hmm anladım canım gecmsi olsun
aman az kalmıs cok sukur
aay herkes de aynı geyik ben eşimle konustum
iş yerimlede konustum 1 yaşına gelene kadar
ben bakıcam annemde demez mi sonrada p.tesi
bize bırakır cuma alırsın dedim oldu hani gelip bakacaktın
bize insanların yanında diodu ablasının baktım onunkinede
bakıcam şimdi dondu kardesin var baban var falan nasıl
gelip kalıcam kayınvalidemle de aynı sitedeyiz ama 66
yaşında ve şeker hastası o bana guvenmeyin en başından
dedi babam dedi en sonunda elinden de gelir emekli ben
gelir bakarım boşversen bunları
canım sen hangi modeli aldın
ben dun sordum ama gormedin
galiba:44:
sevgili kayın validemin üzerine oturduğumuz ev sağolsun taşınırken hepsini kapatmış şimdi bekliyorum gelsinde tekrar açtırsın diye gelicek hafta olur herhalde
olmadı annemlerde var ordan girerim
günaydın canım
sen böyle diyince aklıma geldi
akşam benim eşimde eğilmiş göbeğime taraftar marşları öğretiyodu kızına
günaydın canım
sen böyle diyince aklıma geldi
akşam benim eşimde eğilmiş göbeğime taraftar marşları öğretiyodu kızına
ağrılardan hiç bahsetmiyorum sol bacakla bel arası ve sağ kaburga bende felaket...
ben yemege cıkıyorum kızlar, görüşürüz, afiyet olsun:80:
Kızımın odasının fotolarını koydum kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...erinin-bebislerine-aldiklari-ciciler-123.html
bayıldım..şahane bir seçim yapmışsın
hepinize afiyet olsun bende kendimi temizliğe vereyim bari :82:
selam kızlar herkese nasılsınız??? benim boğazlar hala fena dün bütün akşam limonlu su içtim ama banamısın demedi... çok şükür beni yatırmadı öyle hasta gibi hissetmiyorum... su havalar düzelsin artık walla sıcak çekmeye razıyım ayol böyle bir soğuk bir sıcak aptal olduk iyice...
öğleden sonra annemle güne gidicem yemek koydum pişmesini bekliyorum ondan sonra duş falan almam lazım.. zaten tıslaya tıslaya yapıyorum herşeyi çok çabuk yoruluyorum sizde böylemisiniz yaaa ben mi çok nazlıyım akşam eşim bir bardak çay istedi de koyamadım içime oturdu wallaeskiden pıtır pıtır koştururdum evin içinde şimdi totomu koltuktan kaldıramıyorum
aynen benim halim :) dün çay koymak o kadar zor geldi ki anlatamam..iyice tembelleştim benn çok finaa ! herşeyi yapmak zor geliyo..eskiden işleri nasıl yaptığımın farkında bile olmazdım..bi de şimdi çalışmadığım hep evde olduğum halde hiç bişey yapamıyorumm
selam kızlar herkese nasılsınız??? benim boğazlar hala fena dün bütün akşam limonlu su içtim ama banamısın demedi... çok şükür beni yatırmadı öyle hasta gibi hissetmiyorum... su havalar düzelsin artık walla sıcak çekmeye razıyım ayol böyle bir soğuk bir sıcak aptal olduk iyice...
öğleden sonra annemle güne gidicem yemek koydum pişmesini bekliyorum ondan sonra duş falan almam lazım.. zaten tıslaya tıslaya yapıyorum herşeyi çok çabuk yoruluyorum sizde böylemisiniz yaaa ben mi çok nazlıyım akşam eşim bir bardak çay istedi de koyamadım içime oturdu wallaeskiden pıtır pıtır koştururdum evin içinde şimdi totomu koltuktan kaldıramıyorum
aynen canım gerçi ben hamilelik öncesinde de çalışmıyordum ama bir sofra topluyorum walla yarım saatte oflaya puflaya gece zaten uyku diye bişey yok habire wc ye taşınıp durtuyorum hatta bazen oğlum çok hareketli olunca sinirleniyorum bile çünkü canımı yakıyor sonra vicdan azabı çekiyorum özür diliyorum sana kızmadım annem sen hareket et de iyi olduğunu bileyim diyorum böyle bir garip haldeyim anlıcanız...
sabah eşime dedim ki su sıpa 37 haftayı bir doldursun psikolojik baskı kurucam üstünde hadi doğ artık dicem her an diye 40 a kadar bekletmesin dedim dayanacak gücüm kalmıcak o zaman diyorum... çatlak diyor adam da bana
Selam yurdumun güzel anne adayları nasılsınız inşallah sizde bugünkü hava gibi süpersinizdir. Biz oğlumla iyiz çok şükür ara ara kasılmalarım ve uzun süre oturamama dışında canavar gibiyim.
Ah canım geçmiş olsun bende aynı durumdayım, ruhu cekilmiş posa kıvamındayım. Bide hastalık eklendi üzerine, az kaldı diyerek kendimi kandırıyorumselam kızlar herkese nasılsınız??? benim boğazlar hala fena dün bütün akşam limonlu su içtim ama banamısın demedi... çok şükür beni yatırmadı öyle hasta gibi hissetmiyorum... su havalar düzelsin artık walla sıcak çekmeye razıyım ayol böyle bir soğuk bir sıcak aptal olduk iyice...
Selam yurdumun güzel anne adayları nasılsınız inşallah sizde bugünkü hava gibi süpersinizdir. Biz oğlumla iyiz çok şükür ara ara kasılmalarım ve uzun süre oturamama dışında canavar gibiyim.
,elanurkr,layyydy,pelcel+,TUYA,byd,Katreee+,elifim06,birth,
günaydın fıstıklar
umarım herkez iyidir....ayyy evde olmak çok sıkıcı her sabah aynı terane...tvdede hiç bişey yokk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?