2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım çıkmadı derken..önceden de mi yoktu. mesela benim de uçları küçük.. dün hemşire masaj yap uçları çıkar dedi ama doğumu tetikler diye hemen başlamak istemiyorum..bi de arkadaşlrın dediği gibi eğer bebek emip çıkaramazsa o aletten alırız artık..

canım çalışıyo musun? ortak tuvalet filan kullanıyosan ordan mikrop kapıyo olabilirsin..bence yine git doktora..bende de mantar olmuştu, gerçi kaşıntısız mantar nasıl oluyo hala anlamadım ama doktor ihmal etmeyelim erken doğuma sebep olabilir demişti..

canım bak eşin ne güzel yardım da ediyomuş fazla da yüklenme bence..benim eşim de sağolsun elinden geleni yapar ama seninki kadar marifetli değil sanırım.:26: tekme olayında o da aynı, sıkılıyo gidiyo..
Doğum olayına gelince, bikaç hafta önce NST'ye girdim, ben bile hamile halimle karıların göbeklerini görmeye tahammül edemedim..Yani kişilk meselesi, belki içi kaldırmıyodur..

Kaldı ki kızlar valla ben şey bile duydum, doğum anında ıkınırken başka şeyler de gelebiliyomuş ..gerçi lavman mı ne onu yapınca gelmez sanırım ama belli de olmaz..ben mümkün olan en az sayıda kişi görsün kanaatindeyim şahsen..

geçmiş olsun canım o akıntı bendede çok doktorun hem kötü bişey olsa söler uyarırdı pimpiriklenme boşuna içini rahat tut bence
canım akıntın kötü kokulu yeşil renkliyse bence ihmal etme..

bilge1980 Katreee layyydy serbulo Bia gozde1 sedahayri27 pearl_pearl aybamu sincap_ elanurkr TubiornatTubi serapyusuf86

Merhabalar kızlar, nasılsınız? Ben uyukluyorum ama oğluşumla iyiyiz :))
selam canım, bitti mi düğün olayınız?

canım hepimizin ruh hali değişti ama hepimizde hemen hemen aynıyız merak etme
bende mesela gece taktım eşime
sen beni seviyosun ama acaba ben seni seviyorum mu diye?
adamı suratı yandaki smile gibiydi
hormonlardan hepsi bunun bilincinde ol yeter

bilge1980 Katreee layyydy serbulo Bia gozde1 sedahayri27 pearl_pearl aybamu sincap_ elanurkr TubiornatTubi serapyusuf86

Merhabalar kızlar, nasılsınız? Ben uyukluyorum ama oğluşumla iyiyiz :))

merhaba canım iyi olmanıza sevindim
bizde kızımla kaburga kavgasındayız

[selam canım, bitti mi düğün olayınız?

Merhaba canımcımm, düğünümüz daha olmadı canım yaaa. 21 mayısta inşallah :)))
Daha kendime düğün ve kına için hiç bi şey bakmadım. Offf offf!!!

merhaba canım iyi olmanıza sevindim
bizde kızımla kaburga kavgasındayız

Merhaba pearl cüm :))) evet yaa, kaburga işi fena acıtıyor :)))

benim de bugün midem çok fena yaa boğazımdn atşe çıkacak gibi oluyorum.. gaviscon da fayda etmedi

etmiyor canım hiç bişey fayda etmiyor rennie içiyorum 1 saat rahat sonra gene başlıyor..az kaldı sayılır dayanıcaz mecbur

alemssin canım yaa

Merhaba canımcımm, düğünümüz daha olmadı canım yaaa. 21 mayısta inşallah :)))
Daha kendime düğün ve kına için hiç bi şey bakmadım. Offf offf!!!

hmm az kalmış ama..bakarsın canım ya, İstanbuldasın sanırım, buralar gibi değil ya, güzel şeyler bulursun..

Hehehe, benim de yanımdan gaviscon eksik olmuyor :)) Müyüyor tabi meleklerimiz :)))

KOlay gelsin şekerim. Buldun mu yapabileceğin uygun bi şeyler?

buldum bir sürü çıktı aldımm bakınıyom şimdide inci minci yapiom

doktorumla görüştüm zaten canım akıntım çok ama iltahap şeklinde gibi gelio böle buruk beyaz gibi...

Yok canım yaaaa ne alaka allah aşkına. Doktorların korkutma politikası bunlar sezeryan yapmak için bence. Hiç bi müdahale faan yok allaha şükür.

kızlar bişey sorucam,
bugün bi öğretmen arkadaş geldi de, dedi ki bol bol gecelik , pijama al çok lazım oluyo..
ben 1 pijama, 1 gecelik, bir de sabahlık almıştım..

Arkadaş en az 4-5 tane al dedi..sarılık için de hastanede yatmak zorunda kaldık ne giyeceğimi bilemedim dedi, alsam mı acaba?

