Aslında bende çok istemiyorum..Ama o ben çok pis bişey yapıcakmışım gibi davranınca savunmaya geçtim inada bindirdim girsin soğusa da girsin...Zaten onda boyle fazla heyecn yok gibi tekmeliyor bebek bi iki hissediyor sonra tv ye takılıyr...Gerçi ben huysuzlaştım heralde yemek yapıyor bulaşık yıkıyor evi siliyor süpürüyor bana yaranamıyor...Ne oldu bana böyle bi taraftan acıyorum hline ağlıyorum bi taraftan ne yapıyor ki tabii yapcak diyorum...Ev telefonunu da çektim kimse aramasın istiyorum cebinde sesi hep kısık...Asosyal oldum normalde yanlız kalamam ama şimdi herkes batıyor bana...Hep kocmla uğraşıyorum çok kabini kırıyorum...İşi de bırakıcam belki o yuzden sinir yapıyorum...O iş kötü dese ben başlıyorum çocuğu kime bıraakıcam nasıl çalışscam yol bulmam lazım sen beni süründürürsün bakamazsın edemezsin...Bi tarafım saçmalıyorsun diyor...Bi tarafım işleri kötü bakamaz çocuğu bakıcıya bırakıp çalışmak zorunda kalcam yavrum anne sütü içemeyecek diye uzuluyorum...Hamilelik depresyonumu yoksa gerçekçi mi bilmiyorum....Eşimde ben paşa paşa bakarım yorma kafanı vs gibi cümeler kurmadıkça iyice nefret ediyrum ondan...
çoğu hastane izin vermiyo zaten babanın girmesini
hiç unutmam O. Bayülgen girmiş kızının doğumuna dediği tek şey var görülecek şey değil
ben kendimden geçicem , adam strese giricek ha birde üzerine herifi kendinden soğutma ihtimali var o zaman ne gerek var ??
birde benim çektiklerimi görsün anlasın olayı var
sen kadınsan doğuracaksın yaradılışında bu var o sancıyıda çekiceksin çocuğuda doğuracaksın yada bilmem ne... bu senin fizyolojik yapın adamın ne suçu var?
canım ii yapmıyosun ama bak bende aynı durumdayım biri bişey dese kıl kapıyorum çık gez hava al bebeğin eşyaları ile ilgilne sevdiğin komşun varsa ona git..ne bileyim uğraş bul bende herkesten herşeyden nefret eder oldum eşimden ble gelip öpüyo uyuz oluyorum..ama geçicekAslında bende çok istemiyorum..Ama o ben çok pis bişey yapıcakmışım gibi davranınca savunmaya geçtim inada bindirdim girsin soğusa da girsin...Zaten onda boyle fazla heyecn yok gibi tekmeliyor bebek bi iki hissediyor sonra tv ye takılıyr...Gerçi ben huysuzlaştım heralde yemek yapıyor bulaşık yıkıyor evi siliyor süpürüyor bana yaranamıyor...Ne oldu bana böyle bi taraftan acıyorum hline ağlıyorum bi taraftan ne yapıyor ki tabii yapcak diyorum...Ev telefonunu da çektim kimse aramasın istiyorum cebinde sesi hep kısık...Asosyal oldum normalde yanlız kalamam ama şimdi herkes batıyor bana...Hep kocmla uğraşıyorum çok kabini kırıyorum...İşi de bırakıcam belki o yuzden sinir yapıyorum...O iş kötü dese ben başlıyorum çocuğu kime bıraakıcam nasıl çalışscam yol bulmam lazım sen beni süründürürsün bakamazsın edemezsin...Bi tarafım saçmalıyorsun diyor...Bi tarafım işleri kötü bakamaz çocuğu bakıcıya bırakıp çalışmak zorunda kalcam yavrum anne sütü içemeyecek diye uzuluyorum...Hamilelik depresyonumu yoksa gerçekçi mi bilmiyorum....Eşimde ben paşa paşa bakarım yorma kafanı vs gibi cümeler kurmadıkça iyice nefret ediyrum ondan...
