2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

o zaman ver bakalım tarifi

canım 3 4 kabagı küp küp dogra, bi ufak soganı pembeleştir zeytinyagında, üstüne iki domates dogra, kabakları da at, accık kavur, sonra bir cay bardagı kadar su koy, altını iyice kıs, öyle pişsin, tuzunu at bu arada baktın kabaklar yumusamaya baslamış, yarım demet kadar dereotunu ince ince kıyıp yemege at, dereotları cok fazla pişmeden altını kapa, sogumaya bırak.

not: ben kabakları koydugumda bir ince kıyılmış diş sarımsak da koyarım ve bir veya yarım yemek kasıgı kadar da pirinc eklerim.

serbulo oyun parkını sen mi koymustun, alıntı yapmayı unutmusum, canım hayırlı olsun

toz canım
annem yiğene kullanıyo çok memnunlar....

teşekkür ederim kızlarrr
bende aliim ondan madem herkes ii dio
bende deterjan gözüne azcık şampuan koyiim die düşündüm yumuşatıcı yerine
dalin mesela oda yumuşatır gibi gelio

teşekkür ederim kızlarrr

ya kızlar ben bi şey itiraf edeyim herhalde ilk bi kaç kere bebeğin çamaşırlarını ayrı yıkar, sonra uğraşamaz hepsini bizim beyazlarla yıkarım gibi geliii baaa

yarın bebişimi görecemm ayrıca işedee gitmeyecem doktor geçen ay önümüzdeki ay geldiğinizde kalbine ciğerlerine falan bakacaz demiştii sorun çıkmaz inşallahh güzell güzell görür gelirim :124::124::124::124::124::124::124::124::124:

teşekkür ederim kızlarrr
canım yumusatıcı camasırın üzerinde az da olsa kalıntı bırakıyor, bence koyma, zaten şampuan cok köpüren bişi, dozunu ayarlayamazsan her yeri köpük basar. yıkama esnasında dalin ya da bebek yumusatıcı hangisini begendiysen onu koy, acayip yumusak olmus camasırlar, öneririm yani.
yok canım ben koymadım
ayyy kimdi ki:26: geçmişe bi dalınca geri cıkamıyorum ki ben, mazur görün o zaman

ya kızlar ben bi şey itiraf edeyim herhalde ilk bi kaç kere bebeğin çamaşırlarını ayrı yıkar, sonra uğraşamaz hepsini bizim beyazlarla yıkarım gibi geliii baaa

yok beee yapmazsın, hele ilk 6 aya kadar ben bizimkilere karıstırmayı düşünmüyorum, alerji olur annesi yaaa, anam ne tembelssin, annelerimiz bile ellerinde hacısakirin bebe sabunuyla ayrı ayrı yıkarmıs

inşallah canım sağlıkla gidin gelin güzel haberlerini bekliyoruz yarın

ya çocukken yaptırmıştım yani.ama şimdi yaparlar mı acaba?7.aydan sonra yapmıyolar die biliyorum.kaydım var sağlık ocağında ama arayan soran olmadı aşı için

yok beee yapmazsın, hele ilk 6 aya kadar ben bizimkilere karıstırmayı düşünmüyorum, alerji olur annesi yaaa, anam ne tembelssin, annelerimiz bile ellerinde hacısakirin bebe sabunuyla ayrı ayrı yıkarmıs

bak ben alerji olayını ben hiç düşünmemiştim :26: o zaman dikkat etmek lazım dediğin gibi

Selam bayanlar,nasılsınız?bugün öğleden sonra dersim yok.keşke her gün böyle olsa.37 ye kadar çalışmayı istiyordum ama bu gidişle 32 ye kadar çalışabilsem şükredicem.çok ağırlaştım kızlar be göbişimi taşıyamıyorum.
Bu arada kızıma boncuk takan,iyi dileklerde bulunan tüm teyzoşlarına teşekkür ederim.

ne güzel bir gün olmuş senin için.maaşallah kuzuna canıminsan nasıl da şaşırıyor her gdişinde büyüdüğünü görünce.dudakları bile kalınlaşmış gibi geldi bu kez bana.

sen de mi Kocaeli'de oturuyorsun canım? hangi hastaneye gidiyorsun? Biz de Maşukiye planları yapıyoruz ama havalar bi düzelemedi en sonunda kardeşim benim ormancı her gün oralarda ordan alabalık getirttik buzluğa attım,bir iki çıkarıp yapıyorum.orda yemek bir başkadır tabi.afiyet olsun canım size.

kızlar bişey soracam dünden beri kalbim sıkışıyor ara ara şimdide sabahtan bu yana sıkışıyor sizdede oluyor muu

benim de geçenlerde oldu canım,sanırım bebiş biraz sıkıştırdı.az sürdü sonra geçti.

cok saol canım yoruldum valla
koydum yemegimi kızartmalarımda
bitti ev hanımlıgı zormus valla şimdi
işde bilg.başında otur oglen hazır
yemege in

ay süper canım hayırlı haberlerle don
inş.işe gitmemekde ayrı bi guzellik olsa
gerek

eğer öyle yaparsan şeker arkadaşımın kızında olmuştu kızarıklıklarla muhtemelen karşılaşirısın bebişinde 1 yaşına kadar özellikle sabun tozu kullan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…