2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun,,bebeğine kavuştursun sağlıkla..

Allah yardımcınn olsun,sabır versin,bebişini korusun canım benim,en kısa zamanda kucağına alıp bebegını mıncıklamann dileğiyle

allah yardımcın olsun canım.inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.

canım çok geçmiş olsun.. rabiim acil şifalar versin bebişine.. hiçbir sorun olmadan bebeğinle evine dön inşallahh..

kızlar dunyanın en guzel anneleri
anneler gununuzu kutlarım
inş.seneye bebişlerimizle beraber
olucaz

arkadaşım çook geçmiş olsun .. dualarımız seninle ve bebeğinle ,inşallah Rabbim tez zamanda acilk şifalar verip bu günleri unutturur...

canım cok gecmis olsun bebişin umarım
iyidir canım kaç kilo sakın telaşlanma
cunku artık 32.haftadan sonra sağlıklıkları
yerinde olur dualarımız seninle bizi merak da
bırakma canım içini ferah tut

hepinizin anneler günü kutlu olsun kızlarr !!bebişlerimizle nice sağlıklı mutlu neşeli huzurlu yıllara işala !!

Allah acil şifalar versin canım..ben de katılıyorum 32.haftayı doldurmuş bebeğin sonuçta.benim kardeşimde 32.hafta da dünyaya gelmişti.zorlu bi süreçti bizim için ama şimdi çooook sağlıklı genç bi kız oldu..sen içini ferah tut..kendine ve bebeğine moralinle güç ver

cnm Allah bebişinin ve senin yardımcınız olsun gönlünü ferah tut inşallah herşey çok güzel olacak..

Kızlar hepimizin Annaler günü kutlu olsun öpüyorumm:79:

Canım çok geçmiş olsun Allahım bebeğini size bağışlasın erken anneler günü hediyeni almışsın gönlübü ferah tut dualarımız sizinle.

Allah acil şifa verir inş yavruna canım sen iyi ol ki o da ii olsun annesi.inş bi an önce toparlar minişin.

slm şekerlerrrrr :80:
annelerr gününüz kutlu olsunnn benim dünya tatlısı canım arkadaslarımmm nice mutlu senelere hep beraber inşallah kuzucuklarımızlaaaa

anne karnından alışık olduğumuz bir şey daha var

HAYATIMIZ BOYUNCA ASLINDA EN GÜVENDE OLDUĞUMUZ
YER anne KARNI...

Kaza anında ilkyardım gelene kadar,hayatta
tutabilen yatış şekli;CENİN POZİSYONU

Deprem anında hayatta
kalabilmek için en güvenli pozisyon;CENİN POZİSYONU...

Hastayken,yada
üşürken vücudun istemsiz olarak aldığı şekil;CENİN POZİSYONU

Üzgün,kalbi kırılmış,insanların uyurken aldığı pozisyon; CENİN
POZİSYONU

DUYGULAR İNCİNDİĞİ ANDA,BİZE CENİN POZİSYONU EMRİNİ
VEREN BEYNİMİZ,BİLİNÇALTINDA,BİR DAHA HİÇ DÖNEMEYECEĞİ,HAYATINDAKİ EN
GÜVENLİ YERE,anne KARNINA GERİ DÖNMEK İSTİYOR ASLINDA....

selam arkadaşlar hepinizin anneler gününü kutluyorum

palette çok üzüldüm canım allahım yardımcınız olsun ama korkma tatlım

eeee arkadaşlar biliyosunuz ben izindeyim evdeyim yatıyorum habire kilo alıyorum malum 12 kilo almış bulunuyorum çünkü yürüyüş yasak neyse mayısın sonunda kontrolüm var inşallah bişiy çıkmaz sizleri çok özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…