selam kızlar,:80:
eşimin sürekli işleri var pc'de, okuldaki neti de hala tamir edemedik
hiç giremiyorum, özledim sizi
Ben de bugün aile hekimliğine gidip kan ve idrar tahlili verdim,
ebe oğlumun kalp atışlarını dinledi.İyiymiş Allah'a şükür..
Ağda yapma erken doğuma sebep olabilir dedi,
jilet kullancakmışım ama bilmiyorum ya jilet daha zor bence..
Bide göğüs uçlarına masaj yap dedi, ilk doğumlarda emzirmek zor oluyomuş yoksa.
ben de asıl memelere dokunmak erken doğuma sebep olabilirmiş dedim.
O da o cinsel ilişki için geçerli dedi..Ama ben son haftalardan önce masaj yapmayı pek düşünmüyorum, acıyolar zaten..
Bu arada aile hekimim kızdı, kanım çok düşmüş, 10'a kadar düşmüş..
günde 2 tane içiyorum demir hapı, gerçi bazen unutuyorum ama..
son 1 aydır çay içmeye başlamıştım yeniden, derhal çayı keseyim diyorum..
Başka kan yapıcı neler vardı kızlar?
Ben eşim gelene kadar geçmişe bakayım biraz, neler yapmışsınız..
Kızlar sigara içipte bırakan var mı hamile olduğu için ben önceden 1 2 paket arası içiyordum.Şimdi içmiyorum...Ama şimdiki gibi sinirlerim çok bozulunca başım gözüm dönmeye başlıyor...Şimdi 1 tane içsem çok zararı olmaz belki ama o bir taneyi de içersem bütün bıraktıklarım boşa gider tekrar paket taşırım diye korkuyorum...Çok zorlanıyorum...Ne lanet bir şey içmesende bırakılmıyor beynımde bırakamadım bi türlü seneye temmuzda içicem diye avutuyorum hala kendimi...
ben önceden jilet yapıyodum cnm 3 yıldır falan ağda yaptırıyorm.şuan jilete başlamam demek başa dönmem demek,kaç kişi biliyorm ben ağda yaptıran bişe olmaz bence
ben bennn
içiyordum öğrendiğim gibi bıraktımm ama aklıma vurmuyo değil hamilelik ve emzirme bitsin diye bekliyorum.bide benim eşim kullanmıyo bu işe en çek o sevindi,hala rüyalarımda içiyorum bi uyanıyorum rüya o zaman çok mutlu oluyorum sabret cnm içmeee
yanlız olmadığıma sevindim...Bugun çok zor geçti..Herşeye ağladım hala da ağlıyorum..Bu hormonlar beni mahvetti herkese alınıyorum küsüyorum ve siliyorum etrafımda arkadaşım kalmayacak bu gidişle
senin yine küstüğün alındığın arkadaşların var çevrende bende o da yok eşim halen mesaidee yanlızlıktan patlıcam ağlasam kime,niye ağlıcam off off şu uzaklık gurbetlik çok zorrrr
şimdide ben ağlıcammmm
Arkadaşlarımdan başka da kimsem yok ki hayatta ailem rahmetli eşim şehir dışında çalışıyor 15 gunde bir geliyor.Ben hala işteyim eşim birazdan iş için gidecek 15 gün yok bütün gün duvarları sayıyorum evde...
iyi geceler kızlar, nasılsınız? ben çok yoruldum ütü yaptım baya ayakta kalınca karnım gerildi.
herkes hormonlardan şikayetçi.kızlar hormonlarımıza sahip çıkmamız lazım zor amabenim de eşim gelmedi hala normalde 7 de çıkıyor bugün dersi vardı, 10 gibi gelecekti aradım derse girmedim geldiğimde anlatırım hala ofisyteyim dedi. beni hala aramadı 12 oldu saat... hormonlarım kavga çıkar diyo neyse uslu uslu durayım belki önemli bişeydir diyip kendimi sakinleştiriyorum yapacak bişey yok... ben gergin olunca kızım kımıldamıyor, o yüzden kendimi sakin tutmaya çalışıyorum. sonra vicdanım sızlıyor herşey normale dönünce...
boşver cnm sen uslu uslu dur kavga çıkarma
bende eşime kızıyorm ama elinden bişe gelmiyo çalışmaktan başka
sonra çok acıyorum kıyamıyorm ama bu yanlızlık beni deli edecek
[/COLOR]çok şıkmış canım kızının hırkasııı
bende çok beğenmiştim bu modeli
en ii günlerde giysin inş.Canim 22'si cocuktu yaslari 4-6 civari. Bir de burada adet oldugu uzere anneler ya da babalar, bazen onlarla birlikte anneanne, babaanne ya da dede de geliyor. Eksik bile saymis olabilirim zira anneleriyle birlikte 1 dede bir de iki anneanne vardisagol canim..
