Kizlar ara ara bakiyorum ama yazmaya mecal bulamadim valla. Bugun tam 3 kere ikisinde 1'er saat birinde 2 saat uyudum gun boyunca. Kafami kaldiramiyorum, yemegimi bile zoraki yaptim. Hasta desem hasta degilim. Uyusugum bugun galiba. Hic biryere cikasim gelmedi ooyle takildim evde.
Bakiyorum artik hemen hepimiz agirlasmisiz. Benim de elimi kaldirasim yok. O kadar soylenir olmusum ki agrilarimdan, esim bile yeter artik ciksin su velet demeye basladi. Bikti cenemden. Ama anlamiyor ki.. Karnina 12 kiloluk agirlik baglasam kac dakika dayanabilir acaba
Bir de gece yataktan kalkmasi zor, yatmasi zor, karnim acir bir yandan, belim agrir bir yandan. Hepiniz oylesiniz biliyorum. Esim diyor ki sen oglana hamileyken boyle degildin. Degildim cunku tum gun oturuyordum neredeyse. Simdi basimda bir cocuk var zaten. Habire ustunu degistir, yedir, icir, tuvaletine kos, okul islerine kos, gece uyut, gece kaldir cise gotur, sabah giydir okula hazirla kahvalti yaptir vs vs.... Ustelik 5 yas yasliyim o zamana gore. Ne anlayissiz bunlar yaa
Allah kavuştursun canımm
Valla ona gore anliyor canim, sorsan cok anlayisli. Evde benim yardimcim var, ona guveniyor. Ev isi yapmiyorsun diyor. O kendi gorevini yerine getirmis hissediyor bu sayede. Ama ilgi ve alaka sifira yakin valla. Ama yapisi bu iste malesef. Evde 'ah' diye bagiririm, donup de ne oldu neyin var demez. Tuvalette falan bayilsam yarim saattir nerde bu kadin demezSurekli hastayim hastayim diye viziklayan bir anadan dolayi artik en ufak hastaliga, yakinmaya gelemiyor. Savasini cok verdim ama hep ayni hep ayni
geçmiş olsun kuzum, benimde ağrıyordu ama biraz dikkatle en aza indi ağrım, pazar günü piknikten sonra böyle oldum. dikkatli olmamız lazım havalar aldatıyo bizi..
geçmiş olsun canım, halsizlik bu araalr herkeste var sanırım. Ama sen üşüttün galiba..şöyle iyice bi terlesen iyi gelir mi acaba?
Bebişim 2200 kg civarıymış. Baş çevresine göre 2 hafta önden gidiyormuş ama karın çevresi sat a göre gidiyormuş. Boyunu ölçemedi. zaten bana tam rakam vermektende korkuyor nedense. doğum tarihinide vermedi 15 gün sonra tekrar bakalım diyor. neyseki Antalya ya gidince dr değiştireceğim için çok umursamıyorum. Burda bunu bulduğuma şükür. Nst ye de bağlandım. Bundan iyi olamazdı çok iyi falan dedi. dönmüşmü dedim evet dedi zaten ters olduğu zaman söylüyorum. döndüğü zaman konuşmuyorum dedi. Dili aşınır konuşursa sanırsam.
Antalya ya 1 Haziran da gidicem o zamana kadar burada bunların elinde doğurmayayım başka bişey istemiyorum. Doğum zamanıda yaklaştı uçak biletlerimizi 1 Haziran a aldığıma çok pişman oldum. iznim başlar başlamaz olacak şekilde alsaymışım keşke. şimdi bişey olursa gidemeden diye çok tedirginim. Neyse az kaldı diye sabredicem sanırım
kendimi tutamıyorum. şeker ölçümünde şekerim 140 çıktı. ama hala tatlı bişeyler yemek istiyorum. offf
Belki de oyledir bilmem ki? Ama oglumda 17 kilo almistim boyle olmamistim. Bugune dek duydugum kadariyla ikinci hamilelikler zor gecermis. Karin kaslari zaten gevsek oldugu icin bebegi tutmakta zorluk yasatirmis. Bir de yas faktoru var tabii. Analarimiz erkenden dogurmuslar, genclik varmis. (annem 18'inde dogurmus beni) Simdi oyle mi? Yorgun basliyoruz hamilelige sanki...
Valla ona gore anliyor canim, sorsan cok anlayisli. Evde benim yardimcim var, ona guveniyor. Ev isi yapmiyorsun diyor. O kendi gorevini yerine getirmis hissediyor bu sayede. Ama ilgi ve alaka sifira yakin valla. Ama yapisi bu iste malesef. Evde 'ah' diye bagiririm, donup de ne oldu neyin var demez. Tuvalette falan bayilsam yarim saattir nerde bu kadin demezSurekli hastayim hastayim diye viziklayan bir anadan dolayi artik en ufak hastaliga, yakinmaya gelemiyor. Savasini cok verdim ama hep ayni hep ayni
hiç sormaa ben benim çalıştığım firma çikolatala bisküvi üretiyor dayanamıom gidiom alıp gelip yiyyom sonrada pişman oluom ama
hiç sormaa ben benim çalıştığım firma çikolatala bisküvi üretiyor dayanamıom gidiom alıp gelip yiyyom sonrada pişman oluom ama
Geçen haftalarda bebeklerinize işlediğiniz panolardan falan bahsetmiştiniz ya birkaç arkadaş bende kıskandım ve size benim için çok değerli olan babamın benim için yaptığı işlemeyi göstermek istedim.Eki Görüntüle 193194
ne şanslısın
ben ülkerde çalışmak istiyommmm
ayh tam bana göre. bana da yollaaaabende sana çekmecemdeki un kurabiyelerimden gönderirim
Geçen haftalarda bebeklerinize işlediğiniz panolardan falan bahsetmiştiniz ya birkaç arkadaş bende kıskandım ve size benim için çok değerli olan babamın benim için yaptığı işlemeyi göstermek istedim.Eki Görüntüle 193194
bizimki o kadar kaliteli değil saray sadece çikilobu var güzel lop lop lop çikilopidare edioz kaliteli kalitesiz
ama bende isterdim ülkeri
etamin işlemen ne güzelmişellerine sağlık babanın
buarada canım sana faceten mesaj atmıştım görmedin sanırım?
çok güzelmiş bayıldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?