2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bence de ağda daha iyi de, son aylar nasıl görcez de yapcaz..

artık aynalar yardımıyla yapıcaz napalım..kuaföre gidiyo herkes ama ben gidemem hayatta yanii...kendi kendime hallediyorum napim.arıca bu ameliyat eldivenleri de işe yarıyo baya

kızlar bu arada netimiz geldi çok şükür
özledim sizleri rüyalarıma girdiniz valla

Bu sabah komikti yahu, rüya görüyorum, eşimin tel çalıyo
kalkamıyo erteliyo, ben de uyanıyorum tabi
geri uyuyorum rüyaya devam ediyorum
valla bu gidişle sezon finali yapacam..

rüyamda da biz hepimiz temmuz anneleri BBG evi gibi biyerdeyiz
ama kim var kim yok karışık
biri işe gidiyo, biri geliyo, biri doktordan geliyo
ben de en son göğüslerimle uğraşıyodum, süt geliyomuş filan..
Kremleri filan karıştırıyorum, sürüyorum..

Allah'ım bu rüyalar devam ederse psikolojim bozulacak yakında..

olmaz mı canım..en sağlıklısı evde sıkmak hemde..ya doktor bana soda iç dedi bi de.soda hamilelikte zararlı diye duymuştum ama yalanmış demekki...:97:

soda deinde aklıma geldi.. kaynanam bu sefer şeye taktıı.. karar vermiş bebeğe ilk doğduğu gün asiti gitmiş soda içirecekmiş gazı olmazmışş.. kendisi sık sık bişeylere karar veriyor bu ara delirtecek beni.. dünde bebeğin kıyafetlerini yıkama makinede,elde yumuşatıcılı suya bas die tutturduu

hoşgeldinn
valla bu rüyalar çok moda bu ara ama seninki yine güzelmiş yaaa

Ben de gece rüyamda doğurdum.Dr bugun olmaz demiş ben hissediyorum olcak diyorum çöküyorum yere bekliyorum suyum patlıyor pat diye bebeğim kayıyor.İnşallah öyle rahat doğurururm
Öyleyse eğer hiçkorkmayın bişey yok yani pat gibi oluyor

hahah şaka gibi kadınmış vala ! ya boşversene sen he de geç yani,ona laf anlatıcam diye strese sokma kendini.kendi bildiğinden şaşma sonuçta senn dediğin olucak yani :13:

artık aynalar yardımıyla yapıcaz napalım..kuaföre gidiyo herkes ama ben gidemem hayatta yanii...kendi kendime hallediyorum napim.arıca bu ameliyat eldivenleri de işe yarıyo baya
evet canım zaten bnen de elme az ağda alıp teke tek kopaıyorum ama o şekilde veya eldivenle yapmak için biraz uzamış olması gerekiyo..Nasıl ayarlıycaz onu da bilemiyorum, uzasın diye bırakırmışız, sonra aniden gidermişiz doğuma

ben evde sıkıyorum canım... o zaman taze sıkımış olmuyor mu???
evet canım oluyor da portakal yok buralarda..

selaaaaam kızlar

ögleden önce eşimin dersi yoktu, çarşı pazar yaptık yine, ben kendime emzirme südyeni, 2 tane atlet, 5 tane alt çamaşır aldım, bir de gecelik buldum şükür. ve eksikleri tamamladım:) bir tek bebek şekerlerimiz kaldı, önümüzdeki ay da evimi barkımı temizlersem herseyi yerleştiririm artık

sizde ne var ne yok

Son düzenleme:

haha hayal gücümüz sınır tanımıyo ya bunları bi yere not almak lazım iyi senaryoluk malzeme var

ben de geçen gün 7 aylık doğum yapıyodum. ama ben okulda dersteydim. eve geliyorum doğurmuşum çok ağlıyorum doğumumu kaçırdım diye. annem bi köşeye yatak yapmış ona, ilgileniyodu mama veriyodu. yüzünü de gördüm bebeğimin, çok tatlıydı. sonra da bebeğimin hiç bişeyi yok diye ağlıyorum baya. uyandım. gözümde yaşlar vardı. bu kadar büyük bir alışveriş yapmamım bir sebebi de budur aslında. çok etkilendim.

bende valla sürekli rüya görüyorum bugün savaş filmi çektim rüyamda Allahım bi de tüm ayrıntılar aklımda kalıyor nasıl yorucu dimi canım? bünyem alıştı gerçi...

Kaynananda bi tuhafmış bebeklere uzun bir süre su bile verilmiyor asiti kaçmış soda verecekmiş midesini mavedecek bebişin Şaka gibi he de geç doğunca lohusayı vs verdirmezsin huysuzuğuna karışamazlar lohusayken

Kızlar, şikayetvar.com da huggies ile ilgili aşırı şikayet var, hem sızdırması ile ilgili, hem de body leri boyuyor öndeki resimler diye. bence prima premium care den şaşmamak lazım.

sende cevabını ver canım. çekinme bence. ne acayip kadınlar var ya :S ben bizimki çok alışveriş yapıyosun dese bile bozuluyorum Allah yardımcın olsun :) sen bildiğin gibi yap eşine de anlat böyle böyle olması gerek diye.

ay inşş öyle olur kuşum

hoşgeldin canım hayırlı olsun iyi günlerde kullan. bende odamda yatırmak için sepet alacaktım park yatağa dönüş yaptım eşimle ona bakcaz msne bekliyorum işte.. vakit geçmiyor bugün ya...

ay canım benim nasıl etkilenmişsin. kıyamam... inş. vakitlice kavuşursun bebeğine.

hahah şaka gibi kadınmış vala ! ya boşversene sen he de geç yani,ona laf anlatıcam diye strese sokma kendini.kendi bildiğinden şaşma sonuçta senn dediğin olucak yani :13:

canım kaynanam suda vercez o sıcakta çocuk mahvolur diyo.. daha neler diyo neler.. en sonunda çocuğu kendinin zannediyor olduğuna karar verdimm.. doğumdan sonra bebeğin benim olduğunu söylicemm.. büyük bir hayal kırıklığı yaşıcak ama elden bişey gelmiyor

merhaba canım hayrlara gelsinn hepp rüyakolik olduk çıktık

merhaba canım güle güle kullann ne güzell benim eksik daha çok

allah iiliğini versin hiç güleceğim yoktuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…