2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende eşime benimle doğuma girersin dedim...Senen soğurum dedi ne kadar romantik değil mi...Bi de kordonuda onun kesmesini istiyordum offf ormantik bu adam hamilelikten mi gözüm mü açıldı asıl ben soğudum ondan....

bende aynı cevabı aldım canım.. ruhsuz dedim kapıda beklemeyle herkes baba olur.. iş doğumda yanımda olabilmekk..

Bebeği ben doğurucam resmen mucize o görmeye bile katlanamıyor hiç adil değil ya...Ben orda iğrenç bir şey yapıyor olmayacağım ikimizin yavrusunu dunyaya getiricem...Ama o ne düşünüyor acaba..Ne yapıp edip doğuma sokmam lazım

Bende eşime benimle doğuma girersin dedim...Senen soğurum dedi ne kadar romantik değil mi...Bi de kordonuda onun kesmesini istiyordum offf ormantik bu adam hamilelikten mi gözüm mü açıldı asıl ben soğudum ondan....

ben girmek istese bile sokmazdım
adamın doğuma girmesinin ne gibi romantikliği olabillirki yaa

Ben kentde yapıcam canım allah nasip ederse...........

ayy içime su serptin..evet eşim de giricek doğuma işala tabi bi aksilik çıkmazsa.h.sonuna gelirse ya da geceye o zaman mecbur ilgilenir haklısın:90:..aslında yaptıranlar öyle diyor haklısın,yani sancılardan sonra o iğne sinek ısırığı gibi gelirmiş.sanırım 4 cm açıklıktan sonra yapılıyor dimi?fazla sancı da çekmemişsindir o zaman:44:

ben girmek istese bile sokmazdım
adamın doğuma girmesinin ne gibi romantikliği olabillirki yaa

ya romantiklikten değil tabiki ama destek olması o anı paylaşması açısından güzel birşey..aslında korkuyorum bende bazen,şimdi kalıcı bi etki bırakırsa üstünde o fina olur bütün hayatımızı etkiler..bişey olmaz ben etkilenmem diyo ama bilmiyorum artık..bebek tekmelerine duyunca bile bi garip oluyo doğuma girince nolur bilemem

merhaba güzel ve hamile bayanlar bugün nasılsınız umarım herkez iyidir benim sorunlarım hiç bitmiyor ya daha önce kokulu ve sarı yeşilimsi bir akıntım vardı pimafucin fitil vermişti doktorum 20 kullandım geçmişti fakat 1 ay sonra yani şimdi yine tekrarladı doktorumu aradım yine aynı fitile devam et dedi 4 gündür falan kullanıyorum ama akıntımı dahada kötüleştirdi of ya offf birde iki ayağımda müthiş bir kaşıntı ve isiliğe benzer kızarıklıklar oldu sizdede bu gibi sorunlar oluyormu

istemiyorsa zorlama bence ben girmesini istemem zaten

bu konu hakkında fazla bir bilgim yok ama eğer daha önceden göğüs ucun yoksa çıkmaz diye biliyorum ben ama sen bir doktoruna sor gögüs ucu çıkarmak için aventin bir ürünü var duymuştum bi araştır istersen

çook ttatlı.. ellerine sağlık

eline sağlık canımm ne güsel olmuşşş

güzel olmuş canım tüllerii boncuklarıı detayına kadar inmişin çok hoş

oyy hamaratlarda burda :))) ellerine saglıkk cnmmm

teşekkür ederim kızlar.. oğlumun odasına süs olarak koyucam zamanı gelince bezleri kullanıcam tabi pasta bozulcak yani...:)))

bu arada doğum olayını konuşmuşsunuz ben eşlerin doğuma girmesini doğru bulmuyorum çünkü zaten gebelik ve doğum onların yaratılışına uygun değilve anlamamaları istememeleri çok normal... bir yerde okumuştum eşinin doğumuna giren erkeklerin hemen hepsi ya tiksinmiş yada korkmuş onları bunu yaşatmayı gerekli görmüyorum ben...

selam kızlar nasılsınız? okuamadım geçmişi çok döktürmüşsünzzz maşallah :)
herkesin keyfi iyi mi??
eşlerin doğuma girmesinden bahsetmişsinz.. benim kocaya ne işin var senn orda diyorum ama benden hevesli kendisi!doğuma girmeyi çok istiyor.o mucizevi ana tanık olmalıymış!! ben de baştan pek istemedim ama sanırım yavaş yavaş alıştım bu fikre eğer normal doğum olursa giricek dr sezeryana girmezseniz iyi olur ameliyat ortamı o dedi..

