2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim bebişimiz hayırlı olsun, inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına da alacaksın bebişini annesi..
Dualarım sizinle..
ben de okiedog alcaktm ama karar veremedim elimde görmeyince. mothercare den aldım güsel canım

Canım resmi varsa ekler misin? karar veremiyorum bir türlü

ben de okiedog alcaktm ama karar veremedim elimde görmeyince. mothercare den aldım güsel canım

bende dün baktım okiedog el çantası gibi değilmi bebek zaten kucakta olursa bide el çantası ağır olmazmı diye düşündüm spor sırt çantası kullancam sanırım ben senin aldığın nasıl bişi canım

kızlarr bişi sorucamm,göğüs pompası aldınız mı?manuel mi aldınız elektrili mi aldınızz?ben kara veremedimm :44:

güle güle kullansın bebişin canım aldıklarınızı...

maşallah canım kuzuna
yanakları tombiş tombiş tam ısırmalık olmuştur onun

sadece ceviz yesek :44:

sağol tatlım...bana bugün dr dedi bunları ye diye... sen de cevizi biraz fazla tüketirsin...

canım doğum kolaylaşsın diye giriliyor kaslar gevşiyor çünkü bir de benim annem dedi ki doğuma gitmeden önce güzelce duş alıp gusul abdestini tazele doğuma taze gusulla gitmek doğumu kolaylaştırır

günaydın kızlarrr bugün 1 de bende bebişimi görmeye gidecem 1 ay olduu çok merak ediommm

canım güzel haberlerle gel insallah...

kimse benim bebek arabama bakmamış. bi daha soriim.siz hangi bebek arabasını aldınızz?ne kadar aldınız??

canım ben chicco aldım

Chicco CT 02 İkili Set - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

maşallah nazcım ben bırakmadım eleviti kilo alımım da normal gerçi de...

bende dün baktım okiedog el çantası gibi değilmi bebek zaten kucakta olursa bide el çantası ağır olmazmı diye düşündüm spor sırt çantası kullancam sanırım ben senin aldığın nasıl bişi canım

gunaydın kızlar hayrılı haftalar

bn vitamını bırakalı çok oluyo zaten iştahımın maşallahı var ayda 4 kılo alınca fıçayı yedım dr. dan sadece demir ilacı ve miğde yanmam için gaviskon içiyorum

ben de çok kilo aldım hala da almaya devam ediyorum ama doktor eleviti kesinlikle bırakmama izin vermiyo ben de devam ediyorum tabi kilo almaya da ..:89: nese son 2 ay kaldı napalım:81:

kızlarr bişi sorucamm,göğüs pompası aldınız mı?manuel mi aldınız elektrili mi aldınızz?ben kara veremedimm :44:

benm evde vardı medela aldım birde pompa hep ihtiyac oluyor calısan bayan için dısarı cıkmak için
amedaydı evdeki ve 330 liraya almıstım gecen sene baktım cekimi yavaslamıs lackalasmıs istersen netten bak ee 1 seneye yakın elimden düşmedi 2 tamirat gördü iyi sabretti zavallım pompacı oldum sayesinde bu cadının 2 saatte bir 2 saate yakın oturup sagıyordum ( cileli gunlerdi benm için
şimdi de medela aldım 139 liraya 10 taksitle fiyatı uygun geldi elektrikli al canım sende
manuel insanın canını yakıyor bir cok yoruyor iki...

ay evet ya ben de almıyordum ilk 4 ay bi5. ayda 5 kilo aldım son ra 2 3 derken kestim deli gibi kilo yaptı ben de keske basta bıraksaymısım ya ((
az ve sık ye gaviscona da ihtiyacdın kalmaz canım midem ilk hamileliğim de deli gibi yanıyordu şimdi masallahı var ohhh rahatlık varmıs ya yanmaması ne mukemmel bişi

Son düzenleme:
benm bi arkadasım kilolu hamile kaldı dr ona basından beri sadece demir verdi
yani elzem bişi değilki vitamin dısardan karsılamaya bak sen kac kilo aldın cok almadıysan devam edebilirsin

benm bi arkadasım kilolu hamile kaldı dr ona basından beri sadece demir verdi
yani elzem bişi değilki vitamin dısardan karsılamaya bak sen kac kilo aldın cok almadıysan devam edebilirsin

medela elektrikli pompayı öneriyo herkes aslında.ben de alırım.gerçi hemen işe başlamıcam ama dışarı çıkmak gerektiğinde ya da ilk zamanlar çok süt birikiyomuş ve pompayla çekmek zorunda kalıyomuşuz o yüzden almam lazım kesin.
ben 20 kilo aldım nerdeyse ama doktor bişey demedi çok fazla en azından.:44:sadece bol bol yürüyüş ve hareket edeceksin dedi..eleviti emzirme döneminde de kullanmam gerekiomuş..ama yine kilo almaya dewam edersem zaten bırakırım.şimdi bebek için bırakmıyorum da o zaman dışardan karşılamaya bakarım dediğin gibi...

