kizlar sohbete yetisemiyorum vallahi
Size benden bir haber, dun doktora gittim apar topar cunku benden camasirimin tamamini islatacak kadar bir su geldi. Hastaneyi aradim hemen gelin dediler. Korkudan aglayacaktim neredeyse, bir anda ne yapacagimi sasirdim. Ne dogum cantam hazir ne de bebek dogmaya hazir. Aklimdan milyon dusunce gecti. Neyse benim kontrolum yapildi ve amnio sivisi degil dendi. Neyin nesiydi bilmiyorum hala, doktor da vajinal akinti olabilir dedi. Bu arada bu sefer ultrasona almadilar. Merkatan oluyordum halbuki kac kilo diye.
Bir de bir haber daha, doktorumla kara verdik normal dogumu denemeye. Herseyi hazir edecegini, sorun cikarsa derhal sezaryene alacagini soyledi. Epidural yapacakmis. Ben de ona biraktim sonucta ilk dogumumun sezaryen oldugunu biliyor. Bakalim o muthis ani yasayabilecek miyim.
Kizlar biz hala isimsiziz. Once beliz koyalim dedik sonra vazgectik, simdi deniz diyoruz ama benim oglumun adi da ilke, yani iki tane uniseks isimli cocuk istemiyorum artik. Ben simdi lara diyorum, ona da esim tepki vermedi. Bir isim bulamadik yaa :18:
benim annem de dikiş biliyo ama onun makinesi de yapmıyomuş.. Sağol canım, bakıciğiz artık bi çaresine...günaydın canımmm
geçmiş olsun havalardan oluo bence
bi sıcak bi soğuk kırgınlık yapıo
canım ben kapitoneye dantel falan diktirmiorum
pek hoşuma gitmio öle sade olucak
annem dikiş öğretmeni ama makinesi overlok çekmediğinden overlok çeken birine vericek
sadece etrafı atmasın die 4 kenarına overlok çekilecek
illa kenarına bişi yapiiim diosan düz kurdela geçir daa şık olur bence
sadelik daa hoşuma gidio benim
ayyy ben narin programına attım 400 devir 40 derece
ama makinem arada bi uyuzluk yapıo
gene yapacağı tuttu
daa başlatamadım programı
bide o kadar çok şey varmış ki koyu renkleri ayırdım kalanlarda sığmadı
mecbur ikiye böldüm
daa havlular ve nevresim takımları var
geçmiş olsun canım, benim de akıntılarım var ya hala su gibi ama inş. ciddi bişey değildir..Seninki kadar fazla olmadı gerçi..Doğum konusunda da Allah yardımcın olsun..İsim biz de bulamadık eşime Eren bana Çağrı daha sıcak geliyo ama bakalım..Kizlar sohbete yetisemiyorum vallahi
Size benden bir haber, dun doktora gittim apar topar cunku benden camasirimin tamamini islatacak kadar bir su geldi. Hastaneyi aradim hemen gelin dediler. Korkudan aglayacaktim neredeyse, bir anda ne yapacagimi sasirdim. Ne dogum cantam hazir ne de bebek dogmaya hazir. Aklimdan milyon dusunce gecti. neyse benim kontrolum yapildi ve amnio sivisi degil dendi. Neyin nesiydi bilmiyorum hala, doktor da vajinal akinti olabilir dedi. Bu arada bu sefer ultrasona almadilar. merkatan oluyordum halbuki kac kilo diye.
Bir de bir haber daha, doktorumla kara verdik normal dogumu denemeye. Herseyi hazir edecegini, sorun cikarsa derhal sezaryene alacagini soyledi. Epidural yapacakmis. Ben de ona biraktim sonucta ilk dogumumun sezaryen oldugunu biliyor. Bakalim o muthis ani yasayabilecek miyim.
Kizlar biz hala isimsiziz. Once Beliz koyalim dedik sonra vazgectik, simdi Deniz diyoruz ama benim oglumun adi da ilke, yani iki tane uniseks isimli cocuk istemiyorum artik. ben simdi Lara diyorum, ona da esim tepki vermedi. Bir isim bulamadik yaa :18:
canım kapitonelerin kenarına hazır küpürlerden aldım, o küpürlerinde dikme yerler oya gibi, ayrı ayrı duruyo zaten, kolay iş, dene istersen...
canım canta için erken deil diye düşünüyorum, erkense de dediğim gibi, bi panik anı yasamak istemiyoum, çünkü benim eşim cok paniktir, ona bişey bırakıp gidemem, herseyi eksik yapar, şimdilik elim ayagım tutarkan yapıp kaldırayım dedim cantamı da...ben çamasırları 30da kısa programda yıkadım bu arada...aldıklarımı ve hazırladıklarımı bi fotolasam erinmesem de
bak biacım, rica ederim, ne demek, ben rengi krem yaptım, kapitoneyi, küpürler de krem aldım, ama rengarenkler de var.
