2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

zazzez cok guzel olmus canım
uzun omurlu olsun canım adıyla

buarada evde olmak yaradı bana valla
oooh yaptım yemeklerimi 3 de bi
yatmısım 5 de kalktım

Eki Görüntüle 189644
serbula battaniyene bayildim ben beceremem o isi hazirini gordum gecen gun bi bebek mazasinda onu alacagim bende ama bi hirka ordurtdum onu gostereyim bende size durun:)

canımm çok sağol senin kızının hırkasıda pek güzel kokoş mu kokoş banada fikir oldu bende battaniyenin köşelerine böle fırfır dikeyim

slm arkadaslar,mıde yanmam hıç geçmiyor ne zaman bıter bu yangın(((27 haftalık olduk hala cayır cayır mıdem

korkarım doğuma kadar sürecek canım son aylarda dahada artıyomuş çünkü

zazzez cok guzel olmus canım
uzun omurlu olsun canım adıyla

buarada evde olmak yaradı bana valla
oooh yaptım yemeklerimi 3 de bi
yatmısım 5 de kalktım

amin canım saolasın
sende ii yapmışsınnn dinlenmişsindir

çok güzel olmuş canım.. maşallah :)))

teşekkürler canımmm

çok güzel olmuş tatlım çerçevelettiğinde de ekle nasıl durcak merak ettim, annem banada yapmış bebekken belki bebişime de yapar

tamam cnm çerçeveletince de eklerim
annene bi çıtlat bakalım

aaa çok şaşırdım cnm walla bi blogta gördüm sanırım geleceğe yatırım yaptım:)) Uras olan herşeyi alıyorum artık:) senin muffinleride face e ekle orda tarifleride paylaşalım:)) buarada bu etamin işlemesi yastık olarak da yapılabilir ince ve uzun mesela, orda kral tacı var benim oğlum olacağı için başına ekliycem:))

Son düzenleme:
kızlar daa öncede söylemiştim benim vaginal sancılarım oluo die
dün idrar tahlilimi almaya gittim
gene hiç bişi çıkmadı ama dedim dr.ma bnm sancılarım oluo die
usg de baktı rahim ağzın kapalı dedi
sonra kendi nst ye bağladı sancı da yok
hala devam edio bebek ters olduğundandır ayaklarıyla tepiodur dedi
umarım geçer şimdi yemek yaparken çığlık attırdı bikaç defa
sanki vaginamdan yukarı çekiçle vuruolar öle şiddetli ki
otururken fasla olmuo ama ayaktayken çok zorluo
Allahım inş. hayra çıkarsın

Canım ters bebeklerde bu durum çok görülüyo, benim kuzenimdede vajinal sancı vardı. Ondada baktılar ne sancı ne bişey çıkmadı. Bebek tepiyomuş ondan oluyomuş, inşallah seninkide böyle bişeydir canım. Endişe etme, inşallahhh kötü bişey degildir.:97:

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş çağlanın işlemesi. benimki de ters cnm benim de oluyor ağrım.çok ayakta kalamıyorum.biraz hızlı yürüsem kasılıp kalıyorum.ters bebeklerde normalmiş dediğin gibi.katlanıcaz artık.

saolun canlarımm evet ters olduğundan böyleyiz galiba
inş. en kısa zamanda dönerlero yoksa böle devam ederse ben kalan 2 ay boyunca evden çıkamam
çok şiddetli oluo çünkü o anda bükülüp kalıorum
Allah korusun sokaklarda naparımm

derya da gelmiş,cnm beni gruba davet eder misiniz?

Son düzenleme:

benimde tersti son gittiğim dr. kontrolünde,benim sorunumda kaburgalarıma dayanması dik oturamıyorum yayılarak,karşıdan bakılınca hiç hoş bi görüntü olmuyoo

selam kızlar,:80:
eşimin sürekli işleri var pc'de, okuldaki neti de hala tamir edemedik
hiç giremiyorum, özledim sizi

Ben de bugün aile hekimliğine gidip kan ve idrar tahlili verdim,
ebe oğlumun kalp atışlarını dinledi.İyiymiş Allah'a şükür..
Ağda yapma erken doğuma sebep olabilir dedi,
jilet kullancakmışım ama bilmiyorum ya jilet daha zor bence..
Bide göğüs uçlarına masaj yap dedi, ilk doğumlarda emzirmek zor oluyomuş yoksa.
ben de asıl memelere dokunmak erken doğuma sebep olabilirmiş dedim.
O da o cinsel ilişki için geçerli dedi..Ama ben son haftalardan önce masaj yapmayı pek düşünmüyorum, acıyolar zaten..

Bu arada aile hekimim kızdı, kanım çok düşmüş, 10'a kadar düşmüş..
günde 2 tane içiyorum demir hapı, gerçi bazen unutuyorum ama..
son 1 aydır çay içmeye başlamıştım yeniden, derhal çayı keseyim diyorum..

Başka kan yapıcı neler vardı kızlar?

Ben eşim gelene kadar geçmişe bakayım biraz, neler yapmışsınız..

Selam canım hoşgeldin, bizde seni özledik. Maşallah ogluşuna, allah daha iyi etsin canım. Ağda erken doguma mı sebepmiş E ben hep yapıyodumdu
Bana gögüs ucuna dokunma demişlerdi, erken doguma sebep olur demişlerdi. Ay kafam karıştı:44:
Allaha sükür benim gögüslerde hassasiyet yoktur pek, insallah cok kötü olmaz.
Kanın içinde şey önerebilirim, c vitaminli bi yiyecek ardına 2 kaşık pekmez. Benim doktor söylemişti canım.

Kızlar sigara içipte bırakan var mı hamile olduğu için ben önceden 1 2 paket arası içiyordum.Şimdi içmiyorum...Ama şimdiki gibi sinirlerim çok bozulunca başım gözüm dönmeye başlıyor...Şimdi 1 tane içsem çok zararı olmaz belki ama o bir taneyi de içersem bütün bıraktıklarım boşa gider tekrar paket taşırım diye korkuyorum...Çok zorlanıyorum...Ne lanet bir şey içmesende bırakılmıyor beynımde bırakamadım bi türlü seneye temmuzda içicem diye avutuyorum hala kendimi...

ben bennn
içiyordum öğrendiğim gibi bıraktımm ama aklıma vurmuyo değil hamilelik ve emzirme bitsin diye bekliyorum.bide benim eşim kullanmıyo bu işe en çek o sevindi,hala rüyalarımda içiyorum bi uyanıyorum rüya o zaman çok mutlu oluyorum sabret cnm içmeee

kan için mutlaka pekmez iç hergün ilaç niyetine.bi de siyah üzüm de çok kanyapıyomuş günde bi avuç ye mutlaka.siyah kuru üzümler oluyo ya onlardan canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…