Eki Görüntüle 190371 Eki Görüntüle 190373
canım ben karışık renkli olmasın die bunu tecih ettim
pembe tonları olsun istedim
küçük durmuo canımm
Ah canım işin zor o zaman hiç ters falan davranmadan güzel güzel konuş...Dr nasıl önerirse öyle yapıcam de yapalım de...Lohusalık falan yanındalar bir de keşke ayrı eve çıkma imkanınız olsaydı...tatlım benim.. şükür ki eşin arkanda ezdirmiyor senii.. kaynanandan geçtim kayınpederinde olay senin.. sıkma kendini.. çok düşünüp üzme hem kendini hem bebeğini.. benimde ağrıyor bişey olmaz demişya ona çok güldüm ee bişey olmuyorsa sen yap ozaman.. akıllı bunlar ya valla..
ahhh ahhhhh beraber oturuyoruz fıstığım korkum ben iki dakika yanlarında olmayınca vermesii.. kıyameti koparırım eşim biliyorda annesine bişey diyemiyor.. kayınpederim allahtan halden anlıyorda karısına o söylüyor bizim yerimize sanane annesi var diyor.. ama kaynanam illa lafı yicek oturcakk başka türlü rahat etmicekk.. bende artık dişimi çıkartıyorum olacak gibi değil.. gülerek söylüyorum lafımı napıyım.. ben üzüleceğime o üzülsünn
Selam bayanlar, nasılsınız iyisiniz inşallah.
Ben sevgili kayınvalidemin suratını görerek güne çok berbat başladım. Sağolsun beni uyuz edip gitti
Gelmiş diyo ki "bugün bana yardım edicen.(?)" dedim hayırdır ne oldu? "Benim elim kolum tutmuyo uyuşuyo, buz dolabının içini boşaltıcan silicen, baban gelin yapsın dedi" dedim ben bel ağrısından akşama yemeği zor yapıyorum ne dolabı? "Benimde ağrıyo bişey olmaz gel gel." dedi ve gitti. Ben o sinirle ararsın herifi. Baban ordan durup bana gelsin iş yapsın diyemi buyuracak dedim. Adamda neye ugradıgını şaşırdı zavallım. Dedi gitme sen niye umursuyosun, halit gitmeyeceksin dedi dersin gelirsede de. Oturdum bekliyorum az sonra gelir, nerde kaldın diye. Bu konuların aramızda geçmesine dahi çok sinirleniyorum.
Olmasam gebe tamam yapayım ki zaten yapıyorum işlerini de, şu halimle benden beklemesi? Bıktım.
Ah canım işin zor o zaman hiç ters falan davranmadan güzel güzel konuş...Dr nasıl önerirse öyle yapıcam de yapalım de...Lohusalık falan yanındalar bir de keşke ayrı eve çıkma imkanınız olsaydı...
Selam bayanlar, nasılsınız iyisiniz inşallah.
Ben sevgili kayınvalidemin suratını görerek güne çok berbat başladım. Sağolsun beni uyuz edip gitti
Gelmiş diyo ki "bugün bana yardım edicen.(?)" dedim hayırdır ne oldu? "Benim elim kolum tutmuyo uyuşuyo, buz dolabının içini boşaltıcan silicen, baban gelin yapsın dedi" dedim ben bel ağrısından akşama yemeği zor yapıyorum ne dolabı? "Benimde ağrıyo bişey olmaz gel gel." dedi ve gitti. Ben o sinirle ararsın herifi. Baban ordan durup bana gelsin iş yapsın diyemi buyuracak dedim. Adamda neye ugradıgını şaşırdı zavallım. Dedi gitme sen niye umursuyosun, halit gitmeyeceksin dedi dersin gelirsede de. Oturdum bekliyorum az sonra gelir, nerde kaldın diye. Bu konuların aramızda geçmesine dahi çok sinirleniyorum.
Olmasam gebe tamam yapayım ki zaten yapıyorum işlerini de, şu halimle benden beklemesi? Bıktım.
Valla ben bu aralar normal doğuma acayip sıcak bakmaya başladım yine, arkadaşın komşusu hastane de ebeymiş, onunla yakın ilişki kurma planlarım da var hatta..kızlaaaar herkeze merhaba herkez bebişleriyle iyidir inşallah.
benim kafam çok karışık napacağımı bilemiyorum sizler ne yapacaksını bu konuda merak ettim sorayım dedim.
benim bugün kontorlüm vardı artık 31. haftamıza giriyoruz ve doğumu konuşmanın vakti geldi diyerek doktorumla görüştüm veee doktorum kıymetli bebek diyor başka bişey demiyor normal doğuma sıcak bakmadı illa sezeryan dedi yaaa bende normali denemek istiyorum dedi bana olabileceklerden bahsetti
normalde doktordan memnunum işini çok iyi biliyor referansları kuvvetli senelerce devlet hastanelerinde çalışmış falan falan ve sezeryan konusunda çok başarılı olduğunu biliyorum fakat ben normal doğumu denemek istiyordum riske atmayalım diyor doktor şimdi bi yandan hastaneyi değiştirsem gittiğim hastanede de normal doğuramayıp sezeryan olmak zorunda kalırsam ki bu çok sık yaşanan bir durum boşu boşuna doktorumu değiştirmiş olucam kafam karışık.
sizlere sezeryan için herhangibir tarih verildimi kaçıncı haftada sezeryana alıyorlar 38. haftamı 39. haftamı sizler napacaksınız. ben şuan kara kara düşünüyorum.
