2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bitirdim sonunda
inş. çerçeveletip pano olarak asıcam kızımın yatağının başına

çok güzel olmuş canım face de yazdım ama çıkmadı :44:
cerceveye koyduracaksan üzerine ince sim attır
benim evde goblemlerim var hepsine sim attırdım çok hoş oldular...

nasıl bişey canımm anlayamadım tam
ben şu tarz düşünüyorum ama yapabilirler mi bilmiorum

serbula battaniyene bayildim ben beceremem o isi hazirini gordum gecen gun bi bebek mazasinda onu alacagim bende ama bi hirka ordurtdum onu gostereyim bende size durun:)
Hera gule gule kullansin bebegin canim tam teferruatli yapmissin alisverisi bende basladim yavastan artik ama su sut sagma makinesi hakkinda kafam cok karisik hangi marka alsam diye
Zehra cok guzel olmus Cagla nin panosu ne guzle hazirliklar bunlar boyle

nasıl bişey canımm anlayamadım tam
ben şu tarz düşünüyorum ama yapabilirler mi bilmiorum

Eki Görüntüle 189641

Eki Görüntüle 189642

sen kendin mi cerceveye koyucaksın? benimkiler büyük olduğu için ben cerceveciye götürüp yaptırmıştım
giderkenden tuafiyeden tuzluk gibi serpmeli beyaz sim aldım üst camı koymadan sim serp dedim adama yapmıştı
gündüzleri belli olmuyo ama akşamları oda ışıkları yanınca çok güzel parlıyo

eğer sen evde bir çerceveye takıcaksan simleyebillirsin
cerceveye takmadan hafifçe sim serp etaminin üzerine
akşam çekebillirsem benim kızın odasına annemin yaptığı goblenin resmini çekerim yarın atarım ok?

çok şıkmış canım kızının hırkasııı
bende çok beğenmiştim bu modeli
en ii günlerde giysin inş.

yok canım bnde dışarda çerçevleticem
anladım sim işimi güsel olucak gibi geldi
saol fikir için ama yinede resmini de istesem çok şey istemiş olmam dimi?

Kizlar umarim iyisinizdir, foruma giremiyorum bu aralar ama yarindan itibaren sohbetteyim insallah. Bugun uzerimden tir gecti, tam 45 kisilik. Yediler ictiler dagittilar... Ama cocuklar cok mutlu oldu ya yeter bana. Ama herkesi yollayip beyaz sandalyelerimi cikolatadan arindirmaya calisirken bel agrimdan agladim vallahi evin heryeri oyuncak doluydu hala da dolu Artik gucum bitti, saatlerdir o koltuk senin bu koltuk benim deviriyorum bir yerimi Dogurmadigima sukur diyorum
Neyse optum herkesi, gorusuruz :79:

Olsun canim insallah dostluklarimiz baki kalir, Turkiye'ye donunce ben size pisirir tasiririm zevkle Pastan super gorunuyor, Allah o gunleri de gostersin insallah.

Ellerine sağlık canım. Mmm, çok lezzetli olmuştur :)))) Oğlunun doğum günü kutlu olsun :)))
Rüyan da gerçek olsun inşallah :))) Ne güzel bi rüyaymış :)))
Sagol canim, cok tesekkur ederiz teyzesi.
cnm nası yaptın bunu resmen arabayı çizmişsin ellerine sağlık elin kolun dert görmesin
Tesekkur ederim canim, yapilisini daha sonra bloguma ekleyecegim. Aslinda yapmasi cok da zor degil. El aliskanligi oluyor yapa yapa.
ellerine sağlık ne kadar güzel bir pastaa çok yormuştur bu senii resmen oyuncak arabalr gibi gerçek gibi duruyorr...çookkk güzellll çok şanslı oğlunnn....
Yordu ama hamilelikten dolayi iste.. Cok sagol canim

evet yoklugun bayagı belli oldu canım bunlar tatlı telaşlar :))

oyy maşallah canım pek hamaratsın süper görünüyor ellerine saglık.. :)
Sagol tatlim

Maşallah canım cok güzel olmuş, afiyetle yiyin gari

Maşallah kilosu cok güzel canım allah daha iyi etsin insallah:97:
Sagol canim

Amin canim hepimizinkine... Optum cok

bayıldım bu pastaya süper olmuş canım
Sagol canim benim

günaydınlar. ayy maşallah ne güzel pasta yapmış arkadaş. kendimi mutfakta biraz daha geliştirmem gerektiğini anladım tekrar tekrar
Bu kadarina gerek yok tatlim, inan insan kendini bosa yoruyor aslinda. Disariya soylesem daha az masrafi olurdu

slm arkadaslar,mıde yanmam hıç geçmiyor ne zaman bıter bu yangın(((27 haftalık olduk hala cayır cayır mıdem

[/COLOR]

bucannnnnjaponesin alıntılarında gördüm bi pasta resmi paylaşmışsın yaaa
o geçen gün benim gittiğim diş buğdayı partisinin pastası
kk dan tanıştığmz bi arkadaşım oğlu için yaptırdı
hatta bende muffin yapıp gitmiştimmm

esracım ellerine sağlık bi kere daa oğluşunun doğum günü kutlu olsun
üstünden büyük bi yük kalkmıştır
Rabbim dinlendirsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…