Bende eşime benimle doğuma girersin dedim...Senen soğurum dedi ne kadar romantik değil mi...Bi de kordonuda onun kesmesini istiyordum offf ormantik bu adam hamilelikten mi gözüm mü açıldı asıl ben soğudum ondan....
arkadaşım takılma böye şeylere bişeyler duymuştur veya görmüştür malüm filimlerde bile soğum sahneleri gösteriyorlar ondan öyle demiştir boşver kötü bi niyeti yoktur karı kocasınız siz soğumayın birbirinizden.
Bende eşime benimle doğuma girersin dedim...Senen soğurum dedi ne kadar romantik değil mi...Bi de kordonuda onun kesmesini istiyordum offf ormantik bu adam hamilelikten mi gözüm mü açıldı asıl ben soğudum ondan....
Ben kentde yapıcam canım allah nasip ederse...........
ben girmek istese bile sokmazdım
adamın doğuma girmesinin ne gibi romantikliği olabillirki yaa
Bebeği ben doğurucam resmen mucize o görmeye bile katlanamıyor hiç adil değil ya...Ben orda iğrenç bir şey yapıyor olmayacağım ikimizin yavrusunu dunyaya getiricem...Ama o ne düşünüyor acaba..Ne yapıp edip doğuma sokmam lazım
kızlar bişey sorcam yaa.. tecrübeli olanlar daha iyi bilir tabide.. benim göğüs ucum çıkmadı.. sizinde öylemi.. doğuma yakınmı çıkacak..yoksa böyle mi kalacak. bebek nasıl emecekk.. çok moralimi bozuyor bu konu benimm
çook ttatlı.. ellerine sağlık
eline sağlık canımm ne güsel olmuşşş
saol canım
görüntüsünün yanında sağlamlığıda çok hoşumuza gitti
off canım off benim kadar şu yatak mı beşik mi kararsızlığı yaşayan olmadı sanırım topic te
ikeadan birde uzayan alçak yatak alıcam odasına şu altta linkete var olandan
uzayabilen çocuk karyolası < LEKSVIK | IKEA Türkiye
çok yiğen var bende kimisi 3 yaşına kadar park yatakta yattı kimisi senin dediğin gibi hiç kullanmadı
bende içimden dedim 1,5 yıl kullansa kafi sonra uzayan yatağa yatırırım nasılsa kenarları korumalı haa ondada yapamassak düşünücem o zaman bi çaresini
olurmu öyle şey anne karnında 1 gün dışarda 7 güne denkmiş...
benim doktor daha hiç doğum moğum lafı ettmedi , geçen yanlız sordum doğum tahmini ne zaman diye haziransonu temmuz başı dedi bakalım ne diyecek gelicek randevuda
aslında senle buluşup bakırköye gidelim canım bizbirbirimizi gaza getirip normal doğururuz
düşünsene aynı odada felan
çok şeker olmuş canım
güzel olmuş canım tüllerii boncuklarıı detayına kadar inmişin çok hoş
oyy hamaratlarda burda :))) ellerine saglıkk cnmmm
aynen bende senin gibi düşünüyorum ama doktor hiç benim gibi düşünmüyor
çok beğendim güle güle kullanın bizde bubun kremini aldık ama sonradan sfonyeri aldığıma pişman oldum çünkü odaya sığmayacak göz kararı sığar diye diye düşündük şimdi mecburen peteğin önüne koyucaz cumartesi geliyor mobilyalar Allah kısmet ederse çok heyecanlıyım.
çok güzel olmuş aynı internetteki gördüklerime benziyor bunu süs olarakmı kullanıcaksın canım odasına koyacaksın dimi?
bende sanki çok kolay doğum yapacakmışım hissi var tabi tamamen hissiyat olabilir.
ya romantiklikten değil tabiki ama destek olması o anı paylaşması açısından güzel birşey..aslında korkuyorum bende bazen,şimdi kalıcı bi etki bırakırsa üstünde o fina olur bütün hayatımızı etkiler..bişey olmaz ben etkilenmem diyo ama bilmiyorum artık..bebek tekmelerine duyunca bile bi garip oluyo doğuma girince nolur bilemem
Benimki benden hevesli doğuma girmeye. elini falan tutmam ama, ben doğumu kameraya çekicem ona göre diyo. ben de sonra izliycem artıkbu mucizeyi kaçıramazmış.
