canım farzedelim tahmini dogum gününe 3 hafta kala ayrıldın, ama bebek hemen geldi, o 3 hafta erkenden ayrıldıgın iznin sonraya atılıyor. ha ben de şöyle yapıcam, 32. haftamın bitiminde doktoruma gidicem ve 37. haftaya kadar calısabilir raporu alıcam. sonrasında da kbbden işte ne bileyim gastrodan ya da aile hekimimden üsye, iye raporu alıcam haftalık haftalık...ya kızlar ben cok kararsız kaldım şimdi ben bu cuma 32, hafta oluyorum ve gidip rapor almam gerekiyor ama 16.sında kardeşim nasipse askerden geleceği için o hafta nasılsa 19 mayısada denk geliyor diye 3 gün rapor alıp birde idari izinle haftayı kapatcaktım ama eğer 32. hafta raporumu alırsam ayrı rapor alamam hem çalışabilr hem çalışamaz olmaz cünkü. onun için doktora dordum 33. haftada bana 32. haftayı verebilceğini, söyledi bebeğimde br, hafta geriden geliyo zaten. ama böyle olursa ben,m doğumum 8 temmuz görünüyor 2 hafta kalana kadar çalışmış olacağım şimdiden üyürüyüş yapınca bile kasılıyorum ozaman nasıl olur bilemiyorum birde bebek geç gelirse öndeki izinden yemeyeyim dedim cünkü ben nasipse 1 yaşına kadar çalışmayı düşünmüyorum o yüzden ne kadar cok vakit gecirdim o kadar kar ama çok karasızım bir haftayı ne yapsam
canım farzedelim tahmini dogum gününe 3 hafta kala ayrıldın, ama bebek hemen geldi, o 3 hafta erkenden ayrıldıgın iznin sonraya atılıyor. ha ben de şöyle yapıcam, 32. haftamın bitiminde doktoruma gidicem ve 37. haftaya kadar calısabilir raporu alıcam. sonrasında da kbbden işte ne bileyim gastrodan ya da aile hekimimden üsye, iye raporu alıcam haftalık haftalık...
kimse benim bebek arabama bakmamış. bi daha soriim.siz hangi bebek arabasını aldınızz?ne kadar aldınız??
geçmiş olsun canımm
benimde doğuştan ayağımda serçe parmağımın yanındaki parmağım olması gerekenden küçüktür
bide taban düşüklüğü var
yıllarca hep atelle yattım bilirim acısını
kendi ağrısının yanında bide ateller acıtır
Rabbim kolaylık versin bolbol su iç canımm
evet ya atel daha rahatsız ediyor
cok fena bisey uykudan uyandırıyor
resmen takmazsam bu sefer acıdan uyanıyorum
h.sonu bile uyku girmedi gozume sinir oldum
kızlar bu aradada sizle bir bilgi paylaşayım bu 30-32 haftalardan sonra bebeğin beyin hücreleri hızla artmaya başlıyormuş beyin gelişimi için de hergün aksatmadan en az 3 ceviz haftada 2 kez balık yemek gerekiyormuş...
oyle mi super canım ben ceviz yiyorum
hatta gecen sordum burda hala işe yarıyor mu
die ii oldu bunu paylaştıgın canım
ben daha yatak bilem almadım canım ya :))
canım çarşamba siparişi verdik, cuma geldi bizimkisi. annebebek mağazalarından verdik biz de siparişi. babyjem yatak+oyun parkı+medela pompa 334 tlye geldi, çok uyguna aldık sayende, teşekkür ederiz
bu arada duş konusu da; kaslar gevşer de ya o anda bebek geliverirse:26:
[/I][/B]
ya kızlar ben cok kararsız kaldım şimdi ben bu cuma 32, hafta oluyorum ve gidip rapor almam gerekiyor ama 16.sında kardeşim nasipse askerden geleceği için o hafta nasılsa 19 mayısada denk geliyor diye 3 gün rapor alıp birde idari izinle haftayı kapatcaktım ama eğer 32. hafta raporumu alırsam ayrı rapor alamam hem çalışabilr hem çalışamaz olmaz cünkü. onun için doktora dordum 33. haftada bana 32. haftayı verebilceğini, söyledi bebeğimde br, hafta geriden geliyo zaten. ama böyle olursa ben,m doğumum 8 temmuz görünüyor 2 hafta kalana kadar çalışmış olacağım şimdiden üyürüyüş yapınca bile kasılıyorum ozaman nasıl olur bilemiyorum birde bebek geç gelirse öndeki izinden yemeyeyim dedim cünkü ben nasipse 1 yaşına kadar çalışmayı düşünmüyorum o yüzden ne kadar cok vakit gecirdim o kadar kar ama çok karasızım bir haftayı ne yapsam
günaydın kızlarrr
umarım herkez iyidir biz iyiyiz çok şükür...şimdi kahvaltı edip geri gelicez biri kahvaltı hazırlasa şöle ne güzel olurrrrrr
kimse benim bebek arabama bakmamış. bi daha soriim.siz hangi bebek arabasını aldınızz?ne kadar aldınız??