sakami bu 45 kisilik misafirmi agirladin canim bu halinlemasallah ne cesaret varmis sende de
ben 8 10 kisilik yemek hazirlayip agirliyorum misafirler gidince ortaligi toplayip basliyorum zirzir aglamayaagrilar yuzunden Valla az kalsin ben de agliyordum ama Allah razi olsun, bir Turk arkadasim cok kosturdu. Bir de yardimcim var, yoksa altindan kalkamazdim. Yine de herkesin ihtiyacini gozlemek, icecegini sormak cocuklarin istekerine cevap vermek ev sahibinr dusuyor. Bu arada en cok yaygarayi benim oglan kopardi, yani en cok benim cocugum yordu beni cani sagolasica
Sagolasssssiiiinnn! Aminnnnn!!! Bugun tum gun uzanicam vallaesracım ellerine sağlık bi kere daa oğluşunun doğum günü kutlu olsun
üstünden büyük bi yük kalkmıştır
Rabbim dinlendirsin artık
Blogum su canim: acemisef.blogspot.com Blogumda her detay var bu tarz pastalarin yapimi icin. Ben diyorum ki isteyen herkes yapabilir. Once kucuk bir pastadan baslayin, eliniz cok cabuk alisir. Oyun hamuru oynamak gibi bir sey.o pastayi japon kendisimi yapmis
blogunun adi ne japon cok marifetliymisin
Dun markete giderken arabada agladim ayni sebepten. Sanki tirmaliyor vajinami sipa. Allah yardim etsin, bilirim ne aci verici, ne korkutucu oluyor.. Sanki doguruverecekmis gibi oluyorsundur.kızlar daa öncede söylemiştim benim vaginal sancılarım oluo die
dün idrar tahlilimi almaya gittim
gene hiç bişi çıkmadı ama dedim dr.ma bnm sancılarım oluo die
usg de baktı rahim ağzın kapalı dedi
sonra kendi nst ye bağladı sancı da yok
hala devam edio bebek ters olduğundandır ayaklarıyla tepiodur dedi
umarım geçer şimdi yemek yaparken çığlık attırdı bikaç defa
sanki vaginamdan yukarı çekiçle vuruolar öle şiddetli ki
otururken fasla olmuo ama ayaktayken çok zorluo
Allahım inş. hayra çıkarsın
Hormonlarina soyle, kavga cikarinca daha beter aziyorlariyi geceler kızlar, nasılsınız? ben çok yoruldum ütü yaptım baya ayakta kalınca karnım gerildi.
herkes hormonlardan şikayetçi.kızlar hormonlarımıza sahip çıkmamız lazım zor amabenim de eşim gelmedi hala normalde 7 de çıkıyor bugün dersi vardı, 10 gibi gelecekti aradım derse girmedim geldiğimde anlatırım hala ofisyteyim dedi. beni hala aramadı 12 oldu saat... hormonlarım kavga çıkar diyo neyse uslu uslu durayım belki önemli bişeydir diyip kendimi sakinleştiriyorum yapacak bişey yok... ben gergin olunca kızım kımıldamıyor, o yüzden kendimi sakin tutmaya çalışıyorum. sonra vicdanım sızlıyor herşey normale dönünce... Bosver tatlim, sukunetini koru. Boyle anlarda guzelce tel acip sorman daha iyi. Seni merak ettim falan diye. Baktin eglencede o zaman yaparsin suratini
günaydın kızlar
ben artık hamileliğin ağırlığını hissetmeye başladım diyebilirim. kaburgalarım ve belim nasıl ağrıyor geceler anlatamam 32 den sonrası zordur derlerdi abartıyorlar der inanmazdım ama bence inanmak gerek geceleri uyku kalitem azalmaya başladı ama umarım bu kadarla kalır
günaydın kızlarrr...
sabah sabah moralimm bozulduu...işe gelirken kaynanamıda aldık hast.gidecekmiş..sabaha kadr rüyamda seni gördüm diyo..nasıl diye sordum..ee rüyasında ben herşey alıyomuşum kendine sormuyo muşum..töbe sabah sabah hem alsam bebeğime alıyorum sana niye sorum çatlıycam gene soktu lafı indi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?