Eki Görüntüle 190375
kızlar bebek bezi pastasını bitirdim şimdi taze taze ekleyim dedim nasıl olmuş???
canım merhaba, başka bi doktora görün. zor bi karar ama bikaç doktora danışmanda fayda var. hem son ana kadar beklesin doktorun normal doğum yapmaya bu kadar hevesli birini son haftalara kadar bekletmeli bence. tabi bebeğinin sağlığı önemli doğru kararı verirsin inş.
canım güle güle kullanın .en güzel park yatak bu bende çok beğeniyorum bu modeli
Ayy kızlar bayıldım rüyalarınıza, valla çok yaratıcıyız..
canım güle güle kullan.. çok güzel..ben de park yatak alıcam da dün bi arkadaş yine ne yapacaksın park yatağı deyip durdu..1 yaşına kadar kullanılıyomuş, bana 2-3 yaşına kadar idare eder gibi geliyo ama..
bi yanım değiştir diyor bi yanım değiştirme diyor doktorunu değiştirme diyen yanım daha ağır basıyor eşimde tamamen bana bıraktı napacağımı bilemedim bende senin dediğini söyledim bebek ne kadar çok kalırsa gelişimini okadar tamamlar dedim doktor 36. haftada bebek bütün gelişimini tamamlar dedi kendi çocukları 37. haftada erken doğmuşlar öyle söyledi.
Eki Görüntüle 190375
kızlar bebek bezi pastasını bitirdim şimdi taze taze ekleyim dedim nasıl olmuş???
Eki Görüntüle 190375
Eki Görüntüle 190375
pearl cümm çok güselmiş yatağınız
güsel günlerde mışıl mışıl uyusun kızın
saol canım
buarada kusura bakma sana resim çekip yollayacaktım ama akşam çok geç gittim eve unuttum
Kızlar sağlık ocağına gittim.Tatanoz aşısı için aranızda sağlık ocağına giden var mı Hiç sıra vs yoktu bir de acayip derece de ilgililerdi çok şaşırdım...Hatta özel hastaneye gidiyorum oradaki dr umdan daha ilgili ve güleryüzülerdi.Dr umdan memnunum gerçi ama devlete bağlı bi kuruluştan bu kadar ilgi beklemiyordum..Numarasını falan verdi ne zaman bi şey merak edersin sorun olur ara dedi..Daha kendi dr cebini vermedi...Acaba devlet hastanesinde mi doğursam ne yapsam
Kızlar sağlık ocağına gittim.Tatanoz aşısı için aranızda sağlık ocağına giden var mı Hiç sıra vs yoktu bir de acayip derece de ilgililerdi çok şaşırdım...Hatta özel hastaneye gidiyorum oradaki dr umdan daha ilgili ve güleryüzülerdi.Dr umdan memnunum gerçi ama devlete bağlı bi kuruluştan bu kadar ilgi beklemiyordum..Numarasını falan verdi ne zaman bi şey merak edersin sorun olur ara dedi..Daha kendi dr cebini vermedi...Acaba devlet hastanesinde mi doğursam ne yapsam
off canım off benim kadar şu yatak mı beşik mi kararsızlığı yaşayan olmadı sanırım topic te
ikeadan birde uzayan alçak yatak alıcam odasına şu altta linkete var olandan
uzayabilen çocuk karyolası < LEKSVIK | IKEA Türkiye
çok yiğen var bende kimisi 3 yaşına kadar park yatakta yattı kimisi senin dediğin gibi hiç kullanmadı
bende içimden dedim 1,5 yıl kullansa kafi sonra uzayan yatağa yatırırım nasılsa kenarları korumalı haa ondada yapamassak düşünücem o zaman bi çaresini
kıymetli bebk e iyi güzelde, normal doğumda noluyormuş onu anlamadımm.. bebeğe bi zarar mı geliyormuşş.. hani herşey normal gider, sancıların başlar, bi sorun olur allah göstermesin, alır sezeryana.. ama daha hiçbişey yok ortada direk sezeryan demesi saçma değil mi?? sezeryan olsan bıle sancılarının gelmesını bekle bence tatlım :26:
ya bende yarın gidicem tatanoz aşısı için.ben hiç yaptırmadım ama daha acaba yaparlar mı?sen yaptırdın mı şimdi canım
canım bu şimdi reklamlarda çıkan aile hekimliği oluyor. evet gerçekten ben de sevdim bu uygulamayı, sıra yok, doktor ve ebeler ilgililer,(tabi bu biraz da aldıkları ücretle doğru orantılı olabülü) istediğin zaman ilaç yazdırabiliyosun ve devlete gittiğin zaman verdiğin 8 lirayı da vermiyosun..Yalnız bunlar da sadece 8-5 arası açık, haftasonu kapalı ve doğum dahil öyle devlet hastanesinde yapılabilen şeyler yapılamıyo..
ama devlet hastaneleri böyle değil maalesef canım, an azından burdakiler böyle değil..hele kadın-doğum hastanesi kabus gibi..Hiç sevmiyorum orayı..bi de çocuk bölümü de orda..offf çok fena ya..
iyi ücret alıyorlar o zaman alsınlar bu ilgiye değer...Evet bende şimdi devlet hastanesinde doğum yapanarı okudum kötü davranıyorlarmış...Türkiye hastanesinde doğum yapıcam bende Allah kısmet ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?