yaaa paylaşır mısın listeni, bakayım bir eksik kaldı mı bende? bu arada aklıma gelenleri ben de yazayım, fikir olur size de:)
evet canım biberon aldım yanıma, emziğini de aldımdün tencerede suyu kaynattım, fokur fokur olunca altını kapadım, 15 dakika beklettim biberon emzik burun aspiratörünü, ha ondan önce deterjanla yıkayıp durulamıştım, ama haberiniz olsun kaynamıs su browns biberonu birazcık matlaştırdı, ve emzik kutusu da nuk almıstım, onun da kapağı accık gevsemişti, eşim bıcakla bi çentik attı tık dediği yere, halloldu, biberonun agzı kapalı, emzik de kutusunda girdi valize. sadece kendi kıyafetlerimi poşete koyarak yerleştirdim çantama.
teşekkür ederim canım, gerçekten de ben de doguma temiz pür ü pak gitmek istiyorum, allah nasip eder inşallah.güle güle kullansın bebişin canım aldıklarınızı...
canım doğum kolaylaşsın diye giriliyor kaslar gevşiyor çünkü bir de benim annem dedi ki doğuma gitmeden önce güzelce duş alıp gusul abdestini tazele doğuma taze gusulla gitmek doğumu kolaylaştırır[/B
canım ben burdaki kızlara sordum, arzumun alacaktım hatta, ama bir cok kişi gereksiz dedi, yani boş bosuna hem para vermek hem de yer kaplayan seyler almak istemedim, ama sana hediye gelmiş, elbette kullan, bana kalsa cocugu fanusta yasatırım da öyle olmamak lazım ya, dün mesela kaynamıs sudan cıkardım strelise ettiklerimi, ama mutfak bezinin üzerinde kurudular, ha bezlerimi kaynatarak yıkıyorum ve ütülüyorum ama olsun, sonucta havayla temas eden herseyde mikrop bakteri olusuyor, ben bunun detayına girmeye baslarsam aklımı kacırırım, kendime hastanedeki otoklavlardan alırım o olurya benm de akrabam avent strilazatör getirdi bana.ama mikrodalgaya konulandan.ben onu kullanıcam sanırım.gerçi ona da biberonları yıkayıp öyle koyuyosun sanırım.sadece strilize edip saklıyo suyun içinde..var mı alan ya da kullanan ya da herhangibir fikri olan ??:44:
teşekkür ederim canım, gerçekten de ben de doguma temiz pür ü pak gitmek istiyorum, allah nasip eder inşallah.
canım ben burdaki kızlara sordum, arzumun alacaktım hatta, ama bir cok kişi gereksiz dedi, yani boş bosuna hem para vermek hem de yer kaplayan seyler almak istemedim, ama sana hediye gelmiş, elbette kullan, bana kalsa cocugu fanusta yasatırım da öyle olmamak lazım ya, dün mesela kaynamıs sudan cıkardım strelise ettiklerimi, ama mutfak bezinin üzerinde kurudular, ha bezlerimi kaynatarak yıkıyorum ve ütülüyorum ama olsun, sonucta havayla temas eden herseyde mikrop bakteri olusuyor, ben bunun detayına girmeye baslarsam aklımı kacırırım, kendime hastanedeki otoklavlardan alırım o olur
Canım nasılsın? Ben netten satın aldım doğum fotoğrafı için bir paket.. Selen Photography » Tüm Detaylar (Doğum)
yaaa paylaşır mısın listeni, bakayım bir eksik kaldı mı bende? bu arada aklıma gelenleri ben de yazayım, fikir olur size de:)
teşekkür ederim canım, gerçekten de ben de doguma temiz pür ü pak gitmek istiyorum, allah nasip eder inşallah.
