2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar normal mi sezeryan mi gibi bi konu geçiyor bende bi atlıyım konuya dedim tecrübeli bi anne olarak. Ben iki doğumumu da normal yaptım bir tanesi komple normal diğeri epidural özelde hemde. Bunu neden belirtiyorum özelde kolay kolay normal doğum yapmıyorlar doktorum o kadar mükemmel bir doktor ki başımdan ayrılmadı sancılar süresincede doğum sürecindede. Herşeyi kendi yaptı. Sadece ilk muayenemi ebe yaptı haber verdi kaç cm açıklık diye geldikten sonra herşeyi kendi kontrol etti doktorum. Geçen başka bir şehirde bir doktora gittim bu sancılar yüzünden adamın anlaşmalı olduğu hastane tam karşıdda telefon geldi doktor bey 10 cm açık diye gitti beş dk sonra geldi. Sadece bebeği çekip kordonunu kesip gelmiş bunada doğum yaptırdım diyor. Doktorunuzla mutlaka konuşun doğumun her aşamasında yanımda olacak mısınız diye çünkü bu çok önemli.
Ve bana sorarsanız mutlaka normal doğum derim. Kesinlikle ne bi esneme oluyor ne de gevşek kalıyor ( ki en büyük endişedir genelde ). Ama mutlaka epiduralli normal diye de belirteyim ki ben ikisinide bilen biri olarak kızışımıda öyle doğurmak istiyorummmm...................

kızlar ben çıkayım şimdilik, akşama eşimden fırsat bulursam girerim yine..
hadi öptüm hepinizi..

yarabimmm nedir bu kaynanalar ya sanki kendi çocukları

bi akıl versn allah öncee o kadına...benimki şükür temizlik felan yaptırmaz ama tepemde olmayı başarıyor her daim nasıl yapıyorsa sakın yapma iikide eşin senden yana boşverr takma bile

off benim iğne fobim var zaten:18: ama mecbur yaptırcam yarın artık napalımmsol koluma yaptırayım ben o zaman:44:

Kızlarrr Togla_efe arkadaşımız ne zamandır girmiyo yaa
yoksa ben mi göremiyorum :44:

evet canım sen diince farketdim yok uzun süredir
benim hafızam buaralar ii diil unutuorum
bide biri vardı ofiste çalışırken sancılanmıştı da eşi gelip onu dr.a götürücekti o kimdi?
yoksa omu tolga efeydi:26:

Kızlar tansiyonum düştü, bende malesef tansiyon düşüklügü problemi var. Kendimden geçivermişim, ayıldım ayran içtim kendime geldim. Ben bu evden taşınmadan bana huzur yok. Takma etme vs diyorum kendi kendime ama elimde değil, insan ister istemez geriliyo.
canım Allah kolaylık versin seninki tam kaynanaymış ya gitme tabi
Amin canım sagolasın, allah düşmanıma vermesin. Çok zor bi kaynanam var.
Kayınpederimin insanlara saygısı yok, sadece kendisini bilen bencil bi adam. Kayınvalidemde ondan bi merhamet görmediginden iyice merhametsiz bi insan olmuş. Kaynanam kayınpederim yok diye sakın üzülme, annen seni kadir gecesi dogurmuş heralde

Beni sagolsun eşim destekliyoda ben bu tür şeylerle muhattab olunca çok geriliyorum. 3 sene oldu kadın huyumu bile bile bu davranışlarından vazgeçmiyo. Geçende rüyamda eşimle boşanıyoduk bu sebeple. Buda bi işaretmiydi acaba:44:

yuhh
bu kadın niye illa sana yaptırmaya çalışıyoki
ben olsam bir daha lafını ettiğinde temizlikçi tutalım anne benim bu göbekle yapıcak durumum yok der keser atardım
O ve temizlikçi tutmak? Niye tutsun ben varım ya
O aşırı cimri bi kadındır, evde bakliyatlar kurtlanır yine atmaz. O derecedir. Daha torununa bi çöp almadı, önceki torunlarının rutubet kokulu hırkalarını yeleklerini getirdi verdi.
Akşam eşimi yönlendirip bidaha iş istemeyin dedirticem. Bu umursamazlıga dayanamıyorum artık.

Mesafe falan anlamaz o canım, yapamam belim ağrıyo diyorum. Benimde ağrıyo diyo. Bigun gebelikten önce adetimin ilk günüydü. Cam silmemi istedi. Dedim adetim karnım agrıyo, benimde ağrıyo dedi herzamanki gibi. Dedim hayırdır anne sende mi adetsin?
Cehalet canım temeli cehalet.

Canım hayırlısı için dua et, ben bu kıymetli bebek mevzusunu cok anlayamadım. Şimdi bebeginde herşey normal seyrediyosa neden sezeryan olsun ki? Bide artık ben sezeryandan o kadar ürkmüyorum, nasipte ne varsa o canım. Hayırlısı:97:

Ben geçen hafta mutfak dolaplarına çıktım ondan cesaret buldu canım, ona enerjisi olan bunuda yapar hesabı bi mantıkla geldi. Ama demiyo ki bu kız agırlaşmadan işleri yapmaya calısıyo ki sonra zorlanmasın diye yapıyodur diye. Anam insan relax olamıyo hep bunlarla karşılaşınca. Kafamda dönüp duruyi

allamm yaaa düşüncesizliğee bakkk Yani bu durumunda öle bişey demesi bile saçma demişki bide sen belim ağrıyor yapamam demişin hala gell diyorr allahtan eşin yanında canım onun için takma boşver
Ahh canım boşveremiyorum artık yoruldummu nedir, yada hormonların mı etkisidir. Çok cabuk elim ayagım buz tutuyo, fena oluveriyorum