canım ben kenarlarına küpür yapmasaydım ceyizciye verecektim dikmeye, ama küpürü dikmek kolay, iplerinin eprimesi engellemek için, ocakta ipleri erittim, küpür de oraları kapattı zaten
inşallah zamanlıca yasarız o güzel duyguyu canım benim, ben de şaka maka son iki aya girdik deyince bir tuhaf oluyorum
sedacım herseyin bir zamanı da var, bunlara kafayı cok cok takıp da kendini de bebişini de daraltma güzelim. anladıgım kadarıyla senin eşinin ailesi nerden laf kitleyecegini sasırmıs, onlarla mı ugrascan, bi elti bi kayınvalide. minimum görüşme, maximum rahatlıkyapaarlar mutlaka canım sen götür..
aynen öyle yapıcam tak tak neryee kadar annem de rahatsız ayağınan ameliyat olmuştu onuda biliyo ya ondan daha çok yükleniyor kadın
susuyrum olmuyo bağırmak çağırmak arada hatta boğasım geliyo eşimine yapacağımı bilemiyorum hamileleik psikolojiside var off
ayşecim valla son çare bıraktı alıcam kredi kartını gidicem kendi başıma alıp alıp gelicem
hadi inşallah güzel haberler alırız senden canım, ama hakikaten o kadar akıntı ne ola ki:26: dün de biz pikniğe gittik akşam, bacaklarım üşüdü hava kararınca, sonra benden de akıntı geldi bayagı ama öyle çamasırı ıslatacak kadar deil...Sagol canimUltrasona 2,5 hafta sonraki kontrolde girecegim insallah.
Kizlar sohbete yetisemiyorum vallahi
Size benden bir haber, dun doktora gittim apar topar cunku benden camasirimin tamamini islatacak kadar bir su geldi. Hastaneyi aradim hemen gelin dediler. Korkudan aglayacaktim neredeyse, bir anda ne yapacagimi sasirdim. Ne dogum cantam hazir ne de bebek dogmaya hazir. Aklimdan milyon dusunce gecti. neyse benim kontrolum yapildi ve amnio sivisi degil dendi. Neyin nesiydi bilmiyorum hala, doktor da vajinal akinti olabilir dedi. Bu arada bu sefer ultrasona almadilar. merkatan oluyordum halbuki kac kilo diye.
Kizlar biz hala isimsiziz. Once Beliz koyalim dedik sonra vazgectik, simdi Deniz diyoruz ama benim oglumun adi da ilke, yani iki tane uniseks isimli cocuk istemiyorum artik. ben simdi Lara diyorum, ona da esim tepki vermedi. Bir isim bulamadik yaa :18:
kızlar dün gece 2 defa sancı girdi karnıma ama kasıklarımdan değil yani alttan değil sol yanımdan göbeğimin hizasında anam çok acıdı ben doğum sancısını düşünemiyorum ama yinede hayırlısı olsun
birde bu aralar hiç doymuyorum sürekli bişey yemek istiyorum az ve sık yiyorum bebiş büyüdü doymuyor. haaaa birde çok uykum var her an bi uzansamda uyusam diyorum kaliteli uyku uyuyamadığımdan galiba hamilelik ne çabuk geçiyor ya :26::26::26::26::26:
sedacım herseyin bir zamanı da var, bunlara kafayı cok cok takıp da kendini de bebişini de daraltma güzelim. anladıgım kadarıyla senin eşinin ailesi nerden laf kitleyecegini sasırmıs, onlarla mı ugrascan, bi elti bi kayınvalide. minimum görüşme, maximum rahatlık
hadi inşallah güzel haberler alırız senden canım, ama hakikaten o kadar akıntı ne ola ki:26: dün de biz pikniğe gittik akşam, bacaklarım üşüdü hava kararınca, sonra benden de akıntı geldi bayagı ama öyle çamasırı ıslatacak kadar deil...
tamam canım, eve gidince fotolayım size. benim derdim dolabına yerleştireyimd e öyle fotolayımdı, dolabı silmek için loc siparişi verdim, gelmiş şükür, onla siler, kapitoneleri yerleştirir fotolarım.ama benim ekledigim fotolar böyle oluyo:)))canım yaptıklarını bi fotolasana:) merak ettim valla..