çoğu hastane izin vermiyo zaten babanın girmesini
hiç unutmam O. Bayülgen girmiş kızının doğumuna dediği tek şey var görülecek şey değil
ben kendimden geçicem , adam strese giricek ha birde üzerine herifi kendinden soğutma ihtimali var o zaman ne gerek var ??
birde benim çektiklerimi görsün anlasın olayı var
sen kadınsan doğuracaksın yaradılışında bu var o sancıyıda çekiceksin çocuğuda doğuracaksın yada bilmem ne... bu senin fizyolojik yapın adamın ne suçu var?

Benimki benden hevesli doğuma girmeye. elini falan tutmam ama, ben doğumu kameraya çekicem ona göre diyo. ben de sonra izliycem artık bu mucizeyi kaçıramazmış.

Benimki benden hevesli doğuma girmeye. elini falan tutmam ama, ben doğumu kameraya çekicem ona göre diyo. ben de sonra izliycem artık bu mucizeyi kaçıramazmış.

hahaha o doğuma farklı açıdan bakıyo ama ne güzel..sen orda kıwranırken o kamerayla uğraşıcak benm sinirlerim bozulur kesin he ama girmemesinden daha iyi bence.hani bi film vardı ya hugh grant.'in 9 aylık diye ona benzemiş.adam doğumu çekicem diye kamera elinde koşturuyodu sonunda doğumhanede kamerayı kırdırdı ama

hahh işte benimki de aynı mantıkta! ilginç şeyleri pek sever zaten.ne desem dinlemez beni girer doğuma..

aaaa sende mi meltem mobilya aldınn
benimkide krem rengi
elçin dönenceyi sormuştu ben onun için koymştm resimleri

Aslında bende çok istemiyorum..Ama o ben çok pis bişey yapıcakmışım gibi davranınca savunmaya geçtim inada bindirdim girsin soğusa da girsin...Zaten onda boyle fazla heyecn yok gibi tekmeliyor bebek bi iki hissediyor sonra tv ye takılıyr...Gerçi ben huysuzlaştım heralde yemek yapıyor bulaşık yıkıyor evi siliyor süpürüyor bana yaranamıyor...Ne oldu bana böyle bi taraftan acıyorum hline ağlıyorum bi taraftan ne yapıyor ki tabii yapcak diyorum...Ev telefonunu da çektim kimse aramasın istiyorum cebinde sesi hep kısık...Asosyal oldum normalde yanlız kalamam ama şimdi herkes batıyor bana...Hep kocmla uğraşıyorum çok kabini kırıyorum...İşi de bırakıcam belki o yuzden sinir yapıyorum...O iş kötü dese ben başlıyorum çocuğu kime bıraakıcam nasıl çalışscam yol bulmam lazım sen beni süründürürsün bakamazsın edemezsin...Bi tarafım saçmalıyorsun diyor...Bi tarafım işleri kötü bakamaz çocuğu bakıcıya bırakıp çalışmak zorunda kalcam yavrum anne sütü içemeyecek diye uzuluyorum...Hamilelik depresyonumu yoksa gerçekçi mi bilmiyorum....Eşimde ben paşa paşa bakarım yorma kafanı vs gibi cümeler kurmadıkça iyice nefret ediyrum ondan...

canım bence hiç ısrar etme adamcağıza, benimki bende giricem diyo ben izin vermiyorum...neticede çok nahoş bi durum hele normal doğumda kocaman bişey çıkıyo ordan adam sana dürüstçe sölemiş soğurum diye ya öle olursa.....

gayet hormonal tepkiler bunlar merak etme.bende de var hepsinden.sanırım doğumdan sonra normale döneriz.ama ben de çok üzülüyorum yaptıklarıma sora oturup ağlıyorum hormonlarımız çok coştu..bi de bunun loğusalık sendromu var işala ona yakalanmayız

geçmiş olsun canım o akıntı bendede çok doktorun hem kötü bişey olsa söler uyarırdı pimpiriklenme boşuna içini rahat tut bence

Ben kendimde bi tuhaflık hissedip hastaneye gittiğimde sancım falan yoktu daha 4 cm açıklık vardı o yüzden direk yaptılar bana hiç sancı çekmedim.

Eşlerin doğuma girmesiyle ilgiliyse bence normal doğumsa girmeliler zaten bişey görmüyorlar ki neden girmesinler. Bebeğin ilk anını görmeyi kaçırmamalılar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…