kızlar allahta bize böyle doğum nasip etsin
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ebeklerinin-fotograflari-14.html#post19080124
kızlar herkese günaydın iyi bir hafta diliyorum... bizim haftamız iyi başladı çok şükür dr dan geliyoruz... kuzum 44 cm- 1812 kg olmuş sağlığı sıhhati yerinde çok şükür ve kuvvetli kuvvetli parmağını emiyordu... gün farkımız da kapanmış çok şükür haftası ile günü gününe uygun paşam... makat pozisyonunu yan yatma şekline döndürmüş dr muhtemelen bir kaç haftaya baş aşağı pozisyona döner dedi...bizden haberler böyle... :))))
ayrıca kan ve idrar testi verdim... bundan böyla kan ilacını da günde 2 adete çıkarmamı söyledi... biraz akıntı sorunum vardı ama ilaç vermedi çok şükür zaten bir sürü ilaç kullanıyorum diye heralde...
gözün aydın canım arayı kapatmasına sevindim ne kadar geridendi önceden
amiiiinn amiiiiinnn
hakikaten ne kadar kolay bi doğum olmuş
hay maşallah oğluşuna Allah nazardan saklasın
bende yarın gidicem kızımı görmeye
ayyy benim kanımda 10.4 e düştü ama bi düzene sokupda içemedim kan ilacımı
yok süt içtim yok çay içtim derken içmiorum hiç
canım 12 güne kadar çıkmıştı bir ara baya üzülmüştüm ama dr ilerki haftalarda kapar demişti.. hakkaten kapamış kuzum
sağol canım ben de bugünlerde çay çok içtim valla benimki kaç çıkıcak bilmem akşam üstü gidicem almaya dr daha bakmadan günde 2 ye çıkar dedi demek artık bebeğe daha çok kan ihtiyacı oluyor...
kızlar allahta bize böyle doğum nasip etsin
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ebeklerinin-fotograflari-14.html#post19080124
maşalla kuzucuğaallah saĞLIKLA KAVUŞTURSUN
günaydın kızlar
güzel haftalar, bayadır girmiyorum topiğe, arada faceden takip ediyorum ama sizi, işyerindeki sürüm esi ve face chati acamıyorum, yeni sürüm de yüklesem bizim üniversite sistemi kaldırmıyo, yani burdan takip edicem sizi. bir haftadır evdeydim, hem güzelce dinlendim hem de işlerimi bitirdim sayılır, kızımın park yatagı geldi, medela göğüs pompası da aldım, oto koltugu ve ateşölceri...geriye bir tek puseti kaldı.
şimdi işyerinde olmak o kadar zor geldi ki, bir haftadır evimdeydim ne güzel
kızlar herkese günaydın iyi bir hafta diliyorum... bizim haftamız iyi başladı çok şükür dr dan geliyoruz... kuzum 44 cm- 1812 kg olmuş sağlığı sıhhati yerinde çok şükür ve kuvvetli kuvvetli parmağını emiyordu... gün farkımız da kapanmış çok şükür haftası ile günü gününe uygun paşam... makat pozisyonunu yan yatma şekline döndürmüş dr muhtemelen bir kaç haftaya baş aşağı pozisyona döner dedi...bizden haberler böyle... :))))
ayrıca kan ve idrar testi verdim... bundan böyla kan ilacını da günde 2 adete çıkarmamı söyledi... biraz akıntı sorunum vardı ama ilaç vermedi çok şükür zaten bir sürü ilaç kullanıyorum diye heralde...
kızlar bu aradada sizle bir bilgi paylaşayım bu 30-32 haftalardan sonra bebeğin beyin hücreleri hızla artmaya başlıyormuş beyin gelişimi için de hergün aksatmadan en az 3 ceviz haftada 2 kez balık yemek gerekiyormuş...
günaydınlar hepsini güle güle kullanın hepsini park yatak bende düşünüyorum nası bişi aldın
teşekkür ederiz teyzesi oyun parkımız bu, bana da pearl önerdi, kraftın 504 modelinden alacaktık ama o kapılardan geçmiyor, bunu kurduk, rahatlıkla odalara tasınabilecek boyutta
Kraft Oyun Parkı (604) Kırmızı - 2011 Model - Anakatalog
teşekkür ederiz teyzesi oyun parkımız bu, bana da pearl önerdi, kraftın 504 modelinden alacaktık ama o kapılardan geçmiyor, bunu kurduk, rahatlıkla odalara tasınabilecek boyutta
Kraft Oyun Parkı (604) Kırmızı - 2011 Model - Anakatalog
tugcalcım maşallah bebegin gayet iyigönderdiğim dogum hikayesine de maşallah valla, rabbim hepimize öyle rahatlıkla dogurmayı nasip etsin.
bu arada hep sorucam unutuyorum kızlar, dogum hikayelerinde sancı başladı ve hemen dusa girdim yazıyor bir cogunda. neden dusa giriyorlar ki:26:
canım çarşamba siparişi verdik, cuma geldi bizimkisi. annebebek mağazalarından verdik biz de siparişi. babyjem yatak+oyun parkı+medela pompa 334 tlye geldi, çok uyguna aldık sayende, teşekkür ederizaldın mı canım ?
sağlıkla kullanmak nasip olsun
ben aldım hala kargoyu bekliyorum bugun gelir herhalde :44:
ılık su kasları açıyormuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?