2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ara ara bakiyorum ama yazmaya mecal bulamadim valla. Bugun tam 3 kere ikisinde 1'er saat birinde 2 saat uyudum gun boyunca. Kafami kaldiramiyorum, yemegimi bile zoraki yaptim. Hasta desem hasta degilim. Uyusugum bugun galiba. Hic biryere cikasim gelmedi ooyle takildim evde.
Bakiyorum artik hemen hepimiz agirlasmisiz. Benim de elimi kaldirasim yok. O kadar soylenir olmusum ki agrilarimdan, esim bile yeter artik ciksin su velet demeye basladi. Bikti cenemden. Ama anlamiyor ki.. Karnina 12 kiloluk agirlik baglasam kac dakika dayanabilir acaba
Bir de gece yataktan kalkmasi zor, yatmasi zor, karnim acir bir yandan, belim agrir bir yandan. Hepiniz oylesiniz biliyorum. Esim diyor ki sen oglana hamileyken boyle degildin. Degildim cunku tum gun oturuyordum neredeyse. Simdi basimda bir cocuk var zaten. Habire ustunu degistir, yedir, icir, tuvaletine kos, okul islerine kos, gece uyut, gece kaldir cise gotur, sabah giydir okula hazirla kahvalti yaptir vs vs.... Ustelik 5 yas yasliyim o zamana gore. Ne anlayissiz bunlar yaa

ya bide diyolarki kız çocuk ağır olur banada öyle geliyo sanki karna yayıldığı için kendimzi daha ağır hissediyoruz gibime geliyo

Biz bir tek ev işiyle ugraşıyoruz, oda yarım yamalak. Senin başında birde okul cagında cocuk var. Eşin niye seni anlamıyo canım? Zaten sizin oralarda sıcakmış, o baygınlıkta bi yandan, yükünü azaltması gereken eşin niye sitemli? Valla baya sabırlısın canım maşallah. Ben eşimi böyle düşünemiyorum, olmamalıda zaten. Bunlar dayanışma olması gereken dönemler, eşine kızdım valla

Canım Allah kolayık versin senin işin daha zor bozma moralini çabucak geçecek inşallah.Eşlerde arada yapıyor böyle idrak edemiyorlar bazen.bende gece uyutmuyorum ikimizide dön oraya dön buraya ağrılar içinde ne oldu diyor ahhh çekince diyorum hamileyim ondan olabilirmi acaba:)))Boşver onlar bizim stress toplarımız.onlar olmasa kimi çırpışlıycaz dimi ama:)))))

ya bide diyolarki kız çocuk ağır olur banada öyle geliyo sanki karna yayıldığı için kendimzi daha ağır hissediyoruz gibime geliyo
Belki de oyledir bilmem ki? Ama oglumda 17 kilo almistim boyle olmamistim. Bugune dek duydugum kadariyla ikinci hamilelikler zor gecermis. Karin kaslari zaten gevsek oldugu icin bebegi tutmakta zorluk yasatirmis. Bir de yas faktoru var tabii. Analarimiz erkenden dogurmuslar, genclik varmis. (annem 18'inde dogurmus beni) Simdi oyle mi? Yorgun basliyoruz hamilelige sanki...

Valla ona gore anliyor canim, sorsan cok anlayisli. Evde benim yardimcim var, ona guveniyor. Ev isi yapmiyorsun diyor. O kendi gorevini yerine getirmis hissediyor bu sayede. Ama ilgi ve alaka sifira yakin valla. Ama yapisi bu iste malesef. Evde 'ah' diye bagiririm, donup de ne oldu neyin var demez. Tuvalette falan bayilsam yarim saattir nerde bu kadin demezSurekli hastayim hastayim diye viziklayan bir anadan dolayi artik en ufak hastaliga, yakinmaya gelemiyor. Savasini cok verdim ama hep ayni hep ayni

Aman alistim zaten be canim. Allah baska kotu huy vermesin diyor geciyorum. Napalim beterin beteri var. Arada boyle geliyorlar bana, dedigin gibi arada soylenmek de emniyet subabimiz

geçmiş olsun canım. aynen bende öyleyim, mutfağa gidene kadar yoruluyorum :) eşim dalga geçiyo benle... neyseki işlerimi bitirdim çok rahatladım.

benim de yapmam lazımm ama bitmio hiç temizlikk sürekli bişey çıkıyor..hayret çalışırken nası yapıodum acabaa :44:

evet hiç bitmiyor canım bitti diyorum ama bi ev süpürdüm sildim toz aldım, bi de balkon ve çamaşırlar yıkandı o kadar. camlarıma bakınca kendimi gören ben ne hallere geldim :) neyse anneciğim gelicek haftaya kızımın odasını temizliycez sonra camlarını silerim dedi nasıl mutlu oldum anlatamam :)