Amaaan hiçbiri de sonradan giyilecek şeyler olmuyo bu lohusa geceliklerinin..

aa bi de bişey daha sorucam

bebek kıyafetlerini kaç derecede yıkayıp, kaç derecede ütülediniz?

Bir de dolaplara kaldırırken, huca filan mı koydunuz, yada çekmece tabanlarına bişey mi sersem
sanki o şekilde tozlanacamış yeniden gibime geliyo da..

sanırım küçük ucu dışarı doğru çıkıyor ama az.. kağan kocatepenın sayfasında bi test vardı, işte hem alttan hem üstten hafif sıkın dio ucu öne doğru çıkıyomu çıkmıyosa sizinki batık uç diyo.. denedim çıkmadı.. olmazsa dediğin gibi aletle çıkarıcaz.. acaba dedim işte herkesinkimi böle.. bebek ucu küçükte olsa tutabilirmi ???

arkadaşım ihtiyacın olanı almışsın zaten bence gerek yok.bende inşallah temmuzda doğum yapıcam benimde 2 takım var yeter lazım olursada alınabilecek birşey bence bulması zor değil.

ben 2 tane gecelik aldım bitanede sabahlık aldım bakarım hoşuma giderse 1 tane daha alırım belkii odaa yeterli bence yani...hepsi kojaman kojaman normalde ben hamile değilkende böle bol sallam şeler giyerdimde biz zaten bu kiloları verinceye kadar eski formumuza dönünceye kadar 7-8 ay geçer heralde o zamanada değişim değişim eskirr zatii

canım benim bi arkadaşımında öyleydi.bebek meme ememiyo öyle olunca çok sıkıntı çekti.sonradan bi memesinin ucu çıktı tek memeyle emzirdi.bence sen bi araştır önceden çaresine bak

canım ben de acemiyim ama bebek zaten sadece en ucunu emmeyecekmiş ki. O koyu bölgenin büyük bi kısmını tıkıvercemişiz ağzına..Deneye yanıla alışcaz sanırım, ben de bilmyiorum..

arkadaşım ihtiyacın olanı almışsın zaten bence gerek yok.bende inşallah temmuzda doğum yapıcam benimde 2 takım var yeter lazım olursada alınabilecek birşey bence bulması zor değil.
haklısn canım da , buralarda bulmak zor biraz..ve de fahiş fiyatlara..

ayy ben hamile kıyafetlerini de geceliklerini de sevemedim..hemen eski halime dönerim inşallah..hatta eski halimin de öncesine, ilk evlendiğim günlere dönmek istiyorum

Yok canım yaaaa ne alaka allah aşkına. Doktorların korkutma politikası bunlar sezeryan yapmak için bence. Hiç bi müdahale faan yok allaha şükür.

bencede bildiğim kadarıyla her doktor epidural yapamıyormuş.genel anestesi uzmanının yapması lazımmış.belki de doktorum ondan tırsıp öyle bişey demiştir.neyse bi dahaki gidişimde ayrıntılı konuşacakmışız.önce çatı muayenesi yapacakmış sonra da doğum programını konuşacağız.ben de epidural hakkında ayrıntılı konuşurum o zaman

canım son 1 yada 2 hafta kalayısa koy bence eşyalrını
kaputune diktirsene temiz temiz daha ii olur ben öyle yapıcam mobilyam gelir gelmez

canım benim bi arkadaşımında öyleydi.bebek meme ememiyo öyle olunca çok sıkıntı çekti.sonradan bi memesinin ucu çıktı tek memeyle emzirdi.bence sen bi araştır önceden çaresine bak
:
ay iyice ürktüm :18:bi tanesimi çıktı

bu emzirme işi benim kabusum oldu.. geçen gece rüyamda göğsümden dut dökülüyordu bebek emmiyordu.. tatlım neden illa lohusa geceliği pijaması alıyorsun ki.. normal pijama al mesela o da mı yok oralarda.. lohusa geceliği pijaması olunca 2 ye katlıyor hemen fiyatlar

canım korkutmak için söylemedim.öyle bi durum varsa doğumdan önce çaresine bak da sıkıntı yaşama diye.hem kişiden kişiye değişir.onun hiç yoktu göğüs ucu anca biri çıktı diğerini çıkaramadılar.senin öyle olmayabilir stres yapma hemen

canım son 1 yada 2 hafta kalayısa koy bence eşyalrını
kaputune diktirsene temiz temiz daha ii olur ben öyle yapıcam mobilyam gelir gelmez

çekmece ve dolaplara örtü dikti annem ben onları sericem.hurca koymaya gerek yok sanırım.nasılsa dolapta kapalı kalıcaklar.ben 30 dereceyle yıkıcam ütüyü de orta derecede yaparım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…