2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya kizlar bu arada karin agrisindan bahsetmisiniz bende o konudan muzdaribim acayip karnim agrio dusunun agridan terliorum okadar kotu oluorumki elim ayagim tutmuo dogal olarak karnimi ovma gibi luksumde olmadigindan perisanim yani birde cok sik oluo dr me sordum dedi bebek doguma hazirlanio olabilir dedi hastaneye hemen git dedi kontrol etsinler gittim idrar yollarim iltihap kapmis bende olur hamilleliklerimde hep ama bu sefer bayagi ilerlemis hamileligin ilk aylarindada bobrek iltihabi gecirmdim bu yuzden neyse simdi biraz iyim ama bende cok SIK kasilmalar toplanmalar oluo kizim erkenmi ne gelicek

günaydın kızlar.ben dün biraz kötü oldum yediklerime dikkat etmiyordum.zaten kolesterolüm olduğunu söylemiştim size.üstüne 3 gün hamurişi yiyince hastanelik oldum.aman diyim yediklerinize dikkat edin.

cok gecmis olsun canim

Herkese Günaydın

Bugun bende Öğlene kadar çalışıyorum :97:

gunaydin canim allah kolaylik versin hafta sonu calismanin ne demek oldugunu cok iyi bilirim

merhabalar; bu forumu yeni gördüm. ben de inşallah temmuz annesi olucam. şu an 30+4 günlüğüm. 2 gün önce kasılma ve ağrı şikayetiyle doktora gittim. nst ye bağlandım. nst de kasılma çıktı ve serum takıldı. o arada vajinal muayene ile açıklığa bakıldı. açıklık yokmuş. ama muayeneden sonra kanamam oldu. doktor bir iki damla kanama olması normaldir dedi. serumdan sonra tekrar nst ye bağlandım onda kasılmaların şiddeti azalmıştı ve doktor eve gönderdi. daha şiddetli ağrıların olursa tekrar gel dedi. 2 gün geçmesine rağmen hala koyu renkli akıntım geliyor. normalde hiç böle bişey olmazdı. kasılmalar da hafif hafif devam ediyor. acaba bu haftalarda olup bu tür kasılmalar yaşayan var mı merak ediyorum. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

hoşgeldin
geçmiş olsun konuyla ilgili bi tecrübem olmadığı için inşallah önemli bişey değildir diyeceğim

canım geçmiş olsun bende 31+6 yım ve bir aydır falan benim de kasılmaları oluyor ama hiç ağrı yada kanama falan olmadı:26: bence dr unla tekrar görüş canım....

kimsecikler yok,millet geziyor galiba koca göbişleriyle.ben de temizlik yaptım sonra da duş aldım.şimdi de eşimi bekliyorum mesaisi vardı hala gelemedi.tiyatro sezonu kapanıyor ve bu sene sadece 2 oyuna gidebildim.son oyun var bu akşam "karanlıkta komedi" diye,ona gidicez inşallah.beyefendi gelebilirse tabi.of çok çabuk sinirlenmeye başlıyorum ya..:84:

merhaba Temmuz ayının cici mi cici anneleri....
Sizleri gerçekten çok ama çok özledim...
Bu akşam annemdeyim ara sıra aranıza katılıcam....
Haberler vericem benden....
ŞİMDİLİK HOŞÇAKALIN.......

selam arkadaşlar
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.. 32+1 haftalık gebeliğim var gestasyonel diyabetim vardı kontrol altına almııştım ama bebekte gelişme geriliği çıktı ve sanırım erken gelecek bu sebepten dolayı 3 gündür celestone (kortizon iğne) yaptırıyorum 1 tane daha var buda şekeri fırlatıyor doktoruma ulaşamıyorum aranızda aynı durumu yaşayan varmı lütven yardımmmmm....