kızlar bişey sorcam yaa.. tecrübeli olanlar daha iyi bilir tabide.. benim göğüs ucum çıkmadı.. sizinde öylemi.. doğuma yakınmı çıkacak..yoksa böyle mi kalacak. bebek nasıl emecekk.. çok moralimi bozuyor bu konu benimm
gayet hormonal tepkiler bunlar merak etme.bende de var hepsinden.sanırım doğumdan sonra normale döneriz.ama ben de çok üzülüyorum yaptıklarıma sora oturup ağlıyorumhormonlarımız çok coştu..bi de bunun loğusalık sendromu var işala ona yakalanmayız
gerçekten mi bu sayfa çok iyi oldu valla...Dün gece gene bunalttım onu çok kalbini kırdım... Sonra çok ağladm ondan gizli bugun hiç aramadı beni..Onunda psikolojisini bozuyorum boyle kendi korkularımla...Her gun metro da kadın görüyorum kucağında minicik bebek 2 gundur aç diyor hergün o kadına da sinir oluyorum...biberona su koymuş bebek ağlıyor...O görüntü butun korkularımı tetikliyor...Geçen o da gördü para verdi...Ben de gerçekten bi insan istanbul gibi bir yerde o hallere düşer mi diyorum...Ne bileyim hiç bir mesleği yoksa akacak kimsesi yoksa ev temizler insan koyar çocuğu gittiği evlerde bi odaya gene gunde parasını kazanır o bebeği oyle ağlatmaz...Arayıp özür mü dilesem ben kafayı yedim kusura bakma mı diyeceğim...Bu korkular yuzunden işide bırakamıyorum...Eşim bırak diyor dükkandakiler burda mı doğurcan diyor...2 gün pozitif neşeliyim 2 gun karamsarlıktan dipteyim...Ki arkadaşlarım derdi ep e kadar gamsızsın pozitif sakinsin...Belki bu halimi görmesinler diye soyutladım iyice kendimi...Doğsa bi kucağıma alsam belki yine hiç bir şey umrumda olmayacak aklım fikrim bebeğimde olacak...Sizde diyorsunuzdur ne deliler var diye
bilge1980 Katreee layyydy serbulo Bia gozde1 sedahayri27 pearl_pearl aybamu sincap_ elanurkr TubiornatTubi serapyusuf86
Merhabalar kızlar, nasılsınız? Ben uyukluyorum ama oğluşumla iyiyiz :))
bilge1980 Katreee layyydy serbulo Bia gozde1 sedahayri27 pearl_pearl aybamu sincap_ elanurkr TubiornatTubi serapyusuf86
hoşgeldn canım bende hava güzel...eşimden atak bekliyorum ama nerdee
Ben kendimde bi tuhaflık hissedip hastaneye gittiğimde sancım falan yoktu daha 4 cm açıklık vardı o yüzden direk yaptılar bana hiç sancı çekmedim.
Eşlerin doğuma girmesiyle ilgiliyse bence normal doğumsa girmeliler zaten bişey görmüyorlar ki neden girmesinler. Bebeğin ilk anını görmeyi kaçırmamalılar bence.
bilge1980 katreee layyydy serbulo bia gozde1 sedahayri27 pearl_pearl aybamu sincap_ elanurkr tubiornattubi serapyusuf86
merhabalar kızlar, nasılsınız? Ben uyukluyorum ama oğluşumla iyiyiz :))
merhaba canım hoş geldin
iyiyiz çok şükür miğde yanması sorunumuz hariç
merhaba canım hoşgeldin bende internetten kolay yemek tariflerine bakıyorum eve gidiince yapıverem diye
Buradaki havaya bakarsan da mayıs drmryr bin şahit ister. Hava bulutlu, kapalı ve serin. Ne zaman güneşi göreceğiz bilmem :)))
Sen bence eşinden bekleme, sen dürt onu :)))) Hemi hamilesin, yürüyüş yapman lazım :))
hoşgeldin canım. iyiyim gibi gibi, bacaklarım taşımıyor artık beni dinleniyorum şimdi..
merhaba canım hoş geldin
iyiyiz çok şükür miğde yanması sorunumuz hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?