kızlar bişey sorucam,
bugün bi öğretmen arkadaş geldi de, dedi ki bol bol gecelik , pijama al çok lazım oluyo..
ben 1 pijama, 1 gecelik, bir de sabahlık almıştım..
Arkadaş en az 4-5 tane al dedi..sarılık için de hastanede yatmak zorunda kaldık ne giyeceğimi bilemedim dedi, alsam mı acaba?
Amaaan hiçbiri de sonradan giyilecek şeyler olmuyo bu lohusa geceliklerinin..
aa bi de bişey daha sorucam
bebek kıyafetlerini kaç derecede yıkayıp, kaç derecede ütülediniz?
Bir de dolaplara kaldırırken, huca filan mı koydunuz, yada çekmece tabanlarına bişey mi sersem
sanki o şekilde tozlanacamış yeniden gibime geliyo da..
canım korkutmak için söylemedim.öyle bi durum varsa doğumdan önce çaresine bak da sıkıntı yaşama diye.hem kişiden kişiye değişir.onun hiç yoktu göğüs ucu anca biri çıktı diğerini çıkaramadılar.senin öyle olmayabilir stres yapma hemen
kızlar bişey sorucam,
bugün bi öğretmen arkadaş geldi de, dedi ki bol bol gecelik , pijama al çok lazım oluyo..
Arkadaş en az 4-5 tane al dedi..sarılık için de hastanede yatmak zorunda kaldık ne giyeceğimi bilemedim dedi, alsam mı acaba?
Bir de dolaplara kaldırırken, huca filan mı koydunuz, yada çekmece tabanlarına bişey mi sersem
kızlar bişey sorucam,
kaputone ne ki canım, nasıl bir şey oluyor?canım son 1 yada 2 hafta kalayısa koy bence eşyalrını
kaputune diktirsene temiz temiz daha ii olur ben öyle yapıcam mobilyam gelir gelmez
evet canım aynen öyle, yarın bakayım bi uygun bişeyler bulabilcek miyim. zaten aldıklarım çok açık renkli, şöyle alacalı bol kırmızılı bişeyler bulsam iyi olur..:
bu emzirme işi benim kabusum oldu.. geçen gece rüyamda göğsümden dut dökülüyordu bebek emmiyordu.. tatlım neden illa lohusa geceliği pijaması alıyorsun ki.. normal pijama al mesela o da mı yok oralarda.. lohusa geceliği pijaması olunca 2 ye katlıyor hemen fiyatlar
nasıl örtüler canım, foto koyabilir misin?çekmece ve dolaplara örtü dikti annem ben onları sericem.hurca koymaya gerek yok sanırım.nasılsa dolapta kapalı kalıcaklar.ben 30 dereceyle yıkıcam ütüyü de orta derecede yaparım sanırım
sağol canım, ben de 30 derecede mi yıkasam diyodum..gerçi daha bebe detajanı da almadım..sarılığı bebek geçiriyo annenin geceliği ile ne alakası var
zaten sezeryanda olsan normalde yapsan 2-3 gün sonra pek bişeyin kalmıyo sanırımki elindekilerlede o 2-3 günü geçirirsin canım olmadı bir tanede pazardan alır atarsın çantaya
oda yetmezse al bir çift esofman yanına olsun bitsin
boşu boşuna para verme 4-5 tane geceliğe
bende sormuştum bunu
40 derece pamuklu dediler
birde yıkama filesi aldım ben pek iç açıcı durmuyo ama
dediğin gibi dolaba kaldırırken ufak hurcalara koyabillirsin fıstık...
hmm foto varsa görmek isterdim, ben de diktiririm anneme yada kayınvalideme..canım 2 gecelik sana hayli hayli yeter... yetmediği durumda evden biri getiriveriri yada bir yerden alırsınız ucuz bişey.. bence gerek yok 4-5 tane sarılık olsa bile bebek kalıyor hastanede zaten....
kıyafetlerini de ben 30 derecede pamuklu programda yıkadım canım... dolabın içine de örtü diktiricem yatak odamda da öyle kullanıyoruz zaten temiz temiz iyi oluyor öyle canım..
sağol canım, şu kapitonenin fotosunu koysanız keşke, dikebilirse anneme diktireyim ben de..canım ben 30 da yıkamayı düşünüorum
hurca koyarmıyım bilmiorum ama tüm dolap içlerine kapitone diktirdim
tavsiye ederim hem görüntüsü iyi oluo hemde tertemiz
gecelik konusunda da aldıkların yeter bence
Allah korusun hastanede falan kalırsanda hamileliğin son günlerinde evde ne giyiosan
hatta şuan evde ne giyiosan onları giyersin
zaten gecelikde hoş olmas orda
bol bol eşofmanların vardır onlar idare eder
sağol canım, şu kapitonenin fotosunu koysanız keşke, dikebilirse anneme diktireyim ben de..
Eki Görüntüle 190569
canım bak kapitone bu. meşrufatçılarda var ölçü al dolaplarının raflarına göre kestir. kenarına da güpür al bu şekilde diktir ya da annenler diksin benim annem dikmişti çeyizim için raflarıma. mutfak dolaplarımda ve yatak odamda kullanıyorum çok rahat.
Eki Görüntüle 190569
canım bak kapitone bu. meşrufatçılarda var ölçü al dolaplarının raflarına göre kestir. kenarına da güpür al bu şekilde diktir ya da annenler diksin benim annem dikmişti çeyizim için raflarıma. mutfak dolaplarımda ve yatak odamda kullanıyorum çok rahat.
Allah razı olsun canım, sağol bu gece alayım ölçüleri de yarın gideyim anneciğimin yanına,
dikebilir inşallah..
aaaaaa canım çok güzel bi şeymiş bu bende yaptırcam..hem mobilyanın boyasına değmemiş olur bebişimin cicleri
selam kızlar herkesee... nasılsınız???
kizlar herkese merhaba nasilsiniz. diyicem ama siz coktann uyumussunuz.... size bir soru sorucam ama yine havaya gidecek sorum.... (cünkü sabah günaydin demek icin yarislar oluyor)
bugün göbegime dokununca göbegim cok agridi yani anlamadim ama simdi göbek deligimde acayip bi agri var, sizdede böyle birsey oldumu, ben suan 31. haftamdayim .... nedirki bu agri acepp ?
kizlar herkese merhaba nasilsiniz. Diyicem ama siz coktann uyumussunuz.... Size bir soru sorucam ama yine havaya gidecek sorum.... (cünkü sabah günaydin demek icin yarislar oluyor)
bugün göbegime dokununca göbegim cok agridi yani anlamadim ama simdi göbek deligimde acayip bi agri var, sizdede böyle birsey oldumu, ben suan 31. Haftamdayim .... Nedirki bu agri acepp ?
kızlar dun butun gece ellerim uyustu uykudan
uyaandırdı şimdide kol bileklerim şiş ve yüzüm
sizce dr.gitsem mi cok korkuyorum gebelik
zehirlenmesi dedi herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?