2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben başından beri sezeryan diyorum ve 38. haftada alınıyo bebek

canım tüp bebekse öyle yapıyorlar hep sezeryanla alınıyor oda doğum sonucta bende konustum doktorumla ama bana daha erken konusmak için dedi bende sezeryan olup çıkayım diyodum bence doktorunu değiştirme su zamana gelmissin bilinmezki belki bebişin erken gelmek isticek ve pat diye doğuracaksın

sen karnındakini düşün relax ol kafana takma kaynanan geldiğinde kocam izin vermiyo benim buzdolabımıda kocam silecek seninkinide senin kocan silsin de yada boşver hiç bişey deme halit aradı annen çağırdı diyince izin vermedi anne kocamla tartışamam şimdi de kusura kalmasınlar neden böyle davranıyorlar acaba çok garip onun sana gelip bana ihtiyacın varmı demesi lazım tuhaf.

allamm yaaa düşüncesizliğee bakkk Yani bu durumunda öle bişey demesi bile saçma demişki bide sen belim ağrıyor yapamam demişin hala gell diyorr allahtan eşin yanında canım onun için takma boşver

tatlım benim.. şükür ki eşin arkanda ezdirmiyor senii.. kaynanandan geçtim kayınpederinde olay senin.. sıkma kendini.. çok düşünüp üzme hem kendini hem bebeğini.. benimde ağrıyor bişey olmaz demişya ona çok güldüm ee bişey olmuyorsa sen yap ozaman.. akıllı bunlar ya valla..
Aynen öyle valla bebek senin bebek...Kola da versin o sıcakta asitli asitli iyi gider...Saka bır yana dr um ne derse o olacak de...Hiiç üzme sıkma kendini....

ahhh ahhhhh beraber oturuyoruz fıstığım korkum ben iki dakika yanlarında olmayınca vermesii.. kıyameti koparırım eşim biliyorda annesine bişey diyemiyor.. kayınpederim allahtan halden anlıyorda karısına o söylüyor bizim yerimize sanane annesi var diyor.. ama kaynanam illa lafı yicek oturcakk başka türlü rahat etmicekk.. bende artık dişimi çıkartıyorum olacak gibi değil.. gülerek söylüyorum lafımı napıyım.. ben üzüleceğime o üzülsünn

zazes

canım sen böbrek taşı ihtimalinede bi baktır ağrıların devam ederse ...az öncede yazdım ama görmedin sanırım.bende düşürdüğüm için biliyorum ağrısını

canımm görmedim kusura bakma
dr.um böbrektende olabilir die usg de baktı böbreklerime ama bişi yok dedi
olsa usg de görünürdü dimi

inş. canımm kuzum döner de biter bu sancılar

sezeryan olan arkadaşlarımı ama doğum başlayana kadar bekletiler ilk kezse birde 40 ı doldurmasını beklediler

canım aslında öle oluyor ama ben çok korkuyorum bu olaydan ve planlı sezeryan olunca senin ve doktorunun ortak belirlediği bi tarihte sancı gelmeden ameliyata alıyorlar

Genelde bu tür kadınların stratejisi budur. ben demiyorum kayınpederin diyo adamın başka işi yok dolap silincek gelin yapsın mı diyecek saçmalık. yapma tabi kocişin destek veriyor hazır... benim kayınvalidem dese yaparım. çünkü bilirimki çok zor durumda olmasa bana bu halde bişey demez... ama seninki sorunluydu zaten diye biliyorum. o yüzden eşini dinle, zaten ağrıların oluyor yorma kendini.

canım merhaba, başka bi doktora görün. zor bi karar ama bikaç doktora danışmanda fayda var. hem son ana kadar beklesin doktorun normal doğum yapmaya bu kadar hevesli birini son haftalara kadar bekletmeli bence. tabi bebeğinin sağlığı önemli doğru kararı verirsin inş.

canımm görmedim kusura bakma
dr.um böbrektende olabilir die usg de baktı böbreklerime ama bişi yok dedi
olsa usg de görünürdü dimi

[/COLOR][/B]

tabi canım olsa muhakkak görünürdü aman olmasın zaten Allah korusun...rahatlatıcı bişey veremiyormuymuş

kıymetli bebk e iyi güzelde, normal doğumda noluyormuş onu anlamadımm.. bebeğe bi zarar mı geliyormuşş.. hani herşey normal gider, sancıların başlar, bi sorun olur allah göstermesin, alır sezeryana.. ama daha hiçbişey yok ortada direk sezeryan demesi saçma değil mi?? sezeryan olsan bıle sancılarının gelmesını bekle bence tatlım :26:

canım ben karışık renkli olmasın die bunu tecih ettim
pembe tonları olsun istedim
küçük durmuo canımm

haklısın bende bunu düşündüm hatta doktorların normal doğuma girdiklerinden bile şüpheliyim ebeler doğurtuyordur belki kesik atmak için veya dikmek için doktor müdahale ediyordur.
doktorunu değiştirme canım ama bence bir doktora daha gözük
ve illa sezeryan yapılacaksa 40. haftaya kadar bekle
nasılsa son dakikada sezeryana alabilliyolar bebek ne kadar fazla anne karnında kalırsa okadar iyi
bi yanım değiştir diyor bi yanım değiştirme diyor doktorunu değiştirme diyen yanım daha ağır basıyor eşimde tamamen bana bıraktı napacağımı bilemedim bende senin dediğini söyledim bebek ne kadar çok kalırsa gelişimini okadar tamamlar dedim doktor 36. haftada bebek bütün gelişimini tamamlar dedi kendi çocukları 37. haftada erken doğmuşlar öyle söyledi.
canım ben başından beri sezeryan diyorum ve 38. haftada alınıyo bebek
tatlım 38 çok erken değilmi 40 hafta üzerinden hesaplanıyor ozaman 2 hafta önce aldırmış olacaksın en azından 39. haftaya kadar bekleyin derim tabi buna doktorlar karar veriyor ama sezeryan olacaksam son zamana kadar beklemek istiyorum.

evet canım doktorda öyle söyledi fakat bebeğin gelişimi gayet iyi hiçbir problem yok normal bebekten hiçbir farkı yok yavrumun tamam kıymetli bebekte uzun yıllar arayıpta bulmadım çok şükür 1,5 yıl içinde geldi kuzum neden bukadar abartıyorlar anlamıyorum keşke hiç söylemeseydim diyorum bazen
birazda alın yazısı heralde ne yazılmışsa onu görücez hakkımızda hayırlısı olsun kızlar ama Türkiyede normal doğum oranı çok çok düşük doktorlar sezeryanda okadar profesyonelleşmişlerki normal doğum onların gözünde riskli hale gelir olmuş.

aman canım sakın üzülme rahatsın ya ona bak uzaklık çok iyi oluyo bazen mesafe her zamn gerekli valla ben bi gün tahammül edemiyorum doğumda hep gidilip gelincek o zman napcam diye kara kara düşünüoyrum bazen

tabi canım olsa muhakkak görünürdü aman olmasın zaten Allah korusun...rahatlatıcı bişey veremiyormuymuş

bilmiorum ki canımm
çokda ilgilidir dr.um hatta rahmimde yapışıklı var die
oda endişe edip bakıo olabilecek herşeye
ama bişi çıkmayınca bebek ters olduğundan dedi
sabredicem artık
dayanılmaz hal almasında şimdi fasla ayakta durmadan idare edebiliorum

ofofof kaynanalar of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…