- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 44
canım çıkmadı derken..önceden de mi yoktu. mesela benim de uçları küçük.. dün hemşire masaj yap uçları çıkar dedi ama doğumu tetikler diye hemen başlamak istemiyorum..bi de arkadaşlrın dediği gibi eğer bebek emip çıkaramazsa o aletten alırız artık..kızlar bişey sorcam yaa.. tecrübeli olanlar daha iyi bilir tabide.. benim göğüs ucum çıkmadı.. sizinde öylemi.. doğuma yakınmı çıkacak..yoksa böyle mi kalacak. bebek nasıl emecekk.. çok moralimi bozuyor bu konu benimm
canım çalışıyo musun? ortak tuvalet filan kullanıyosan ordan mikrop kapıyo olabilirsin..bence yine git doktora..bende de mantar olmuştu, gerçi kaşıntısız mantar nasıl oluyo hala anlamadım ama doktor ihmal etmeyelim erken doğuma sebep olabilir demişti..merhaba güzel ve hamile bayanlar bugün nasılsınız umarım herkez iyidir benim sorunlarım hiç bitmiyor yadaha önce kokulu ve sarı yeşilimsi bir akıntım vardı pimafucin fitil vermişti doktorum 20 kullandım geçmişti fakat 1 ay sonra yani şimdi yine tekrarladı doktorumu aradım yine aynı fitile devam et dedi 4 gündür falan kullanıyorum ama akıntımı dahada kötüleştirdi of ya offf birde iki ayağımda müthiş bir kaşıntı ve isiliğe benzer kızarıklıklar oldu sizdede bu gibi sorunlar oluyormu
Aslında bende çok istemiyorum..Ama o ben çok pis bişey yapıcakmışım gibi davranınca savunmaya geçtim inada bindirdim girsin soğusa da girsin...Zaten onda boyle fazla heyecn yok gibi tekmeliyor bebek bi iki hissediyor sonra tv ye takılıyr...Gerçi ben huysuzlaştım heralde yemek yapıyor bulaşık yıkıyor evi siliyor süpürüyor bana yaranamıyor...Ne oldu bana böyle bi taraftan acıyorum hline ağlıyorum bi taraftan ne yapıyor ki tabii yapcak diyorum...Ev telefonunu da çektim kimse aramasın istiyorum cebinde sesi hep kısık...Asosyal oldum normalde yanlız kalamam ama şimdi herkes batıyor bana...Hep kocmla uğraşıyorum çok kabini kırıyorum...İşi de bırakıcam belki o yuzden sinir yapıyorum...O iş kötü dese ben başlıyorum çocuğu kime bıraakıcam nasıl çalışscam yol bulmam lazım sen beni süründürürsün bakamazsın edemezsin...Bi tarafım saçmalıyorsun diyor...Bi tarafım işleri kötü bakamaz çocuğu bakıcıya bırakıp çalışmak zorunda kalcam yavrum anne sütü içemeyecek diye uzuluyorum...Hamilelik depresyonumu yoksa gerçekçi mi bilmiyorum....Eşimde ben paşa paşa bakarım yorma kafanı vs gibi cümeler kurmadıkça iyice nefret ediyrum ondan...
canım bak eşin ne güzel yardım da ediyomuş fazla da yüklenme bence..benim eşim de sağolsun elinden geleni yapar ama seninki kadar marifetli değil sanırım.:26: tekme olayında o da aynı, sıkılıyo gidiyo..
Doğum olayına gelince, bikaç hafta önce NST'ye girdim, ben bile hamile halimle karıların göbeklerini görmeye tahammül edemedim..Yani kişilk meselesi, belki içi kaldırmıyodur..
Kaldı ki kızlar valla ben şey bile duydum, doğum anında ıkınırken başka şeyler de gelebiliyomuş
canım akıntın kötü kokulu yeşil renkliyse bence ihmal etme..geçmiş olsun canım o akıntı bendede çok doktorun hem kötü bişey olsa söler uyarırdı pimpiriklenme boşuna içini rahat tut bence
selam canım, bitti mi düğün olayınız?bilge1980 Katreee layyydy serbulo Bia gozde1 sedahayri27 pearl_pearl aybamu sincap_ elanurkr TubiornatTubi serapyusuf86
Merhabalar kızlar, nasılsınız? Ben uyukluyorum ama oğluşumla iyiyiz :))