Selam yurdumun güzel anne adayları nasılsınız inşallah sizde bugünkü hava gibi süpersinizdir. Biz oğlumla iyiz çok şükür ara ara kasılmalarım ve uzun süre oturamama dışında canavar gibiyim.

bizde kızımla iyiyiz. kızım yoruldu şimdi o yüzden keyfim yerinde :) geceden beri içimde yapmadığı kalmadı cadının

temizlik yapınca o da uyuyo bikaç saat :)

geçmiş olsun kuzum, benimde ağrıyordu ama biraz dikkatle en aza indi ağrım, pazar günü piknikten sonra böyle oldum. dikkatli olmamız lazım havalar aldatıyo bizi..

evet bende diyorumki arada bi sana vereyim taşı :) anca o zaman anlarlar. takma kafana canım az kaldı diye kendini avut. eşin anlamamaya devam ederse göbişinle üstüne çık bak ben her dakka taşıyorum de

Maşallah canım bebişine..
Ay bizimki ne kadar oldu acaba? ya ben hem büyüsün istiyorum, hem de korkuyorum çok kilo alır da zor çıkar diye
dediğin testleri bizim doktor yapacak mı acaba..kan almasınlar artık ya zaten benim de 10'a düşmüş, daha da kan kaybedicez doğumda..

ben gece uflaya tıslaya dönüom sanki çocuk ucunda çıkacakmış gibi acıyor
ya kızlar o ağrılar bende de var ama ne onlar ne oğlumun tekmeleri bölmüyo uykumu.. eşimin horlamasıyla uyanıyorum ben de sabaha kadar kaç posta.. Atıcam artık yataktan yaw..
En sonunda oturma odasındaki kanepeye gittim.. Şimdi kayınvalidemler gelicek, uyuyamazsam o odaya da gidemem, mecbur eşimi postalarım artık..

clexane canım benim daha önceden 2 düşüğüm var pıhtılaşma çıktı o yüzden vuruluyorum.çoğu gitti azı kaldı şükür...
çok geçmiş olsun canım.. Allah yardımcın olsun..

geçmiş olsun canım ama valla sıcak daha zor değil mi..
geçen yaz hayatımda gördüğüm en sıcak yazdı ve Allah'ım bi daha yaşatmasın diyorum o sıcakları..
hele bi de bebekle düşünemiyorum..kayınvalidem şimdiden ayağıma terlik patik giydiriyo, ay o zaman da öyle yaparsa isyan ederim herhalde..:84:

Selam yurdumun güzel anne adayları nasılsınız inşallah sizde bugünkü hava gibi süpersinizdir. Biz oğlumla iyiz çok şükür ara ara kasılmalarım ve uzun süre oturamama dışında canavar gibiyim.
selam canım..:80:

geçmiş olsun canım, halsizlik bu araalr herkeste var sanırım. Ama sen üşüttün galiba..şöyle iyice bi terlesen iyi gelir mi acaba?

oyyyy kıyamam canım sana yaaaaa
ahhh bu kocalar işte böle böle kocatıolar insanı
Allah kolaylık versin canım sen bide oğluşla uğraşıosun

Gideyim sofra hazirlayayim. Simdi kapidan girer benimki yemekte ne var diye Hayati yemek adamin yaa.. Opuyorum hepinizi, gorusuruz :79:

Meclisten geçmişken hazır bence asıl ücretli izin süresini uzatmalılar. En az bizde. hem 3 çocuk yapın diyorlar hem izinler çok az. en azından şimdilik ücretli izin 6 ay olsa çok iyi olacaktı ama yapmadılar sağolsunlar.

merhaba şekerler,nasılsınız?:80:

ah bu aralar o kadar yoğunum ki başımı kaldıramıyorum...havada kapalı uykum geliyor bi taraftan..geceleri o kadar sık uyanıyorum ki..bi sağ bi sol dönüp duruyorum..dönmemde merasim eşliğinde oluyor zaten iyice ağırlaştık...allahım izniyle bi kucağımıza alsak bebişlerimizi

Aman canım ya bakma sen onlara..
biz iki maaş 1 çocuğa nasıl bakıcaz diyoruz
asgari ücretle çalışan nasıl baksın 3 çocuğa
bol keseden atmak kolay öyle
nefret ediyorum tüm siyasetçilerden..

Bayıldım yaa çok tatlı.
Benim eşim 2,5 aydır yurtdışında oğlunu msn den seviyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…