arkadaşlar nasılsınız?
ben pek iyi değilim. 3 mayıs günü acil sezeryanla bebeğimden ayrıldım... şuan miniğim küvezde yatıyor.çok duaya ihtiyacımız var. ne olur bebeğimi unutmayın duanızda..
ağır preeklampsi sebebiyle 15 gün hastanede yattım... son zamanlarda bebeğim atak geçirdi, kalp atışları düzensizleşti ve ne yazık ki 32. haftayı bekleyemeden sezeryanla hamileliğim sonlandırıldı...
şimdi en büyük ihtiyacımız dua... hepinizden Allah razı olsun
ben de okiedog alcaktm ama karar veremedim elimde görmeyince. mothercare den aldım güsel canım
ben de okiedog alcaktm ama karar veremedim elimde görmeyince. mothercare den aldım güsel canım
günaydın kızlar
güzel haftalar, bayadır girmiyorum topiğe, arada faceden takip ediyorum ama sizi, işyerindeki sürüm esi ve face chati acamıyorum, yeni sürüm de yüklesem bizim üniversite sistemi kaldırmıyo, yani burdan takip edicem sizi. bir haftadır evdeydim, hem güzelce dinlendim hem de işlerimi bitirdim sayılır, kızımın park yatagı geldi, medela göğüs pompası da aldım, oto koltugu ve ateşölceri...geriye bir tek puseti kaldı.
şimdi işyerinde olmak o kadar zor geldi ki, bir haftadır evimdeydim ne güzel
maşallah canım kuzuna
yanakları tombiş tombiş tam ısırmalık olmuştur onun
sadece ceviz yesek :44:
tugcalcım maşallah bebegin gayet iyigönderdiğim dogum hikayesine de maşallah valla, rabbim hepimize öyle rahatlıkla dogurmayı nasip etsin.
bu arada hep sorucam unutuyorum kızlar, dogum hikayelerinde sancı başladı ve hemen dusa girdim yazıyor bir cogunda. neden dusa giriyorlar ki:26:
günaydın kızlarrr bugün 1 de bende bebişimi görmeye gidecem 1 ay olduu çok merak ediommm
kimse benim bebek arabama bakmamış. bi daha soriim.siz hangi bebek arabasını aldınızz?ne kadar aldınız??
günaydın fıstıklarrrrr
gecen hafta okula gitmedim raporu basladı ama evde pc bozuldu net yoktu girip dahil olamadım sohbetinize ama simdi zamanım oldukca grip okuyacagım sizi
şimdi ben size bişi diim mi ben bir aydır vitamini bıraktım ya kilo alımım durdu resmen az ve sık yiyorum iştahım normal düzeye indi
sadece demiri kullanıyorum
sütü bol tükettiğim için kramplarım da yok kasılmalarım da :)) ay cok mutluyum hersey düzeldi :))
kızlarr bişi sorucamm,göğüs pompası aldınız mı?manuel mi aldınız elektrili mi aldınızz?ben kara veremedimm :44:
gunaydın kızlar hayrılı haftalar
bn vitamını bırakalı çok oluyo zaten iştahımın maşallahı var ayda 4 kılo alınca fıçayı yedım dr. dan sadece demir ilacı ve miğde yanmam için gaviskon içiyorum
kızlar çok kötüyüm ya sabahtan beri çıkartıyorum çok feci bi şekilde de midem yanıyo offf
kızlar çok kötüyüm ya sabahtan beri çıkartıyorum çok feci bi şekilde de midem yanıyo offf
benm bi arkadasım kilolu hamile kaldı dr ona basından beri sadece demir verdi
yani elzem bişi değilki vitamin dısardan karsılamaya bak sen kac kilo aldın cok almadıysan devam edebilirsin
kızlarr bişi sorucamm,göğüs pompası aldınız mı?manuel mi aldınız elektrili mi aldınızz?ben kara veremedimm :44:
geçmiş olsun canım bir nane-limon iç gaviscon da iyi gelir....
gecmiş olsun mideni usuttun galiba canım nane limon kaynatsana belki faydası olur biraz
geçmiş olsun canım bir nane-limon iç gaviscon da iyi gelir....
günaydın kızlar herkese =)
nasılsınız ? nasıl geçti haftasonunuz? bizim güzeldi, bikaç eksiğimizi daha aldık, kızımın cicilerini yıkadık ütüledik dolabına astık =)) açıp açıp bakıyorum şimdi mis gibiler =))
pompamızı aldık en sonunda, bi göğüs kalkanı aldım...
lazım olmaz diye düşünüyodum kalkanı ama hafta sonu eşimin kuzenine gittik, 2,5 aylık bi oğlu var o önerdi, göğüs ucu kremine de bi ay kala başla dedi, o biraz sıkıntı yaşamış. aventin kalkanını aldım.
pompayı da medela mı avent mi düşün düşün sonunda avent aldım elektrikli...
şimdi biberon alıcam sadece dr browns önerdiler ondan alıcam, emzikte yine avent aldım
0-3aylık 2 tane, 3-6aylık 2 tane... pompayı da denedik eve gelince, ayy çok komik bi alet yaa =) çözene kadar baya uğraştım =))
küvet alıcaz bi bebişe o kaldı büyük parçalardan, onu da ayaklı istiyorum, yıkamak daha rahat olur diye bakalım...
canım ben elektrikli aldım avent. hem elektrikli hem de manuel modu var, ayrıca pille de çalışıyo =)
arabada, tatilde her yerde kullanabilirsin elektrik olmayan yerlerde filan, bi de hafızaya alıyo ritmi sonra kendi öyle çekiyo =)) güzel gibi ben beğendim... medela mı avent mi aylardır düşünüyoduk
günaydın kızlar herkese =)
nasılsınız ? nasıl geçti haftasonunuz? bizim güzeldi, bikaç eksiğimizi daha aldık, kızımın cicilerini yıkadık ütüledik dolabına astık =)) açıp açıp bakıyorum şimdi mis gibiler =))
pompamızı aldık en sonunda, bi göğüs kalkanı aldım...
lazım olmaz diye düşünüyodum kalkanı ama hafta sonu eşimin kuzenine gittik, 2,5 aylık bi oğlu var o önerdi, göğüs ucu kremine de bi ay kala başla dedi, o biraz sıkıntı yaşamış. aventin kalkanını aldım.
pompayı da medela mı avent mi düşün düşün sonunda avent aldım elektrikli...
şimdi biberon alıcam sadece dr browns önerdiler ondan alıcam, emzikte yine avent aldım
0-3aylık 2 tane, 3-6aylık 2 tane... pompayı da denedik eve gelince, ayy çok komik bi alet yaa =) çözene kadar baya uğraştım =))
küvet alıcaz bi bebişe o kaldı büyük parçalardan, onu da ayaklı istiyorum, yıkamak daha rahat olur diye bakalım...
canım ben elektrikli aldım avent. hem elektrikli hem de manuel modu var, ayrıca pille de çalışıyo =)
arabada, tatilde her yerde kullanabilirsin elektrik olmayan yerlerde filan, bi de hafızaya alıyo ritmi sonra kendi öyle çekiyo =)) güzel gibi ben beğendim... medela mı avent mi aylardır düşünüyoduk
QUOTE=sedahayri27;19098166]sağolun kızlar...mide hapı atmıştım sanki boğazımda düğümlendi oda izin alıp eve gitsem nasıl iyi olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?