2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar gunaydiin
Ne zamandir foruma bakmiyorum soylemesi ayip, e sizi face'te goruyorum ya, sanki buraya artik yazmiyormussunuz gibi geliyordu. Masallah cift tarafli gidiyor sohbet
Ben iki gundur dinlenmeye cektim kendimi, biraz da evdeki eksik gedikle ilgilendim. Annemin gelisine 13 gun kaldi, guc topluyorum onu gezdirmek icin
Kizicim hep asagilarimda, bazen sunnetli cocuk gibi yuruyorum nasil bir baski yapiyor dusunun artik. Haftaya pazartesi kontrol var, cok meraktayim kilosu nasil diye.
Umarim herkes iyidir, Mine'ye gecmis olsun yalniz. Fenalasmis kiyamam. Face'e yazmis.

biz kendimiz kamera fotoğraf makinası falan dedikde fotoğrafcı düşünmemiştim hiç güzel fikir aslında

günaydın canım :80:

günaydınnnn bugünn cumartesiii öğleneee kadar çalışıyorum yineeee kismeler yokkkkk yarın akşam burdan bi arkadaşın nişanı var ne giyecem onu düşünüyom sabah sabah telaşş sardıı

gunaydın kızlarrr sonuund ahafta sonu geldı yarın pazarrrrr ıhslhhh uyuycam....ama kızlar ya bu bas agrııs benı 2 gundur maf edıyo artık sıkayetler artmaya abasladı az kaldı ...

günaydın kızlar.ben dün biraz kötü oldum yediklerime dikkat etmiyordum.zaten kolesterolüm olduğunu söylemiştim size.üstüne 3 gün hamurişi yiyince hastanelik oldum.aman diyim yediklerinize dikkat edin.

günaydın güzel anneler nasılsınız
ben bu ara sadece haftasonu uğrayabiliyorum. İzne ayrılmadım ayrılsaydım hergün burada olurdum ama

günaydın kızlar, nasılsınız? ben daha kahvaltı etmedim. güneş var dışarda aklımı çeliyor şuan

günaydın kızlar.ben dün biraz kötü oldum yediklerime dikkat etmiyordum.zaten kolesterolüm olduğunu söylemiştim size.üstüne 3 gün hamurişi yiyince hastanelik oldum.aman diyim yediklerinize dikkat edin.

canım dikkatli ol, çok geçmiş olsun...

Günaydın kızlarrr...fena belim ağrıyo..ayaklarım bi fena zaten..offf şu zaman aksın hemen doğsunlar...ben kilo alıyorum fenaa:97::97:

günaydınnnn Bugünn cumartesiii öğleneee kadar çalışıyorum yineeee Kismeler yokkkkk yarın akşam burdan bi arkadaşın nişanı var ne giyecem onu düşünüyom sabah sabah telaşş sardıı

aynen yarın bizimde var ne giyeceğimi şaşırdım canım

günaydın kızlar herkese =)
nasılsınız ? biz iyiyiz kızımla öpüyoruz herkesi

canım bende 3 kişiye mail attım, Elçin Polat, Burcu Eda ve Melek Çelik... 3 ü de Ankarada çalışıyorlar ve bebek fotoğrafları çekiyolarmış. bilgi alıyorum şimdi fiyatlar ve paketlerle ilgili... Normal ya da sezeryan farketmiyo günün gecenin hangi saati olursa olsun geliyorlar çekim için, zaten öncesinde de çekim yapıyolarmış... tanışıyoruz yanii sonra da doğum için alo diyoruz, sezeryanda zaten günü saati belli oluyo normalde de o atlayıp geliyomuş ne zaman olursa. sende mail at ya da ara tlf ları var internet sitelerinde bilgi al... çok güzel resimleri var bakınca insan çok duygulanıyo

merhaba canim,iyiyim ya sagol sizleri sormali, göbegimdeki agri gecti, ama bebek hareket etmiyordu o sirada böyle sanki derim incelmis gibi acaba cokmu su ictimde baski yapti dedim kendi kendime )) okudum yaziyi link icin tesekkür canim

ben de de aynısı oluyor ben bebek dönmeye çalışıyor dönemiyor diye yorumluyorum çok geçmiş olsun
benim tam göbek deliginin oldugu yerde elimi bile dokunduramiyordum böyle yara gibi agriyordu onun disinda baska karin agrilarim hep oluyo hareket esnasinda ama göbek deligide ilk kez lunca sasirdim, bende cok su ictim karnim davul gibi oldu diye yorumladim, sonraki gün gecti zaten..

evet hareket ettikce o agrilar hep olacak sanirim... benimde suanda tam yarim saattir parmaklarim uyusmus ve bu uyusuk haliyle yaziyorum..... bu kadar uzun sürmesi normalmi acaba ?

oncelikle herkeze hayirli gunler kizlar herkeze mutlu huzurlu hafta sonlari

burcucum cevabin icin tesekkur ederim canim ya ben yurtdisinda oturdugum icin burdaki dr ler pek bisi bilmio prosudure bagli kaliolar pratiklik pek yok boyunu sordugumda buyudugu icin olcemeyiz dio ama bilgin icin saol hmm bu arada boyu kisaymis kizimin kilosunun masallahi var abisi bayagi uzun dogdu 53 cm kizlar zaten citi piti olurmus saglikli olsunda gerisi bos

Maşallah kızına kilosu iyiymiş ohh dönmüşte darısı bizlerin başına...

tesekkur ederiz teyzesi evet kilosu iyi ama boyumuz kisaymis herhalde teyzesine benzicek oglumda babasiyla dayisina benzio buda ben ile teyzesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…