2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım seni çok iyi anlıyorum benim eşimde bazen yoğun oluyor nöbetler falan.. hep yanımda istiyorum onu iyice düşkün oldum kendilerine:) napıyım naz yapacak kimimiz var ki?

günaydın o rüyasında gördüğünde değilde canı öle istemiştirr

günaydın kızlarrr,nasılsınız?

2 gündür giremedim...işler yoğun bu ara,fırsat olmuyor..inşallah herkes iyidir..tabi bebişlerde :80:

bu aralar şu nefesdarlığı çok canımı sıkıyor..oturunca daha çok hissediyorum.kalkıp bişeylerle uğraşmam gerekiyor,o zaman pek hissetmiyorum..niye böyle oluyor acaba?moralim bozuluyor,geçer diye bekliyorum ama nafile,hep aynı...sanki çok yemek yemiş gibiyim....

hamilelikte olurmuş canım. normalmiş. Allah kolaylık versin

günaydın canım benimde bi kaç gündür kalbim daralıyor aynen kalkıp biraz yürüyünce bişey kalmıo ama oturunca sıkıştırıyor

günaydın canım benimde bi kaç gündür kalbim daralıyor aynen kalkıp biraz yürüyünce bişey kalmıo ama oturunca sıkıştırıyor

hamilelikten heralde layyycim..oturunca kendimimi dinliyorum napıyorum anlamadımki...nefesim çıkmıyor sanki,çok huzursuz edici bişey..

hamilelikte olurmuş canım. normalmiş. Allah kolaylık versin

sağol canım artık geçsinistiyorum,inşallah bir kaçgüne kadar geçer..

günaydın kızlar:80: nasılsınız?

japones'in blog linkini verebilcek kim var çok merak ettim?

günaydın kızlar
sabah sağlık ocağına gittim 2 günlük daa rapor aldım
kan ve idrar verdim
şu sancılarım gene endişelendirio beni
ayakta olduğm sürece hep sancı oluo
otururken pek olmuo olsada çok nadir
Allahım inş. erkn doğuma falan sebep olmas

günaydın canım dün okudum yazamamıştım, bebek ters olduğu için mi oluyormuş? doktorun ne diyor bu konuda? herşey vaktinde olsun inş.

geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz.

slm arkadaslar,hisar hastanesinde bebegim olacak semineriyle ilgili bilgisi olan kimdi acaba??ben 7 mayıs dıe kaydetmısım ama hastaneyı aradım 24 mayısta semıner dedıler,bilgisi olan yardımcı olabılır mıı??

gunaydın kızlar
bugun oğlum hiç durmuyo çok oynayınca da korkuyorum nıye bişe mi oldu doye oynamayınca nıye oynamıyo diye

zehracım korkma aklına getirme öyle şeyler

bu arada acemi şef biizm japonemiymişşşşşşşş bn bakıyodum o bloğa da onun olduğunu bilmıyodum vayy be maşlalh nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…