kızlaaaar herkeze merhaba herkez bebişleriyle iyidir inşallah.
benim kafam çok karışık napacağımı bilemiyorum sizler ne yapacaksını bu konuda merak ettim sorayım dedim.
benim bugün kontorlüm vardı artık 31. haftamıza giriyoruz ve doğumu konuşmanın vakti geldi diyerek doktorumla görüştüm veee doktorum kıymetli bebek diyor başka bişey demiyor normal doğuma sıcak bakmadı illa sezeryan dedi yaaa bende normali denemek istiyorum dedi bana olabileceklerden bahsetti
normalde doktordan memnunum işini çok iyi biliyor referansları kuvvetli senelerce devlet hastanelerinde çalışmış falan falan ve sezeryan konusunda çok başarılı olduğunu biliyorum fakat ben normal doğumu denemek istiyordum riske atmayalım diyor doktor şimdi bi yandan hastaneyi değiştirsem gittiğim hastanede de normal doğuramayıp sezeryan olmak zorunda kalırsam ki bu çok sık yaşanan bir durum boşu boşuna doktorumu değiştirmiş olucam kafam karışık.
sizlere sezeryan için herhangibir tarih verildimi kaçıncı haftada sezeryana alıyorlar 38. haftamı 39. haftamı sizler napacaksınız. ben şuan kara kara düşünüyorum.
benim kafam çok karışık napacağımı bilemiyorum sizler ne yapacaksını bu konuda merak ettim sorayım dedim.
benim bugün kontorlüm vardı artık 31. haftamıza giriyoruz ve doğumu konuşmanın vakti geldi diyerek doktorumla görüştüm veee doktorum kıymetli bebek diyor başka bişey demiyor normal doğuma sıcak bakmadı illa sezeryan dedi yaaa bende normali denemek istiyorum dedi bana olabileceklerden bahsetti
normalde doktordan memnunum işini çok iyi biliyor referansları kuvvetli senelerce devlet hastanelerinde çalışmış falan falan ve sezeryan konusunda çok başarılı olduğunu biliyorum fakat ben normal doğumu denemek istiyordum riske atmayalım diyor doktor şimdi bi yandan hastaneyi değiştirsem gittiğim hastanede de normal doğuramayıp sezeryan olmak zorunda kalırsam ki bu çok sık yaşanan bir durum boşu boşuna doktorumu değiştirmiş olucam kafam karışık.
sizlere sezeryan için herhangibir tarih verildimi kaçıncı haftada sezeryana alıyorlar 38. haftamı 39. haftamı sizler napacaksınız. ben şuan kara kara düşünüyorum.
Selam bayanlar, nasılsınız iyisiniz inşallah.
Ben sevgili kayınvalidemin suratını görerek güne çok berbat başladım. Sağolsun beni uyuz edip gitti
Gelmiş diyo ki "bugün bana yardım edicen.(?)" dedim hayırdır ne oldu? "Benim elim kolum tutmuyo uyuşuyo, buz dolabının içini boşaltıcan silicen, baban gelin yapsın dedi" dedim ben bel ağrısından akşama yemeği zor yapıyorum ne dolabı? "Benimde ağrıyo bişey olmaz gel gel." dedi ve gitti. Ben o sinirle ararsın herifi. Baban ordan durup bana gelsin iş yapsın diyemi buyuracak dedim. Adamda neye ugradıgını şaşırdı zavallım. Dedi gitme sen niye umursuyosun, halit gitmeyeceksin dedi dersin gelirsede de. Oturdum bekliyorum az sonra gelir, nerde kaldın diye. Bu konuların aramızda geçmesine dahi çok sinirleniyorum.
Olmasam gebe tamam yapayım ki zaten yapıyorum işlerini de, şu halimle benden beklemesi? Bıktım.
canım ben başından beri sezeryan diyorum ve 38. haftada alınıyo bebek[/QUOT
sezeryan olan arkadaşlarımı ama doğum başlayana kadar bekletiler ilk kezse birde 40 ı doldurmasını beklediler
selam bayanlar, nasılsınız iyisiniz inşallah.
Ben sevgili kayınvalidemin suratını görerek güne çok berbat başladım. Sağolsun beni uyuz edip gitti
Gelmiş diyo ki "bugün bana yardım edicen.(?)" dedim hayırdır ne oldu? "benim elim kolum tutmuyo uyuşuyo, buz dolabının içini boşaltıcan silicen, baban gelin yapsın dedi" dedim ben bel ağrısından akşama yemeği zor yapıyorum ne dolabı? "benimde ağrıyo bişey olmaz gel gel." dedi ve gitti. Ben o sinirle ararsın herifi. Baban ordan durup bana gelsin iş yapsın diyemi buyuracak dedim. Adamda neye ugradıgını şaşırdı zavallım. Dedi gitme sen niye umursuyosun, halit gitmeyeceksin dedi dersin gelirsede de. Oturdum bekliyorum az sonra gelir, nerde kaldın diye. Bu konuların aramızda geçmesine dahi çok sinirleniyorum.
Olmasam gebe tamam yapayım ki zaten yapıyorum işlerini de, şu halimle benden beklemesi? Bıktım.
tatlım benim.. şükür ki eşin arkanda ezdirmiyor senii.. kaynanandan geçtim kayınpederinde olay senin.. sıkma kendini.. çok düşünüp üzme hem kendini hem bebeğini.. benimde ağrıyor bişey olmaz demişya ona çok güldüm ee bişey olmuyorsa sen yap ozaman.. akıllı bunlar ya valla..Selam bayanlar, nasılsınız iyisiniz inşallah.
