2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende sildim süpürdüm .. şükür o kadar sancı kramp girmiyor daha badana isimizi var ona basladım mı esas o zaman tıslıcam allahtan yardım edecek cok ama bendede bi hastalık var illa kendim yapıcam:))) bakalım durum o zaman ne gerektircek ben tıslarsam yardımcı olacaklardır:))

ohhh maşallah hatunlar size, ben anca yemek yaptım valla, zaten yagmurlu hava, camasırları dısarı asamadım, içeri asınca da toz hep içerde kalıyo, çamasırları kurutur ütülerim, ondan sonra da yaparım heralde

Selam bayanlar, kötü havalarda size de kasvet basar mı? Ben hep mutsuz olurum hernedense. Kötüde rüyalar gördüm bi garibim bugün. Kalkiym yemek neyn yapayım vakit geçsin.
Karnımda ağrıyo nedense
Eki Görüntüle 189381

günaydın en güzel hamileler...umarım herkez iyidir

kızımın battaniyesini bitirdim nihayet
Maşallah canım cok hoş olmuş

Yerim yerim o meleği, maşallah canım. Allah daha iyi etsin inşallah.

kızlar ben kızımın adını etamine işlicem
sonrada onu pano yapıp yatağının başucuna asıcam
beyaz etamin üstüne ebruli pembe ip aldım
birasdan başlıcam güsel olur inş.
İnsan hamarat olmasın
Yap yap canım güzel olur bence

ilahi güldürdün beni ben de hiç yapmıyorum ama akşam misafir gelecek ne de olsa bir süpürmek istiyor yani... bu arada benim eşim de pek yardım etmez temizliğe...

hg canım izmirdede öle bi yagdı ki demin gök bosaldı sanki..... simdi durdu güneş var ama genede bogucu bi hava

bilirim izmirin yağmurunu göz gözü görmez... üniversite yıllarım izmirde geçti hala burnumda tütüyor

oh maşallahh işlerinide bitirmişin ne güzel ben olsam çoktan yatmıştım insan bu saatlerde 1 saat bile yatsa acayip dinlenmişş hissediyo kendini

doğru diyosun canım da sonra gece uyuyamıyorum

çok teşekkürler canm. valla yenidoğan maması götüren hiç duymadım. heralde öyle bi durumda hastane veriyodur ne biliyim. gereksiz bence alam boşa. allah korusun öyle bişey olsa ve hastane vermezse, eşin gider alır bi yerden ne biliyim.

hayrlı olsun aldıklarınız canım resimleride olsaydı keşke bakardık

teşekkürler canım:)

bodrumda hamile yogası yok olsa ben de gidicektim ama yoga cd si aldım bende evde yapmaya çalışıyorum. bencede yararlı,hem nefes alış verişlerini düzenliyor hemde insanı rahatlatıyor.doğumda yardımcı oluyormuş nefes alışlarda..pilatesi doktorum istemedi kesinlikle..bedeni yoracak hareketler yapma dedi.

eğer öyle yaparsan şeker arkadaşımın kızında olmuştu kızarıklıklarla muhtemelen karşılaşirısın bebişinde 1 yaşına kadar özellikle sabun tozu kullan bence

tamam canım öle yapayım bari çok tepki aldım

Karnımda ağrıyo nedense

Maşallah canım cok hoş olmuş

:

geçmiş olsun canım ayağını felanmı üşüttün acaba...ayy sağol tatlım ördük bitti şükür proje aşaması örmemden daha uzun sürdü

Olabilir canım biraz kötü yatarım, sagım solum açılır ondandır muhtemelen. Maşallah cok güzel olmuş ben hiç tığ işi bilmem. Birazcık şiş örgü beceririm oda afakanlar basar öremem Sağolsun banada ablam örüyodu, düğmelerini falan dikse fotoları atıcam inşallah

ben baktım listene fıstık
açıkçası gözüm korktu daha çok eksiğim var :97:
senin adınada sevindim vala bitmiş alışverişin

maşallahhh canımmm ben daha bi çöp almadım

çok saolun kızlar. e-bebek teki kampanyalar nisan sonunda bitiyodu. bitmeden alalım dedik bi gazla son gün aldık işte:)

daha zaman var alınır hepsi merak etmeyin:)

çok saolun kızlar. e-bebek teki kampanyalar nisan sonunda bitiyodu. bitmeden alalım dedik bi gazla son gün aldık işte:)

daha zaman var alınır hepsi merak etmeyin:)

e bebek bulunduğum şehirde var..hatta iş yerime çok yakın ama nedense bi türlü giremedim yolum düşmedi eşimde hepsini bi demlik alalım diyo..ama pat diye almak istemiyorum..oda bu konularda umursamaz biraz hatta çok rahat buda çileden çıkartıyor beni bakalım inş.bende bitirirm..eksiklerini kızımın

biz bayanlar tez canlıyız erkekler gayet rahat.bunun ortasını bulmak lazım. o zaman sıkıntılar son bulacak. ama ortayı kim bulacak tek tarflı olmuyo

biz bayanlar tez canlıyız erkekler gayet rahat.bunun ortasını bulmak lazım. o zaman sıkıntılar son bulacak. ama ortayı kim bulacak tek tarflı olmuyo

ay yom canım benimkide bi başka rahat yani..saldm çayıra mevlam kayıra hesabı..bakalım yoksa cingan çıkartıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…