selam kızlar nasılsınız =)
hafta sonu geldi sonunda =)))inşallah herkes iyidir, hamilelikten dolayı ufak tefek sıkıntılarımız arttı bu aralar ama dişimizi sıkalım az kaldı :)
kızlar birşey sorucam, doğum fotoğrafçısı ayarlayan ya da ayarlamayı düşünen varmı? Ankarada bildiğiniz önerebilceğiniz birisi varmı? İnternette bi kaç kişi bulduk arayıp sorucam çok güzel fotoğraflar çekiyorlar doğumdan önce, doğum anında ve sonrasında... süper bi hatıra olur diye düşündükböyle bişey yapıcak olan varmı ????
ben de düşündüm canım melek çelik var broşürünü gördüm dr umun bekleme salonunda.biraz sitesini kurcaladım güzel gibi görünüyor.çok güzel bence bende düşünüyorum ama acaba nasıl yapıyorlar ben gece 3 de hastaneye kaldırıldım mesela diyelim fotografçı ya yetişemezse?araştırmam lazım yane hehe
hafta sonu geldi sonunda =)))inşallah herkes iyidir, hamilelikten dolayı ufak tefek sıkıntılarımız arttı bu aralar ama dişimizi sıkalım az kaldı :)
kızlar birşey sorucam, doğum fotoğrafçısı ayarlayan ya da ayarlamayı düşünen varmı? Ankarada bildiğiniz önerebilceğiniz birisi varmı? İnternette bi kaç kişi bulduk arayıp sorucam çok güzel fotoğraflar çekiyorlar doğumdan önce, doğum anında ve sonrasında... süper bi hatıra olur diye düşündükböyle bişey yapıcak olan varmı ????
canım ilacının içeriğini oku ama bildiğim kadarıyla aç karnına alman gerekiyor... benimkinde öyle yazıyor, doktorda öyle demişti.
sütü yoğurdu eksik etme her gün iç ye :) çok ayakta kaldığın zamanlarda da eve gelince ayaklarını yukarı koy çok iyi geliyo... bana 2 kez girdi sadece gece kramp biri hamileliğimin ilk aylarındaydı biri de bi kaç hafta önce... berbat bişey ama neyseki sık olmuyo
canım FL değerin 53.5 ise, onu 7 ile çarpıyorsun yaklaşık boyunu buluyorsun bebeğinin.
53.5 çarpı 7 = 37.45 yapıyor =) maşallah bu arada kızına
Kizlar gunaydiin
Ne zamandir foruma bakmiyorum soylemesi ayip, e sizi face'te goruyorum ya, sanki buraya artik yazmiyormussunuz gibi geliyordu. Masallah cift tarafli gidiyor sohbet
Ben iki gundur dinlenmeye cektim kendimi, biraz da evdeki eksik gedikle ilgilendim. Annemin gelisine 13 gun kaldi, guc topluyorum onu gezdirmek icin
Kizicim hep asagilarimda, bazen sunnetli cocuk gibi yuruyorum nasil bir baski yapiyor dusunun artik. Haftaya pazartesi kontrol var, cok meraktayim kilosu nasil diye.
Umarim herkes iyidir, Mine'ye gecmis olsun yalniz. Fenalasmis kiyamam. Face'e yazmis.
günaydın kızlar.ben dün biraz kötü oldum yediklerime dikkat etmiyordum.zaten kolesterolüm olduğunu söylemiştim size.üstüne 3 gün hamurişi yiyince hastanelik oldum.aman diyim yediklerinize dikkat edin.
başım acayipp dönüyorrr elevitim bitmişti 2 gündür kullanmıyordum ondanmı ki
günaydın kızlar.ben dün biraz kötü oldum yediklerime dikkat etmiyordum.zaten kolesterolüm olduğunu söylemiştim size.üstüne 3 gün hamurişi yiyince hastanelik oldum.aman diyim yediklerinize dikkat edin.
elevit vitamin hapı değil mi canım?
öyle etki yaparmı ki? :44:
günaydınnnnBugünn cumartesiii öğleneee kadar çalışıyorum yineeee Kismeler yokkkkk yarın akşam burdan bi arkadaşın nişanı var ne giyecem onu düşünüyom sabah sabah telaşş sardıı
ben de düşündüm canım melek çelik var broşürünü gördüm dr umun bekleme salonunda.biraz sitesini kurcaladım güzel gibi görünüyor.çok güzel bence bende düşünüyorum ama acaba nasıl yapıyorlar ben gece 3 de hastaneye kaldırıldım mesela diyelim fotografçı ya yetişemezse?araştırmam lazım yane hehe
günaydın kızlar, nasılsınız? ben daha kahvaltı etmedim. güneş var dışarda aklımı çeliyor şuan
günaydın canım,iyiyiz sağol..evet hava çok güzel görünüyor bugün.
merhaba canim,iyiyim ya sagol sizleri sormali, göbegimdeki agri gecti, ama bebek hareket etmiyordu o sirada böyle sanki derim incelmis gibi acaba cokmu su ictimde baski yapti dedim kendi kendime )) okudum yaziyi link icin tesekkür canimselam canım iyiyim sen?
merhaba canım, iyiyim sen nasılsın?
geçmiş olsun bende de oluyor arada, bebek bazen bi tarafıma yığılıyor sanki.. bakmıştım nette Hamilelikte karn arlar-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com) gözat istersen.
benim tam göbek deliginin oldugu yerde elimi bile dokunduramiyordum böyle yara gibi agriyordu onun disinda baska karin agrilarim hep oluyo hareket esnasinda ama göbek deligide ilk kez lunca sasirdim, bende cok su ictim karnim davul gibi oldu diye yorumladim, sonraki gün gecti zaten..
ben de de aynısı oluyor ben bebek dönmeye çalışıyor dönemiyor diye yorumluyorum çok geçmiş olsun
canım gunaydın,bende de arada bır toplanma yıgılma oluyor,agrı seklınde olmadı karnım yada oyle hafıf şeyler oldu şimdilik
gunaydın pelcel,halt etmıs onlaro uyuşma bende hep oluyor,kollarımın ustune yatmaktan omuzlarım bıle agrıyor artık,herşeye yorum ya,ellerım bıleklerimde gayet şiş,ki ben tatlıyada düşkünüm şeker yuk de yapılmadı daha,Allaha emanetız aklına getırme öyle şeyler
canım ilacının içeriğini oku ama bildiğim kadarıyla aç karnına alman gerekiyor... benimkinde öyle yazıyor, doktorda öyle demişti.
sütü yoğurdu eksik etme her gün iç ye :) çok ayakta kaldığın zamanlarda da eve gelince ayaklarını yukarı koy çok iyi geliyo... bana 2 kez girdi sadece gece kramp biri hamileliğimin ilk aylarındaydı biri de bi kaç hafta önce... berbat bişey ama neyseki sık olmuyo
canım FL değerin 53.5 ise, onu 7 ile çarpıyorsun yaklaşık boyunu buluyorsun bebeğinin.
53.5 çarpı 7 = 37.45 yapıyor =) maşallah bu arada kızına
Maşallah kızına kilosu iyiymiş ohh dönmüşte darısı bizlerin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?