2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

amiiiinn amiiiiinnn
hakikaten ne kadar kolay bi doğum olmuş

hay maşallah oğluşuna Allah nazardan saklasın
bende yarın gidicem kızımı görmeye
ayyy benim kanımda 10.4 e düştü ama bi düzene sokupda içemedim kan ilacımı
yok süt içtim yok çay içtim derken içmiorum hiç

gözün aydın canım arayı kapatmasına sevindim ne kadar geridendi önceden

canım 12 güne kadar çıkmıştı bir ara baya üzülmüştüm ama dr ilerki haftalarda kapar demişti.. hakkaten kapamış kuzum

sağol canım ben de bugünlerde çay çok içtim valla benimki kaç çıkıcak bilmem akşam üstü gidicem almaya dr daha bakmadan günde 2 ye çıkar dedi demek artık bebeğe daha çok kan ihtiyacı oluyor...

kızlar bu aradada sizle bir bilgi paylaşayım bu 30-32 haftalardan sonra bebeğin beyin hücreleri hızla artmaya başlıyormuş beyin gelişimi için de hergün aksatmadan en az 3 ceviz haftada 2 kez balık yemek gerekiyormuş...

maşalla kuzucuğa allah saĞLIKLA KAVUŞTURSUN

ben kahvaltıya gidiyorum artık... yine glirim kahvaltıdan sonra hepiniz öpüldünüz...

günaydın kızlar

güzel haftalar, bayadır girmiyorum topiğe, arada faceden takip ediyorum ama sizi, işyerindeki sürüm esi ve face chati acamıyorum, yeni sürüm de yüklesem bizim üniversite sistemi kaldırmıyo, yani burdan takip edicem sizi. bir haftadır evdeydim, hem güzelce dinlendim hem de işlerimi bitirdim sayılır, kızımın park yatagı geldi, medela göğüs pompası da aldım, oto koltugu ve ateşölceri...geriye bir tek puseti kaldı.

şimdi işyerinde olmak o kadar zor geldi ki, bir haftadır evimdeydim ne güzel

bu arada faceden de yazmıstım ama buraya gelmedim dün,

ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN, SAĞLIKLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAKLAYALIM İNŞALLAH

günaydınlar hepsini güle güle kullanın hepsini park yatak bende düşünüyorum nası bişi aldın

maşallah canım kuzuna
yanakları tombiş tombiş tam ısırmalık olmuştur onun

sadece ceviz yesek :44:

tugcalcım maşallah bebegin gayet iyi gönderdiğim dogum hikayesine de maşallah valla, rabbim hepimize öyle rahatlıkla dogurmayı nasip etsin.

bu arada hep sorucam unutuyorum kızlar, dogum hikayelerinde sancı başladı ve hemen dusa girdim yazıyor bir cogunda. neden dusa giriyorlar ki:26:

günaydın kızlarrr bugün 1 de bende bebişimi görmeye gidecem 1 ay olduu çok merak ediommm

aldın mı canım ?
sağlıkla kullanmak nasip olsun
ben aldım hala kargoyu bekliyorum bugun gelir herhalde :44:

ılık su kasları açıyormuş canım

aldın mı canım ?
sağlıkla kullanmak nasip olsun
ben aldım hala kargoyu bekliyorum bugun gelir herhalde :44:

ılık su kasları açıyormuş canım
canım çarşamba siparişi verdik, cuma geldi bizimkisi. annebebek mağazalarından verdik biz de siparişi. babyjem yatak+oyun parkı+medela pompa 334 tlye geldi, çok uyguna aldık sayende, teşekkür ederiz

bu arada duş konusu da; kaslar gevşer de ya o anda bebek geliverirse:26:

ya kızlar ben cok kararsız kaldım şimdi ben bu cuma 32, hafta oluyorum ve gidip rapor almam gerekiyor ama 16.sında kardeşim nasipse askerden geleceği için o hafta nasılsa 19 mayısada denk geliyor diye 3 gün rapor alıp birde idari izinle haftayı kapatcaktım ama eğer 32. hafta raporumu alırsam ayrı rapor alamam hem çalışabilr hem çalışamaz olmaz cünkü. onun için doktora dordum 33. haftada bana 32. haftayı verebilceğini, söyledi bebeğimde br, hafta geriden geliyo zaten. ama böyle olursa ben,m doğumum 8 temmuz görünüyor 2 hafta kalana kadar çalışmış olacağım şimdiden üyürüyüş yapınca bile kasılıyorum ozaman nasıl olur bilemiyorum birde bebek geç gelirse öndeki izinden yemeyeyim dedim cünkü ben nasipse 1 yaşına kadar çalışmayı düşünmüyorum o yüzden ne kadar cok vakit gecirdim o kadar kar ama çok karasızım bir haftayı ne yapsam

günaydın kızlarrr

umarım herkez iyidir biz iyiyiz çok şükür...şimdi kahvaltı edip geri gelicez biri kahvaltı hazırlasa şöle ne güzel olurrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…