2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cnm allah yardımcın olsun 31 çok erken sayılmaz inş selametle evinize gelirsiniz cnm...senin sağlığın nasıl?

allah yardımcınız olsun minik bebişini sana bağışlasın cnmm

iyi geceler kızlarr

bu ara pek uğrayamıyorum buraya inş iyisinizdir palette doğum yapmışş allah yardım etsin ona bağışlasın kuzusunu....

herkesin anneleri gününü kutluyorumm bebişlerle nice senelere diyorummm...

kocam geçen haftanın acısını bugün çıkarttı baya bi gezdirdi beni her ne kadar uyuz etsede seviyorum ben bu adamı yaawwsss

karnımda iyice belirginleşti sanırım yavaş yavaş bi yerlere sığamıyacağızzz eşimde kilo aldı bu kış baya sabah aynada kendine bakıyıı diyorum ki ikimizde kilo aldık ama aramızda tek fark var sen göbeğine baktıkca üzülüyorsun ben seviniyorummm :90: bozuldu birazz

bi alışverişede çıkamadım ne olcak benim bu uyuşukluğum bilmem bu hafta halledicektik ondada annem aydında düğün varmış oraya gidiyor kaldı haftayaaişte böle... bizimde düğünler başladı haziranın 5 ine kadar her hafta düğün var hepside yakın akraba gitmesen olmaz neyse allah verir bi kolaylığınıı.......

hepinize sevgiler ve iyi uykular .....

Selam canım, bendede preeklampsi tehlikesi var. Bebegi besleyen damarlardan birinde tıkanıklık görüldü. Allah kimseye evladını kaybetme korkusunu yaşatmasın. Kötü zamanlar geçirmişsin, şimdi yavrun inşallah yaşama tutunsun. Allah onu korusun, dualarımız seninle canım.

gunaydın kızlar nasılsınız
beni bu bileklerim oldurecek
karpal tunel cıktıya ellerim
uyusmasından uyku haram oldu
atel aldım onla yatıyroum

günaydın kızlar
çalışanlar için güsel başlayıp çabucak biten bi hafta olur inş.
hastaneye 32. hafta raporumu almaya gidicem bugün
sonrada bi akrabamızın bebek mevlüdü var
salonda yapılan bi mevlüde hiç gitmemiştim
gidiim de bi tecrübe ediniim
bizde salonda yapıcaz inş. sülale baya kalabalık

gunaydın kızlar nasılsınız
beni bu bileklerim oldurecek
karpal tunel cıktıya ellerim
uyusmasından uyku haram oldu
atel aldım onla yatıyroum

geçmiş olsun canımm
benimde doğuştan ayağımda serçe parmağımın yanındaki parmağım olması gerekenden küçüktür
bide taban düşüklüğü var
yıllarca hep atelle yattım bilirim acısını
kendi ağrısının yanında bide ateller acıtır
Rabbim kolaylık versin bolbol su iç canımm

günaydın arkadaşlarr

herkese güzel bir gün güzel bir hafta diliyorumm

günaydın canımm sanada
ohhh ne güsel düğünleriniz varmış
bizimde genelde temmuzda hiçbirine gidemicem

Herkese Günaydın
beynim zonkluyo ayakta uyuyorum yine...
haftasonu çok hareketliydi hiç dinlenmemiş gibi hissediyorum birde üztüne boğazlarım şişti bakalım ne olucak
sizler nasılsınız?

allah yardımcın olsun canım.inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini.

günaydın canımm sanada
[/QUOTE]

aa salondaki mevlüde bende rastlamadım hiç bi git bakalım nasıl oluyorrr fikir olur bizede

bizimde düğünlerin hepsi doğumdan önce bitiyor cnm

günaydın canımm sanada

aa salondaki mevlüde bende rastlamadım hiç bi git bakalım nasıl oluyorrr fikir olur bizede

bizimde düğünlerin hepsi doğumdan önce bitiyor cnm[/QUOTE]

bizim burda artık son furya bu salonda mevlüt
ama iii oluo yoksa evler berbat oluo
bide bizim iki tarafta kütahyada olunca yaklaşık 150 kişi olur dio annemler
eee onca insanı nasıl ağırlarız
bide bizim burda gelenekler hala sürdürülür
zaten ilk doğum olduğunda ilk bi 15 gün gözaydına gelinir
sonra değişik bi yatağımız var ondan yapılır
mevlüt okutulur bide ondan sonra grup grup hayırlı olsuna gelirler
yani gelen gidenden başını kaldıramassın
Allah eksik etmesin ama ben uğraşamam
o yüzden salonda yapılan bi mevlütle bu dertlerden kurtuluosun
illa gözaydına gelen olur ama oda olsun zaten

Günaydın kızlarrr geçmiş anneler gününüz kutlu olsun seneye bu zamanlar işallahh onlar kucağımızda olucak

canım çok geçmiş olsun. kendi dr un olmasa bile başka bir kadın doğumcuya ulaşmaya çalış. özel hastanelerden biri elbet telefonla yardımcı olur. dr larımızı beklersek yandık zaten

Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım

kızlar herkese günaydın iyi bir hafta diliyorum... bizim haftamız iyi başladı çok şükür dr dan geliyoruz... kuzum 44 cm- 1812 kg olmuş sağlığı sıhhati yerinde çok şükür ve kuvvetli kuvvetli parmağını emiyordu... gün farkımız da kapanmış çok şükür haftası ile günü gününe uygun paşam... makat pozisyonunu yan yatma şekline döndürmüş dr muhtemelen bir kaç haftaya baş aşağı pozisyona döner dedi...bizden haberler böyle... :))))

ayrıca kan ve idrar testi verdim... bundan böyla kan ilacını da günde 2 adete çıkarmamı söyledi... biraz akıntı sorunum vardı ama ilaç vermedi çok şükür zaten bir sürü ilaç kullanıyorum diye heralde...

gözün aydın canım arayı kapatmasına sevindim ne kadar geridendi önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…