2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin sinirlerin bozulmuş biraz bende bi dönem senin gibi olmuştum...kimseyi istemiyordum etrafımda ama benim ki kaynana sorunsalından kaynaklıydı... neyseki aştık onu...şimdi kendini eve kapatma çık gez yürü, sevdiğin bi arkadaşın varsa yanına git sohpet et.. kapatma kendini

ben hayatta koymamm...pskilojisi felan bozulur..bide meraklı orayı görcem derse:83::83:..alim allah ayy yok grmesnn

canım ii yapmıyosun ama bak bende aynı durumdayım biri bişey dese kıl kapıyorum çık gez hava al bebeğin eşyaları ile ilgilne sevdiğin komşun varsa ona git..ne bileyim uğraş bul bende herkesten herşeyden nefret eder oldum eşimden ble gelip öpüyo uyuz oluyorum..ama geçicek
hamileleik psikolojisi bunlar..

cnm bende tecrübeli değilim ilk bebeğim olacak inş ama bi arkadaşımdan biliyorum onun erkenden göğüs uçları çıkmıştı kocaman uçları vardı ama bebek doğunca içeri kaçtılar ve eczaneden meme ucu almak zorunda kaldı şaştık kaldık yani birdenbire kayboldu uçları yani demek istediğim takma kafana belli olmuyo

gerçekten mi bu sayfa çok iyi oldu valla...Dün gece gene bunalttım onu çok kalbini kırdım... Sonra çok ağladm ondan gizli bugun hiç aramadı beni..Onunda psikolojisini bozuyorum boyle kendi korkularımla...Her gun metro da kadın görüyorum kucağında minicik bebek 2 gundur aç diyor hergün o kadına da sinir oluyorum...biberona su koymuş bebek ağlıyor...O görüntü butun korkularımı tetikliyor...Geçen o da gördü para verdi...Ben de gerçekten bi insan istanbul gibi bir yerde o hallere düşer mi diyorum...Ne bileyim hiç bir mesleği yoksa akacak kimsesi yoksa ev temizler insan koyar çocuğu gittiği evlerde bi odaya gene gunde parasını kazanır o bebeği oyle ağlatmaz...Arayıp özür mü dilesem ben kafayı yedim kusura bakma mı diyeceğim...Bu korkular yuzunden işide bırakamıyorum...Eşim bırak diyor dükkandakiler burda mı doğurcan diyor...2 gün pozitif neşeliyim 2 gun karamsarlıktan dipteyim...Ki arkadaşlarım derdi ep e kadar gamsızsın pozitif sakinsin...Belki bu halimi görmesinler diye soyutladım iyice kendimi...Doğsa bi kucağıma alsam belki yine hiç bir şey umrumda olmayacak aklım fikrim bebeğimde olacak...Sizde diyorsunuzdur ne deliler var diye

tek tek alıntılayamadım maşallah bi kapatınca sayfayı ucunu yakalayamıyorz

eşlerinizin doğuma girme meselesini konuşmuşsunuz, ben hiç istemem girmesini. o da seni acı çekerken görmek istemiyorum teklif etme sakın fikrin değişmesin dedi. zaten istemiyodum katmerlendi :)

olurmu hiç öyle şey hepimiz aynıyız merak etme ben hele tam yarım akıllı oldum unutkan oldum
seni çok iyi anlıyoruz canım..ama kocana etme yazıktır uşağa ...o huzursuz olunca sende mutlu olmuyorsun sonuçta

bilge1980 Katreee layyydy serbulo Bia gozde1 sedahayri27 pearl_pearl aybamu sincap_ elanurkr TubiornatTubi serapyusuf86

Merhabalar kızlar, nasılsınız? Ben uyukluyorum ama oğluşumla iyiyiz :))

bilge1980 Katreee layyydy serbulo Bia gozde1 sedahayri27 pearl_pearl aybamu sincap_ elanurkr TubiornatTubi serapyusuf86

hoşgeldin canım. iyiyim gibi gibi, bacaklarım taşımıyor artık beni dinleniyorum şimdi..

hoşgeldn canım bende hava güzel...eşimden atak bekliyorum ama nerdee

Buradaki havaya bakarsan da mayıs drmryr bin şahit ister. Hava bulutlu, kapalı ve serin. Ne zaman güneşi göreceğiz bilmem :)))
Sen bence eşinden bekleme, sen dürt onu :)))) Hemi hamilesin, yürüyüş yapman lazım :))

merhaba canım hoş geldin
iyiyiz çok şükür miğde yanması sorunumuz hariç

bencede ilk anı kaçırmasını istemiyorum.sonuçta bebek ikimizin ve ikimiz büyütücez dimi ama..
bi de benim doktorum epidural için şöyle dedi;epidural yaptırınca müdahaleye doğru gidersin diyor.yani uyuşma olunca ıkınma problemi oluyomuş.o yüzden çocuğu vakumla almak zorunda kalıyolarmış.sende öyle bişey oldu mu?:26:

bilge1980 katreee layyydy serbulo bia gozde1 sedahayri27 pearl_pearl aybamu sincap_ elanurkr tubiornattubi serapyusuf86

merhabalar kızlar, nasılsınız? Ben uyukluyorum ama oğluşumla iyiyiz :))

merhaba canım hoşgeldin bende internetten kolay yemek tariflerine bakıyorum eve gidiince yapıverem diye

merhaba canım hoş geldin
iyiyiz çok şükür miğde yanması sorunumuz hariç

Hehehe, benim de yanımdan gaviscon eksik olmuyor :)) Müyüyor tabi meleklerimiz :)))

merhaba canım hoşgeldin bende internetten kolay yemek tariflerine bakıyorum eve gidiince yapıverem diye

KOlay gelsin şekerim. Buldun mu yapabileceğin uygun bi şeyler?

oda iyce salıverdi beni vallaa normalde hep kendisi gezmeye felan götürür canım sıkılmasın diye..sanırsm o hamile valla

hoşgeldin canım. iyiyim gibi gibi, bacaklarım taşımıyor artık beni dinleniyorum şimdi..

Dinlen canım yaaa, madem ayakların kötü.
Benim de belim sorun çıkarıyor. Çok sık ağrımaya başladı. Sırf bu yüzden komşuya falan da gidemez oldum. Evde bi koltuk var, anca orada rahat edebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…