kızlar bitirdim sonunda
inş. çerçeveletip pano olarak asıcam kızımın yatağının başına
Eki Görüntüle 189637
kızlar bitirdim sonunda
Eki Görüntüle 189637
kızlar bitirdim sonunda
Eki Görüntüle 189637
canım çok güzel olmuşşş ellerine sağlık
nasıl bişey canımm anlayamadım tam
ben şu tarz düşünüyorum ama yapabilirler mi bilmiorum
Eki Görüntüle 189641
Eki Görüntüle 189642
Eki Görüntüle 189644
serbula battaniyene bayildim ben beceremem o isi hazirini gordum gecen gun bi bebek mazasinda onu alacagim bendeama bi hirka ordurtdum onu gostereyim bende size durun:)
Hera gule gule kullansin bebegin canim tam teferruatli yapmissin alisverisi bende basladim yavastan artik ama su sut sagma makinesi hakkinda kafam cok karisik hangi marka alsam diye
Zehra cok guzel olmus Cagla nin panosu ne guzle hazirliklar bunlar boyle
sen kendin mi cerceveye koyucaksın? benimkiler büyük olduğu için ben cerceveciye götürüp yaptırmıştım
giderkenden tuafiyeden tuzluk gibi serpmeli beyaz sim aldım üst camı koymadan sim serp dedim adama yapmıştı
gündüzleri belli olmuyo ama akşamları oda ışıkları yanınca çok güzel parlıyo
eğer sen evde bir çerceveye takıcaksan simleyebillirsin
cerceveye takmadan hafifçe sim serp etaminin üzerine
akşam çekebillirsem benim kızın odasına annemin yaptığı goblenin resmini çekerim yarın atarım ok?
Olsun canim insallah dostluklarimiz baki kalir, Turkiye'ye donunce ben size pisirir tasiririm zevklecanım bu hızla bir çırpıda olacak inşallah senin kadar yoğun olmasam da benimkide hiç yer görmüyor ama yapımda var benim hayatta oturamam keşke doğumgününe davetlin olabilsek çok uzaksın canım yaa:) pastayı heycanla bekliyorum bir erkek annesi adayı olarak hatta mutfağı acayip seven biri olarak oğluşumun diş pastasını bile ayarladım yaniii kısaca sen de gelecekteki kendimi gördüm de şu öğlen misafir işi fazla olmuş birass
Eki Görüntüle 189150
Sagol canim, cok tesekkur ederiz teyzesi.Ellerine sağlık canım. Mmm, çok lezzetli olmuştur :)))) Oğlunun doğum günü kutlu olsun :)))
Rüyan da gerçek olsun inşallah :))) Ne güzel bi rüyaymış :)))
Tesekkur ederim canim, yapilisini daha sonra bloguma ekleyecegim. Aslinda yapmasi cok da zor degil. El aliskanligi oluyor yapa yapa.cnm nası yaptın bunu resmen arabayı çizmişsin ellerine sağlık elin kolun dert görmesin
Yordu ama hamilelikten dolayi iste.. Cok sagol canimellerine sağlık ne kadar güzel bir pastaa çok yormuştur bu senii resmen oyuncak arabalr gibi gerçek gibi duruyorr...çookkk güzellll çok şanslı oğlunnn....
vay be
Sagol tatlimevet yoklugun bayagı belli oldu canım bunlar tatlı telaşlar :))
oyy maşallah canım pek hamaratsın süper görünüyor ellerine saglık.. :)
Sagol canimMaşallah canım cok güzel olmuş, afiyetle yiyin gari
Maşallah kilosu cok güzel canım allah daha iyi etsin insallah:97:
Amin canim hepimizinkine... Optum cokMelikecim iyi seneler canım umarım bebeğin ve eşinle nice yıllara
oğlun annesinin kıymetini bilsinçok marifetlisin canım muhteşem olmuş. oğluşuna sağlıklı bi ömür versin Allah.
maşallah tatlım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına...
Sagol canim benimbayıldım bu pastaya süper olmuş canım
Bu kadarina gerek yok tatlim, inan insan kendini bosa yoruyor aslinda. Disariya soylesem daha az masrafi olurdugünaydınlar. ayy maşallah ne güzel pasta yapmış arkadaş. kendimi mutfakta biraz daha geliştirmem gerektiğini anladım tekrar tekrar
çok şıkmış canım kızının hırkasııı
bende çok beğenmiştim bu modeli
en ii günlerde giysin inş.sagol canim..
sakami bu 45 kisilik misafirmi agirladin canim bu halinleKizlar umarim iyisinizdir, foruma giremiyorum bu aralar ama yarindan itibaren sohbetteyim insallah. Bugun uzerimden tir gecti, tam 45 kisilik. Yediler ictiler dagittilar... Ama cocuklar cok mutlu oldu ya yeter bana. Ama herkesi yollayip beyaz sandalyelerimi cikolatadan arindirmaya calisirken bel agrimdan agladim vallahievin heryeri oyuncak doluydu hala da dolu Artik gucum bitti, saatlerdir o koltuk senin bu koltuk benim deviriyorum bir yerimi Dogurmadigima sukur diyorum
Neyse optum herkesi, gorusuruz :79:
:masallah ne cesaret varmis sende de
ben 8 10 kisilik yemek hazirlayip agirliyorum misafirler gidince ortaligi toplayip basliyorum zirzir aglamayaagrilar yuzunden
kızlar bitirdim sonunda
Eki Görüntüle 189637
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?