kızlar daa öncede söylemiştim benim vaginal sancılarım oluo die
dün idrar tahlilimi almaya gittim
gene hiç bişi çıkmadı ama dedim dr.ma bnm sancılarım oluo die
usg de baktı rahim ağzın kapalı dedi
sonra kendi nst ye bağladı sancı da yok
hala devam edio bebek ters olduğundandır ayaklarıyla tepiodur dedi
umarım geçer şimdi yemek yaparken çığlık attırdı bikaç defa
sanki vaginamdan yukarı çekiçle vuruolar öle şiddetli ki
otururken fasla olmuo ama ayaktayken çok zorluo
Allahım inş. hayra çıkarsın
ben huggies'in yeni doğan bebekler için organik pamuklu bezini aldım.herkes onu önerdi.zaten yaza denk geliyor ya pişik olmasın diye en iyisini alayım dedim.
günaydın kıslarr
çok keyifsizim bugün yine.. hergece rüyamda doğuruyorum... bıktım valla...
hastane çantalarımızı hazırlıcam da size bi soruyum dedimm. bebek bezi prima yeni bebek mi alsam.. premium care mi??? siz ne aldınızz.. arasındaki fark ne onuda anlamadımyaaa
herkese merhaba kızlar nasılsınız??? benim dün akşam 12 kişilik misafirim vardı sağolsunlar bana sadece tatlı yaptırdılar diğer ikramları kendileri getirdi kendileri servis yaptı hatta kendileri topladı ama buna rağmen acayip yorulmuşum wallaevdeki hareketlilik bile yordu beni...arkadaşımın oğlu karnımı sevdi annesi de dedi ki yağız bak burda bebek var sana kardeş olcak... yapız da bana bakarak sen kardeşi mi yediiiinnnnnnnn demez mi bütün akşam güldük walla...
zehracım benim bebeğim de ters vajina ağrım olmuyor ama tekmeleyince fırt diye çıkıvercek gibi hissediyorum Allah korusun.. böyle iki büklüm kalıyorum ve kaç kez sokakta da oldu... ama korkma insallah bebeklerimiz vaktinde gelirlersonuçtra risk olsa nst de çıkardı bence....
güünaydınnn kızlarrrrrrr.. napıyorsunuz......... bakiim:)))
ben onu hiç duymamıştım:26: onada bakıyım ama herkes prima en iyisi dedi benımde aklım karıştı vallahangisi olsun karar veremedimm.. sağol tatlımm
Merhabalarr. Ben genelde okumakla yetiniyorum siz çoktan kaynaşmışsınız diye araya girmiyim diyorum. Ama bu anlattıklarını bende yaşıyorum. Hemde nasıl anlatamam. O sancının nasıl olduğunu anlatmaya kelime yetmiyor benim sabahları kalkarken çok şiddetli oluyor yada gece uyanınca. Bir de çok ayakta kalınca ayağa kalktığım an sanki çıkacak gibi oluyor. Allahım korusun bebiklerimizi rabbim zamanında sağ salim doğmalarını nasip eder inşallah.
meraba canım
atlatmışsın misafiri dinlen artık bugün
şu kuzularımızda dönerler inş. en kısa sürede
günaydın canımmm
canım ben prima yeni bebek aldım 2-5 kilo olanından premium care bana para tuzağı gibi geldi sonuçta aynı marka ürünü çeşitlilik yaratıyorlar sadece... eğer bir sorun olursa o zaman alırım...
ben de acayip rüyalar görüyorum canım sorma,, yatmadan felak nas oku bebeklerimiz Allaha emanetler insallah hepimiz vaktinde doğurucaz
merhaba arkdaşım
biz kaynaştık ama senlede kaynaşırızöyle düşünme dal bi yerden sohbete
hep kızım vaktinde gel die telkinlerde bulunuorum umarım dinler beni
Merhabalarr. Ben genelde okumakla yetiniyorum siz çoktan kaynaşmışsınız diye araya girmiyim diyorum. Ama bu anlattıklarını bende yaşıyorum. Hemde nasıl anlatamam. O sancının nasıl olduğunu anlatmaya kelime yetmiyor benim sabahları kalkarken çok şiddetli oluyor yada gece uyanınca. Bir de çok ayakta kalınca ayağa kalktığım an sanki çıkacak gibi oluyor. Allahım korusun bebiklerimizi rabbim zamanında sağ salim doğmalarını nasip eder inşallah.
