2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben önceden jilet yapıyodum cnm 3 yıldır falan ağda yaptırıyorm.şuan jilete başlamam demek başa dönmem demek,kaç kişi biliyorm ben ağda yaptıran bişe olmaz bence

Sabret canım bizim bir komşuda amaan ne olursa olsun dedi içti. Cocugunda gelişme geriliği çıktı, sigara kullanımı erken dogumada sebep oluyormuş. Bunun yanı sıra ani ölümler ve sütün kalitesizliği gibi durumlarda var. Bence hiiiç sabiyi tehlikeye atmaya değmez. Nefsine hakim ol canım, sabret. Bu güzel bi vesile, bakarsın bu vesileyle tamamen kurtulursun bu illetten:97:

ben önceden jilet yapıyodum cnm 3 yıldır falan ağda yaptırıyorm.şuan jilete başlamam demek başa dönmem demek,kaç kişi biliyorm ben ağda yaptıran bişe olmaz bence

yok ya ağdanın zararlı olduğunu ilk defa duydum.bende jileti bırakalı çok oldu bi daha asla kullanmam.hem jilet zararlı çok çabuk tahriş ediyo cildi.ayrıca alınca ertesi gün tekrar çıkıyolar hergün onla mı uğraşılır sakal traşı gibii

yanlız olmadığıma sevindim...Bugun çok zor geçti..Herşeye ağladım hala da ağlıyorum..Bu hormonlar beni mahvetti herkese alınıyorum küsüyorum ve siliyorum etrafımda arkadaşım kalmayacak bu gidişle

senin yine küstüğün alındığın arkadaşların var çevrende bende o da yok eşim halen mesaidee yanlızlıktan patlıcam ağlasam kime,niye ağlıcam off off şu uzaklık gurbetlik çok zorrrr
şimdide ben ağlıcammmm

Arkadaşlarımdan başka da kimsem yok ki hayatta ailem rahmetli eşim şehir dışında çalışıyor 15 gunde bir geliyor.Ben hala işteyim eşim birazdan iş için gidecek 15 gün yok bütün gün duvarları sayıyorum evde...

sıkma canını üzülüp ağlama bebeğini düşün

iyi geceler kızlar, nasılsınız? ben çok yoruldum ütü yaptım baya ayakta kalınca karnım gerildi.

herkes hormonlardan şikayetçi.kızlar hormonlarımıza sahip çıkmamız lazım zor ama benim de eşim gelmedi hala normalde 7 de çıkıyor bugün dersi vardı, 10 gibi gelecekti aradım derse girmedim geldiğimde anlatırım hala ofisyteyim dedi. beni hala aramadı 12 oldu saat... hormonlarım kavga çıkar diyo neyse uslu uslu durayım belki önemli bişeydir diyip kendimi sakinleştiriyorum yapacak bişey yok... ben gergin olunca kızım kımıldamıyor, o yüzden kendimi sakin tutmaya çalışıyorum. sonra vicdanım sızlıyor herşey normale dönünce...

boşver cnm sen uslu uslu dur kavga çıkarma
bende eşime kızıyorm ama elinden bişe gelmiyo çalışmaktan başka
sonra çok acıyorum kıyamıyorm ama bu yanlızlık beni deli edecek

boşver cnm sen uslu uslu dur kavga çıkarma
bende eşime kızıyorm ama elinden bişe gelmiyo çalışmaktan başka
sonra çok acıyorum kıyamıyorm ama bu yanlızlık beni deli edecek

haklısın canım.

anneliğin çoğu sabretmekmiş zaten, alıştırıyolar bizi :)

Günaydın herkese bugün kontrolüm vardı eşimin arazi işi çıktı akşam Ben gidiim dediim olmaz beraber dedii pazartesiye attıkk Tıpışş tıpışta işee geldimm bende

günaydın kızlar
ben artık hamileliğin ağırlığını hissetmeye başladım diyebilirim. kaburgalarım ve belim nasıl ağrıyor geceler anlatamam 32 den sonrası zordur derlerdi abartıyorlar der inanmazdım ama bence inanmak gerek geceleri uyku kalitem azalmaya başladı ama umarım bu kadarla kalır

günaydın canım
:18::18:
bende bir gün iyi uyuyorum bir kötü diye hayıflanıyodum
desene beterin beteri olucak

günaydın kızlarrr...

sabah sabah moralimm bozulduu...işe gelirken kaynanamıda aldık hast.gidecekmiş..sabaha kadr rüyamda seni gördüm diyo..nasıl diye sordum..ee rüyasında ben herşey alıyomuşum kendine sormuyo muşum..töbe sabah sabah hem alsam bebeğime alıyorum sana niye sorum çatlıycam gene soktu lafı indi..

Japonese cim sabah sabah neti açtım okula gitmeden önce bir göz atıyım dedim ve harika ötesi blogunla karşılaştım , pastalara inanılmaz ilgim var mutfağı da severim, eğer bukadar aktivitesi az olan bir şehirde yaşamasaydım yapmak istediğim işlerden biriydi pastacılık kursuna gitmek, evliliğin ilk başlarında hevesi çok oluyor insanın ama zamanla 2 kişi olduğumuz ve pastanın çoğu kısmını kendim yemek zorunda kaldığım için vazgeçtim bu işlerden, çalıştığım için de öyle çok gelen gidenim olmuyor ne yazık ki, ama bu tür zanaatlere sahip kişilere hep söylediğim gibi Sana saygı duydum:)) Eşim bu sözüme çok güler:) Dikişle ilgili olan kısma henüz geçemedim bile ama umarım ilerde bu yolda bende ilerlerim bu yüzden blogun da bana kaynak olacak, pasta hamurunla ilgili bir sorum var kimi marshmallow ve pudra şekeri kullanarak yapıyor sense sanırım yumurta akı ve pudra şekeri demişsin o hamurları yapmaya bir türlü cesaret edemiyorum !
Geçmişi henüz okumadım ama oğluşunun doğumgünü tekrardan kutlu olsun senin gibi ilgili ve zevkli bir anneye sahip olduğu için çok şanslı:))

Son düzenleme:

eee bu sözlere şu denir Sabah-ı Şeriflerin hayırlı olsun canımmmm:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…