2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım farzedelim tahmini dogum gününe 3 hafta kala ayrıldın, ama bebek hemen geldi, o 3 hafta erkenden ayrıldıgın iznin sonraya atılıyor. ha ben de şöyle yapıcam, 32. haftamın bitiminde doktoruma gidicem ve 37. haftaya kadar calısabilir raporu alıcam. sonrasında da kbbden işte ne bileyim gastrodan ya da aile hekimimden üsye, iye raporu alıcam haftalık haftalık...

kimse benim bebek arabama bakmamış. bi daha soriim.siz hangi bebek arabasını aldınızz?ne kadar aldınız??

canım peki bebek gec gelirse bir hafta mesela öndeki izindenmi gidiyor

kızlar bugun 32+0 ım iznimi uzatmaya gidecegim
acaba 37+0 da cıkıyoruz ya ben onu 36+0 yazdırabiliyormuyum
yoksa onu 36+0 a gelince mi yapmam gerekiyor

[QUO
TE=zeytin gözlü;19094751]geçmiş olsun cnm [/QUOTE]

saol canım ya

kızlar ben kaçar
önce hastaneye gidip 32. hafta raporumu aliim
sonrada bi fön çektirip mevlüde gidicem
akşama görüşürürssss öptüm herkesleriii

günaydın fıstıklarrrrr

gecen hafta okula gitmedim raporu basladı ama evde pc bozuldu net yoktu girip dahil olamadım sohbetinize ama simdi zamanım oldukca grip okuyacagım sizi

şimdi ben size bişi diim mi ben bir aydır vitamini bıraktım ya kilo alımım durdu resmen az ve sık yiyorum iştahım normal düzeye indi
sadece demiri kullanıyorum

sütü bol tükettiğim için kramplarım da yok kasılmalarım da :)) ay cok mutluyum hersey düzeldi :))

rica ederim canım ne demek...

kimsenin gelmemiş canım banyo sırasında , okadar çabukta gelmez herhalde :44:

bende 37. haftaya kadar çalışabillir raporunu haftaya yani ayın 20 sinde alıcam
benimde derdim ya ben izne çıkınca hemen doğarsa o zaman 3 haftam yanmış olacak senin gibi bende çok karasızım o yüzden
37. haftaya kadar çalışabillir raporunda günler illa 37+0 olarak mı gösteriliyor :44:

günaydın kızlarrr

umarım herkez iyidir biz iyiyiz çok şükür...şimdi kahvaltı edip geri gelicez biri kahvaltı hazırlasa şöle ne güzel olurrrrrr

günaydın fıstık
afiyet olsun size...

kimse benim bebek arabama bakmamış. bi daha soriim.siz hangi bebek arabasını aldınızz?ne kadar aldınız??

ben daha almadım canım
baby2go ya karar vermiştik şimdi vazgeçtik
hayatımda en kararsızlık yaşadığım dönem hamilelik

canımm ben sana dün yazıcaktım baktım çıkmışsın
ben daa öncede resmini koymştm bu arabanın
ben sipariişini verdim bekliyorum
kırmızı yada siyah istedim onlarda çok talep gördüğünden uzun zamandır bekliorum
ama tabi arabamın bagajına sığarsa alıcam
arabam biras fazla ufakta
oto koltuğu hariç 350 ye veririm dedi bana alıcağım yer
ki bu modelin oto koltuğu 60 tl civarında sakın 450 ye falan alma pazarlık yap

burası adan olmasına ragmen hava haftalardır kapalı biraz gunesi sadce dun gördük
hava bu hafta düzelirse bebegimin kıyafetlerini yıkayıp utuleyecegim insallah

allah kabul etsin zehra bizim yerimize de dua et

burası adan olmasına ragmen hava haftalardır kapalı biraz gunesi sadce dun gördük
hava bu hafta düzelirse bebegimin kıyafetlerini yıkayıp utuleyecegim insallah

allah kabul etsin zehra bizim yerimize de dua et

canım hoşgeldin
face de gördüm pc bozuldu demişsin
izindeyiz artık bol bol sohbet ederis artık
bende bu hafta yıkıycam annemler gelip ütüleyip yerleştiricekler
bebek mevlüdüne gidicem şekerim bol bol dua ederim artık

benim koydugum araba mı crystal baby die geçio. bu modele tam uygun onunu oto koltugu yoku orda. gelcek filan diodu. nette de 480 filan dio. oto koltuguyla. acaba nasıl bu araba. sen araştırdın mı iice. netten almıcan heralde sen dükkandan alcan

günaydın minnoşlarr !!
ceviz yiyorum da balık yemek hiç içimden gelmiyoo ama haklısın çok faydalıymış gebeliğin başından en az haftada bi yemek lazımmışş...poff dardaneltonlar da zararlıymış zati,taze balık yemek gerekiyomuş...

cnm şimdi çıkmam lasım akşam yazarım detaylı

yok canım yeni yasaya göre erken gelrise ileriye alınyor o 3 hafta yanmıyor

kızlarr mayıs annelerine bakıyomusunuz arada?çoğunun doğumu olmuş nerdeyse ve hepsi de çok kolay olmuş ne güzeell..darısı başımıza işala yaa :26:

herkese günaydın kızlar.. Nasılsınız? Epeydir girememiştim foruma, geçmişe de bir göz atayım.. Çınar bebiş nasıl? haberiniz var mı?

Bu arada anne bebek bakım çantası alıcam ama hiç bir yerde bulamadım, sanırım netten alıcam.. Alan arkadaşlar hangisini tavsiye eder? Okiedog markasına baktım dün ama henüz karar vermedim, onun da çok modeli var..

ben de okiedog alcaktm ama karar veremedim elimde görmeyince. mothercare den aldım güsel canım

canımm hangisi ben görmedim, linki gönder de bakalım, hem ben de almadım fikir olur
canım peki bebek gec gelirse bir hafta mesela öndeki izindenmi gidiyor
canım şimdi 37. haftada aldın ya iznini, toplamda 16 hafta. bebek ister erken gelsin ister geç gelsin sen 37. haftadan itibaren izinlisin, izninin yanması gibi bir durum söz konusu değil canım, endişelenme
maşallah canım, ben de eleviti bırakmıstım, doktorum iyi yapmıssın dediama benim kilo almam durmadı kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…