günaydın kızlar.ben dün biraz kötü oldum yediklerime dikkat etmiyordum.zaten kolesterolüm olduğunu söylemiştim size.üstüne 3 gün hamurişi yiyince hastanelik oldum.aman diyim yediklerinize dikkat edin.
Herkese Günaydın
Bugun bende Öğlene kadar çalışıyorum :97:
merhabalar; bu forumu yeni gördüm. ben de inşallah temmuz annesi olucam. şu an 30+4 günlüğüm. 2 gün önce kasılma ve ağrı şikayetiyle doktora gittim. nst ye bağlandım. nst de kasılma çıktı ve serum takıldı. o arada vajinal muayene ile açıklığa bakıldı. açıklık yokmuş. ama muayeneden sonra kanamam oldu. doktor bir iki damla kanama olması normaldir dedi. serumdan sonra tekrar nst ye bağlandım onda kasılmaların şiddeti azalmıştı ve doktor eve gönderdi. daha şiddetli ağrıların olursa tekrar gel dedi. 2 gün geçmesine rağmen hala koyu renkli akıntım geliyor. normalde hiç böle bişey olmazdı. kasılmalar da hafif hafif devam ediyor. acaba bu haftalarda olup bu tür kasılmalar yaşayan var mı merak ediyorum. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
merhabalar; bu forumu yeni gördüm. ben de inşallah temmuz annesi olucam. şu an 30+4 günlüğüm. 2 gün önce kasılma ve ağrı şikayetiyle doktora gittim. nst ye bağlandım. nst de kasılma çıktı ve serum takıldı. o arada vajinal muayene ile açıklığa bakıldı. açıklık yokmuş. ama muayeneden sonra kanamam oldu. doktor bir iki damla kanama olması normaldir dedi. serumdan sonra tekrar nst ye bağlandım onda kasılmaların şiddeti azalmıştı ve doktor eve gönderdi. daha şiddetli ağrıların olursa tekrar gel dedi. 2 gün geçmesine rağmen hala koyu renkli akıntım geliyor. normalde hiç böle bişey olmazdı. kasılmalar da hafif hafif devam ediyor. acaba bu haftalarda olup bu tür kasılmalar yaşayan var mı merak ediyorum. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..
ben çok beğendim canımcım.özellikle mor renk olanınaKızlar bebek için bu araba nasıl bu hafta alacağım fikirleriniz nedir ben anlamıyorum çünkü arabadan Cybex Topaz | | Bebefix.com
selam arkadaşlar
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.. 32+1 haftalık gebeliğim var gestasyonel diyabetim vardı kontrol altına almııştım ama bebekte gelişme geriliği çıktı ve sanırım erken gelecek bu sebepten dolayı 3 gündür celestone (kortizon iğne) yaptırıyorum 1 tane daha var buda şekeri fırlatıyor doktoruma ulaşamıyorum aranızda aynı durumu yaşayan varmı lütven yardımmmmm....
ben çok beğendim canımcım.özellikle mor renk olanınamora bayılırım da güzel günlerde kullanırsınız inşallahhh :81:
kimsecikler yok,millet geziyor galiba koca göbişleriyle.ben de temizlik yaptım sonra da duş aldım.şimdi de eşimi bekliyorum mesaisi vardı hala gelemedi.tiyatro sezonu kapanıyor ve bu sene sadece 2 oyuna gidebildim.son oyun var bu akşam "karanlıkta komedi" diye,ona gidicez inşallah.beyefendi gelebilirse tabi.of çok çabuk sinirlenmeye başlıyorum ya..:84:
merhaba Temmuz ayının cici mi cici anneleri....
Sizleri gerçekten çok ama çok özledim...
Bu akşam annemdeyim ara sıra aranıza katılıcam....
Haberler vericem benden....
ŞİMDİLİK HOŞÇAKALIN.......
Belli kimse yok diye de kızmışsın koca göbişlerimizle geziyoruz diye...Sen de akşam oyuna gideceksin fındık göbiş..
arkadaşlar nasılsınız?
ben pek iyi değilim. 3 mayıs günü acil sezeryanla bebeğimden ayrıldım... şuan miniğim küvezde yatıyor.çok duaya ihtiyacımız var. ne olur bebeğimi unutmayın duanızda..
ağır preeklampsi sebebiyle 15 gün hastanede yattım... son zamanlarda bebeğim atak geçirdi, kalp atışları düzensizleşti ve ne yazık ki 32. haftayı bekleyemeden sezeryanla hamileliğim sonlandırıldı...
şimdi en büyük ihtiyacımız dua... hepinizden Allah razı olsun
arkadaşlar nasılsınız?
ben pek iyi değilim. 3 mayıs günü acil sezeryanla bebeğimden ayrıldım... şuan miniğim küvezde yatıyor.çok duaya ihtiyacımız var. ne olur bebeğimi unutmayın duanızda..
ağır preeklampsi sebebiyle 15 gün hastanede yattım... son zamanlarda bebeğim atak geçirdi, kalp atışları düzensizleşti ve ne yazık ki 32. haftayı bekleyemeden sezeryanla hamileliğim sonlandırıldı...
arkadaşlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?