2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben magnezyum düzenli içtiğim halde her gece kramp giriyo bacaklarıma..
ertesi gün bile acıyo valla dizlerimden alt taraf..
acaba yanlış mı içiyorum, aç mı tok mu ve ne zaman içiyosunuz siz?

ben 2 güne bi içiyorum hergün içemiyorum değişiyor bazen giriyor bazen girmiyor yoğurt sütte düzenli tüketmeye çalışıyom ama

ay o kramplar banada oluyor
dedigin gibi ertesi gun bile acısı
sürüyor kırmızı et yemekde gerekirmis
canım

günaydın bugünn hava kapalı içim karardıı. siz napıonuz

korktuğun bişey çıkmadı canım şükür gözün aydın hadi

ben yatmadan 1-2 saat once içiyorum
bacak kramplarım yok ama kaburgalarım geçmiyo nedense

zehirlenme olmadığına sevindim canım
sen haftaya idrarda yaptır ne olur ne olmaz...

ohh geçmiş olsun

geçmiş olsun canım 18. haftaşar gibi bendede olmuştu bence bi,şeyin eksikliğinden oluyor çünkü birden gecti bende araştırmıştım karpal tunel sendromu diye eleviti içmediğimde daha çok oluyordu çünkü

kızlar ya benim bebeişimin oğlunu toplayıp yatağını kurmam gerekior bir de hastane çantası hazırlıcam kıyafetlerini yıkayıp ütülücem. ne zaman kaçıncı haftada yapayım sizce bunları ?? erken mi geç mi die bi türlü karar veremedim

günaydın herkese ben yine grip oldum ya kadrolu grip
geçmiş olsun canım.. dikkat etmeklede olmuyor ki ben de 2 kere oldum ...

canım çok geçmiş olsun kötü bişey çıkmamasına sevindim

saol canım sanada gecmis olsun grip
olmussun ya arastırcam canım
inş.gecer valla gebelik sonuna kadar
boyle uyutmayacak mı:26:

ohh geçmiş olsun

saol canım

zehirlenme olmadığına sevindim canım
sen haftaya idrarda yaptır ne olur ne olmaz...

saol canım bakalım haftaya
yine yapmadın falan derse gittigimde
veririm artık oof havalardan yuruyemiyoruz
da cok gıcık bi durum

korktuğun bişey çıkmadı canım şükür gözün aydın hadi

saol canım ya cok sevindim
ama ellerim cok fena ya bildigin
davul

gunaydın canım aynen ya karardı her yanımız

çok sevindim canım bişey çıkmamasına
Allah'ım hepimizi ve bebeklerimizi korusun inşallah..

ben 2 güne bi içiyorum hergün içemiyorum değişiyor bazen giriyor bazen girmiyor yoğurt sütte düzenli tüketmeye çalışıyom ama

ay o kramplar banada oluyor
dedigin gibi ertesi gun bile acısı
sürüyor kırmızı et yemekde gerekirmis
canım
yiyorum kırmızı et, süt, yoğurt ama düzenli değil sanırım..off artık ne yiyip ne içeceğimi şaşırdım yaws...

Aynen öyle canım, kasvetli kasvetli oturuyoruz valla..

benim kaburgalar iyi Allah'a şükür..inş. geçer senin de canım..Bebiş başını mı dayadı acaba kaburgalara..

oncelikle herkeze hayirli cumalar arkadaslar hersey gonlunuzce olsun
bu arada ben her zaman giremiorum 16 aylikbir oglum var hem onunla hem evle islerle ugrasmaktan vakit bulamiorum zaten oglum pc nin basina gectimmi birakmio neyse kizlar dun doktorumuza gittik benim cok basim donuodu migdem bulaniodu normalmis kizimda 1.822 gr olmus ama boyunu demedi
FL si 53.5 yazio bazi arkadaslar fl den hesapliomus birinasil oldugunu bana derse seviniirm kizim dun otururken biranda dondu tersti normalde dr de ayni seyi dedi dogum pozisyonuna girdi dedi haziranin 9 da son kontrolumuz sonra dogum insllh neyse bizden haberler boyle

sey kizlar baby nurse den ve yaseminden haber varmi cinarimizdan bu arada sanci olan rahatsiz olan arkadaslarada gecmis olsun bendede oluo drim gayet normal dedi neyseuzun oldu galiba

gecmis olsun canim kotu bisi cikmamasi guzel olmus benimde ayagimda varislerim cikmisti ondan sebep doguma kadar surekli corap giymek zorundaymisim rabbim saglikli sihhatli kucagimiza almamizi nasip eylesin

ben haziranda izne çıkacam inşallah o zaman yavaş yavaş annemle yada kuzenlerimle yaparım diye düşünüyorum şimdiden çanta falan hazırlamıom daha eksiklerimde var zaten

neyse kizlar kimse yazdiklarimi farketmedi galiba ben kendim diyim kizima masallah neyse ben cikip oglumla ilgilenmem gerek uykusu geldi sanirim hepinizi ve bebeklerinizi rabbime emanet ediorum bu arada lutfen baby nursaden ve yaseminden haberi olan varsa yazarsa cok sevinirim hayirli gunler...

hoşgeldin canım, geçmiş olsun..

canım bence imkanın varsa yap şimdiden.diğer haftalar iice ağırlaşıyo insan çünkü.bir günün bile tutmuyo bir günününe.bebiş sürekli yağ depoluyo ben dün yıkadım bebiş kıyafetlerini asarken canım çıktı keşke önceden yapıp vakumlu poşete koysaydım diyorum.karar senin genede tabi canım.

geçmiş olsun canım idrar tahlilini mutlaka ver bence.aksatma sakın çünkü enfeksiyon felan varsa Allah korusun erken doğuma neden oluyor.

bende uyuşma ve yanma vardı kalçama kadar ağrıyodu heryerim dr a gittim.guatr çıktı bide b12 eksikliği çıktı arada baktırmak lazım kan değerlerine.of of anne olmak hiç mi hiç kolay değil

ben haziranda izne çıkacam inşallah o zaman yavaş yavaş annemle yada kuzenlerimle yaparım diye düşünüyorum şimdiden çanta falan hazırlamıom daha eksiklerimde var zaten

ay benim de var eksiklerim ama haziran da zor olur mu die düşünüorum odasını temizlemek filan die.
çok araştırdım canım Allahın verdiği karşılık anlamında. her yöne çekilebilir ama Allah ücret vermez ki.

yok direkt ücret anlamına geliomuş die okudum ben.cnm bence arapça bilen birine sor. önemli çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…