,e_melis,elanurkr,incisahin,sedahayri27,cetrefilli,layyydy,zazez,devin79,drozen,elifim06,Japones,**garfield**,
günaydın kızlar
umarım herkez iyidir.. biz iyiyiz çok şükür.. akşamdan yıkanan çamaşırlar vardı onları astım balkona pöfür pöfür kurusunşimdide kahvaltı yapıcam görüşürüz
günaydın tatlı anneler nasılsınız? kahvaltı etmedim daha edip gelcem. japonesin yazdıüını gördüm cevap yazıp gideyim dedim.
ay canım ya çok korktum ilk kısmı okuyunca şükür korkutuğun gibi bişey değilmiş. artık çantalarımızı hazırlamayanlar olarak harekete geçmemiz gerektiğini anlıyorum :)
Günaydın canım, afiyet olsun
teşekkür ederim tatlım
[B [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
japones canım gecmis olsu allahdan ciddi bisey
yokmus
seda içim sisti valla cok zor işin allah kolaylık versin
bende kaynanamla aynı sitede oturuyorum dogumdan
sonra kesin benden cıkmayıp karısacak herseyime
yapamam edemem die allahdan annem 20 gun yanımda
kalacak o biraz ii olur
bu arada kapitoneleri benim annem yapacak 19 mayısda
eminonu turunda halledicem herseyi
bana sans dileyin kontrol için cıkıcam şimdi 06 haziranda
izne cıkıcam o zaman yıkayacagım esyaları gec mec artık
yokmus
kalacak o biraz ii olur
yokmus
kalacak o biraz ii olur
ay canım aynen buda 40 gün kalmayı düşünüyordu ama allahtan dua ediyorum ağustosun ilk haftası olsun ramazanlık olsun diye bayramda evine gider hiç yoktadikkat et kendini yorma canım.. haziranın 2.haftası çıkıcam bende allahın izniyle rahatım olursa haziran sonuna uzatıcam
günaydın canımmm
geçmiş olsun havalardan oluo bence
bi sıcak bi soğuk kırgınlık yapıo
canım ben kapitoneye dantel falan diktirmiorum
pek hoşuma gitmio öle sade olucak
annem dikiş öğretmeni ama makinesi overlok çekmediğinden overlok çeken birine vericek
sadece etrafı atmasın die 4 kenarına overlok çekilecek
illa kenarına bişi yapiiim diosan düz kurdela geçir daa şık olur bence
sadelik daa hoşuma gidio benim
ayyy ben narin programına attım 400 devir 40 derece
ama makinem arada bi uyuzluk yapıo
gene yapacağı tuttu
daa başlatamadım programı
bide o kadar çok şey varmış ki koyu renkleri ayırdım kalanlarda sığmadı
mecbur ikiye böldüm
daa havlular ve nevresim takımları var
,e_melis,elanurkr,incisahin,sedahayri27,cetrefilli,layyydy,zazez,devin79,drozen,elifim06,Japones,**garfield**,
günaydın kızlar
umarım herkez iyidir.. biz iyiyiz çok şükür.. akşamdan yıkanan çamaşırlar vardı onları astım balkona pöfür pöfür kurusunşimdide kahvaltı yapıcam görüşürüz
canım o zaman öyle yaparsam herşeyime daha fena karışır dün telefonda bile emzik almayın..dedim nden eee biz emzik vermeyiz..ne diyeceğimi şaşırdım ya
Herhalde öyle canım, demin bir arkadaş gördü 6 aylık oldu mu diyo, dedim 7,5 aylık oldu..sonra ayaküstü doğumdan bahsettik, o normal yapmış ama suyu erken geldiği için çok zor olmuş , bide kabız olmuş doğumdan sonra.. bidaha asla normal doğurmam o sancıları çekemem diyo..
Ama sezeryande de sonradan acı çekiyosun dedim, tam o sırada sezeryan olan arkadaş geldi yanımıza, yok ben 1 haftada tamamen düzeldim, artık sezeryan daha kolay dedi..Ya tam ben karar veriyorum bişeye aklımı çeliyolar..Neyse ne kadar konuşsak da boş zaten.. Allah'ın dediği olur..
hayırlı olsun canım, begendin mi? kurmayı denediniz mi? biz ilkk başta demirleri birleştirmede zorlandık ama cabuk alısılıyor, güle güle yatsın içinde bebiş
bende haziranın ilk haftası çıkacam seninle aramızda 1 hafta varya doktorun doğum tarihine ne diyor canım ? benim önceki gittiğim doktorum temmuz 4 istersen sezeryanlar alırız dedi doktorum gidince değiştirmek zorunda kaldım bu doktorumda temmuzun ortası veya sonu gibi dedi dün gittiğimdede ağustos başı derr
kızlar birşey soracağım.sizler odasını hazırladınız mı ben mayıs sonu tam anlamıyla perdesini tülünü vs.herşeyi hazır olsun diyorum.sizler nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?