2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım gunaydın,bende de arada bır toplanma yıgılma oluyor,agrı seklınde olmadı karnım yada oyle hafıf şeyler oldu şimdilik

kızlar dun butun gece ellerim uyustu uykudan
uyaandırdı şimdide kol bileklerim şiş ve yüzüm
sizce dr.gitsem mi cok korkuyorum gebelik
zehirlenmesi dedi herkes

gunaydın pelcel,halt etmıs onlar o uyuşma bende hep oluyor,kollarımın ustune yatmaktan omuzlarım bıle agrıyor artık,herşeye yorum ya,ellerım bıleklerimde gayet şiş,ki ben tatlıyada düşkünüm şeker yuk de yapılmadı daha,Allaha emanetız aklına getırme öyle şeyler

günaydın kızlarrr
bugün evde temizlik var bende kaçıcam evden anneme kahvaltıya gidicem

canım o kızarıklıklar bende de oldu tuzluya dikkat!!!!!
bol bol su iç tuzlu yeme geçer inşallah bu arada herkese günaydın

günaydın canım bi fikrim olsa yardımcı olurdum ama gebelik zehirlenmesi hakkında bi bilgim yok :44: çok rahatsız hissediyorsan kendini doktorunu ara sor bi istersen

gunaydın canım aradım dr.dedim
herkes fikir yurutuyor gebelik zehirlenmesi
die dedim bi gel dedi bakalım için rahat etsin
bide h.sonu girecek panik olma dedi gidicem
9,30 gibi

oof ne bileyim ya cok korktum canım
bilegim gecti gibi zaten şiş bende de hep
varda bu sefer ki bi farklı oldugu için tırstım

günaydınlarrrr..... :118::118::118:
gece bi tekmelerle uyandım cadı kızım..eşimin elini hemen karnıma koydumm annesi kalk acıkmış diyo

kötü bişey çıkmaz inşallah bizede haber et

kızlar dun butun gece ellerim uyustu uykudan
uyaandırdı şimdide kol bileklerim şiş ve yüzüm
sizce dr.gitsem mi cok korkuyorum gebelik
zehirlenmesi dedi herkes

günaydın. ya valla inanamıyorum nasıl bişey bu. bu insanların bilip bilmeden konuşmaları beni öldürecek bi gün. sen doktoruna görün canım da millete bakma. ne enteresan insanlar var ya

benım doktorum yogun oldugu ıcın randevu bıle zor alıyorum kı oyle hersorunda aramaya cekınıyorumsen bı gıt bakalım ne dıyecek ,bende panık oldum şimdi,tansıyonla bellı edıyormus galıba kendını bır sorarmısın sende,ben tansıyonumu bı ölçeyım

gece bi tekmelerle uyandım cadı kızım..eşimin elini hemen karnıma koydumm annesi kalk acıkmış diyo

benım esım zaten ayda yılda bı gelebılıyor ondada elını ne zaman karnıma koysam velet kesıyor tekmeyı,benım esım ne dese begenırsın?babasından çekınıyor terbıyelı cocuk

ama fenaa atıyor kızım ilk zamanlar elini koyduğunda atmazdı artık atıyo kızım babaişkosunuda seviyo

senden de canım, bişey yokki sen bile dikersin rengini filan seç al, güpürü beğen ucuna dikilecek o kadar annen diksin sen bi daha uğraşma bende öyle yapcam anneanne olduğun anlaşılsın diyorum ona

sağol canım da sorma ya gidemiyorum sanırım annemin yanına, düşün yarım saatlik yol ama....
Sabah baktım bardaktan boşanırcasına yağmur var, zaten botlarım da sıkıyo ama yine de koymuştum kafama gidicektim..

Cüzdanımda da sadece 20 lira vardı, ancak yol param yani. Okulda bi arkadaş borç istedi, hepsini ona verdim, hayır diyemedim..

Haftaya çarşamba da kayınvalidemler geleceklermiş, onlar kesin burda geçirir haftasonunu..
Of ya kaldım ben, 2 hafta da doldu..
Allahım ya, ağlamak istiyoruuuummm..

burayada gece öle bi dolu yağdıki camı kıracaktı resmen şu an idare eder ama daha zaman var canım gidersin yaparsınız kayınvalidenlede anlaşabiliosan sorun yok

Son düzenleme:
benim de göbeğim o kadar büyüdü ki kocam üstüne bardak koyuyo, koyuyo. masa gibi ne güzel deyip dalga geçiyo bi de benle ama gülerken düşüyo

Son düzenleme:
günaydınlar güzel anneler...

maşaallah canım iyi yakalamışsınız..benim kız hareket ederken babasına bakk hemen diyorum, o bakana kadar duruyo..:44:bende diyorum kızım sen değil sen devam et, baban bakacak olan..hiç ses yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…