canım ben burdaki kızlara sordum, arzumun alacaktım hatta, ama bir cok kişi gereksiz dedi, yani boş bosuna hem para vermek hem de yer kaplayan seyler almak istemedim, ama sana hediye gelmiş, elbette kullan, bana kalsa cocugu fanusta yasatırım da öyle olmamak lazım ya, dün mesela kaynamıs sudan cıkardım strelise ettiklerimi, ama mutfak bezinin üzerinde kurudular, ha bezlerimi kaynatarak yıkıyorum ve ütülüyorum ama olsun, sonucta havayla temas eden herseyde mikrop bakteri olusuyor, ben bunun detayına girmeye baslarsam aklımı kacırırım, kendime hastanedeki otoklavlardan alırım o olur
canım sen de temizlik titizlik hastalıgı mı var hemen vazgec bu huyundan en azından cocugunun immun sistemi için
kk da bir arkadasım vardı bebeginin banyo suyunu bile damacana suyundan kaynatıp yaptırıyordu sonuc ne oldu bilio musun üfürükten bile hastalanan nane molla bir cocuk((
elçincim sorma ya kursu iptal etti koca kafalılar( bizim il içi tayin durumumuz var da 20 mayısta belli olacak bir yere gidip gitmeyecegimiz
evet öyle derler göbek bagı düşmeden yıkanmaz falan ama sıcaklarda da zavallılar pişiyor canım
zaten ilk banyoları öle ahım sahım uzun uzun yıkamayla olmuyor ki hemen 2 3 tas su döküosun cıkarıosun cok kalırlarsa da bişey olmaz zannımca zaten suyun içinde yasıyor miniklker
iyiyim cnm, ya ben kaçırdım onu, eşimle düşünelim dedik son günü geçmişti... şimdi araştırıyoruz 500 civarı hep aldığımız fiyat
tabii cnm paylaşırım, gerçi çok detaylı yapmadım ama burdaki listelerden hoşuma gidenleri aldım =))
- 2 gecelik 2 pijama takımı
- lohusa tacı
- toka, çorap, terlik, spor ayakkabı
- emzirme sütyeni, iç çamaşırı
- salaş t-shirt ya da badi
- göğüs ucu kremi, göğüs pedi, göğüs kalkanı
- havlu, orkid, ıslak mendil, pamuk
- tarak
- diş macunu, diş fırçası
- makyaj malzemeleri,saç düzleştirici
- pompa
- biberon emzik
- fotoğraf makinası, kamera, şarj aletleri
- bebek çikolatası
- kapı süsü
- hastane oda süsleri ( hastane yapcak ama yine de sorucaz ne var içinde diye =)
unuttuğumuz bişeyler olabilir sanırım...
- iç zıbın
- dış zıbın
- uzun kollu tulum
- kısa kollu tulum ( çıt çıtlı olcak bunlar kolay giydirilenlerden)
- şapka eldiven çorap ( eğer tulum ayaklı değilse )
- ağız bezi
- penye battaniye ( ee hava sıcak olcak penye yeterli)
- bebek bezi
- pişik kremi
- ana kucağı
- puset
haklısın canım,o kadar incelersek artık hastalık hem kendimiz hem de bebişimiz hastalık sahibi olurr..ben de normalde almıcaktım tencerede yıkayıp kaynatmak en güzeli en yeterlisi bence..senn yaptığın iyi ama çok pimpiriklilik yapmamak lazım sonra çocuk da öyle yetişir en ufakbişeyden hastalanır AllAH korusun..
he bir de mikrodalga zararlı diyolar hatta birçok yerde yasaklanmışş..ben ondan dolayı da pek kullanamak istemiyorum mikrodalga...
