arkadaşlar nasılsınız?
ben pek iyi değilim. 3 mayıs günü acil sezeryanla bebeğimden ayrıldım... şuan miniğim küvezde yatıyor.çok duaya ihtiyacımız var. ne olur bebeğimi unutmayın duanızda..
ağır preeklampsi sebebiyle 15 gün hastanede yattım... son zamanlarda bebeğim atak geçirdi, kalp atışları düzensizleşti ve ne yazık ki 32. haftayı bekleyemeden sezeryanla hamileliğim sonlandırıldı...
şimdi en büyük ihtiyacımız dua... hepinizden Allah razı olsun
arkadaşlar nasılsınız?
ben pek iyi değilim. 3 mayıs günü acil sezeryanla bebeğimden ayrıldım... şuan miniğim küvezde yatıyor.çok duaya ihtiyacımız var. ne olur bebeğimi unutmayın duanızda..
ağır preeklampsi sebebiyle 15 gün hastanede yattım... son zamanlarda bebeğim atak geçirdi, kalp atışları düzensizleşti ve ne yazık ki 32. haftayı bekleyemeden sezeryanla hamileliğim sonlandırıldı...
gunaydın kızlar nasılsınız
beni bu bileklerim oldurecek
karpal tunel cıktıya ellerim
uyusmasından uyku haram oldu
atel aldım onla yatıyroum
gunaydın kızlar nasılsınız
beni bu bileklerim oldurecek
karpal tunel cıktıya ellerim
uyusmasından uyku haram oldu
atel aldım onla yatıyroum
günaydın arkadaşlarr
herkese güzel bir gün güzel bir hafta diliyorumm
arkadaşlar nasılsınız?
günaydın kızlar
çalışanlar için güsel başlayıp çabucak biten bi hafta olur inş.
hastaneye 32. hafta raporumu almaya gidicem bugün
sonrada bi akrabamızın bebek mevlüdü var
salonda yapılan bi mevlüde hiç gitmemiştim
gidiim de bi tecrübe ediniim
bizde salonda yapıcaz inş. sülale baya kalabalık
günaydın canımm sanada
ohhh ne güsel düğünleriniz varmış
bizimde genelde temmuzda hiçbirine gidemicem
selam arkadaşlar
bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.. 32+1 haftalık gebeliğim var gestasyonel diyabetim vardı kontrol altına almııştım ama bebekte gelişme geriliği çıktı ve sanırım erken gelecek bu sebepten dolayı 3 gündür celestone (kortizon iğne) yaptırıyorum 1 tane daha var buda şekeri fırlatıyor doktoruma ulaşamıyorum aranızda aynı durumu yaşayan varmı lütven yardımmmmm....
Günaydın kızlarrr geçmiş anneler gününüz kutlu olsun seneye bu zamanlar işallahh onlar kucağımızda olucak
arkadaşlar nasılsınız?
kızlar allahta bize böyle doğum nasip etsin
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ebeklerinin-fotograflari-14.html#post19080124
kızlar herkese günaydın iyi bir hafta diliyorum... bizim haftamız iyi başladı çok şükür dr dan geliyoruz... kuzum 44 cm- 1812 kg olmuş sağlığı sıhhati yerinde çok şükür ve kuvvetli kuvvetli parmağını emiyordu... gün farkımız da kapanmış çok şükür haftası ile günü gününe uygun paşam... makat pozisyonunu yan yatma şekline döndürmüş dr muhtemelen bir kaç haftaya baş aşağı pozisyona döner dedi...bizden haberler böyle... :))))
ayrıca kan ve idrar testi verdim... bundan böyla kan ilacını da günde 2 adete çıkarmamı söyledi... biraz akıntı sorunum vardı ama ilaç vermedi çok şükür zaten bir sürü ilaç kullanıyorum diye heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?