Canım çok geçmiş olsun...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiç bir fikrim yok yardımcı olmak adına...
ben çok beğendim canımcım.özellikle mor renk olanına mora bayılırım da güzel günlerde kullanırsınız inşallahhh:81:

Beğendiğine sevindim umarım kullanışlıdır....Bu hafta teyzesi hediye olarak alacak

Belli kimse yok diye de kızmışsın koca göbişlerimizle geziyoruz diye...Sen de akşam oyuna gideceksin fındık göbiş..

evet kızlar geldim....
daha öncede yazmıştım, evde net olmadığı için ayrı düşmüştük , bu akşam annemdeyimdim ama uzun süredir görmediğimiz aile dostlarımız geldi ve onlar varken haliyle giremedim nete...

raporum pzartesi günü bitiyor ama pazartesiden geçerlide 8 haftalık doğum iznime ayrılıyorum ALLAH'ın izniyle.... tahmini doğum tarihimiz şimdilik sezeryanla 4 temmuz ama doktorumuz birkaç gün daha erkende olabilir dedi....

geçen cuma yani ayın 29 nisanda 29+1'de oğluşum doktor kontrolümüzde 1535 gramdı ve herşey yolunda gözüküyordu şimdilik....

su arada bu geçtiğimiz 9 günlük zamanda evimin işlerininde ucundan tutmaya başladım...
en azından annemin fazladan yaptığı çeyizleri ayırarak (uyku setleri, yorganlar, yastıklar, nevresim takımları, sardırma kanaviçeler vs... daha neler neler....) anneciğimin kocaman terasındaki boş odalardan birine göndererek üzerimden büyük bir yükü attım....
tabi daha çom iş var ama bunu halletmiş olmak da şimdilik benim için mutluluk verici ...

veeee bebeğimin odasını aldım kızlar........
meltem modülerden, kocaeli mobeskodan, çizgili bebek odasını aldım... daha önce meltemden kral ve dream modeleri arasında kalmıştım ama bu son gidişimde fikrim değişti ve çizgili modelini beğenip aldık... badana boya işlerini halleder halletmez, mobilyamız da evimize gelecek...
bu arada bebek alışverişimizinde hepsini yaptık, çok cici şeyler aldık, mevlüt takımı bile aldık, insan açıp bakınca bile heyecanlanıyor...
İNŞALLAH en kısa zamanda hepsini çekip koyacağım....
sadece bebek arabası ve ikramlık çikolatalarımız kaldı....

benden şimdilik bu kadar haberler bu 9 günde sizde neler oldu bakalım....
umarım herkesler ve tüm bebişler iyidir kızlar....
limon kabuğu ile de görüşemedim haberleri olan var mı....
hepinizi öpüyorum...............

Belli kimse yok diye de kızmışsın koca göbişlerimizle geziyoruz diye...Sen de akşam oyuna gideceksin fındık göbiş..

ne fındığı ne fındığı canım benimki de oldu bir karpuz göbiş.3 kiloluk karpuzlar kadar var maaşallah.sorma canım gidemedim.eşim geç gelince yetişemeyiz nasıl olsa diye gitmedik.tabi küçük çapta kavgamı ettim çıktım dışarı çarşıyı turladım yalnız başıma.hatta bir de telefonumu evde bıraktım,arabayı da aldım,cüzdanı da arabada kalmış.evde 1 saat beni merak etti ve ulaşamadı.oh canıma değsin.isteyerek geç kalmasa da daha dikkatli olmalı değil mi?

arkadaşlar nasılsınız?

ben pek iyi değilim. 3 mayıs günü acil sezeryanla bebeğimden ayrıldım... şuan miniğim küvezde yatıyor.çok duaya ihtiyacımız var. ne olur bebeğimi unutmayın duanızda..

ağır preeklampsi sebebiyle 15 gün hastanede yattım... son zamanlarda bebeğim atak geçirdi, kalp atışları düzensizleşti ve ne yazık ki 32. haftayı bekleyemeden sezeryanla hamileliğim sonlandırıldı...

şimdi en büyük ihtiyacımız dua... hepinizden Allah razı olsun

Çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun, bebeğinizi size bağışlasın inş.
Dualarım sizinle.

Canımmm, Allah yar ve yardımcınız olsun....Umutlu ol, çünkü her şey çok güzel olacak. Sadece bikaç hafta daha küvezde kalcak bebeğin, sonra da kucağına alacaksın.......Mis kokusunu içine çekeceksin yavrunun.

canım Rabbim yar ve yardımcınız olsunn
Allahın izniyle sağlıkla kucağına alıcaksın inş. bebeğini
dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…