canım bence imkanın varsa yap şimdiden.diğer haftalar iice ağırlaşıyo insan çünkü.bir günün bile tutmuyo bir günününe.bebiş sürekli yağ depoluyoben dün yıkadım bebiş kıyafetlerini asarken canım çıktı keşke önceden yapıp vakumlu poşete koysaydım diyorum.karar senin genede tabi canım.
geçmiş olsun canım idrar tahlilini mutlaka ver bence.aksatma sakın çünkü enfeksiyon felan varsa Allah korusun erken doğuma neden oluyor.
bende uyuşma ve yanma vardı kalçama kadar ağrıyodu heryerim dr a gittim.guatr çıktı bide b12 eksikliği çıktı arada baktırmak lazım kan değerlerine.of of anne olmak hiç mi hiç kolay değil
ay benim de var eksiklerim ama haziran da zor olur mu die düşünüorum odasını temizlemek filan die.
yok direkt ücret anlamına geliomuş die okudum ben.cnm bence arapça bilen birine sor. önemli çünkü.
araştırmaya devam edeyim sağol canım
kızlar ben geldim cok sukur korkulacak
bisey yokmus odemden dolayı bileklerimde
karpaltünel denilen bi sey olmus ortopediye
de gittim dr.oraya yonlerdirdi dogum sonrası
gecer dedi ama gece uyusmadan uyku zor olur
dedi suan ilac yok sadece gece yatarken iki
bilegimede atel verdi onlarla yatıcam dr.umda
cok korktuysan odemden bi idrar baktır dedi bende
baktırmadım geldim zaten haftaya kontrolum var
ay benim de var eksiklerim ama haziran da zor olur mu die düşünüorum odasını temizlemek filan die.
yok direkt ücret anlamına geliomuş die okudum ben.cnm bence arapça bilen birine sor. önemli çünkü.
ben kuzen yada annemle yapacak olunca çoğunu onlara yıkacak zorlanmam heralde canımama sen teksen yardım edecek kimse yoksa ağırlaşmadan yap tabi
tünaydın kızlar ! burda hava sıcak her zamanki gibi vala..ben de sağlık ocağına gittim tetanoz aşımı yaptırdım sonunda.4 hafta sonra diğerini yaptırıcam tekrar.meğer beni aramayı unutmuşlar hayret bişeyy az daha aşı tarihlerimi geçiricektim yanii
bu kadar önemli birşey nasıl unutulur onu anlamış değilim. neyse kaçırmadığına sevindim yine de
Face açıldı burası söndüüIş yerndende giremiom faceye püffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?