2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya çocukken yaptırmıştım yani.ama şimdi yaparlar mı acaba?7.aydan sonra yapmıyolar die biliyorum.kaydım var sağlık ocağında ama arayan soran olmadı aşı için

belirli tarih aralığında yapılıyor da sen sağlık ocağını bi ara sor en iyisi. onların aramamaları da bi tuhaf

güzel haberlerini bekliyoruz

hıhhh bnde öle diorum canımm yumuşatıcı durulanmıo
yıkama esnasında koyucam

Sağolasın canım yok tatlım pendikte oturuyorum şifaya gidiyorum, kocaelide olsaydım dayım doktor orada ondan tavsiye alırdım tahminen eski çalıştığı konak hastanesimiydi öyle bişiydi :) oraya giderdim. maşukiyeye gezmeye geldik, ben orayı çok seviyorum tepeye çıkmadan restoranların dere kenarında kurulu olduğu bi yer var. oraya gidiyoruz hep. dün hava çok hoştu, dağ havası serindi, merkeze inince nasıl terledim :)

ne güzelmiş kardeşinin mesleği, bende alabalık aldım geçen sene ordan, buzlukta olması çok iyi oluyor, hazır yemesi daha güzel tabi ama her zaman fırsat olmuyor.

selam kızlar bebeğinin çamaşırlarını yıkayan anneler olmuş süper bende haftaya yıkayıp çantamı hazırlamayı düşünüyorum kısmetse :)
haftaya cuma 33. haftamda olacağımda eee yavaş yavaş vaktidir değil mi

ne güzel herkes başlamış yıkamaya bende 32. haftamda başlıycam, bişey kalmadı ya çok mutluyum bende roxy alcam da bişey sorcam bu bebiş kıyafetlerini bizdeki gibi renk ayrımı yaparak mı yıkıycaz :26: cehaletten ölüyomm ya

Merhaba kızlar nasılsınız? Cumadan beri giremiyorum, hiç açamadım siteyi, işlerim yüzünden. Herkes iyidir umarım? Çınar'dan yeni haber var mı?

Bu arada cuma akşamı e-bebek'ten çılgın alışveriş yaptık. 400 tl hediye çeki kazandık. Sonra cumartesi gidip o 400 tl lik çeki de harcadık. Hemen hemen herşeyi aldık. Birazdan aldıklarımın listesini ciciler topiğine yazmayı düşünüyorum, resimleri yok ama

Ben de haftaya bebiş giysilerini yıkamaya başlayacağım sanırım. Annem ütüye gelicek. Dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım. Görümcem onları kullanmış memnunmuş. Ben de kurutucu yok ama, kurutucusu olan varsa aklında olsun yumuşatıcı şartmış, kurutucu çok sertleştiriyomuş.

kızlaarrr ! aranızda yoga ya da pilates yapan var mıı??:44: program izliyodum da ordan aklıma geldi paylaşayım dedimm :44:benm doktorum hiç önermedi yoga yada pilatesii

ya kızlar ben bi şey itiraf edeyim herhalde ilk bi kaç kere bebeğin çamaşırlarını ayrı yıkar, sonra uğraşamaz hepsini bizim beyazlarla yıkarım gibi geliii baaa
hahahaha ay almesin canım yhaaa
ay iyi haberlerle dönersiniz insallah canım

o bebegin sanslıymış simdiden ballı bebişin güle güle kullansın cicilerini çınar bebek iyi dur sana sayfayı atayım yada alıntıyla oku :)

canım bu yaseminin gecenlerde gelip yazıdıgı yazı ama direk sayfayı istersen 4291. sayfa:)

kızlaarrr ! aranızda yoga ya da pilates yapan var mıı??:44: program izliyodum da ordan aklıma geldi paylaşayım dedimm :44:benm doktorum hiç önermedi yoga yada pilatesii

ben hamile olduğumu öğrendim o heyecanla gittim ebru şallı nın plates cd sini aldım. bir gün yaptım. sonra dr a danışayım bakalım ne diyecek dedim. gerek yok dedi dr. cd yatıyo şimdi evde. ama keşke yapsaydım diyorum şimdi. dr u dinlemeseydim. vücudum daha esnek olurdu. ebru şallı sporcu biri onun gibi eğilip bükülemezdim ama yapabildiğim kadarını yapardım. şu topiğe de bir kadın doğumcu üye olmadı ha. sorardık ne güzel

şekerim biz pelcelle birlikte cumartesileri hamile yogasına gidiyoruz. benim dotkorum da ben söyleyince ooo çok iyi yapıyosun dedi. önceden söylemedi. eskiden ebru şallıyla hamile pilatesi yapıyodum. ama pilatesi önceden yapmış olmak gerekiyo. şimdi yoga yapıyorum. yogada önceden yapma şartı yok. ama doktor mutlaka haftada 3 yap, o zaman çok faydalı olur dedi. ben de evde öğrendiğim hareketleri yapıyorum.

çok teşekkürler canım:)

ay çok teşekkürler. çok sevindim valla. çınar'a bak yaramaz. aman allahım hele o el yok mu? canım benim yaa... inşallah toparlar bir an önce.

bizde aynne öle olduk cok duygusal bir kare :) canım ne demek önemli değil daha öncede bi arkadas sormustu onada sayfayı iletmiştim hazırlıklıydım yani:)

ayy kızlar sonunda bitirdim işlerimi... tıslaya tıslaya tatlımı yaptım evi sildim süpürdüm (üstün körü görünen yerleri) kendimi yıkadım namazımı kıldım en sonunda totom koltuk yüzü gördü... ama yorulmuşum yauwww
bu arada burda deli gibi yağmur yağıyor sanki gök delinmiş gibi ve saatlerdir de hiç durmadı bizim evin önündeki sokak dere oldu walla tam uyuma havası var gidip yatsam mı acık napsam bilemedim:18:

canım hayırlı olsun aldıkların, listelersen seviniriz gercekten. kac zamandır sana bakıyorum, canım bebek ilk etapta memeden ememeyebiliyormus ya da süt gelmiyormus ya, aç kalınca da sarılık geciriyormus, bu yüzdfen yenidogan maması alalım mı hastane cantamıza sence? gecen kızlara sordum, kimisi hasstane veriyormus diyor ama, ben hala hastaneye bişii soramadım. senin bir bilgin var mı ya ben dün öölen uyudum basım agrıdı, bu öglen de geldi uykular ama direndim:) canım maşallah ne güzel işini yapmıssın yaa ben acıkcası süpürmeye cesaret edemiyorum, belime hemen sancı giriyor, eşim süpürseydi ben yavas yavas silerdim ama o da benden tembel, hamile ya

hg canım izmirdede öle bi yagdı ki demin gök bosaldı sanki..... simdi durdu güneş var ama genede bogucu bi hava

oh maşallahh işlerinide bitirmişin ne güzel ben olsam çoktan yatmıştım insan bu saatlerde 1 saat bile yatsa acayip dinlenmişş hissediyo kendini

hayrlı olsun aldıklarınız canım resimleride olsaydı keşke bakardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…