günaydın canım dün okudum yazamamıştım, bebek ters olduğu için mi oluyormuş? doktorun ne diyor bu konuda? herşey vaktinde olsun inş.
geçmiş olsun canım inşallah kötü bişey çıkmaz.
saolun kızlar inş. hepimiz vakti zamanında doğum yaparız
ben önce idrar yollarından iltihaptan şüphelendim ne tahliş ne kültürde bişi çıkmadı
2 kerede nst ye girdim onda da bişi çıkmadı
dr.um en son bebek dönmediği için ayaklarıyla vuruyodur dedi
ama kızlar inanın öle ufak bi sancı diil
resmen çekiçle vaginamdan vuruolar gibi bakalım salı tekrar kontrolüm var o zaman ne dicek dr.um
bencede çok sıkıcı birgün..havadan mıdır nedir kasvetli bir gün yani...uykum var akşama kadar yatmak istiyorum ama malesef çalışınca mümkün olmuyor...ev hanımları evde olmanın kıymetini bilin...günaydın canım çalışıoz sıkıcı bi günsen ne yapıosun
günaydın kızlar
sabah sağlık ocağına gittim 2 günlük daa rapor aldım
kan ve idrar verdim
şu sancılarım gene endişelendirio beni
ayakta olduğm sürece hep sancı oluo
otururken pek olmuo olsada çok nadir
Allahım inş. erkn doğuma falan sebep olmas
e bebek bulunduğum şehirde var..hatta iş yerime çok yakın ama nedense bi türlü giremedim yolum düşmedi eşimde hepsini bi demlik alalım diyo..ama pat diye almak istemiyorum..oda bu konularda umursamaz biraz hatta çok rahat buda çileden çıkartıyor beni bakalım inş.bende bitirirm..eksiklerini kızımın
ohh maşallah canım hemen hemen herşey bitmiş ne güzel...
Eki Görüntüle 189644
serbula battaniyene bayildim ben beceremem o isi hazirini gordum gecen gun bi bebek mazasinda onu alacagim bendeama bi hirka ordurtdum onu gostereyim bende size durun:)
Hera gule gule kullansin bebegin canim tam teferruatli yapmissin alisverisi bende basladim yavastan artik ama su sut sagma makinesi hakkinda kafam cok karisik hangi marka alsam diye
Zehra cok guzel olmus Cagla nin panosu ne guzle hazirliklar bunlar boyle
slm arkadaslar,hisar hastanesinde bebegim olacak semineriyle ilgili bilgisi olan kimdi acaba??ben 7 mayıs dıe kaydetmısım ama hastaneyı aradım 24 mayısta semıner dedıler,bilgisi olan yardımcı olabılır mıı??
inşallah bişey yoktur zehracım:* dr.dan sonra söylersin bizede emi
geçmiş olsun tatlım..kendine dikkat et zehracım..
selam kızlar,:80:
eşimin sürekli işleri var pc'de, okuldaki neti de hala tamir edemedik
hiç giremiyorum, özledim sizi
Ben de bugün aile hekimliğine gidip kan ve idrar tahlili verdim,
ebe oğlumun kalp atışlarını dinledi.İyiymiş Allah'a şükür..
Ağda yapma erken doğuma sebep olabilir dedi,
jilet kullancakmışım ama bilmiyorum ya jilet daha zor bence..
Bide göğüs uçlarına masaj yap dedi, ilk doğumlarda emzirmek zor oluyomuş yoksa.
ben de asıl memelere dokunmak erken doğuma sebep olabilirmiş dedim.
O da o cinsel ilişki için geçerli dedi..Ama ben son haftalardan önce masaj yapmayı pek düşünmüyorum, acıyolar zaten..
Bu arada aile hekimim kızdı, kanım çok düşmüş, 10'a kadar düşmüş..
günde 2 tane içiyorum demir hapı, gerçi bazen unutuyorum ama..
son 1 aydır çay içmeye başlamıştım yeniden, derhal çayı keseyim diyorum..
Başka kan yapıcı neler vardı kızlar?
Ben eşim gelene kadar geçmişe bakayım biraz, neler yapmışsınız..
Kızlar sigara içipte bırakan var mı hamile olduğu için ben önceden 1 2 paket arası içiyordum.Şimdi içmiyorum...Ama şimdiki gibi sinirlerim çok bozulunca başım gözüm dönmeye başlıyor...Şimdi 1 tane içsem çok zararı olmaz belki ama o bir taneyi de içersem bütün bıraktıklarım boşa gider tekrar paket taşırım diye korkuyorum...Çok zorlanıyorum...Ne lanet bir şey içmesende bırakılmıyor beynımde bırakamadım bi türlü seneye temmuzda içicem diye avutuyorum hala kendimi...
günaydın kızlar
kan ve idrar verdim
bendim o bilgiye veren canım.
linki burada:
Dharma İlaç, Mustela, Noviderm, Expansience Laboratoires
istersen burdaki mail adresine bi sor, hemen cevap veriyolar.
herkese merhaba kızlar nasılsınız??? benim dün akşam 12 kişilik misafirim vardı sağolsunlar bana sadece tatlı yaptırdılar diğer ikramları kendileri getirdi kendileri servis yaptı hatta kendileri topladı ama buna rağmen acayip yorulmuşum wallaevdeki hareketlilik bile yordu beni...arkadaşımın oğlu karnımı sevdi annesi de dedi ki yağız bak burda bebek var sana kardeş olcak... yapız da bana bakarak sen kardeşi mi yediiiinnnnnnnn demez mi bütün akşam güldük walla...
slm arkadaslar,hisar hastanesinde bebegim olacak semineriyle ilgili bilgisi olan kimdi acaba??ben 7 mayıs dıe kaydetmısım ama hastaneyı aradım 24 mayısta semıner dedıler,bilgisi olan yardımcı olabılır mıı??
canım bende yakın zamanda böbrek taşı düşürdüm sonrada kum döktüm yani inşallah öyle değildir ama dediğin ağrılar bana böbrek taşını anımsattı...günaydın kızlar
kan ve idrar verdim
hera cım ii günlerde kullanın inş. aldıklarını
maşallah eksik kalmamış
günaydın canım ohh ne güzel geçmiş günün.benim bi arkadaşımın kızı var zülal, . annesi dediki bak teyzenin karnında bebek var. başladı ağlamayaaa nasıl ağlıyor ama. bebeği yemişşş diye iç çeke çeke ağladı hemde. 1 saat anlattık işte sende böyleydin filan diye anlattık biraz ikna oldu
bencede çok sıkıcı birgün..havadan mıdır nedir kasvetli bir gün yani...uykum var akşama kadar yatmak istiyorum ama malesef çalışınca mümkün olmuyor...ev hanımları evde olmanın kıymetini bilin...
geçmiş olsun tatlım..kendine dikkat et zehracım..
günaydın kıslarr
çok keyifsizim bugün yine.. hergece rüyamda doğuruyorum... bıktım valla...
hastane çantalarımızı hazırlıcam da size bi soruyum dedimm. bebek bezi prima yeni bebek mi alsam.. premium care mi??? siz ne aldınızz.. arasındaki fark ne onuda anlamadımyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?