haha o rüyalardan ben de sık sık görüyorum artık o kadar çok rüya görüyorum ki anlatamam..ama bu zamanlar normalmiş.hormonlarımız yüzünden çok fazla rüya görüyormuşuz..hep doğumu görüyorum ya da bebişle uğraşıorum.bi süt veremiyorum bi altını deiştiremiyorum güya bi sürü şeyy
sen bi bak canım,ben seminerlere katılmıştım.bi çok ebe hemşire huggies'i önerdi.bi araştır bakalım
canımcım düzenli kontrolünü oluyorsan hiç bişey olmaz korkma.:128:ben ayağa kalkamıyordum hatta kımıldayamıyordum bi ara kasıklarım çok felaket ağrıyordu resmen sancılar giriyordu.geçen gün doktoruma gittim gayet normal dedi.bu zamanlar olacak dedi.bol su iç,ve sürekli pozisyon deiştir dedi.yani sürekli oturma ya da sürekli ayakta durma dedi.bi de sırt üstü uzanma uzun süre dedi..yani normalmiş benim de boş yere ödüm koptu. ama bu sıra fazla ağrım yok çok şükür :116:
Selam canım hoşgeldin, bizde seni özledik. Maşallah ogluşuna, allah daha iyi etsin canım. Ağda erken doguma mı sebepmişE ben hep yapıyodumdu
Bana gögüs ucuna dokunma demişlerdi, erken doguma sebep olur demişlerdi. Ay kafam karıştı:44:
Allaha sükür benim gögüslerde hassasiyet yoktur pek, insallah cok kötü olmaz.
Kanın içinde şey önerebilirim, c vitaminli bi yiyecek ardına 2 kaşık pekmez. Benim doktor söylemişti canım.
kan için mutlaka pekmez iç hergün ilaç niyetine.bi de siyah üzüm de çok kanyapıyomuş günde bi avuç ye mutlaka.siyah kuru üzümler oluyo ya onlardan canımcım
ben önceden jilet yapıyodum cnm 3 yıldır falan ağda yaptırıyorm.şuan jilete başlamam demek başa dönmem demek,kaç kişi biliyorm ben ağda yaptıran bişe olmaz bence
yok ya ağdanın zararlı olduğunu ilk defa duydum.bende jileti bırakalı çok oldu bi daha asla kullanmam.hem jilet zararlı çok çabuk tahriş ediyo cildi.ayrıca alınca ertesi gün tekrar çıkıyolar hergün onla mı uğraşılır sakal traşı gibii
aa sağol canım onu da duymuştum, onu da denerim canım sağol..garfield arkadaşım keçiboynuzu pekmezi işe yarıyormuş. hastalıkları önleyici etkisi de var.
Çok geçmiş olsun canım,günaydın kızlar
sabah sağlık ocağına gittim 2 günlük daa rapor aldım
kan ve idrar verdim
şu sancılarım gene endişelendirio beni
ayakta olduğm sürece hep sancı oluo
otururken pek olmuo olsada çok nadir
Allahım inş. erkn doğuma falan sebep olmas
taze sıkılmış portakal suyu bulmak biraz zor gibi ama deniycem canım, çok sağol..canım pekmezle birlikte c vitamini al... pekmezin kan yapıcı etkisini 2 kat arttırıyormuş... ben 2 tatlı kaşığı pekmez ardında taze sıkılmış portakal suyu içiyorum her gün...
Çok sağolun kızlar:=)
evde pekmez de var, siyah üzüm de, ama yiyecek adam yok(tu) artık zorla da olsa yiycem..
bence de ağda daha iyi de, son aylar nasıl görcez de yapcaz..
aa sağol canım onu da duymuştum, onu da denerim canım sağol..
Çok geçmiş olsun canım,
hamileliğin ilk başlarında bana da olmuştu, çok şiddetli değildi ama
doktor bebek kasıklarına tekme atıyodur demişti
Şimdi daha çok büyüdüler ya ondan mı çok acıyo acaba
İnşallah düzelir en kısa zamanda..
taze sıkılmış portakal suyu bulmak biraz zor gibi ama deniycem canım, çok sağol..
sorma canım o emzirememek başta zaten.. lohusalıktada çok olurmuş böle rüyalar.. sanırım 5-6 daha görcez yanii.. bide ekilenmesekk..
bende huggiesin içinde çok fazla koruyucu madde var die duymuştumm..ama organik dedinya aklım karıştıı
ben evde sıkıyorum canım... o zaman taze sıkımış olmuyor mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?