2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım. miniğin annesine bi an önce kavuşmak istemiş öyle düşün inş.. herşey yoluna girecek dualarımız seninle..

bebişine maşallah canımm odanızda hayırlı olsunn

çok geçmiş olsun dualarımız seninle canımm

alah şifa wersin cnmm bebişineee...sende moralini yüksekk tutt inşallahh bebeğini alıp ewinizede gitceksinz allahın izniyleeee...

maşallaah cnmm bebişineeeee....odanızda hayırlı olsunnn güzel günlerdeee güzel güzeell uyusunnn oğluşun yatağında inşalaahhh...

hayırlı olsun canım odanız ve aldıklarınız... güzel güle kullansın oğluşun insallah... ayrıca da maşallah

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun... dualarım sizinle üzülme hiç insallah kısa zamanda bebeğinle evinize dönersiniz...

arkadaşım,sakın canını sıkma ve üzülme....
aklına yasemin arkadaşımızı getir, bak senin 32. haftada oldu, buna şükür demek gerek artık yeni doğan yoğun bakımı çok çok iyi, ben bebeğinin ve senin en kısa zamanda çok iyi olacağınızı düşünüyorum....
ALLAH'ım yar ve yardımcın olsun.... Dualarımız seninle arkadaşım....

bebişine maşallah canımm odanızda hayırlı olsunn

maşallaah cnmm bebişineeeee....odanızda hayırlı olsunnn güzel günlerdeee güzel güzeell uyusunnn oğluşun yatağında inşalaahhh...

hayırlı olsun canım odanız ve aldıklarınız... güzel güle kullansın oğluşun insallah...
sağolun arkadaşlar....
çok teşekkür ederim hepinize...........

bu arada
TÜM ANNELERİN.............
ANNELER GÜNÜNÜ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM KIZLAR..........

Bize bu halimizle kim laf söyleyecek..Yapalım kaprisleri sonradan intikamlarını almasınlarda benim ki herşeye he der oldu...Yarı deli görüyor galiba beni

kızlar palete 32 haftayı doldurmamış ki tickerında bugün için 30. hafta içinde gösteriyor zaten mesajında da 32 haftayı beklemeden yazmış... ben mi yanlış anladım acep???

Erken doğmuş biraz ama ama 31 haftalık bebekler dünyaya uyum sağlamakta çok zorlanmıyormuş...Gözün aydın sen de anne oldun bizi bayağı solladın ama sağlık olsun...İnşallah bebeğinle eve döndüğün günleri göstersin rabiim...

Selam güzel anneler, anneler günümüz kutlu olsuuuuuuuun. Allah seneye yavruşumuzla bu günü kutlamayı nasip etsin.
Annecime bu sene içimden geldigi gibi bişeyler alamadım. Bi çiçek yaptırdım birde turta yaptım götürdüm. Allah başımızdan eksik etmesin onları. Hepinizin annesininde anneler gününü kutlarım
Ahanda turtamıız

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun allah bebeğini sana bağışlasın allahım yardımcınız olsun

yarın sabah 9 da oğlumu görmeye gidiyoruz kızlar bakalım ne kadar büyümüş... offf bir yarın olsa

Allah sana sabır bebişine de güç versin. her şey çok güzel olacak canım sakın moralini bozma.çok geçmiş olsun canım.nasıl, ayağa kalkıp işlerini yapabiliyor musun,malum bir ameliyat geçirdin.bebeğinin kilosu nasıl? inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alıp evine döner,hayatınıza devam edersiniz.

yarın sabah 9 da oğlumu görmeye gidiyoruz kızlar bakalım ne kadar büyümüş... offf bir yarın olsa

32 haftayı devirmişsiniz,hadi görelim bakalım ne kadar büyümüş yavrucak. çalışabilir raporu alıcak mısın cnm? hayırlı haberlerle gel

32 haftayı devirmişsiniz,hadi görelim bakalım ne kadar büyümüş yavrucak. çalışabilir raporu alıcak mısın cnm? hayırlı haberlerle gel

ben evde çalışıyorum zaten tatlım..:90: kociş gebeliğin başında verdi çalışamaz raporu bana

ben evde çalışıyorum zaten tatlım..:90: kociş gebeliğin başında verdi çalışamaz raporu bana

canım tam 32.haftanın bitiminde gidince direkt aklıma çalışabilir raporu geldi.kendim gibi düşünüyorum herkesi ne güzel iş stresinin olmadığı bir hamilelik geçirmişsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…