Benimki benden hevesli doğuma girmeye. elini falan tutmam ama, ben doğumu kameraya çekicem ona göre diyo. ben de sonra izliycem artıkbu mucizeyi kaçıramazmış.
çok beğendim güle güle kullanın bizde bubun kremini aldık ama sonradan sfonyeri aldığıma pişman oldum çünkü odaya sığmayacak göz kararı sığar diye diye düşündük şimdi mecburen peteğin önüne koyucaz cumartesi geliyor mobilyalar Allah kısmet ederse çok heyecanlıyım.
bende sanki çok kolay doğum yapacakmışım hissi var tabi tamamen hissiyat olabilir.
Bebeği ben doğurucam resmen mucize o görmeye bile katlanamıyor hiç adil değil ya...Ben orda iğrenç bir şey yapıyor olmayacağım ikimizin yavrusunu dunyaya getiricem...Ama o ne düşünüyor acaba..Ne yapıp edip doğuma sokmam lazım
Aslında bende çok istemiyorum..Ama o ben çok pis bişey yapıcakmışım gibi davranınca savunmaya geçtim inada bindirdim girsin soğusa da girsin...Zaten onda boyle fazla heyecn yok gibi tekmeliyor bebek bi iki hissediyor sonra tv ye takılıyr...Gerçi ben huysuzlaştım heralde yemek yapıyor bulaşık yıkıyor evi siliyor süpürüyor bana yaranamıyor...Ne oldu bana böyle bi taraftan acıyorum hline ağlıyorum bi taraftan ne yapıyor ki tabii yapcak diyorum...Ev telefonunu da çektim kimse aramasın istiyorum cebinde sesi hep kısık...Asosyal oldum normalde yanlız kalamam ama şimdi herkes batıyor bana...Hep kocmla uğraşıyorum çok kabini kırıyorum...İşi de bırakıcam belki o yuzden sinir yapıyorum...O iş kötü dese ben başlıyorum çocuğu kime bıraakıcam nasıl çalışscam yol bulmam lazım sen beni süründürürsün bakamazsın edemezsin...Bi tarafım saçmalıyorsun diyor...Bi tarafım işleri kötü bakamaz çocuğu bakıcıya bırakıp çalışmak zorunda kalcam yavrum anne sütü içemeyecek diye uzuluyorum...Hamilelik depresyonumu yoksa gerçekçi mi bilmiyorum....Eşimde ben paşa paşa bakarım yorma kafanı vs gibi cümeler kurmadıkça iyice nefret ediyrum ondan...
merhaba güzel ve hamile bayanlar bugün nasılsınız umarım herkez iyidir benim sorunlarım hiç bitmiyor yadaha önce kokulu ve sarı yeşilimsi bir akıntım vardı pimafucin fitil vermişti doktorum 20 kullandım geçmişti fakat 1 ay sonra yani şimdi yine tekrarladı doktorumu aradım yine aynı fitile devam et dedi 4 gündür falan kullanıyorum ama akıntımı dahada kötüleştirdi of ya offf birde iki ayağımda müthiş bir kaşıntı ve isiliğe benzer kızarıklıklar oldu sizdede bu gibi sorunlar oluyormu
ayy içime su serptin..evet eşim de giricek doğuma işala tabi bi aksilik çıkmazsa.h.sonuna gelirse ya da geceye o zaman mecbur ilgilenir haklısın:90:..aslında yaptıranlar öyle diyor haklısın,yani sancılardan sonra o iğne sinek ısırığı gibi gelirmiş.sanırım 4 cm açıklıktan sonra yapılıyor dimi?fazla sancı da çekmemişsindir o zaman:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?