. çok cici duruyodu meleğim... herşey yolunda dedi doktorum, normal doğumu çok istediğimi söyledim inşallah bi aksilik olmaz normal görünüyor dedi.
hasta odalarını gezdim, doğumhanelere bakamadım :97: doğum vardı çünkü. hastane konusu kesinleşti fiyat bilgisi vs. aldık. suit oda tercih etcem, normal doğum 680 lira. bütün masraflar dahil. Allah korusun yeni doğan bakım ünitesine, küvez vs. ihtiyaç olursa o da dahil fiyata. hastane personeli de çok ilgiliydi doktorumu seviyodum artık hastaneye de tam olarak ısındım, kendi evimmiş gibi bağırabilirim doğumda
sonra kocişle sapancaya ve maşukiyeye gittik, balık ve mantar açlığım sona erdi çok şüküreve geldim, 1 saat uyudum komşuya uğradım derken eve indim yemek yapmaya. kayınvalidem evde değill bi kaç haftadır yemek filan gelince yapabiliyo, hadi onlarda gelsin yemeğe dedim, çeşiti çoğalttım, yemekti çaydı derken, onlar gitti şimdi oturabildim. pilim bitti... ama çok güzel bi gündü. hele kızımı görmek. annesinin bebeği çok şekerdi...
İnsan hamarat olmasınkızlar ben kızımın adını etamine işlicem
sonrada onu pano yapıp yatağının başucuna asıcam
beyaz etamin üstüne ebruli pembe ip aldım
birasdan başlıcam güsel olur inş.
canım hayırlı olsun aldıkların, listelersen seviniriz gercekten. kac zamandır sana bakıyorum, canım bebek ilk etapta memeden ememeyebiliyormus ya da süt gelmiyormus ya, aç kalınca da sarılık geciriyormus, bu yüzdfen yenidogan maması alalım mı hastane cantamıza sence? gecen kızlara sordum, kimisi hasstane veriyormus diyor ama, ben hala hastaneye bişii soramadım. senin bir bilgin var mıya ben dün öölen uyudum basım agrıdı, bu öglen de geldi uykular ama direndim:) canım maşallah ne güzel işini yapmıssın yaa ben acıkcası süpürmeye cesaret edemiyorum, belime hemen sancı giriyor, eşim süpürseydi ben yavas yavas silerdim ama o da benden tembel, hamile ya
hg canım izmirdede öle bi yagdı ki demin gök bosaldı sanki..... simdi durdu güneş var ama genede bogucu bi hava
oh maşallahh işlerinide bitirmişin ne güzel ben olsam çoktan yatmıştıminsan bu saatlerde 1 saat bile yatsa acayip dinlenmişş hissediyo kendini
hayrlı olsun aldıklarınız canım resimleride olsaydı keşke bakardık
şekerim biz pelcelle birlikte cumartesileri hamile yogasına gidiyoruz. benim dotkorum da ben söyleyince ooo çok iyi yapıyosun dedi. önceden söylemedi. eskiden ebru şallıyla hamile pilatesi yapıyodum. ama pilatesi önceden yapmış olmak gerekiyo. şimdi yoga yapıyorum. yogada önceden yapma şartı yok. ama doktor mutlaka haftada 3 yap, o zaman çok faydalı olur dedi. ben de evde öğrendiğim hareketleri yapıyorum.
çok teşekkürler canım:)
eğer öyle yaparsan şeker arkadaşımın kızında olmuştu kızarıklıklarla muhtemelen karşılaşirısın bebişinde 1 yaşına kadar özellikle sabun tozu kullan bence
Karnımda ağrıyo nedense
Maşallah canım cok hoş olmuş
:
tamam canım öle yapayım bari çok tepki aldım
geçmiş olsun canım ayağını felanmı üşüttün acaba...ayy sağol tatlım ördük bitti şükür proje aşaması örmemden daha uzun sürdü
Aldıklarımın listesi tamamdır kızlar:
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...erine-aldiklari-ciciler-118.html#post19033628
BYD canım sen kaç haftalıksın..????
ya çok sıkıcı bi gün nedense bugün.
aldıklarımın listesi tamamdır kızlar:
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...erine-aldiklari-ciciler-118.html#post19033628
ben baktım listene fıstık
açıkçası gözüm korktu daha çok eksiğim var :97:
senin adınada sevindim vala bitmiş alışverişin
maşallahhh canımmm ben daha bi çöp almadım
çok saolun kızlar. e-bebek teki kampanyalar nisan sonunda bitiyodu. bitmeden alalım dedik bi gazla son gün aldık işte:)
daha zaman var alınır hepsi merak etmeyin:)
e bebek bulunduğum şehirde var..hatta iş yerime çok yakın ama nedense bi türlü giremedim yolum düşmedi eşimde hepsini bi demlik alalım diyo..ama pat diye almak istemiyorum..oda bu konularda umursamaz biraz hatta çok rahat buda çileden çıkartıyor beni bakalım inş.bende bitirirm..eksiklerini kızımın
biz bayanlar tez canlıyız erkekler gayet rahat.bunun ortasını bulmak lazım. o zaman sıkıntılar son bulacak. ama ortayı kim bulacaktek tarflı olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?