yok canım ben koymadım
ya çocukken yaptırmıştım yani.ama şimdi yaparlar mı acaba?7.aydan sonra yapmıyolar die biliyorum.kaydım var sağlık ocağında ama arayan soran olmadı aşı için
yarın bebişimi görecemm ayrıca işedee gitmeyecemdoktor geçen ay önümüzdeki ay geldiğinizde kalbine ciğerlerine falan bakacaz demiştii sorun çıkmaz inşallahh güzell güzell görür gelirim :124::124::124::124::124::124::124::124::124:
canım yumusatıcı camasırın üzerinde az da olsa kalıntı bırakıyor, bence koyma, zaten şampuan cok köpüren bişi, dozunu ayarlayamazsan her yeri köpük basar. yıkama esnasında dalin ya da bebek yumusatıcı hangisini begendiysen onu koy, acayip yumusak olmus camasırlar, öneririm yani.
ayyy kimdi ki:26: geçmişe bi dalınca geri cıkamıyorum ki ben, mazur görün o zaman
Selam bayanlar,nasılsınız?bugün öğleden sonra dersim yok.keşke her gün böyle olsa.37 ye kadar çalışmayı istiyordum ama bu gidişle 32 ye kadar çalışabilsem şükredicem.çok ağırlaştım kızlar be göbişimi taşıyamıyorum.
Bu arada kızıma boncuk takan,iyi dileklerde bulunan tüm teyzoşlarına teşekkür ederim.
ne güzel bir gün olmuş senin için.maaşallah kuzuna canıminsan nasıl da şaşırıyor her gdişinde büyüdüğünü görünce.dudakları bile kalınlaşmış gibi geldi bu kez bana.
sen de mi Kocaeli'de oturuyorsun canım? hangi hastaneye gidiyorsun? Biz de Maşukiye planları yapıyoruz ama havalar bi düzelemedi en sonunda kardeşim benim ormancı her gün oralarda ordan alabalık getirttik buzluğa attım,bir iki çıkarıp yapıyorum.orda yemek bir başkadır tabi.afiyet olsun canım size.
hahahaha ay almesin canım yhaaaya kızlar ben bi şey itiraf edeyim herhalde ilk bi kaç kere bebeğin çamaşırlarını ayrı yıkar, sonra uğraşamaz hepsini bizim beyazlarla yıkarım gibi geliii baaa
ay iyi haberlerle dönersiniz insallah canımyarın bebişimi görecemm ayrıca işedee gitmeyecemdoktor geçen ay önümüzdeki ay geldiğinizde kalbine ciğerlerine falan bakacaz demiştii sorun çıkmaz inşallahh güzell güzell görür gelirim :124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Merhaba kızlar nasılsınız? Cumadan beri giremiyorum, hiç açamadım siteyi, işlerim yüzünden. Herkes iyidir umarım? Çınar'dan yeni haber var mı?
Bu arada cuma akşamı e-bebek'ten çılgın alışveriş yaptık. 400 tl hediye çeki kazandık. Sonra cumartesi gidip o 400 tl lik çeki de harcadık. Hemen hemen herşeyi aldık. Birazdan aldıklarımın listesini ciciler topiğine yazmayı düşünüyorum, resimleri yok ama
Ben de haftaya bebiş giysilerini yıkamaya başlayacağım sanırım. Annem ütüye gelicek. Dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım. Görümcem onları kullanmış memnunmuş. Ben de kurutucu yok ama, kurutucusu olan varsa aklında olsun yumuşatıcı şartmış, kurutucu çok sertleştiriyomuş.
merhaba canım;
ben ara ara giriyorum topiğe,özellikle prematüre bebekler bölümüne girip okuyorum,bu sayfayı okumak canımı acıttığı için okumamaya çalışıyorum...mesajını profilinden tesadüfen okuduğum için gelişmeleri paylaşmak istedim..sana özelden bahsetmiştim gerçi ama merak eden arkadaşlar varsa onlarlada paylaşmş olayım çınarımın son durmunu..
çınarımın ciğerlerinde hava kaçağı olduğu için 2 tüp takılıydı,bunlardan biri geçen hafta çıktı,diğerinide ne olur ne olmaz diye bekletiyorlardı ki benim oğlum bu tüpten sıkılmış ve hortumunu çekmiş,doktoru bugün bana oğlmu şikayet etti,tüpün hortumunu çekmiş oğlunuz,biz zaten çekicektik ama o bizden önce çekmiş dedi :):)...oğlum bana sinyal gönderiyor sanırım yaramaz olucam diye
solunum cihazına halen bağlıyız,doktoru ciğerlerindeki tüpü çıkarınca solunum cihazından da çıkarmaya çalışıcaz dedi,önümüzdeki hafta bunun için uğraşırlar sanırım..
oğlumun pişiği var,hemde ciddi derecede,benden pişik kremi istemişlerdi ismini şuan hatırlayamıyorum,devletin karşıladığı kremlerden biriydi, bu iyi gelmedi bende dün unibaby'nin pişik kremini götürdüm çok iyi diye duymuştum umarım faydasını görürüz..pişiği bezindenmi oldu yoksa antibiyotik kullanımından mı bilemiyorum...prematüreler için sadece molfix bebek bezi ürettiği için onu alıyorduk doktoru prima alamazmısınız dedi?maddiyattan dolayı bu bezi aldığımızı sandı heralde,ben zaten prima kullanmak istiyorum ama prematüre için olanı üretmiyorlarmış dedim, doktorda büyük olsun farketmez diyince hemen primanın premiumcare olanındadan aldım sizinde aklınızda bulunsun diye detaylı yazıyorum sakın primadan şaşmayın...
