istanbul da oturan hamileler buluştıumu hiç...bi de eyup sultan a gitsem olur mu acaba çocuğu adamış gibi oluyormussun her sene gitmek gerekiyormuş diye duydum gidemiyorum...İlk anneler günümüz de geliyor bakalım babalar sürpriz yapacak mı bebekten diye hediye çiçek falan
ayy kız bebişler için çok güzel şeyler var..ben de bakıyodum da..ama benim oğlum olacağı için pek seçenek göremiyorum.genelde takım ve sımokin var onlar da çok klasik..zaten minicik olucak sımokin giyerse penguen olur tam
ayy ne güzel yaa benimde sezeryan olup eski haline çabuk dönen 4 arkadaşım var yani eski hali nasılsa o kadar oluyo hemen hemen ama biraz yumuşak kalıyomuşş....birde sezeryan kemeri diye bişey var ondan kullanıcam ben sezeryan düşünenlerin aklında olsun mutlaka alın kızlar
son doğum yapan kız 45 dk sıcak suda oturmuş
10 dk da doğurmuş
son doğum yapan kız 45 dk sıcak suda oturmuş
10 dk da doğurmuş
korkma diye teselli vermeyi çok isterdim canım ama ben hamile kaldığımı duyduğum ilk gün başladım
:
ayy az kalmış ne güzel..kaçıncı haftandasın şimdi? bebek bu hafta da mı dönmüş
ben buaralar taktım mayıs annelerini takip ediyorum acayip heyecanlı
ayy ne güzel yaa benimde sezeryan olup eski haline çabuk dönen 4 arkadaşım var yani eski hali nasılsa o kadar oluyo hemen hemen ama biraz yumuşak kalıyomuşş....birde sezeryan kemeri diye bişey var ondan kullanıcam ben sezeryan düşünenlerin aklında olsun mutlaka alın kızlar
o dediğin canım göbeğimi topluo? ben ilk duyuyom sezeryan kemerini :44:
istanbul da oturan hamileler buluştıumu hiç...bi de eyup sultan a gitsem olur mu acaba çocuğu adamış gibi oluyormussun her sene gitmek gerekiyormuş diye duydum gidemiyorum...İlk anneler günümüz de geliyor bakalım babalar sürpriz yapacak mı bebekten diye hediye çiçek falan
evet canım göbeği topluyo ve çok faydası oluyo netten de bak büyük mağazalarda satılıyo...ilk zamanlar dişini sıkıp takmak çok iyi
temmuz sıcagında da ne takılır ya onlar
aynen canım hamile kaldıgımdan beri
nasıl cıkacagını dusunuyorum bide
ben cok nazlıyımdır eşim yanlıslıkla
carpsa koluma falan kolum kırılmıs
gibi dolanırım evde
canım 32.haftadayım valla
normalmıs donmesi herhalde
kişiye gore degisir bence o
olay:26:
o zaman herşeyin normal gidiyo ne güzel canım korkmana grek yok.bebiş de dönmüş bak hazırlanıyo demek.:81:benim 31.haftam daha yanlamasına yatıyo henüz..
ay bende okuyorum sıcak suya oturuyorlarmıs
ne alaka ya yasak degil mi hamilelere anlamadım
bi ılık suyla dusu ii gelir die biliyorum:26:
sıcak su geveştiyomuş açılmayı sağlıyomuş.demek ki ondan oturmuş..ama sıcak su gevşetiyo ya bi de sancıları da azaltıyomuş.e suda doğum yapanlar da var..onlar da çok memnun
kızlar evde normal doğum yapan bi ecnebi arkadaş foto galeri yapmış,
valla burdan bakınca biz de yapabiliriz gibi görünüyo ama
yine de iyi cesaret,
Bu arada emeğe saygı babında alıntı yaptığım linki vermek istiyorum ama umarım reklam olduğunu düşünüp beni şutlamazlar forumdan
birinci bölüm >>The Tale of Forest Káel. Part 1. : Tirzah Photography
ikinci bölüm >> The Tale of Forest Káel. Part 2. : Tirzah Photography
bu da
üçüncü bölüm >> The Tale of Forest Káel. Part 2. : Tirzah Photography
annekaz'dan alıntıdır..
yönetim kurulu başkanımız bizim idari binaya çiçek göndermiş sözü falanda çok güzel duygulandım :2:
yönetim kurulu bile düşünmüş kocam düşünmezse zaten
çiçekte pek güzelmiş öle uyduruk değil... sen doğumdan sonra çalışacakmısın canım merak ettimyönetim kurulu bile düşünmüş kocam düşünmezse zaten
yönetim kurulu bile düşünmüş kocam düşünmezse zaten
kızlarrr
ebru gündeşinde kızı oluyormuş
süpermiş
o kaç aylık ki?
herkese ii h.sonları kızlar cok optum
benim mesai bitmek uzere toparlanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?