2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çiçekte pek güzelmiş öle uyduruk değil... sen doğumdan sonra çalışacakmısın canım merak ettim

evde duramam yani daralırım ben ama çocuk doğunca ne olur bilmiom zaten 4 aylık rapor hariç 6 aylıkta izin verecekler o zamanada kendini toparlar baya çalışırım diye düşünüyorum yani canım

herkese ii h.sonları kızlar cok optum
benim mesai bitmek uzere toparlanayım

sanada iyi hafta sonları canım :80:

ne güzel fotoğraflamış..ben de izlemiştim bi kaç tane suda doğum.özel doğum havuzu alıyolar onu eve kuruyolar evde doğuruyolar.ya da doğum havuzu olan hastaneler var orda da suda doğum mümkün..tabi bizim ülkede çok yaygın değil henüzz

en gerilerde ben varım bide seda var bana sezeryan istersen temmuz 4 alırız dedi normal doğum içinse sonuna temmuzun dedi siz doğurun girin banada yazın ama rahatlatıcı şiler Senin haftan yazmıo bu arada :44:

bende temmuz sonuna denk gelicem herkesi dogurtcas bizde onları okucas okurken bizede sancı gecirtmesinler dogumm sancıları

yok kıss facede kimse yok
asıl havalar açılınca internet olayı söndü
zamanı olanlar alış verişlerde

ya evet kimse yok bugünlerde nie böle annamadımm

evet aynn ben de o yüzden normal istiorum bakalım

göbek bağı mı ondan ne neden korkuosun annamadım
ee neler annatı

ay çok şirin olur ben de smokin filan istiyorum . byük gibi olurr

bi sat yürüyüş mü yapılacakmış anam ben bi saat yürüsem orda doğururm heralde ya doktora gerek yok

son doğum yapan kız 45 dk sıcak suda oturmuş
10 dk da doğurmuş

hadi ya sıcak suda mı otursak kız hastaneye gitmeden. düşünsene hadi gidioz diolar sen leğenin içinde dur geliom şimdii:90::90:

haha onca saat leğende nası beklicez ilk doğumlar yaklaşık 12 saat sürüyo ya! heralde 12 saat suda dursam pergellerim çıkar ama sancılarda sıcak duş almak ii geliomuş cidden.gitmeden bi kaç duş alırız artıkk

selam kızlar nasılsınız =)
hafta sonu geldi sonunda =))) inşallah herkes iyidir, hamilelikten dolayı ufak tefek sıkıntılarımız arttı bu aralar ama dişimizi sıkalım az kaldı :)
kızlar birşey sorucam, doğum fotoğrafçısı ayarlayan ya da ayarlamayı düşünen varmı? Ankarada bildiğiniz önerebilceğiniz birisi varmı? İnternette bi kaç kişi bulduk arayıp sorucam çok güzel fotoğraflar çekiyorlar doğumdan önce, doğum anında ve sonrasında... süper bi hatıra olur diye düşündük böyle bişey yapıcak olan varmı ????

kızlar ben magnezyum düzenli içtiğim halde her gece kramp giriyo bacaklarıma..
ertesi gün bile acıyo valla dizlerimden alt taraf..
acaba yanlış mı içiyorum, aç mı tok mu ve ne zaman içiyosunuz siz?

canım ilacının içeriğini oku ama bildiğim kadarıyla aç karnına alman gerekiyor... benimkinde öyle yazıyor, doktorda öyle demişti.
sütü yoğurdu eksik etme her gün iç ye :) çok ayakta kaldığın zamanlarda da eve gelince ayaklarını yukarı koy çok iyi geliyo... bana 2 kez girdi sadece gece kramp biri hamileliğimin ilk aylarındaydı biri de bi kaç hafta önce... berbat bişey ama neyseki sık olmuyo

canım FL değerin 53.5 ise, onu 7 ile çarpıyorsun yaklaşık boyunu buluyorsun bebeğinin.

53.5 çarpı 7 = 37.45 yapıyor =) maşallah bu arada kızına

herkese merhaba güneş yüzünü iyice saklamaya başladı haftasonuda yağmurlu geçecekmiş offfff yarın eşim akşama kadar görevli sınavda gözetmen pazar günüde ben görevliyim bi haftasonumuz vardı eşimle geçiremeyeceğim canım sıkıldı

herkesee merhaba arkadaşlarrrr....nasılsınızzzzz???

yaa benn dün çook gezdim sanki normalmişim gibiiii çok ayakta kaldımmm,ama bugünnn resmennn bacaklarım tutmuyorrr,çok kötüyümmmm yaa

iyi akşamkar kızlarrr
herkes iidir inş.
bugün kızıma sonbaharda giymesi için bi yağmurluk
bide odası için pembe kağıt (çin) lambalardan aldım
en yakın arkadaşmda ıspartada oturuo o gelmiş süpriz yaptı
dışarlarda oturduk biras
şimdide eşimi bekliyorum bişiler yapalım dedik bakalım gönlü olursa beyfendinin

Maşallah kızına kilosu iyiymiş ohh dönmüşte darısı bizlerin başına...

kızzlarr herkes cuma gezmesine mi gitti yoksamm ?
aranızda milupaya üye olan var mı?üyelerine ücretsiz hediye paketleri yolluyomuş hamilelikle ilgilii..bi kaç kişiye yollamışlar

aranızda milupaya üye olan var mı?üyelerine ücretsiz hediye paketleri yolluyomuş hamilelikle ilgilii..bi kaç kişiye yollamışlar

evet canım sanırım öyle oldu bende şimdi geldim gezmeden
ben üye olalı baya oldu ama hiçbişi gelmedi gelenleri duydum ama

bana geldi canım hemen hemen üç ay önce gelmişti,içinde tek kullanımlık ıslak mendil,,,şampuan,,,pişik kremi vs. vardı,bide % 25er indirim kuponları nivea ürünleri bunlar tabi,,bide kitapçık vardı,,,

slmm kzılar bugün öğrencilerim bana dvd getirmişler Yaşama Yolculuk diye bir belgesel, saolsunlar doğum şeklime kadar düşünüyorlar:) az önce eşimle onu izledik çok heyecanlı ve bilgilendiriciydi, yabancılarla yapılmış bir çekim doğum boyunca 3 kez ultrasona giriyorlar çok şaşırdm ve epidural normal doğumdu izlediğim ben hop oturup hop kalktım ve sürekli kendi kendime konuşup durdum artık rüyalarımda görüyorum.. şu kasılmaların nasıl olduğunu hala tam çözemedim ama belgeseldeki hatun 34haftalıkken erken doğum riskiyle hastanede yattı ve ben hala yürüyüşleri sıklaştırmayı düşünüyorum off yine fazla bilginin zararı bu sanırım

hmm yollarlar o zaman.numune şeklinde yolluyorlar sanırım:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…