2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iş babalara kalsa süper de hakikaten kadınlar ortalıgı karıstırmaya bayılıyor, ben babama söylesem ovvvv çenesiyle mahveder annemi, kadın şimdiden cıkıp gelmek zorunda kalır ya diyorum ki "annecim ayda, iki ayda ben bir hafta izin alırım, ya birlikte gideriz ankaraya babam cocuk sever, biz de evini toparlarız ya da ben evimde bebegime bakarım sen gider gelirsin, babam da gelir duramaz zaten"..."tamam" diyor, aklına yatıyor, zaten kendisi ölüp bitiyor torun diye, sonra da işte "vay napsak ki" diyince ben çileden cıkıyorum, güya nazlayım şımartayım istiyor da, kızlar var ya ben bebegimi zor buldum, bir sürü tedavi sıkıntı cektim, ama kimse beni ne nazladı ne eller üstünde tuttu, ne de şımardım. bana acımıyorlarsa bebegime acısınlar yavrumu geriyorum onlar yüzünden... ayh kafanızı şişirdim kusura bakmayın nolur, ben de ne şişmişim :26:

canım sen hangi modeli aldın
ben dun sordum ama gormedin
galiba:44:

canım biz hani mağazanın arkasına doğru kırık beyaz tutma kulpları pembe kristal, bide şifonyerin üstü ayrı yani içinden şifonyer çıkınca masa oluyo, öle bi modeli vardı onu aldık... ben kemik rengi gibi bi renk var onu istedim tutma kulplarıda beyaz kristal olucak...

sevgili kayın validemin üzerine oturduğumuz ev sağolsun taşınırken hepsini kapatmış şimdi bekliyorum gelsinde tekrar açtırsın diye gelicek hafta olur herhalde
olmadı annemlerde var ordan girerim

hee aman zaten nüfüsümüz sürekli azalıyo bırakmayalum birbirimizi

hepsi aynı bunların ya benimki alex gol gol gol diyo bi de :) kızı doğcakmış, ikiside formalarını giyceklermiş babakız maç izliyceklermiş. anne de onlara cips getircekmiş çocuğa bunları anlatıyo tabiki meksika dalgası yapar içimde:)

geçmiş olsun canım artık bebeklerimiz için çekeceğiz..

selam kızlar herkese nasılsınız??? benim boğazlar hala fena dün bütün akşam limonlu su içtim ama banamısın demedi... çok şükür beni yatırmadı öyle hasta gibi hissetmiyorum... su havalar düzelsin artık walla sıcak çekmeye razıyım ayol böyle bir soğuk bir sıcak aptal olduk iyice...
öğleden sonra annemle güne gidicem yemek koydum pişmesini bekliyorum ondan sonra duş falan almam lazım.. zaten tıslaya tıslaya yapıyorum herşeyi çok çabuk yoruluyorum sizde böylemisiniz yaaa ben mi çok nazlıyım akşam eşim bir bardak çay istedi de koyamadım içime oturdu walla eskiden pıtır pıtır koştururdum evin içinde şimdi totomu koltuktan kaldıramıyorum

aynen benim halim :) dün çay koymak o kadar zor geldi ki anlatamam..iyice tembelleştim benn çok finaa ! herşeyi yapmak zor geliyo..eskiden işleri nasıl yaptığımın farkında bile olmazdım..bi de şimdi çalışmadığım hep evde olduğum halde hiç bişey yapamıyorumm

aynen canım gerçi ben hamilelik öncesinde de çalışmıyordum ama bir sofra topluyorum walla yarım saatte oflaya puflaya gece zaten uyku diye bişey yok habire wc ye taşınıp durtuyorum hatta bazen oğlum çok hareketli olunca sinirleniyorum bile çünkü canımı yakıyor sonra vicdan azabı çekiyorum özür diliyorum sana kızmadım annem sen hareket et de iyi olduğunu bileyim diyorum böyle bir garip haldeyim anlıcanız...
sabah eşime dedim ki su sıpa 37 haftayı bir doldursun psikolojik baskı kurucam üstünde hadi doğ artık dicem her an diye 40 a kadar bekletmesin dedim dayanacak gücüm kalmıcak o zaman diyorum... çatlak diyor adam da bana

aynen canım ya benim eşim de kendi koyuyo bazen gecede yüz kere dönüyorum bide wcye gidiyorum onu da uyutmuyorum sabahın 6 buçuğunda işe gidio yazık ama napiim sanırım böyle giderse kanepeye talim edecek kocişim

ben de aynısını düşünüyorum canım :) 37.haftayı işaretledim hemen doğsun die sık sık yürücem hareket edicem diyorum :) kızıyolar bu sefer 40 ı doldursun iyice büyüsün diyolar. ama ben kendimi penguen gibi hissediorum artık son zamanlarımı düşünemiyorum bile

Selam yurdumun güzel anne adayları nasılsınız inşallah sizde bugünkü hava gibi süpersinizdir. Biz oğlumla iyiz çok şükür ara ara kasılmalarım ve uzun süre oturamama dışında canavar gibiyim.

Selam yurdumun güzel anne adayları nasılsınız inşallah sizde bugünkü hava gibi süpersinizdir. Biz oğlumla iyiz çok şükür ara ara kasılmalarım ve uzun süre oturamama dışında canavar gibiyim.

selamm canım :) uzun süre oturamam en büyük sorun zatenn..onun dışında biz de oğlumla iyiyiz çok şükür

Selam kızlar, nasılsınız? İyisinizdir inşallah. Ben kırım kırım kırılıyorum, dayak yemiş gibiyim. Boğazlarda bi batma, hala yutkunamıyorum. Tüm aksam ıhlamur ictim, yok geçmiyo. Pazar günü üşüttüm sanırım pazartesiden beri böyle. Zaten agır vasıta gibi oldum, bi yerden biyere gitmem 8 sene, bide hastalık çıktı
Ah canım geçmiş olsun bende aynı durumdayım, ruhu cekilmiş posa kıvamındayım. Bide hastalık eklendi üzerine, az kaldı diyerek kendimi kandırıyorum

Maşallah maşallah canım , biz kağnı gibiyiz insanın her yanı agrır mı? Agrıyo anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…