hayırlı olsun canımm, bol uykulu geceler diliyorum :)
güle güle kullanın canım
çok güzelmiş canım güle güle kullanın bebişinle
güle güle kullanın:) çok tatlı pembiş pembiş..
evet canım primadan şaşmayın diyorlar, ben 1 numara ve 2numaradan birer paket aldım şimdilik.Kızlar, şikayetvar.com da huggies ile ilgili aşırı şikayet var, hem sızdırması ile ilgili, hem de body leri boyuyor öndeki resimler diye. bence prima premium care den şaşmamak lazım.
teşekkür ederim katrecim, valla sırtımdan yük kalktı. hayırlı olsun size de park yatagınız.hoşgeldin canım hayırlı olsun iyi günlerde kullan. bende odamda yatırmak için sepet alacaktım park yatağa dönüş yaptım eşimle ona bakcaz msne bekliyorum işte.. vakit geçmiyor bugün ya....
teşekkür ederiz teyzesi,merhaba canım hayrlara gelsinn hepp rüyakolik olduk çıktık
merhaba canım güle güle kullann ne güzell benim eksik daha çok
hayırlı olsun canım, siz internetten mi aldınız bulundugunuz yerden mi?
canım kaynanam suda vercez o sıcakta çocuk mahvolur diyo.. daha neler diyo neler.. en sonunda çocuğu kendinin zannediyor olduğuna karar verdimm.. doğumdan sonra bebeğin benim olduğunu söylicemm..büyük bir hayal kırıklığı yaşıcak ama elden bişey gelmiyor
Selam bayanlar, nasılsınız iyisiniz inşallah.
Ben sevgili kayınvalidemin suratını görerek güne çok berbat başladım. Sağolsun beni uyuz edip gitti
Gelmiş diyo ki "bugün bana yardım edicen.(?)" dedim hayırdır ne oldu? "Benim elim kolum tutmuyo uyuşuyo, buz dolabının içini boşaltıcan silicen, baban gelin yapsın dedi" dedim ben bel ağrısından akşama yemeği zor yapıyorum ne dolabı? "Benimde ağrıyo bişey olmaz gel gel." dedi ve gitti. Ben o sinirle ararsın herifi. Baban ordan durup bana gelsin iş yapsın diyemi buyuracak dedim. Adamda neye ugradıgını şaşırdı zavallım. Dedi gitme sen niye umursuyosun, halit gitmeyeceksin dedi dersin gelirsede de. Oturdum bekliyorum az sonra gelir, nerde kaldın diye. Bu konuların aramızda geçmesine dahi çok sinirleniyorum.
Olmasam gebe tamam yapayım ki zaten yapıyorum işlerini de, şu halimle benden beklemesi? Bıktım.
Ben sevgili kayınvalidemin suratını görerek güne çok berbat başladım. Sağolsun beni uyuz edip gitti
Gelmiş diyo ki "bugün bana yardım edicen.(?)" dedim hayırdır ne oldu? "Benim elim kolum tutmuyo uyuşuyo, buz dolabının içini boşaltıcan silicen, baban gelin yapsın dedi" dedim ben bel ağrısından akşama yemeği zor yapıyorum ne dolabı? "Benimde ağrıyo bişey olmaz gel gel." dedi ve gitti. Ben o sinirle ararsın herifi. Baban ordan durup bana gelsin iş yapsın diyemi buyuracak dedim. Adamda neye ugradıgını şaşırdı zavallım. Dedi gitme sen niye umursuyosun, halit gitmeyeceksin dedi dersin gelirsede de. Oturdum bekliyorum az sonra gelir, nerde kaldın diye. Bu konuların aramızda geçmesine dahi çok sinirleniyorum.
Olmasam gebe tamam yapayım ki zaten yapıyorum işlerini de, şu halimle benden beklemesi? Bıktım.
ayyy güzelimn benim, allahtan eşin destekliyor, hiç üzülme, gercekten de gebesin yani, öyle sey mi olur yaaa, üstelik emri vaki yani, oalcak iş deil, işte yakın oturmanın da dezavantajı. hiiç takılma, eşin yanında ya, gerisi önemli deil. madem bel agrıyarak yapılıyorsa bu iş, kendi yapıverir işteSelam bayanlar, nasılsınız iyisiniz inşallah.
hayırlı olsun canım, siz internetten mi aldınız bulundugunuz yerden mi?
güle güle iyi günlerde kullanın canım bebiş mışıl mışıl uyusun içinde :)
kızlaaaar herkeze merhaba herkez bebişleriyle iyidir inşallah.
benim kafam çok karışık napacağımı bilemiyorum sizler ne yapacaksını bu konuda merak ettim sorayım dedim.
benim bugün kontorlüm vardı artık 31. haftamıza giriyoruz ve doğumu konuşmanın vakti geldi diyerek doktorumla görüştüm veee doktorum kıymetli bebek diyor başka bişey demiyor normal doğuma sıcak bakmadı illa sezeryan dedi yaaa bende normali denemek istiyorum dedi bana olabileceklerden bahsetti
normalde doktordan memnunum işini çok iyi biliyor referansları kuvvetli senelerce devlet hastanelerinde çalışmış falan falan ve sezeryan konusunda çok başarılı olduğunu biliyorum fakat ben normal doğumu denemek istiyordum riske atmayalım diyor doktor şimdi bi yandan hastaneyi değiştirsem gittiğim hastanede de normal doğuramayıp sezeryan olmak zorunda kalırsam ki bu çok sık yaşanan bir durum boşu boşuna doktorumu değiştirmiş olucam kafam karışık.
sizlere sezeryan için herhangibir tarih verildimi kaçıncı haftada sezeryana alıyorlar 38. haftamı 39. haftamı sizler napacaksınız. ben şuan kara kara düşünüyorum.
kızlaaaar herkeze merhaba herkez bebişleriyle iyidir inşallah.
benim kafam çok karışık napacağımı bilemiyorum sizler ne yapacaksını bu konuda merak ettim sorayım dedim.
benim bugün kontorlüm vardı artık 31. haftamıza giriyoruz ve doğumu konuşmanın vakti geldi diyerek doktorumla görüştüm veee doktorum kıymetli bebek diyor başka bişey demiyor normal doğuma sıcak bakmadı illa sezeryan dedi yaaa bende normali denemek istiyorum dedi bana olabileceklerden bahsetti
normalde doktordan memnunum işini çok iyi biliyor referansları kuvvetli senelerce devlet hastanelerinde çalışmış falan falan ve sezeryan konusunda çok başarılı olduğunu biliyorum fakat ben normal doğumu denemek istiyordum riske atmayalım diyor doktor şimdi bi yandan hastaneyi değiştirsem gittiğim hastanede de normal doğuramayıp sezeryan olmak zorunda kalırsam ki bu çok sık yaşanan bir durum boşu boşuna doktorumu değiştirmiş olucam kafam karışık.
sizlere sezeryan için herhangibir tarih verildimi kaçıncı haftada sezeryana alıyorlar 38. haftamı 39. haftamı sizler napacaksınız. ben şuan kara kara düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?