2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

en gerilerde ben varım bide seda var bana sezeryan istersen temmuz 4 alırız dedi normal doğum içinse sonuna temmuzun dedi siz doğurun girin banada yazın ama rahatlatıcı şiler Senin haftan yazmıo bu arada :44:

benim son tarih 12 temmuz dedi doktor.sezaryan düşünmediğim için en geç 12.sine kadar gelmiş olması lazımm..aa ben de sondaymışım o zamaan senden önce girersem motive ederim seni merak etme

benim annemdede var hemoroid aynı şeyden bahsediosak doğumda olmuş anneme ıkınmaktan lazerle tedavi oldu ama nafile yenilio kendini sürekli bizlerde olmaz inşallah

:26:
hoşgeldin canım benim artık zaten 16,30-17,00 gibi
biri arkadan fişimi cekiyor kopuyor elim ayagım
daha aksam ablamla bulusup anneler gunu hediyesini
halledicem:26: bana ist.trafigi deme zaten hergun
kopru geciyorum koprude doğracam valla sıkısıklıkda
dikkat et ya carpma gobisi canım

ayy inşallah benim basenler aldı başını gidio zatenn

ay benimkiler aldı başını gidiyor
tek tesellim heryerim orantılı kilo
aldı

ben buyuk ihtimal haziran annesi
olacagım hepinizi teselli ederim
allah nasip ederse

benim annemdede var hemoroid aynı şeyden bahsediosak doğumda olmuş anneme ıkınmaktan lazerle tedavi oldu ama nafile yenilio kendini sürekli bizlerde olmaz inşallah

biz de hiç kimsede hemorid yok bi tek bende var çok sinir bozucu bişey..:95:ben de lazerle tedavi oldum daha bi senem dolmadan tekrar yeniledi.şimdi iyi gibiyim ama doğumdan sonra ne olur bilemem artık:44:

Biz de hiç kimsede hemorid yok bi tek bende var çok sinir bozucu bişey..:95:ben de lazerle tedavi oldum daha bi senem dolmadan tekrar yeniledi.şimdi iyi gibiyim ama doğumdan sonra ne olur bilemem artık:44:

çok zor canım ya kıyamam annem der zonkluyor acıyor diye uzun yola bile gidemio sürekli oturunca yenilio diye

önümüzdeki ay yanii Anam senin yerinede heyecanlandım şimdi seninki baya bi az kalmış

ya bende cok heyecanlıyım bide
eşimin d.gunu 21 haziran ve ben
o gun 38+1 oluyorum eşim nasıl
hevesli babasıyla aynı gun olacak
die

bende korku asırı derecede başladı:18:

ya bende cok heyecanlıyım bide
eşimin d.gunu 21 haziran ve ben
o gun 38+1 oluyorum eşim nasıl
hevesli babasıyla aynı gun olacak
die

Bende korku asırı derecede başladı:18:

korkma diye teselli vermeyi çok isterdim canım ama ben hamile kaldığımı duyduğum ilk gün başladım

:
aslında bende kabızlık sorunu cok
var ama cok sukur olmadı dogumda
cok duydum ıkınmadan fırlıyormus
ama hayırlısı artık bende cok istiyorum
normal bebek donmus benim dr.bundan
sonra yukarı cıkmaz dedi

ayy az kalmış ne güzel..kaçıncı haftandasın şimdi? bebek bu hafta da mı dönmüş

istanbul da oturan hamileler buluştıumu hiç...bi de eyup sultan a gitsem olur mu acaba çocuğu adamış gibi oluyormussun her sene gitmek gerekiyormuş diye duydum gidemiyorum...İlk anneler günümüz de geliyor bakalım babalar sürpriz yapacak mı bebekten diye hediye çiçek falan

ayy ne güzel yaa benimde sezeryan olup eski haline çabuk dönen 4 arkadaşım var yani eski hali nasılsa o kadar oluyo hemen hemen ama biraz yumuşak kalıyomuşş....birde sezeryan kemeri diye bişey var ondan kullanıcam ben sezeryan düşünenlerin aklında olsun mutlaka alın kızlar

bende bakıom ara sıra gerçekten heyecanlı onları okurken bende hissediom onların yerine benimde gelecek böle olacak diye sürekli kıyaslama içindeyim yani

bende doğum hikayelerini okudukça ağlıyorum...çok heyecanlanıyorum korkuyla karışık sevinç mutluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…