çiçekte pek güzelmiş öle uyduruk değil... sen doğumdan sonra çalışacakmısın canım merak ettim
herkese ii h.sonları kızlar cok optum
benim mesai bitmek uzere toparlanayım
garfield arkadaşımız bi amerikalının evde doğum yaptığı fotoğrafları paylaşmıştı
oda ılık suya girip duruyodu
demek faydası var sancı geldikten sonra
garfield ın yadığı postu buldum sizde bakın
en gerilerde ben varım bide seda var bana sezeryan istersen temmuz 4 alırız dedi normal doğum içinse sonuna temmuzun dedi siz doğurun girin banada yazın ama rahatlatıcı şilerSenin haftan yazmıo bu arada :44:
bende temmuz sonuna denk gelicem herkesi dogurtcas bizde onları okucas okurken bizede sancı gecirtmesinlerdogumm sancıları
benim mesaide bitti kızlar görüşürüzz kendinize iyi bakın
benim mesaide bitti kızlar görüşürüzz kendinize iyi bakın
yok kıss facede kimse yok
asıl havalar açılınca internet olayı söndü
zamanı olanlar alış verişlerde
normal doğumda ödemler falan gidiomuş göbeğini sarabiliomuşun sarkmıomuş eski haline dönüomuşun ama sezeryanda göbek kalıomuş o yüzden bende normal istiyorum ama korkuyorum açıkcası bakalım :44:
kızlar arkadasım dun dogum yaptı
sezeryanla cok tatlı ya cok rahat
dun kucagıma alabildim hemsire altını
degistirdi yanımda ben tabi soru yağmuruna
tuttum en cok korktugum gobek bagı
allah hepimize hayırlısını nasip etsin
harbi ama karnı hiç cocuk cıkmamıs gibi
ayy kız bebişler için çok güzel şeyler var..ben de bakıyodum da..ama benim oğlum olacağı için pek seçenek göremiyorum.genelde takım ve sımokin var onlar da çok klasik..zaten minicik olucak sımokin giyerse penguen olur tam
evet haklısın..doktor normal istiyosan günde en az bi saat yürüceksin diyor hep.napalım artık son ay yürürüz bol bol.bi de sürekli ılık suyla duş almak da iyi geliyormuş..Allah kuvveti sabrı verir işala canım..herkeste hemoroit çıkmıyo sen de şimdiye kadar olmadıysa bundan sonra hiç olmaz canım merak etme
son doğum yapan kız 45 dk sıcak suda oturmuş
10 dk da doğurmuş
ya evet kimse yok bugünlerde nie böle annamadımm
evet aynn ben de o yüzden normal istiorum bakalım
göbek bağı mı ondan ne neden korkuosun annamadım
ee neler annatı
ay çok şirin olur ben de smokin filan istiyorum . byük gibi olurr
bi sat yürüyüş mü yapılacakmışanam ben bi saat yürüsem orda doğururm heralde ya doktora gerek yok
hadi ya sıcak suda mı otursak kız hastaneye gitmeden. düşünsene hadi gidioz diolar sen leğenin içinde dur geliom şimdii:90::90:
kızlar ben magnezyum düzenli içtiğim halde her gece kramp giriyo bacaklarıma..
ertesi gün bile acıyo valla dizlerimden alt taraf..
acaba yanlış mı içiyorum, aç mı tok mu ve ne zaman içiyosunuz siz?
oncelikle herkeze hayirli cumalar arkadaslar hersey gonlunuzce olsun
bu arada ben her zaman giremiorum 16 aylikbir oglum var hem onunla hem evle islerle ugrasmaktan vakit bulamiorum zaten oglum pc nin basina gectimmi birakmio neyse kizlar dun doktorumuza gittik benim cok basim donuodu migdem bulaniodu normalmis kizimda 1.822 gr olmus ama boyunu demedi
FL si 53.5 yazio bazi arkadaslar fl den hesapliomus birinasil oldugunu bana derse seviniirm kizim dun otururken biranda dondu tersti normalde dr de ayni seyi dedi dogum pozisyonuna girdi dedi haziranin 9 da son kontrolumuz sonra dogum insllh neyse bizden haberler boyle
oncelikle herkeze hayirli cumalar arkadaslar hersey gonlunuzce olsun
bu arada ben her zaman giremiorum 16 aylikbir oglum var hem onunla hem evle islerle ugrasmaktan vakit bulamiorum zaten oglum pc nin basina gectimmi birakmio neyse kizlar dun doktorumuza gittik benim cok basim donuodu migdem bulaniodu normalmis kizimda 1.822 gr olmus ama boyunu demedi
FL si 53.5 yazio bazi arkadaslar fl den hesapliomus birinasil oldugunu bana derse seviniirm kizim dun otururken biranda dondu tersti normalde dr de ayni seyi dedi dogum pozisyonuna girdi dedi haziranin 9 da son kontrolumuz sonra dogum insllh neyse bizden haberler boyle
sey kizlar baby nurse den ve yaseminden haber varmi cinarimizdan bu arada sanci olan rahatsiz olan arkadaslarada gecmis olsun bendede oluo drim gayet normal dedi neyseuzun oldu galiba
gecmis olsun canim kotu bisi cikmamasi guzel olmus benimde ayagimda varislerim cikmisti ondan sebep doguma kadar surekli corap giymek zorundaymisim rabbim saglikli sihhatli kucagimiza almamizi nasip eylesin
kızzlarr herkes cuma gezmesine mi gitti yoksamm ?
aranızda milupaya üye olan var mı?üyelerine ücretsiz hediye paketleri yolluyomuş hamilelikle ilgilii..bi kaç kişiye yollamışlar
kızzlarr herkes cuma gezmesine mi gitti yoksamm ?
aranızda milupaya üye olan var mı?üyelerine ücretsiz hediye paketleri yolluyomuş hamilelikle ilgilii..bi kaç kişiye yollamışlar
bana geldi canım hemen hemen üç ay önce gelmişti,içinde tek kullanımlık ıslak mendil,,,şampuan,,,pişik kremi vs. vardı,bide % 25er indirim kuponları nivea ürünleri bunlar tabi,,bide kitapçık vardı,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?