2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sarılığı bebek geçiriyo annenin geceliği ile ne alakası var
zaten sezeryanda olsan normalde yapsan 2-3 gün sonra pek bişeyin kalmıyo sanırımki elindekilerlede o 2-3 günü geçirirsin canım olmadı bir tanede pazardan alır atarsın çantaya
oda yetmezse al bir çift esofman yanına olsun bitsin
boşu boşuna para verme 4-5 tane geceliğe

bende sormuştum bunu
40 derece pamuklu dediler
birde yıkama filesi aldım ben pek iç açıcı durmuyo ama

dediğin gibi dolaba kaldırırken ufak hurcalara koyabillirsin fıstık...

benim birazcık var galiba da yetermi onu bilemedimm.. kurcalamayada korrkuyorum.. benimde öle olma inşallah herhalde bebek doğmadan anlıyamıcam.. doktora sorıyım bari dimi

bu çalışma arkadaşımı öldürsem beni hapse atarlarmı ki yoksa madalya mı verirlerr onun yüzünden 7 ye kaldımm sinir oldumm offfffffff

canım 2 gecelik sana hayli hayli yeter... yetmediği durumda evden biri getiriveriri yada bir yerden alırsınız ucuz bişey.. bence gerek yok 4-5 tane sarılık olsa bile bebek kalıyor hastanede zaten....
kıyafetlerini de ben 30 derecede pamuklu programda yıkadım canım... dolabın içine de örtü diktiricem yatak odamda da öyle kullanıyoruz zaten temiz temiz iyi oluyor öyle canım..

canım ben 30 da yıkamayı düşünüorum
hurca koyarmıyım bilmiorum ama tüm dolap içlerine kapitone diktirdim
tavsiye ederim hem görüntüsü iyi oluo hemde tertemiz

gecelik konusunda da aldıkların yeter bence
Allah korusun hastanede falan kalırsanda hamileliğin son günlerinde evde ne giyiosan
hatta şuan evde ne giyiosan onları giyersin
zaten gecelikde hoş olmas orda
bol bol eşofmanların vardır onlar idare eder

canım son 1 yada 2 hafta kalayısa koy bence eşyalrını
kaputune diktirsene temiz temiz daha ii olur ben öyle yapıcam mobilyam gelir gelmez
kaputone ne ki canım, nasıl bir şey oluyor?

evet canım aynen öyle, yarın bakayım bi uygun bişeyler bulabilcek miyim. zaten aldıklarım çok açık renkli, şöyle alacalı bol kırmızılı bişeyler bulsam iyi olur..

çekmece ve dolaplara örtü dikti annem ben onları sericem.hurca koymaya gerek yok sanırım.nasılsa dolapta kapalı kalıcaklar.ben 30 dereceyle yıkıcam ütüyü de orta derecede yaparım sanırım
nasıl örtüler canım, foto koyabilir misin?

sağol canım, ben de 30 derecede mi yıkasam diyodum..gerçi daha bebe detajanı da almadım..

hmm foto varsa görmek isterdim, ben de diktiririm anneme yada kayınvalideme..
Bir de emzirme önlüğü diktireyim diyorum..

sağol canım, şu kapitonenin fotosunu koysanız keşke, dikebilirse anneme diktireyim ben de..

sağol canım, şu kapitonenin fotosunu koysanız keşke, dikebilirse anneme diktireyim ben de..

canım bak kapitone bu. meşrufatçılarda var ölçü al dolaplarının raflarına göre kestir. kenarına da güpür al bu şekilde diktir ya da annenler diksin benim annem dikmişti çeyizim için raflarıma. mutfak dolaplarımda ve yatak odamda kullanıyorum çok rahat.

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım, sağol bu gece alayım ölçüleri de yarın gideyim anneciğimin yanına,
dikebilir inşallah..

aaaaaa canım çok güzel bi şeymiş bu bende yaptırcam..hem mobilyanın boyasına değmemiş olur bebişimin cicleri

Allah razı olsun canım, sağol bu gece alayım ölçüleri de yarın gideyim anneciğimin yanına,
dikebilir inşallah..

senden de canım, bişey yokki sen bile dikersin rengini filan seç al, güpürü beğen ucuna dikilecek o kadar annen diksin sen bi daha uğraşma bende öyle yapcam anneanne olduğun anlaşılsın diyorum ona

kizlar herkese merhaba nasilsiniz. diyicem ama siz coktann uyumussunuz.... size bir soru sorucam ama yine havaya gidecek sorum.... (cünkü sabah günaydin demek icin yarislar oluyor )
bugün göbegime dokununca göbegim cok agridi yani anlamadim ama simdi göbek deligimde acayip bi agri var, sizdede böyle birsey oldumu, ben suan 31. haftamdayim .... nedirki bu agri acepp ?

selam kızlar herkesee... nasılsınız???

selam canım iyiyim sen?

merhaba canım, iyiyim sen nasılsın?

geçmiş olsun bende de oluyor arada, bebek bazen bi tarafıma yığılıyor sanki.. bakmıştım nette Hamilelikte karn arlar-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com) gözat istersen.

ben de de aynısı oluyor ben bebek dönmeye çalışıyor dönemiyor diye yorumluyorum çok geçmiş olsun

kızlar dun butun gece ellerim uyustu uykudan
uyaandırdı şimdide kol bileklerim şiş ve yüzüm
sizce dr.gitsem mi cok korkuyorum gebelik
zehirlenmesi dedi herkes

kızlar dun butun gece ellerim uyustu uykudan
uyaandırdı şimdide kol bileklerim şiş ve yüzüm
sizce dr.gitsem mi cok korkuyorum gebelik
zehirlenmesi dedi herkes

günaydın canım bi fikrim olsa yardımcı olurdum ama gebelik zehirlenmesi hakkında bi bilgim yok :44: çok rahatsız hissediyorsan kendini doktorunu ara sor bi istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…