2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr çok canım sıkkkınnn..pelcell bişey çıkmamasına sevindim canım benim..ödem için şunu şunu yap dedi mi..?

doru diosun aslında en azından kıyafetlerini aradan çıkarsam mı ki.odasını sora temizlerim

sevindim canım geçmiş olsun.

Son düzenleme:
ay benim de var eksiklerim ama haziran da zor olur mu die düşünüorum odasını temizlemek filan die.

yok direkt ücret anlamına geliomuş die okudum ben.cnm bence arapça bilen birine sor. önemli çünkü.

ben kuzen yada annemle yapacak olunca çoğunu onlara yıkacak olunca zorlanmam heralde canım ama sen teksen yardım edecek kimse yoksa ağırlaşmadan yap tabi

Son düzenleme:
kızlar kargo ücreti olmayan indirimli ürünler satan bi site buldum. fiyatbilir.com bi bakın az şey var ama arada alınabilir

ben kuzen yada annemle yapacak olunca çoğunu onlara yıkacak zorlanmam heralde canım ama sen teksen yardım edecek kimse yoksa ağırlaşmadan yap tabi

annem gelir de ben yine yapmadan duramam die birasını yapiim bari

Selam güzel anneler
Ne soguk bugün degil mi? Bu yaz gelmeyecek mi acaba ya
Üstüm açık uyumuşum karnım ağrımış. İnsan uyurken yorulurmu? Ben uyurken tüm kemiklerim ağrıyo. Artık böyle olacak heralde:26:

Sizler nasılsınız?

tünaydın kızlar ! burda hava sıcak her zamanki gibi vala..ben de sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı yaptırdım sonunda.4 hafta sonra diğerini yaptırıcam tekrar.meğer beni aramayı unutmuşlar hayret bişeyy az daha aşı tarihlerimi geçiricektim yanii

bu kadar önemli birşey nasıl unutulur onu anlamış değilim. neyse kaçırmadığına sevindim yine de

bu kadar önemli birşey nasıl unutulur onu anlamış değilim. neyse kaçırmadığına sevindim yine de

ne bileyim unutmuşlar! ama devletten ceza geliyomuş onlara.sonuçta ben oraya kayıtlıydım ve beni arayıp hiç bi konuda bilgilendirmediler.7 ayımı geçtim anca haber veriyolar.zaten bundan sonra yapıcağımız bi test tahlil yok sanırım..bi nst ye gireriz o da sağlık ocaklarında yok zaten bi de pelvis muayenesi..onu da doktor yapıcak..başka da bişey kalmıyor yanii :44:

herkese slm kızlar doğumlarımız yaklaştı iyice siz sezeryan mı normal doğum mu düşünüyorsunuz....?Ben en başından beri epudural normal doğum istiyorum acaba çok acı çekermiyim?Yaklaştıkça korkmaya başladım sezeryanda kesiyorlar 1 ay sorunlu oluyor kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…