günaydın kızlar herkese =)
nasılsınız ? nasıl geçti haftasonunuz? bizim güzeldi, bikaç eksiğimizi daha aldık, kızımın cicilerini yıkadık ütüledik dolabına astık =)) açıp açıp bakıyorum şimdi mis gibiler =))
pompamızı aldık en sonunda, bi göğüs kalkanı aldım...
lazım olmaz diye düşünüyodum kalkanı ama hafta sonu eşimin kuzenine gittik, 2,5 aylık bi oğlu var o önerdi, göğüs ucu kremine de bi ay kala başla dedi, o biraz sıkıntı yaşamış. aventin kalkanını aldım.
pompayı da medela mı avent mi düşün düşün sonunda avent aldım elektrikli...
şimdi biberon alıcam sadece dr browns önerdiler ondan alıcam, emzikte yine avent aldım
0-3aylık 2 tane, 3-6aylık 2 tane... pompayı da denedik eve gelince, ayy çok komik bi alet yaa =) çözene kadar baya uğraştım =))
küvet alıcaz bi bebişe o kaldı büyük parçalardan, onu da ayaklı istiyorum, yıkamak daha rahat olur diye bakalım...

canım ben elektrikli aldım avent. hem elektrikli hem de manuel modu var, ayrıca pille de çalışıyo =)
arabada, tatilde her yerde kullanabilirsin elektrik olmayan yerlerde filan, bi de hafızaya alıyo ritmi sonra kendi öyle çekiyo =)) güzel gibi ben beğendim... medela mı avent mi aylardır düşünüyoduk

QUOTE=sedahayri27;19098166]sağolun kızlar...mide hapı atmıştım sanki boğazımda düğümlendi oda izin alıp eve gitsem nasıl iyi olurrr[/QUOTE]

canım çok geçmiş olsun kendini kötü hissediyosan izin al git eve bence, en azından yatar dinlenirsin, sıcak bi duş alır uyursun, iyi gelir... dikkat et canım kendine

burcu ne kadara aldın pompanı canım
ben de dr browns ve chicco sıfır bpa aldım biberonlarını
dr browns ın gaz yapmayan biberonunu aldım

aventin de emziğini ama kararsızım emzik verip vermeme konusunda
su izne ayrıldıgımdan beri defneye emziği unutturmaya calısıyorum hala arada meme dio uyku sorunu cekio kolaymı 22 ay boyunca emdi
resmen susturucumuzdu bizim:))
cok işime yaradı acıkcası ama artık bırakma zamanı geldi

bebegin kıyafetlerini utuledişnmi
bir de hastane cantanızı hazırladınız mı kızlar ben 2 3 hafta sonra hazırlayacagımm

avent daha iyiymiş o zaman..üçlü kullanım çok rahat bence..ben de dr browns aldım herkes onu önerdi genelde çok iyiymiş.emzik ben de avent aldım..göğüs ucu kremi bana da 2 ay kala başla demişti doktor.sanırım lansinoh alacağım,onu öneriyolar ? benim de küvetim kaldı.ona henüz karar veremedimm.bi kaç yere baktım ama ... :100:

QUOTE=sedahayri27;19098166]sağolun kızlar...mide hapı atmıştım sanki boğazımda düğümlendi oda izin alıp eve gitsem nasıl iyi olurrr

canım çok geçmiş olsun kendini kötü hissediyosan izin al git eve bence, en azından yatar dinlenirsin, sıcak bi duş alır uyursun, iyi gelir... dikkat et canım kendine [/QUOTE]

burcucum çok sağol canım midem çok fena boğazımdan beridir yanıyo..midem boş bişey kalmadı ne yediysem çıkardım sabahtan beri..

bide kızlar dün doğum yapacağım hast.ebesi tanış çıktı sağolsun herşeyi anlattı..bebeği yıkamadan verrceklermiş..vücüt ısısı düşüyormuş.bebek için tam herşeyini al ağır bişey alma dedi..senin içinde gecelik takımı al alt.2,3 tane felan al dedi..hasta bezine flan gerek yok özel hast.hepsi veriyormuş..topuktan kan alma olayını sordum 2 defa alınıyormuş..nasıl bilmiyorum ama 2.sinde de doğuım yaptığım hast.alacakmış sağlık ocağına gitmene gerek yok dedi..şimdiden haızırla kalsın dedi..sancın sıklaştığı zaman gir hafif duş al öyle gel rahatlatır.dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…