Benim kayınpeder maşallah hatun gibidir. Aslında o yapsa daha temiz yapar he Her işin içinde maşallah. Üzmemeye calısıyorum canım sagolasın

Yok yok cidden der canım kayınpederim. Oda hatun işine karışmayı pek sever. Kızı gelmez temizliğe bu yüzden sürekli beni çagırtır. Benim kayınvalidem hiç bişey yoksa oturmaya bile çıksam getirir yapragı dolma sardırır. Yani o sürekli birilerine bişey yaptırmayı sever. Eşim sagolsun yanımda ama bu tür şeyleri sürekli yaşamak insanı cok yıpratıyo.

ofofof kaynanalar of

Ahhhhh anam ah.

ay canım seninde bu kaynanadan nedir cektigin nasıl bi ruh nasıl bi düşünce anlamıyorum.. allah kocan bu konuda ters düşünen degil.... sen kocana bak o diyorsa öle sende öle cvbla

Ah bacım bıktım vallahi.

Benden temiz siler vallahi Ben ilk zamanlar çok yaptım, öyle alıştılar. Hep bekliyolar artık. Yapmıycam katiyen yapmıycam azimliyim. Enerjim olsada yapmıycam. İnat degil mi

Geldi az önce, dedim benim başım dönüyo yapamam. İyi dedi gitti. Bozuldu aman bozulsun bıktım be

Kızlar ben gidip yatayım kafam çok leyla. Az önce tansiyonum 6 3tü şimdi 8 6 olmuş iyiye gidiyorum. Zıbariym biraz

sen şanslıymışsın canım.ben de özele gidiyorum ve normal istiyorum kesinlikle doktorum da destekliyor allahtan normal doğumu ama doğum esnasında sürekli yanımda olacağını hiç sanmıyorum.özelde olduğu için bi sürü hastası var nasıl olacak bilmem.:44:ben hiç müdahale yapılsın istemiyorum.ama epidural konusunda hala kararsızım.:97:şeyy bi de benim iğne fobim var aslında o yüzden biraz tırsıyorum epiduralden.:18:ama epiduralli doğuma prenses doğumu diyorlar demek ki doğruymuş?

aybamu izmirde oturuyosun sanırım..ben de bodrumda yaşıyorum.bütün tanıdıklarım doğum için izmire geliyor ama ben burda bodrum özelde doğum yapmayı planlıyorum.senn doğumun hangi hastenede olucak canım?pat die atladım ama profiline baktım da ordan sorayım dedim

aynen bende senin gibi düşünüyorum ama doktor hiç benim gibi düşünmüyor
Eki Görüntüle 190371 Eki Görüntüle 190373

canım ben karışık renkli olmasın die bunu tecih ettim
pembe tonları olsun istedim
küçük durmuo canımm
çok beğendim güle güle kullanın bizde bubun kremini aldık ama sonradan sfonyeri aldığıma pişman oldum çünkü odaya sığmayacak göz kararı sığar diye diye düşündük şimdi mecburen peteğin önüne koyucaz cumartesi geliyor mobilyalar Allah kısmet ederse çok heyecanlıyım.
Eki Görüntüle 190375

kızlar bebek bezi pastasını bitirdim şimdi taze taze ekleyim dedim nasıl olmuş???
çok güzel olmuş aynı internetteki gördüklerime benziyor bunu süs olarakmı kullanıcaksın canım odasına koyacaksın dimi?

bende sanki çok kolay doğum yapacakmışım hissi var tabi tamamen hissiyat olabilir.

Dua et pazar gününe gelsin doğumun o zaman mecbur senle ilgilenecek Hiiiçççç korkma canım epiduralden normalde çekeceğin sancının yanında sinek ısırığı bile değil ayrıca arkadan yapacakları için görmezsin bile eşinde girerse doğuma ohhhh misler gibi tutar elinden sıkı sıkı allah yardım eder

Ben kentde yapıcam canım allah nasip ederse...........

ayy ne demek yaaa, 'benimde ağrıyo bişey olmaz' Hep aynı taktik bide, baban öyle diyooo..
bozma moralini canım yaa, insanı eskitirlerrrrr.

devlet hastanesine gidip bi muayene olsam mı acaba kızlar
ya neden bu özeller bukadar sezeryan meraklısı ticaret olayı dimi

Bende eşime benimle doğuma girersin dedim...Senen soğurum dedi ne kadar romantik değil mi...Bi de kordonuda onun kesmesini istiyordum offf ormantik bu adam hamilelikten mi gözüm mü açıldı asıl ben soğudum ondan....

kızlar bişey sorcam yaa.. tecrübeli olanlar daha iyi bilir tabide.. benim göğüs ucum çıkmadı.. sizinde öylemi.. doğuma yakınmı çıkacak..yoksa böyle mi kalacak. bebek nasıl emecekk.. çok moralimi bozuyor bu konu benimm

Bende eşime benimle doğuma girersin dedim...Senen soğurum dedi ne kadar romantik değil mi...Bi de kordonuda onun kesmesini istiyordum offf ormantik bu adam hamilelikten mi gözüm mü açıldı asıl ben soğudum ondan....

arkadaşım takılma böye şeylere bişeyler duymuştur veya görmüştür malüm filimlerde bile soğum sahneleri gösteriyorlar ondan öyle demiştir boşver kötü bi niyeti yoktur karı kocasınız siz soğumayın birbirinizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…