2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım dün okudum yazamamıştım, bebek ters olduğu için mi oluyormuş? doktorun ne diyor bu konuda? herşey vaktinde olsun inş.

geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz.

saolun kızlar inş. hepimiz vakti zamanında doğum yaparız
ben önce idrar yollarından iltihaptan şüphelendim ne tahliş ne kültürde bişi çıkmadı
2 kerede nst ye girdim onda da bişi çıkmadı
dr.um en son bebek dönmediği için ayaklarıyla vuruyodur dedi
ama kızlar inanın öle ufak bi sancı diil
resmen çekiçle vaginamdan vuruolar gibi bakalım salı tekrar kontrolüm var o zaman ne dicek dr.um

inşallah bişey yoktur zehracım:* dr.dan sonra söylersin bizede emi

günaydın canım çalışıoz sıkıcı bi gün sen ne yapıosun
bencede çok sıkıcı birgün..havadan mıdır nedir kasvetli bir gün yani...uykum var akşama kadar yatmak istiyorum ama malesef çalışınca mümkün olmuyor...ev hanımları evde olmanın kıymetini bilin...

geçmiş olsun tatlım..kendine dikkat et zehracım..

ohh maşallah canım hemen hemen herşey bitmiş ne güzel...

çok teşekkürler kızlar.. darısı tamamlayamayanların başına.

herkese merhaba kızlar nasılsınız??? benim dün akşam 12 kişilik misafirim vardı sağolsunlar bana sadece tatlı yaptırdılar diğer ikramları kendileri getirdi kendileri servis yaptı hatta kendileri topladı ama buna rağmen acayip yorulmuşum wallaevdeki hareketlilik bile yordu beni...arkadaşımın oğlu karnımı sevdi annesi de dedi ki yağız bak burda bebek var sana kardeş olcak... yapız da bana bakarak sen kardeşi mi yediiiinnnnnnnn demez mi bütün akşam güldük walla...

canım pekmezle birlikte c vitamini al... pekmezin kan yapıcı etkisini 2 kat arttırıyormuş... ben 2 tatlı kaşığı pekmez ardında taze sıkılmış portakal suyu içiyorum her gün...

ben canım ben hamilelik öncesinde 2 paket sigara içiyordum günde şimdi öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim ama daha önce düşük yaptığım zaman içmiştim bir kaç kez ve hala vicdanım sızlar... ne kadar zorlansam da ağzıma sürmicem insallah sen de dayan tatlım aman diyim sakın içme...

zehracım benim bebeğim de ters vajina ağrım olmuyor ama tekmeleyince fırt diye çıkıvercek gibi hissediyorum Allah korusun.. böyle iki büklüm kalıyorum ve kaç kez sokakta da oldu... ama korkma insallah bebeklerimiz vaktinde gelirler sonuçtra risk olsa nst de çıkardı bence....

günaydın canım ohh ne güzel geçmiş günün. benim bi arkadaşımın kızı var zülal, . annesi dediki bak teyzenin karnında bebek var. başladı ağlamayaaa nasıl ağlıyor ama. bebeği yemişşş diye iç çeke çeke ağladı hemde. 1 saat anlattık işte sende böyleydin filan diye anlattık biraz ikna oldu

hera cım ii günlerde kullanın inş. aldıklarını
maşallah eksik kalmamış

ben de geçen seminerlerine katılmıştım.ayşe öner vermişti semineri.yine o mu veriyor acaba'git mutlaka çok yararlı oluyor.hastaneyi ara sor kaydını yaptır bilgi verirler mutlakaa

canım bende yakın zamanda böbrek taşı düşürdüm sonrada kum döktüm yani inşallah öyle değildir ama dediğin ağrılar bana böbrek taşını anımsattı...

kızlar yarın hastane çantamı hazırlıcam insallah sela ile ezan arası annem yasin okucak..ciciler topiğine koyacaklarımızın resimlerini ekledim size de faydası olur diye... kişisel eşyalar, terlik,iç çamasırı ve hastaneden çıkarken giyeceğim kıyafetlerim eksik tabi... sizin de gözüne çarpan bişey olursa yazıverin olur mu???

Son düzenleme:

ahhh kıyamam yaaa... biizimki de bir karnıma birbana bir annesine baktı önce anlamadı tabi...

leylamm hiç deme aynı durumdayız havalarda ısınıyorr...bunalıyoruım

günaydın kıslarr
çok keyifsizim bugün yine.. hergece rüyamda doğuruyorum... bıktım valla...
hastane çantalarımızı hazırlıcam da size bi soruyum dedimm. bebek bezi prima yeni bebek mi alsam.. premium care mi??? siz ne aldınızz.. arasındaki fark ne onuda anlamadımyaaa

ben huggies'in yeni doğan bebekler için organik pamuklu bezini aldım.herkes onu önerdi.zaten yaza denk geliyor ya pişik olmasın diye en iyisini alayım dedim.

canım ben prima yeni bebek aldım 2-5 kilo olanından premium care bana para tuzağı gibi geldi sonuçta aynı marka ürünü çeşitlilik yaratıyorlar sadece... eğer bir sorun olursa o zaman alırım...
ben de acayip rüyalar görüyorum canım sorma,, yatmadan felak nas oku bebeklerimiz Allaha emanetler insallah hepimiz vaktinde doğurucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…