2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy öğlen olmuş yemek saati gelmişş benn gidiimm göbüşü doyurup geliiimmm

Son düzenleme:

Merhabalarr. Ben genelde okumakla yetiniyorum siz çoktan kaynaşmışsınız diye araya girmiyim diyorum. Ama bu anlattıklarını bende yaşıyorum. Hemde nasıl anlatamam. O sancının nasıl olduğunu anlatmaya kelime yetmiyor benim sabahları kalkarken çok şiddetli oluyor yada gece uyanınca. Bir de çok ayakta kalınca ayağa kalktığım an sanki çıkacak gibi oluyor. Allahım korusun bebiklerimizi rabbim zamanında sağ salim doğmalarını nasip eder inşallah.

ben huggies'in yeni doğan bebekler için organik pamuklu bezini aldım.herkes onu önerdi.zaten yaza denk geliyor ya pişik olmasın diye en iyisini alayım dedim.

ben onu hiç duymamıştım:26: onada bakıyım ama herkes prima en iyisi dedi benımde aklım karıştı vallahangisi olsun karar veremedimm.. sağol tatlımm

haha o rüyalardan ben de sık sık görüyorum artık o kadar çok rüya görüyorum ki anlatamam..ama bu zamanlar normalmiş.hormonlarımız yüzünden çok fazla rüya görüyormuşuz..hep doğumu görüyorum ya da bebişle uğraşıorum.bi süt veremiyorum bi altını deiştiremiyorum güya bi sürü şeyy

meraba canım
atlatmışsın misafiri dinlen artık bugün
şu kuzularımızda dönerler inş. en kısa sürede

güünaydınnn kızlarrrrrrr.. napıyorsunuz......... bakiim:)))

günaydın canımmm

ben onu hiç duymamıştım:26: onada bakıyım ama herkes prima en iyisi dedi benımde aklım karıştı vallahangisi olsun karar veremedimm.. sağol tatlımm

sen bi bak canım,ben seminerlere katılmıştım.bi çok ebe hemşire huggies'i önerdi.bi araştır bakalım

merhaba arkdaşım
biz kaynaştık ama senlede kaynaşırız öyle düşünme dal bi yerden sohbete
hep kızım vaktinde gel die telkinlerde bulunuorum umarım dinler beni

meraba canım
atlatmışsın misafiri dinlen artık bugün
şu kuzularımızda dönerler inş. en kısa sürede

günaydın canımmm

sağol canım atlattım çok şükür artık daha a misafir almam walla biraz da ben gezeyim... zaten son gezmelerim olcak

valla canım baktım baktım farkı anlamadımm.. yeni doğan 2-5 en uygunu herhalde.. şimdilik yeter.. benim varya psikolojim bozuldu.. artık uyuyup uyanıp rüyalara kaldığım yerden devam ediyorumm..sürekli onu düşündüğümüzden herhalde.. ama hiç güzel görmedim yaa.. birde benim galiba göğüs ucum yokk.. nasıl emzirecem diye 1 haftadır kafa patlatıyorum:18: çok üzülüyorum valla...onunla ilgili kabuslar görüyorum artık.. anlatmıyorum kimseye ama için içimi yiyor.. dediğin gibi okucaz sürekli.. inşallah herşey güzel olacakk:26:

merhaba arkdaşım
biz kaynaştık ama senlede kaynaşırız öyle düşünme dal bi yerden sohbete
hep kızım vaktinde gel die telkinlerde bulunuorum umarım dinler beni

Benimkide kız canım sorma bende öyle diyorum kızım en erken 29 haziran bak daha erken gelmek yok tamam mı diyorum. O zaman 36 haftam bitmiş olacak çünkü. Benim iki oğlum var onlarda erken doğum o yüzden aklım çıkıyor. Ben de bu hafta alışveriş işini halledicem çünkü bu sancıyla ayakta durmak her geçen gün daha zor oluyor.

zazes

canım sen böbrek taşı ihtimalinede bi baktır ağrıların devam ederse ...az öncede yazdım ama görmedin sanırım.bende düşürdüğüm için biliyorum ağrısını

canımcım düzenli kontrolünü oluyorsan hiç bişey olmaz korkma.:128:ben ayağa kalkamıyordum hatta kımıldayamıyordum bi ara kasıklarım çok felaket ağrıyordu resmen sancılar giriyordu.geçen gün doktoruma gittim gayet normal dedi.bu zamanlar olacak dedi.bol su iç,ve sürekli pozisyon deiştir dedi.yani sürekli oturma ya da sürekli ayakta durma dedi.bi de sırt üstü uzanma uzun süre dedi..yani normalmiş benim de boş yere ödüm koptu. ama bu sıra fazla ağrım yok çok şükür :116:

sen bi bak canım,ben seminerlere katılmıştım.bi çok ebe hemşire huggies'i önerdi.bi araştır bakalım

sorma canım o emzirememek başta zaten.. lohusalıktada çok olurmuş böle rüyalar.. sanırım 5-6 daha görcez yanii.. bide ekilenmesekk..
bende huggiesin içinde çok fazla koruyucu madde var die duymuştumm..ama organik dedinya aklım karıştıı

Evet canım haklısın sakin olmaya çalışıyorum artık başka çare yok zaten. Olucak bunlar biz dayanırız onlar iyi olsun yeter ki

kızlar bence prima premium care de iyi daha kullanmaya başlamadık ama bende ya prima premium care yada huggies kullanıcam ama öncelik prima premium care

kan için mutlaka pekmez iç hergün ilaç niyetine.bi de siyah üzüm de çok kanyapıyomuş günde bi avuç ye mutlaka.siyah kuru üzümler oluyo ya onlardan canımcım

Çok sağolun kızlar:=)
evde pekmez de var, siyah üzüm de, ama yiyecek adam yok(tu) artık zorla da olsa yiycem..

ben önceden jilet yapıyodum cnm 3 yıldır falan ağda yaptırıyorm.şuan jilete başlamam demek başa dönmem demek,kaç kişi biliyorm ben ağda yaptıran bişe olmaz bence

bence de ağda daha iyi de, son aylar nasıl görcez de yapcaz..

garfield arkadaşım keçiboynuzu pekmezi işe yarıyormuş. hastalıkları önleyici etkisi de var.
aa sağol canım onu da duymuştum, onu da denerim canım sağol..

Çok geçmiş olsun canım,
hamileliğin ilk başlarında bana da olmuştu, çok şiddetli değildi ama
doktor bebek kasıklarına tekme atıyodur demişti
Şimdi daha çok büyüdüler ya ondan mı çok acıyo acaba
İnşallah düzelir en kısa zamanda..

canım pekmezle birlikte c vitamini al... pekmezin kan yapıcı etkisini 2 kat arttırıyormuş... ben 2 tatlı kaşığı pekmez ardında taze sıkılmış portakal suyu içiyorum her gün...
taze sıkılmış portakal suyu bulmak biraz zor gibi ama deniycem canım, çok sağol..

ben evde sıkıyorum canım... o zaman taze sıkımış olmuyor mu???

organik olduğu için aldım bende.yoksa huggies almayı düşünmüyodum hiç. Huggies Saf ve Doğal bi bak incele bu da sitesi.yani organik kullanın diyolar ilk aylar özellikle.dediğim gibi pişik olmasından korkuyorum..:18:

merhaba canım hoşgeldin, senlede kaynaşırız :) bebeğine sende umarım sağlıcakla kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…