bana eksik bişey görünmedi canım, ama puseti falan götürmeyeceksin sanırım deil mi hastaneye?? benim de çanta önümde deil ya aklıma gelenleri listeliyorum, az sonraaaiyiyim cnm, ya ben kaçırdım onu, eşimle düşünelim dedik son günü geçmişti... şimdi araştırıyoruz 500 civarı hep aldığımız fiyat
tabii cnm paylaşırım, gerçi çok detaylı yapmadım ama burdaki listelerden hoşuma gidenleri aldım =))
- 2 gecelik 2 pijama takımı
- lohusa tacı
- toka, çorap, terlik, spor ayakkabı
- emzirme sütyeni, iç çamaşırı
- salaş t-shirt ya da badi
- göğüs ucu kremi, göğüs pedi, göğüs kalkanı
- havlu, orkid, ıslak mendil, pamuk
- tarak
- diş macunu, diş fırçası
- makyaj malzemeleri,saç düzleştirici
- pompa
- biberon emzik
- fotoğraf makinası, kamera, şarj aletleri
- bebek çikolatası
- kapı süsü
- hastane oda süsleri ( hastane yapcak ama yine de sorucaz ne var içinde diye =)
unuttuğumuz bişeyler olabilir sanırım...
- iç zıbın
- dış zıbın
- uzun kollu tulum
- kısa kollu tulum ( çıt çıtlı olcak bunlar kolay giydirilenlerden)
- şapka eldiven çorap ( eğer tulum ayaklı değilse )
- ağız bezi
- penye battaniye ( ee hava sıcak olcak penye yeterli)
- bebek bezi
- pişik kremi
- ana kucağı
- puset
yok yok yapmıyorum pimpirik merak etmeyin, diyorum ya yapmama izin de vermezler zaten, şapır şupur öpmesinler bebeğimi yeter:87:canım o kadar pimpirik yapma bence... çocuğun da acık mikroba ihtiyacı var sonuçta.. tabi ilk zamanlar olabildiğince dikkat edicez ama hiç mikrop kapmasın diye hakkaten fanusa sokman gerekir
evet mikrodalga önermiyorlar canım, gerekli olmadıkça kullanmazsın sen dehaklısın canım,o kadar incelersek artık hastalık hem kendimiz hem de bebişimiz hastalık sahibi olurr..ben de normalde almıcaktım tencerede yıkayıp kaynatmak en güzeli en yeterlisi bence..senn yaptığın iyi ama çok pimpiriklilik yapmamak lazım sonra çocuk da öyle yetişir en ufakbişeyden hastalanır AllAH korusun..
he bir de mikrodalga zararlı diyolar hatta birçok yerde yasaklanmışş..ben ondan dolayı da pek kullanamak istemiyorum mikrodalga...
kızlar haziran annelerinde 2 kişi doğum yapmış maşallah bebekler iyiymişhatta doğum topiğini bile açmışlar bu ne demek oluyorrr sıra yavaştan bize gelmeye başlıyooooooooorrrrrrrrr
Canım istersen kızın cep telefonu var bende, belki aynı fiyatlar olur, bir ara sor istersen.. Doğum öncesi stüdyo çekimi falan da yapacaklar..
merhabalar öncelikle geçmiş anneler gününüz kutlu olsun... nasılsınız bayanlar umarım herkez iyidir facebook ta sayfa açmışsınız nasıl ekleyebilirim yardımcı olurmusunuz
kızlar haziran annelerinde 2 kişi doğum yapmış maşallah bebekler iyiymişhatta doğum topiğini bile açmışlar bu ne demek oluyorrr sıra yavaştan bize gelmeye başlıyooooooooorrrrrrrrr
bana eksik bişey görünmedi canım, ama puseti falan götürmeyeceksin sanırım deil mi hastaneye?? benim de çanta önümde deil ya aklıma gelenleri listeliyorum, az sonraaa
yok yok yapmıyorum pimpirik merak etmeyin, diyorum ya yapmama izin de vermezler zaten, şapır şupur öpmesinler bebeğimi yeter:87:
evet mikrodalga önermiyorlar canım, gerekli olmadıkça kullanmazsın sen de
inşallah herkesin bebişi zamanında sağlıkla gelir....
mayıs anneleriyle haziranı takibe aldım ben çok heyecanla okuyorum vala
bana eksik bişey görünmedi canım, ama puseti falan götürmeyeceksin sanırım deil mi hastaneye?? benim de çanta önümde deil ya aklıma gelenleri listeliyorum, az sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?