en gerilerde ben varım bide seda var bana sezeryan istersen temmuz 4 alırız dedi normal doğum içinse sonuna temmuzun dedi siz doğurun girin banada yazın ama rahatlatıcı şilerSenin haftan yazmıo bu arada :44:
evet haklısın..doktor normal istiyosan günde en az bi saat yürüceksin diyor hep.napalım artık son ay yürürüz bol bol.bi de sürekli ılık suyla duş almak da iyi geliyormuş..allah kuvveti sabrı verir işala canım..herkeste hemoroit çıkmıyo sen de şimdiye kadar olmadıysa bundan sonra hiç olmaz canım merak etme
benim son tarih 12 temmuz dedi doktor.sezaryan düşünmediğim için en geç 12.sine kadar gelmiş olması lazımm..aa ben de sondaymışım o zamaanSenden önce girersem motive ederim seni merak etme
mrb kızlar okuldan geldim cumaları artık pilim bitmiş oluyor:85: dediğiniz gibi göbekler büyüdükçe işler zorlaşıyor hala bazen göbeği unutup mutfak tezgahına erken bir vuruş yapıyorum ama eve gel yemek yap ortalığı toparla derken zamanla yarışıyorum bazen hiö oturmuyormuşum gibi geliyor haftasonuna farklı birşeyler yapabilme isteğiyle girsem de hava koşulları ve mekan yine izinvermeyecek, bazen İstanbulda yaşayanlara çok özeniyorum oraya da gelip trafiği görünce Allah kolaylık versin diyorum canlarımmm:97:
ayy inşallah benim basenler aldı başını gidio zatenn
benim annemdede var hemoroid aynı şeyden bahsediosak doğumda olmuş anneme ıkınmaktan lazerle tedavi oldu ama nafile yenilio kendini sürekli bizlerde olmaz inşallah
ben buyuk ihtimal haziran annesi
olacagım hepinizi teselli ederim
allah nasip ederse
ben buyuk ihtimal haziran annesi
olacagım hepinizi teselli ederim
allah nasip ederse
:26:
Biz de hiç kimsede hemorid yok bi tek bende var çok sinir bozucu bişey..:95:ben de lazerle tedavi oldum daha bi senem dolmadan tekrar yeniledi.şimdi iyi gibiyim ama doğumdan sonra ne olur bilemem artık:44:
çok zor canım ya kıyamam annem der zonkluyor acıyor diye uzun yola bile gidemio sürekli oturunca yenilio diye
önümüzdeki ay yanii Anam senin yerinede heyecanlandım şimdi seninki baya bi az kalmış
önümüzdeki ay yanii Anam senin yerinede heyecanlandım şimdi seninki baya bi az kalmış
inşallah hayırlısıyla olur canımmm :116:
ya bende cok heyecanlıyım bide
eşimin d.gunu 21 haziran ve ben
o gun 38+1 oluyorum eşim nasıl
hevesli babasıyla aynı gun olacak
die
Bende korku asırı derecede başladı:18:
aslında bende kabızlık sorunu cok
var ama cok sukur olmadı dogumda
cok duydum ıkınmadan fırlıyormus
ama hayırlısı artık bende cok istiyorum
normal bebek donmus benim dr.bundan
sonra yukarı cıkmaz dedi
ben buaralar taktım mayıs annelerini takip ediyorum acayip heyecanlı
kızlar arkadasım dun dogum yaptı
sezeryanla cok tatlı ya cok rahat
dun kucagıma alabildim hemsire altını
degistirdi yanımda ben tabi soru yağmuruna
tuttum en cok korktugum gobek bagı
allah hepimize hayırlısını nasip etsin
harbi ama karnı hiç cocuk cıkmamıs gibi
bende bakıom ara sıra gerçekten heyecanlı onları okurken bende hissediom onların yerine benimde gelecek böle olacak diye sürekli kıyaslama içindeyim yani
bende bakıom ara sıra gerçekten heyecanlı onları okurken bende hissediom onların yerine benimde gelecek böle olacak diye sürekli kıyaslama içindeyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?