zeytinyağlı kabak guzel olur mu ya:44:
olur canım, bol dereotu dograrsan süper olur, ben zaten kabak yemegini hep zeytinyaglı yaparım
toz canım
annem yiğene kullanıyo çok memnunlar....
o zaman ver bakalım tarifi
toz canım
annem yiğene kullanıyo çok memnunlar....
canım valla benim annem geldiğinde 37 haftalık olucam, hazırlıklarda yanımda olmayacak, olsa bile dediğin gibi onun keyfini bekleyemem ki.. sen de yıka düz düz hurçlara koy, nolcak ki
toz zehracım, hacısakir toz hep camasırlara yapısıp kalıyormus, dalanı az önce kullandım, astım valla mis gibi oldular, ama yıkama gözüne dalinin yumusatıcısından da attım ben, yumusatıcı gözüne koymadım tam durulanmaz diye, dalan+dalin yumusatıcıyla mis gibi çamasırlar
serbulo oyun parkını sen mi koymustun, alıntı yapmayı unutmusum, canım hayırlı olsun
teşekkür ederim kızlarrr
bende aliim ondan madem herkes ii dio
bende deterjan gözüne azcık şampuan koyiim die düşündüm yumuşatıcı yerine
dalin mesela oda yumuşatır gibi gelio
canım yumusatıcı camasırın üzerinde az da olsa kalıntı bırakıyor, bence koyma, zaten şampuan cok köpüren bişi, dozunu ayarlayamazsan her yeri köpük basar. yıkama esnasında dalin ya da bebek yumusatıcı hangisini begendiysen onu koy, acayip yumusak olmus camasırlar, öneririm yani.teşekkür ederim kızlarrr
bende aliim ondan madem herkes ii dio
bende deterjan gözüne azcık şampuan koyiim die düşündüm yumuşatıcı yerine
dalin mesela oda yumuşatır gibi gelio
ayyy kimdi ki:26: geçmişe bi dalınca geri cıkamıyorum ki ben, mazur görün o zamanyok canım ben koymadım
ya kızlar ben bi şey itiraf edeyim herhalde ilk bi kaç kere bebeğin çamaşırlarını ayrı yıkar, sonra uğraşamaz hepsini bizim beyazlarla yıkarım gibi geliii baaa
yarın bebişimi görecemm ayrıca işedee gitmeyecemdoktor geçen ay önümüzdeki ay geldiğinizde kalbine ciğerlerine falan bakacaz demiştii sorun çıkmaz inşallahh güzell güzell görür gelirim :124::124::124::124::124::124::124::124::124:
sağlık ocağına kayıt yaptırdın dimi ama. onlar yönlendiriyor çünkü. doktor buna karışmıyor. bi konuş doktorunla. yaptırmak şart çünkü. daha önce hiç yaptırdın mı o da önemli
yok beee yapmazsın, hele ilk 6 aya kadar ben bizimkilere karıstırmayı düşünmüyorum, alerji olur annesi yaaa, anam ne tembelssin, annelerimiz bile ellerinde hacısakirin bebe sabunuyla ayrı ayrı yıkarmıs
ne güzel bir gün olmuş senin için.maaşallah kuzuna canımiyi geceler kızlar, daha anca yazabiliyorum. geçmişe bakamadım bi türlü yarın sabah inş. bakcam umarım herşey yolundadır....
doktora gittim sabah, kızım koskocaman olmuş1.466 kg olmuş. kafası aşağıda, sağ tarafımda sırt kısmı solumda da bacakları var. çok cici duruyodu meleğim... herşey yolunda dedi doktorum, normal doğumu çok istediğimi söyledim inşallah bi aksilik olmaz normal görünüyor dedi.
hasta odalarını gezdim, doğumhanelere bakamadım :97: doğum vardı çünkü. hastane konusu kesinleşti fiyat bilgisi vs. aldık. suit oda tercih etcem, normal doğum 680 lira. bütün masraflar dahil. Allah korusun yeni doğan bakım ünitesine, küvez vs. ihtiyaç olursa o da dahil fiyata. hastane personeli de çok ilgiliydi doktorumu seviyodum artık hastaneye de tam olarak ısındım, kendi evimmiş gibi bağırabilirim doğumda
sonra kocişle sapancaya ve maşukiyeye gittik, balık ve mantar açlığım sona erdi çok şüküreve geldim, 1 saat uyudum komşuya uğradım derken eve indim yemek yapmaya. kayınvalidem evde değill bi kaç haftadır yemek filan gelince yapabiliyo, hadi onlarda gelsin yemeğe dedim, çeşiti çoğalttım, yemekti çaydı derken, onlar gitti şimdi oturabildim. pilim bitti... ama çok güzel bi gündü. hele kızımı görmek. annesinin bebeği çok şekerdi...
kızlar bişey soracam dünden beri kalbim sıkışıyor ara ara şimdide sabahtan bu yana sıkışıyor sizdede oluyor muu
canım 3 4 kabagı küp küp dogra, bi ufak soganı pembeleştir zeytinyagında, üstüne iki domates dogra, kabakları da at, accık kavur, sonra bir cay bardagı kadar su koy, altını iyice kıs, öyle pişsin, tuzunu at bu aradabaktın kabaklar yumusamaya baslamış, yarım demet kadar dereotunu ince ince kıyıp yemege at, dereotları cok fazla pişmeden altını kapa, sogumaya bırak.
not: ben kabakları koydugumda bir ince kıyılmış diş sarımsak da koyarım ve bir veya yarım yemek kasıgı kadar da pirinc eklerim.
yarın bebişimi görecemm ayrıca işedee gitmeyecemdoktor geçen ay önümüzdeki ay geldiğinizde kalbine ciğerlerine falan bakacaz demiştii sorun çıkmaz inşallahh güzell güzell görür gelirim :124::124::124::124::124::124::124::124::124:
ya kızlar ben bi şey itiraf edeyim herhalde ilk bi kaç kere bebeğin çamaşırlarını ayrı yıkar, sonra uğraşamaz hepsini bizim beyazlarla yıkarım gibi geliii baaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?