burası adan olmasına ragmen hava haftalardır kapalı biraz gunesi sadce dun gördük
hava bu hafta düzelirse bebegimin kıyafetlerini yıkayıp utuleyecegim insallah
allah kabul etsin zehra bizim yerimize de dua et
canımm ben sana dün yazıcaktım baktım çıkmışsın
ben daa öncede resmini koymştm bu arabanın
ben sipariişini verdim bekliyorum
kırmızı yada siyah istedim onlarda çok talep gördüğünden uzun zamandır bekliorum
ama tabi arabamın bagajına sığarsa alıcam
arabam biras fazla ufakta
oto koltuğu hariç 350 ye veririm dedi bana alıcağım yer
ki bu modelin oto koltuğu 60 tl civarında sakın 450 ye falan alma pazarlık yap
kızlar bu aradada sizle bir bilgi paylaşayım bu 30-32 haftalardan sonra bebeğin beyin hücreleri hızla artmaya başlıyormuş beyin gelişimi için de hergün aksatmadan en az 3 ceviz haftada 2 kez balık yemek gerekiyormuş...
benim koydugum araba mı crystal baby die geçio. bu modele tam uygun onunu oto koltugu yoku orda. gelcek filan diodu. nette de 480 filan dio. oto koltuguyla. acaba nasıl bu araba. sen araştırdın mı iice. netten almıcan heralde sen dükkandan alcan
rica ederim canım ne demek...
kimsenin gelmemiş canım banyo sırasında , okadar çabukta gelmez herhalde :44:
bende 37. haftaya kadar çalışabillir raporunu haftaya yani ayın 20 sinde alıcam
benimde derdim ya ben izne çıkınca hemen doğarsa o zaman 3 haftam yanmış olacak senin gibi bende çok karasızım o yüzden
37. haftaya kadar çalışabillir raporunda günler illa 37+0 olarak mı gösteriliyor :44:
günaydın fıstık
afiyet olsun size...
ben daha almadım canım
baby2go ya karar vermiştik şimdi vazgeçtik
hayatımda en kararsızlık yaşadığım dönem hamilelik
herkese günaydın kızlar.. Nasılsınız? Epeydir girememiştim foruma, geçmişe de bir göz atayım.. Çınar bebiş nasıl? haberiniz var mı?
Bu arada anne bebek bakım çantası alıcam ama hiç bir yerde bulamadım, sanırım netten alıcam.. Alan arkadaşlar hangisini tavsiye eder? Okiedog markasına baktım dün ama henüz karar vermedim, onun da çok modeli var..
canımm hangisi ben görmedim, linki gönder de bakalım, hem ben de almadım fikir olurkimse benim bebek arabama bakmamış. bi daha soriim.siz hangi bebek arabasını aldınızz?ne kadar aldınız??
canım şimdi 37. haftada aldın ya iznini, toplamda 16 hafta. bebek ister erken gelsin ister geç gelsin sen 37. haftadan itibaren izinlisin, izninin yanması gibi bir durum söz konusu değil canım, endişelenmecanım peki bebek gec gelirse bir hafta mesela öndeki izindenmi gidiyor
günaydın fıstıklarrrrr
gecen hafta okula gitmedim raporu basladı ama evde pc bozuldu net yoktu girip dahil olamadım sohbetinize ama simdi zamanım oldukca grip okuyacagım sizi
şimdi ben size bişi diim mi ben bir aydır vitamini bıraktım ya kilo alımım durdu resmen az ve sık yiyorum iştahım normal düzeye indi
sadece demiri kullanıyorum
sütü bol tükettiğim için kramplarım da yok kasılmalarım da :)) ay cok mutluyum hersey düzeldi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?