2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 190371 Eki Görüntüle 190373

canım ben karışık renkli olmasın die bunu tecih ettim
pembe tonları olsun istedim
küçük durmuo canımm

canım senin mobilyalarında kırık beyaz mı sanki... benimkine çok benziyo .. yavru yatak sendede yok galiba bende yaptırmadım derin olsun dedim çocuk düşmesin içinden...benimkininde başlarında böle yumurtalar var onların diplerine altın rengi kurdelalar bağlıcam

Ah canım işin zor o zaman hiç ters falan davranmadan güzel güzel konuş...Dr nasıl önerirse öyle yapıcam de yapalım de...Lohusalık falan yanındalar bir de keşke ayrı eve çıkma imkanınız olsaydı...

ay canım seninde bu kaynanadan nedir cektigin nasıl bi ruh nasıl bi düşünce anlamıyorum.. allah kocan bu konuda ters düşünen degil.... sen kocana bak o diyorsa öle sende öle cvbla

keşkeee.. valla ne yeni gelinliğimi bildim sayelerinde.. ne hamileliğimi.. eminim lohusalığımıda burnumdan getirecekk.. karşımdaki öyle anlatınca felan laftan anlayacak bir kişi değil.. öyle olsa idare etmesi kolay olurduu.. ama çok cahill ve yanlış bildiğini anlatamıyosun..tek duam en kısa zamanda hayırlısıyla çıkmak o eewdenn.. inşallah bebeğim uğurlu gelir de kurtuluruz

bak şimdi nasıl tepeme çıktı cinlerim.. Valla yakın olsak gelip döverdim.. Silinmeyiversin canım dolabı da eksik kalsın, yada kayınpederin silsin çok gerekliyse..Yani bir de söyleme tarzı çok rahatsız edici, bari biraz usturuplu söyle..
Aynen arkadaşların dediği gibi canım, madem eşin arkanda, hiç de gitme canım, hatta uzat ayağını yat..

Valla ben bu aralar normal doğuma acayip sıcak bakmaya başladım yine, arkadaşın komşusu hastane de ebeymiş, onunla yakın ilişki kurma planlarım da var hatta..
e malum normal olursa büyük ihtimal ebeler yaptıracak doğumu ama ben geçen gün buraya linkler eklemiştim, evde kendi kendine doğuran bi kadının.. onu görünce acayip güvenim geldi kendime yapabileceğime dair..Ama tabi son anda sezeryan da olabilir, bur da epidural de yok, genel anestezi yada spinal olacak mecburen..

Son düzenleme:
Kızlar sağlık ocağına gittim.Tatanoz aşısı için aranızda sağlık ocağına giden var mı Hiç sıra vs yoktu bir de acayip derece de ilgililerdi çok şaşırdım...Hatta özel hastaneye gidiyorum oradaki dr umdan daha ilgili ve güleryüzülerdi.Dr umdan memnunum gerçi ama devlete bağlı bi kuruluştan bu kadar ilgi beklemiyordum..Numarasını falan verdi ne zaman bi şey merak edersin sorun olur ara dedi..Daha kendi dr cebini vermedi...Acaba devlet hastanesinde mi doğursam ne yapsam

inşallah canım ya doktorumu beğenmesem bir dakka düşünmiyecem hemen bırakıcam orayı ama işte ne yardan ne serden vazgeçemeyince böle arada kalıyor insan.

pearl cümm çok güselmiş yatağınız
güsel günlerde mışıl mışıl uyusun kızın

canım güle güle kullanın .en güzel park yatak bu bende çok beğeniyorum bu modeli

saol canım
görüntüsünün yanında sağlamlığıda çok hoşumuza gitti

off canım off benim kadar şu yatak mı beşik mi kararsızlığı yaşayan olmadı sanırım topic te
ikeadan birde uzayan alçak yatak alıcam odasına şu altta linkete var olandan
uzayabilen çocuk karyolası < LEKSVIK | IKEA Türkiye

çok yiğen var bende kimisi 3 yaşına kadar park yatakta yattı kimisi senin dediğin gibi hiç kullanmadı
bende içimden dedim 1,5 yıl kullansa kafi sonra uzayan yatağa yatırırım nasılsa kenarları korumalı haa ondada yapamassak düşünücem o zaman bi çaresini

olurmu öyle şey anne karnında 1 gün dışarda 7 güne denkmiş...
benim doktor daha hiç doğum moğum lafı ettmedi , geçen yanlız sordum doğum tahmini ne zaman diye haziransonu temmuz başı dedi bakalım ne diyecek gelicek randevuda
aslında senle buluşup bakırköye gidelim canım biz birbirimizi gaza getirip normal doğururuz
düşünsene aynı odada felan

Eki Görüntüle 190375

kızlar bebek bezi pastasını bitirdim şimdi taze taze ekleyim dedim nasıl olmuş???

çok şeker olmuş canım

kaan kocatepe gebeliğin 28. haftasında bebek odasını anlatıyor ve duvarları beyaza boyamayın diyor bir bakın isterseniz..

ya bende yarın gidicem tatanoz aşısı için.ben hiç yaptırmadım ama daha acaba yaparlar mı?sen yaptırdın mı şimdi canım

canım bu şimdi reklamlarda çıkan aile hekimliği oluyor. evet gerçekten ben de sevdim bu uygulamayı, sıra yok, doktor ve ebeler ilgililer,(tabi bu biraz da aldıkları ücretle doğru orantılı olabülü ) istediğin zaman ilaç yazdırabiliyosun ve devlete gittiğin zaman verdiğin 8 lirayı da vermiyosun..Yalnız bunlar da sadece 8-5 arası açık, haftasonu kapalı ve doğum dahil öyle devlet hastanesinde yapılabilen şeyler yapılamıyo..

ama devlet hastaneleri böyle değil maalesef canım, an azından burdakiler böyle değil..hele kadın-doğum hastanesi kabus gibi..Hiç sevmiyorum orayı..bi de çocuk bölümü de orda..offf çok fena ya..

sağol canım bilgiler için.. ben de yatabildiği kadar bunda yatar sonra direk baza alırım diyorum..hemen de büyüttüm çocuğu..geçen kimle konuştum hatırlamıyorum, hiç beşik filan kullanmamış, direk bazada yatırmış..:26:

çok saçmalamış doktor.bi kere her kadın normal yapabilecek yaradılışa sahiptir.Allah korusun ekstra ters giden bi durum olursa o zaman hem anne hem de bebeği korumak için sezaryana alınır.bunun haricinde normal doğum en normal ve en doğal olanı bence..farklı bi doktorla daha görüşüp muayene olsan daha iyi olur bence canım.

ya bende yarın gidicem tatanoz aşısı için.ben hiç yaptırmadım ama daha acaba yaparlar mı?sen yaptırdın mı şimdi canım

Evet ben salı gunu yaptırdım kolum hala biraz ağrıyor az kullandığın koluna yaptır...3 Hafta sonra bi daha bi daha arayıp çağıracaklarmış bu ilk aşı için haftaladır arıyorlarrmış nerden biliyorlarsa hamile olduğumu ..Yaparlar ilk aşı sen korumak için sonraki bebiş çin daha geç kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…