2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günüme göre kararımda değişiyo vala
bir gün gaza gelip çatır çatır normal doğurcam diyorum, bir günde sezeryanla bitsin bu iş ne yırtıcam kendimi diyorum....
Geçenlerde bana dediler hiç düşünme bunları zamanı gelince zaten doktorun gerekeni yapar , şimdi düşünürsen psikolojin bozulur dediler...
bakalım hayırlısı doktorumda nomal yada sezeryan olucak demiyor daha...

Benim doktorum da henüz bir şey demedi...Ama sezeryn derse hiç karşı koymam başka dr lara sormam işime gelir gibime geliyor eşimde ben de çok uzunuz belki bebek iri olur normal olmaz der gibi hissediyorum..Ama epudral çok rahatmış okuduklarıma göre

Arkadaşlar,kuzenım ıkı hafta önce bır ay erken dogum yaptı,normal dogumdu ama dogumda hemoroıd çıkmış 2haftadır dikişlerden çok hemoroıdlernın sancısı kıvrandırdı,normalın de en korkunç yanı bu bence hemoroıd çıkıyomus zorlanmaktan((

seninle aynı gün doğuma gideriz heralde tarihe bakılırsa

doğum yaklaştıkça bende doktor ne derse onu yaparım diye düşünüyorum
gerçi geçen tahmini doğum ne zaman olabillir diye sordum haziran sonu temmuz başı olabillir ama temmuz dan yanayım dedi fazlada renk vermedi
benim doktor çok tecrübeli yaşını başınıda almış birisiçok güven verdiriyo insana o yüzden ona bırakmak iyi diye düşünüyorum

ona bakarsan herkes bişey diyo iyi veya kötü
hepsini dinlersek kafayı yeriz

seninle aynı gün doğuma gideriz heralde tarihe bakılırsa

inşallah canım ikimizde kız annesi olucaz....

normal doğumda ödemler falan gidiomuş göbeğini sarabiliomuşun sarkmıomuş eski haline dönüomuşun ama sezeryanda göbek kalıomuş o yüzden bende normal istiyorum ama korkuyorum açıkcası bakalım :44:

yasemin in bebeği nasıl oldu acaba ilk temmuz annemiz o...3 4 HAFTA SOnra tek tek başlarız heralde doğmlara ağustosta burası ıssız olacak gibi

kızlar arkadasım dun dogum yaptı
sezeryanla cok tatlı ya cok rahat
dun kucagıma alabildim hemsire altını
degistirdi yanımda ben tabi soru yağmuruna
tuttum en cok korktugum gobek bagı
allah hepimize hayırlısını nasip etsin
harbi ama karnı hiç cocuk cıkmamıs gibi

ben zaten yeterince kilo aldım.normal doğum yapıp bütün ödemlerimi bi anda atmak istiyorum.ayrıca hemen de göbeğimi bağlıcam yoksa durum vahim..sezaryan aklımın ucundan bile geçmedi benim.ama normal ve epidural normal arasında gidip geliyorum.artık dayanabildiğim kadar dayanıcam dayanamadığım terde epidural isticem..bi de sezaryanda dikiş izi kalıyor kilo vermen spor yapman zorlaşıyor hemen toparlanamıyosun.daha bu yaşta o hale düşürsem heralde bunalıma girerim..
hemoroid sorunu bende zaten olduğu için pek korkmuyorum.idare edicem ama acısı hemroid sancısı da çok fina kızlar..o yüzden bayırsaklarınızı her daim yumuşak tutuunn

hiii benimki sezaryan derse anında doktor değiştiririm ! durduk yerde bıçak altına yatamam hiç..benim de ameliyat fobim var kan görünce dayanamam zaten..ama ağrıya karşı dayanıklıyımdır..aslında bünyeniz ne istiyosa ve içinizden ne geliyosa ona göre göre karar veriyosunuz işte..

mrb kızlar okuldan geldim cumaları artık pilim bitmiş oluyor:85: dediğiniz gibi göbekler büyüdükçe işler zorlaşıyor hala bazen göbeği unutup mutfak tezgahına erken bir vuruş yapıyorum ama eve gel yemek yap ortalığı toparla derken zamanla yarışıyorum bazen hiö oturmuyormuşum gibi geliyor haftasonuna farklı birşeyler yapabilme isteğiyle girsem de hava koşulları ve mekan yine izinvermeyecek, bazen İstanbulda yaşayanlara çok özeniyorum oraya da gelip trafiği görünce Allah kolaylık versin diyorum canlarımmm:97:

canım inş.istedigin olur bi avazda
dogru verirsin tabiki de en iyisi normal
dogum hemroid herkesde cıkacak die
bisey yok ki bakalım hayırlısı ben diyorum
bazen aksam ayaklarını yan tarafıma
sıkıstırıp acıtıyor diyorum buna dayanamıyorsam
ben normal nasıl yapıcam

bide havalar soguk yuruyusde yapamıyorum
kaldım davul gibi valla allah hepimize kolaylık
versin

krem rengi tüllü güzel bişey olsun istiyorum. internetten bakıyorum da. daha dolaşmadım ama

ayy kız bebişler için çok güzel şeyler var..ben de bakıyodum da..ama benim oğlum olacağı için pek seçenek göremiyorum.genelde takım ve sımokin var onlar da çok klasik..zaten minicik olucak sımokin giyerse penguen olur tam

haha bencede ağustosa kimse kalmaz heralde..acaba en sona kim kalıcak :44:

en gerilerde ben varım bide seda var bana sezeryan istersen temmuz 4 alırız dedi normal doğum içinse sonuna temmuzun dedi siz doğurun girin banada yazın ama rahatlatıcı şiler Senin haftan yazmıo bu arada :44:

Son düzenleme:

bem normal dogum yapan bi arkadasım var
dun beni aradı normal yapaym die her aradııgında
bi gaz veriyor kız cocugun 40 ı cıkmadan eski kilosuna
dondu bak dio bana onla bebişe kalca ults.nu cektirmeye
gittik herkes diodu bu bebek nerden cıktı nasıl fit bi anne
die ve 14 kilo almıstı hamilelikde:26:
darısı başımıza kusum valla

evet haklısın..doktor normal istiyosan günde en az bi saat yürüceksin diyor hep.napalım artık son ay yürürüz bol bol.bi de sürekli ılık suyla duş almak da iyi geliyormuş..Allah kuvveti sabrı verir işala canım..herkeste hemoroit çıkmıyo sen de şimdiye kadar olmadıysa bundan sonra hiç olmaz canım merak etme

en gerilerde ben varım bide seda var bana sezeryan istersen temmuz 4 alırız dedi normal doğum içinse sonuna temmuzun dedi siz doğurun girin banada yazın ama rahatlatıcı şiler Senin haftan yazmıo bu arada :44:

bana da dr.haziran 20 den sonra
bekleyecegiz dedi sanırım ben erken
olan kısımdayım yahuu

ayy inşallah benim basenler aldı başını gidio zatenn

aslında bende kabızlık sorunu cok
var ama cok sukur olmadı dogumda
cok duydum ıkınmadan fırlıyormus
ama hayırlısı artık bende cok istiyorum
normal bebek donmus benim dr.bundan
sonra yukarı cıkmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…