Gelmiş diyo ki "bugün bana yardım edicen.(?)" dedim hayırdır ne oldu? "Benim elim kolum tutmuyo uyuşuyo, buz dolabının içini boşaltıcan silicen, baban gelin yapsın dedi" dedim ben bel ağrısından akşama yemeği zor yapıyorum ne dolabı? "Benimde ağrıyo bişey olmaz gel gel." dedi ve gitti. Ben o sinirle ararsın herifi. Baban ordan durup bana gelsin iş yapsın diyemi buyuracak dedim. Adamda neye ugradıgını şaşırdı zavallım. Dedi gitme sen niye umursuyosun, halit gitmeyeceksin dedi dersin gelirsede de. Oturdum bekliyorum az sonra gelir, nerde kaldın diye. Bu konuların aramızda geçmesine dahi çok sinirleniyorum.
Aynen öyle valla bebek senin bebek...Kola da versin o sıcakta asitli asitli iyi gider...Saka bır yana dr um ne derse o olacak de...Hiiç üzme sıkma kendini....
canım güle güle kullan.. çok güzel..ben de park yatak alıcam da dün bi arkadaş yine ne yapacaksın park yatağı deyip durdu..1 yaşına kadar kullanılıyomuş, bana 2-3 yaşına kadar idare eder gibi geliyo ama..
zazes
canım sen böbrek taşı ihtimalinede bi baktır ağrıların devam ederse ...az öncede yazdım ama görmedin sanırım.bende düşürdüğüm için biliyorum ağrısını
Çok geçmiş olsun canım,
hamileliğin ilk başlarında bana da olmuştu, çok şiddetli değildi ama
doktor bebek kasıklarına tekme atıyodur demişti
Şimdi daha çok büyüdüler ya ondan mı çok acıyo acaba
İnşallah düzelir en kısa zamanda..
taze sıkılmış portakal suyu bulmak biraz zor gibi ama deniycem canım, çok sağol..
sezeryan olan arkadaşlarımı ama doğum başlayana kadar bekletiler ilk kezse birde 40 ı doldurmasını beklediler
canımm görmedim kusura bakma
dr.um böbrektende olabilir die usg de baktı böbreklerime ama bişi yok dedi
olsa usg de görünürdü dimi
[/COLOR][/B]
haklısın bende bunu düşündüm hatta doktorların normal doğuma girdiklerinden bile şüpheliyim ebeler doğurtuyordur belki kesik atmak için veya dikmek için doktor müdahale ediyordur.dr lar normal doğumu sevmiyorlar onlara hakaret gibi geliyor çünkü ebe nin işini yapıyor sonuçta onca yıl oku sonra ebelik yap..Bide sezeryan olunca planlı ameliyat oluyor...Kendi programlarına göre araya sıkıştırıyorlar...Normal doğum yapınca kıymetsiz bebek mi oluyor anlamadım ki
bi yanım değiştir diyor bi yanım değiştirme diyor doktorunu değiştirme diyen yanım daha ağır basıyor eşimde tamamen bana bıraktı napacağımı bilemedim bende senin dediğini söyledim bebek ne kadar çok kalırsa gelişimini okadar tamamlar dedim doktor 36. haftada bebek bütün gelişimini tamamlar dedi kendi çocukları 37. haftada erken doğmuşlar öyle söyledi.doktorunu değiştirme canım ama bence bir doktora daha gözük
ve illa sezeryan yapılacaksa 40. haftaya kadar bekle
nasılsa son dakikada sezeryana alabilliyolar bebek ne kadar fazla anne karnında kalırsa okadar iyi
tatlım 38 çok erken değilmi 40 hafta üzerinden hesaplanıyor ozaman 2 hafta önce aldırmış olacaksın en azından 39. haftaya kadar bekleyin derim tabi buna doktorlar karar veriyor ama sezeryan olacaksam son zamana kadar beklemek istiyorum.canım ben başından beri sezeryan diyorum ve 38. haftada alınıyo bebek
canım tüp bebekse öyle yapıyorlar hep sezeryanla alınıyor oda doğum sonucta bende konustum doktorumla ama bana daha erken konusmak için dedi bende sezeryan olup çıkayım diyodum bence doktorunu değiştirme su zamana gelmissin bilinmezki belki bebişin erken gelmek isticek ve pat diye doğuracaksın
Kayınpederin kendi yapsın bak bak karnın burnunda sen den iş bekliyorlar.Yap bi meyve çayı uzat bacaklarını hiiç umursama kaynanan gelince sende ister misin çay de yayıl...Kaynana vs kimsem yok diye boşuna üzülüyorum galiba ben
tabi canım olsa muhakkak görünürdü aman olmasın zaten Allah korusun...rahatlatıcı bişey veremiyormuymuş
Eki Görüntüle 190371 Eki Görüntüle 190373
canım ben karışık renkli olmasın die bunu tecih ettim
pembe tonları olsun istedim
küçük durmuo canımm
Eki Görüntüle 190375
kızlar bebek bezi pastasını bitirdim şimdi taze taze ekleyim dedim nasıl olmuş???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?