eee bu sözlere şu denir Sabah-ı Şeriflerin hayırlı olsun canımmmm:86:
Arkadaşlarımdan başka da kimsem yok ki hayatta ailem rahmetli eşim şehir dışında çalışıyor 15 gunde bir geliyor.Ben hala işteyim eşim birazdan iş için gidecek 15 gün yok bütün gün duvarları sayıyorum evde...
günaydın kızlarrr...
sabah sabah moralimm bozulduu...işe gelirken kaynanamıda aldık hast.gidecekmiş..sabaha kadr rüyamda seni gördüm diyo..nasıl diye sordum..ee rüyasında ben herşey alıyomuşum kendine sormuyo muşum..töbe sabah sabah hem alsam bebeğime alıyorum sana niye sorum çatlıycam gene soktu lafı indi..
günaydın o rüyasında gördüğünde değilde canı öle istemiştirr
günaydın kızlarrr,nasılsınız?
2 gündür giremedim...işler yoğun bu ara,fırsat olmuyor..inşallah herkes iyidir..tabi bebişlerde :80:
bu aralar şu nefesdarlığı çok canımı sıkıyor..oturunca daha çok hissediyorum.kalkıp bişeylerle uğraşmam gerekiyor,o zaman pek hissetmiyorum..niye böyle oluyor acaba?moralim bozuluyor,geçer diye bekliyorum ama nafile,hep aynı...sanki çok yemek yemiş gibiyim....
günaydın kızlarrr,nasılsınız?
2 gündür giremedim...işler yoğun bu ara,fırsat olmuyor..inşallah herkes iyidir..tabi bebişlerde :80:
bu aralar şu nefesdarlığı çok canımı sıkıyor..oturunca daha çok hissediyorum.kalkıp bişeylerle uğraşmam gerekiyor,o zaman pek hissetmiyorum..niye böyle oluyor acaba?moralim bozuluyor,geçer diye bekliyorum ama nafile,hep aynı...sanki çok yemek yemiş gibiyim....
günaydın canım benimde bi kaç gündür kalbim daralıyor aynen kalkıp biraz yürüyünce bişey kalmıo ama oturunca sıkıştırıyor
hamilelikte olurmuş canım. normalmiş. Allah kolaylık versin
günaydın kızlar:80: nasılsınız?
japones'in blog linkini verebilcek kim var çok merak ettim?
günaydın kızlar
sabah sağlık ocağına gittim 2 günlük daa rapor aldım
kan ve idrar verdim
şu sancılarım gene endişelendirio beni
ayakta olduğm sürece hep sancı oluo
otururken pek olmuo olsada çok nadir
Allahım inş. erkn doğuma falan sebep olmas
günaydın kızlar:80: nasılsınız?
japones'in blog linkini verebilcek kim var çok merak ettim?
günaydın kızlar
sabah sağlık ocağına gittim 2 günlük daa rapor aldım
kan ve idrar verdim
şu sancılarım gene endişelendirio beni
ayakta olduğm sürece hep sancı oluo
otururken pek olmuo olsada çok nadir
Allahım inş. erkn doğuma falan sebep olmas
günaydın canım çalışıoz sıkıcı bi günsen ne yapıosun
günaydın arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?