2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

burayada gece öle bi dolu yağdıki camı kıracaktı resmen şu an idare eder ama daha zaman var canım gidersin yaparsınız kayınvalidenlede anlaşabiliosan sorun yok
ya anlaşıyorum da, ben böyle planlarımın alt üst olmasından nefret ediyorum.
sinirden bişeyleri parçalayasım var şu anda
zaten hiç sevmiyorum şu yağmurlu kasvetli havaları, iyice bozuldu psikolojim
bi de ay sonu para biiti
lanet olası mal müdürlüğü denen kurum ayın 1'in de yatırması gereken ek dersleri taa ayın 7'sine kadar bekletiyo, hatta hatta ayın 15'inde maaşla birlikte yatırdıkları bile oldu..nefret ediyorum ya bu MEB'den..

benimki hayın heralde hiç öle hissedirecek şekilde pek kıpırdamıyo

benım dun anca kumandayı kıpırdattı ölee hareketlı bı kuzu değill yanı

benimde öyleydi hep şikayet ederdim..akşam annemlerde soğan doğruyorum annemmde haala oynamıyor mu dedi..badimde dardı gözlerine inanamadı kadın...kıpır kıpırr sağdan soldan yapışştırıyor kızım maşallahh kızımda oynamazdı oynakrkende eşime dedm bak bak oynuyo diye aynen o bakana kadar dururdu..kazı yapıyo artık içimde cadım

sıkma canını fıstık yaa
hayırlısı neyse o zaman olsun...

sağol canım ya,
sizden naber, bi mutluu mesut günaydın demeden daldım öyle kusura bakmayın,
pelcele ne olmuş, iyidir inşallah önemli bişeyi yoktur..

zaten ay sonlarından bende nefret ediom maaş alalı 1 hafta oldu bir kuruşuna dokunmadım daha korkar oldum dayanamıom plansız harcıom bidee sende sıkma canını yatırırlar inşallah ayın 7 sine... sarkıtmazlar inşallah

geçmiş olsun canım,
Allah şifa versin..
off bu havalar düzelmediği sürece daha çoook hasta oluruz biz..

Ya yürüyüş yapmak istiyorum bi türlü düzelmedi havalar,
yakında doğurcaz hala bi yürüyüş yapamadık şu hava muhalefetinden

teşekkürler kızlar işten izin alıp gidip yatcam artık sabahta gelmiyim diyodum ama yaptım bi hata yarıda keseyim

kasılmalar oluyor artık herkeste sanırım bol bol bende bu hafta başında başlamıştı baya bi bende normal sanıyodum sonra eleviti içmiyodum içtim bide maden suyu içtim ertesi gün olmadı sanırım magnezyumdanmış hergün bir maden suyu içsem zararı olmaz heralde bilginiz varmı zararı hakkında

geçmiş olsun canım
benim bildiğim maden suyunun bir zararı yok

kızlar ben magnezyum düzenli içtiğim halde her gece kramp giriyo bacaklarıma..
ertesi gün bile acıyo valla dizlerimden alt taraf..
acaba yanlış mı içiyorum, aç mı tok mu ve ne zaman içiyosunuz siz?

canım ben araştırdım şimdi maden suyunun zararaı yokmuş tavsiye ederim ben çare buldum gibi kramplara

gecen biyerde kuran okuyodum biir geldi ablası hergün meryem ve tarık surelerini okumuş 5 dk da doğum yapmış inş bende okucam kızlar dua herseydir sonucta meryem suresi biraz uzun tarık kısa ama okunmayacak gibi değil

Son düzenleme:

canım dr banada yazdı ama ben kullanmadım.dediğin gibi ertesi gün bile ağrısı oluyor.yalnız ben birşey farkettim sütü tüketmediğim zamanlar kramplarım azıyor ama sütümü düzenli içersem olmuyor.belki sende de böyle bir problem olabilir.

canım ben araştırdım şimdi maden suyunun zararaı yokmuş tavsiye ederim ben çare buldum gibi kramplara
sağol canım ya ama ben içemiyorum maden suyu, magnezyumun tadı bile güzel ondan ama denerim
yinede..
valla inşallah evlatlarımız kıymetlerimizi bilir, neleer yapıyruz ve daha da yapıcaz onlar için..

aynı sorun bende de oluyo geceleri. ben öğle yemeğinden sonra içiyorum. dr um 15 gün önce verdi o ilacı. 15 gün önce yoktu şimdi başladı :)

sağolun kızlar, bir de öğlen deneyyeim bakalım..
sütü de hergün olmasa da gün aşırı içiyorum sayılır..

MAGNEZYUM İÇEREN BESİNLER NELERDİR?

Özellikle koyu yeşil sebzeler yapılarında bulunan klorofil molekülü sayesinde magnezyum minerali bakımından zengindirler. Badem, çekirdekler, soya fasulyesi, rafine edilmemiş tahıllar, tam tahıllı ekmek doğal magnezyum kaynaklarıdır.
Bunun yanı sıra kakao tozu, muz, avokado, ayçiçeği çekirdeği, kabak çekirdeği, kepek, fındık, yer fıstığı ezmesi, buğday gevreği, patlamış mısır, tahıl ekmeği, balık ve tavuk eti, peynir, yumurta, patates ve portakalda da bol miktarda magnezyum bulunmaktadır.

Son düzenleme:
kızlar ben geldim cok sukur korkulacak
bisey yokmus odemden dolayı bileklerimde
karpaltünel denilen bi sey olmus ortopediye
de gittim dr.oraya yonlerdirdi dogum sonrası
gecer dedi ama gece uyusmadan uyku zor olur
dedi suan ilac yok sadece gece yatarken iki
bilegimede atel verdi onlarla yatıcam dr.umda
cok korktuysan odemden bi idrar baktır dedi bende
baktırmadım geldim zaten haftaya kontrolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…