tavsiyede bulunmuşken süt sağma makinası alıcak arkadaşlara medeladan şaşmamalarını söyleyebilirim..hastanede bir çok anne süt sağdığı için herkezde farklı makinalar var ve hiç biri makinasından memnun değil benden başkahiç canım yanmıyor ve kuvvetli çekiş gücüne sahip kesinlikle tavsiye ediyorum..
doğumdan sonra bizden hemen süt sağma makinası istemişlerdi eşimde medelayı bulamadığı için bebedorun kini almış göğüs uçlarım resmen mahfolmuştu,tabi hemen iade ettim o makinayı ve arkadaşım bana medelayı getirdi..göğüsümde ki yaralarada lansinohun kremi iyi geldi buda aklınızda olsun...
bizden haberle böyle çınarımın teyzeleri..dualarınız için teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun...
hepinize sağlıklı doğum diliyorum...
size çınarımla duygusal anımızdan bir kare bırakarak iyi geceler dilemek istiyorum...şimdilik hoşakalın....
Eki Görüntüle 186571
kızlaarrr ! aranızda yoga ya da pilates yapan var mıı??:44: program izliyodum da ordan aklıma geldi paylaşayım dedimm :44:benm doktorum hiç önermedi yoga yada pilatesii
kızlaarrr ! aranızda yoga ya da pilates yapan var mıı??:44: program izliyodum da ordan aklıma geldi paylaşayım dedimm :44:benm doktorum hiç önermedi yoga yada pilatesii
hahahaha ay almesin canım yhaaa
ay iyi haberlerle dönersiniz insallah canım
o bebegin sanslıymış simdiden ballı bebişin güle güle kullansın cicilerini çınar bebek iyi dur sana sayfayı atayım yada alıntıyla oku :)
canım bu yaseminin gecenlerde gelip yazıdıgı yazı ama direk sayfayı istersen 4291. sayfa:)
ay çok teşekkürler. çok sevindim valla. çınar'a bak yaramaz. aman allahım hele o el yok mu? canım benim yaa... inşallah toparlar bir an önce.
canım hayırlı olsun aldıkların, listelersen seviniriz gercekten. kac zamandır sana bakıyorum, canım bebek ilk etapta memeden ememeyebiliyormus ya da süt gelmiyormus ya, aç kalınca da sarılık geciriyormus, bu yüzdfen yenidogan maması alalım mı hastane cantamıza sence? gecen kızlara sordum, kimisi hasstane veriyormus diyor ama, ben hala hastaneye bişii soramadım. senin bir bilgin var mıMerhaba kızlar nasılsınız? Cumadan beri giremiyorum, hiç açamadım siteyi, işlerim yüzünden. Herkes iyidir umarım? Çınar'dan yeni haber var mı?
Bu arada cuma akşamı e-bebek'ten çılgın alışveriş yaptık. 400 tl hediye çeki kazandık. Sonra cumartesi gidip o 400 tl lik çeki de harcadık. Hemen hemen herşeyi aldık. Birazdan aldıklarımın listesini ciciler topiğine yazmayı düşünüyorum, resimleri yok ama
Ben de haftaya bebiş giysilerini yıkamaya başlayacağım sanırım. Annem ütüye gelicek. Dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım. Görümcem onları kullanmış memnunmuş. Ben de kurutucu yok ama, kurutucusu olan varsa aklında olsun yumuşatıcı şartmış, kurutucu çok sertleştiriyomuş.
ya ben dün öölen uyudum basım agrıdı, bu öglen de geldi uykular ama direndim:) canım maşallah ne güzel işini yapmıssın yaa ben acıkcası süpürmeye cesaret edemiyorum, belime hemen sancı giriyor, eşim süpürseydi ben yavas yavas silerdim ama o da benden tembel, hamile yaayy kızlar sonunda bitirdim işlerimi... tıslaya tıslaya tatlımı yaptım evi sildim süpürdüm (üstün körü görünen yerleri) kendimi yıkadım namazımı kıldım en sonunda totom koltuk yüzü gördü... ama yorulmuşum yauwww
bu arada burda deli gibi yağmur yağıyor sanki gök delinmiş gibi ve saatlerdir de hiç durmadı bizim evin önündeki sokak dere oldu walla tam uyuma havası var gidip yatsam mı acık napsam bilemedim:18:
ayy kızlar sonunda bitirdim işlerimi... tıslaya tıslaya tatlımı yaptım evi sildim süpürdüm (üstün körü görünen yerleri) kendimi yıkadım namazımı kıldım en sonunda totom koltuk yüzü gördü... ama yorulmuşum yauwww
bu arada burda deli gibi yağmur yağıyor sanki gök delinmiş gibi ve saatlerdir de hiç durmadı bizim evin önündeki sokak dere oldu walla tam uyuma havası var gidip yatsam mı acık napsam bilemedim:18:
ayy kızlar sonunda bitirdim işlerimi... tıslaya tıslaya tatlımı yaptım evi sildim süpürdüm (üstün körü görünen yerleri) kendimi yıkadım namazımı kıldım en sonunda totom koltuk yüzü gördü... ama yorulmuşum yauwww
Merhaba kızlar nasılsınız? Cumadan beri giremiyorum, hiç açamadım siteyi, işlerim yüzünden. Herkes iyidir umarım? Çınar'dan yeni haber var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?