Selam yurdumun güzel anne adayları nasılsınız inşallah sizde bugünkü hava gibi süpersinizdir. Biz oğlumla iyiz çok şükür ara ara kasılmalarım ve uzun süre oturamama dışında canavar gibiyim.[/QUO
sanada canım güzel g
nler ben,mde var ya özell,kle işe gelince daha cok oluyo ayakta kaldığımda çokta kalmıyorum ama karnım çok sertleşiyo
Kizlar ara ara bakiyorum ama yazmaya mecal bulamadim valla. Bugun tam 3 kere ikisinde 1'er saat birinde 2 saat uyudum gun boyunca. Kafami kaldiramiyorum, yemegimi bile zoraki yaptim. Hasta desem hasta degilim. Uyusugum bugun galiba. Hic biryere cikasim gelmedi ooyle takildim evde.
Bakiyorum artik hemen hepimiz agirlasmisiz. Benim de elimi kaldirasim yok. O kadar soylenir olmusum ki agrilarimdan, esim bile yeter artik ciksin su velet demeye basladi. Bikti cenemden. Ama anlamiyor ki.. Karnina 12 kiloluk agirlik baglasam kac dakika dayanabilir acaba
Bir de gece yataktan kalkmasi zor, yatmasi zor, karnim acir bir yandan, belim agrir bir yandan. Hepiniz oylesiniz biliyorum. Esim diyor ki sen oglana hamileyken boyle degildin. Degildim cunku tum gun oturuyordum neredeyse. Simdi basimda bir cocuk var zaten. Habire ustunu degistir, yedir, icir, tuvaletine kos, okul islerine kos, gece uyut, gece kaldir cise gotur, sabah giydir okula hazirla kahvalti yaptir vs vs.... Ustelik 5 yas yasliyim o zamana gore. Ne anlayissiz bunlar yaa
Kizlar ara ara bakiyorum ama yazmaya mecal bulamadim valla. Bugun tam 3 kere ikisinde 1'er saat birinde 2 saat uyudum gun boyunca. Kafami kaldiramiyorum, yemegimi bile zoraki yaptim. Hasta desem hasta degilim. Uyusugum bugun galiba. Hic biryere cikasim gelmedi ooyle takildim evde.
Bakiyorum artik hemen hepimiz agirlasmisiz. Benim de elimi kaldirasim yok. O kadar soylenir olmusum ki agrilarimdan, esim bile yeter artik ciksin su velet demeye basladi. Bikti cenemden. Ama anlamiyor ki.. Karnina 12 kiloluk agirlik baglasam kac dakika dayanabilir acaba
Bir de gece yataktan kalkmasi zor, yatmasi zor, karnim acir bir yandan, belim agrir bir yandan. Hepiniz oylesiniz biliyorum. Esim diyor ki sen oglana hamileyken boyle degildin. Degildim cunku tum gun oturuyordum neredeyse. Simdi basimda bir cocuk var zaten. Habire ustunu degistir, yedir, icir, tuvaletine kos, okul islerine kos, gece uyut, gece kaldir cise gotur, sabah giydir okula hazirla kahvalti yaptir vs vs.... Ustelik 5 yas yasliyim o zamana gore. Ne anlayissiz bunlar yaa
Belki de oyledir bilmem ki? Ama oglumda 17 kilo almistim boyle olmamistim. Bugune dek duydugum kadariyla ikinci hamilelikler zor gecermis. Karin kaslari zaten gevsek oldugu icin bebegi tutmakta zorluk yasatirmis. Bir de yas faktoru var tabii. Analarimiz erkenden dogurmuslar, genclik varmis. (annem 18'inde dogurmus beni) Simdi oyle mi? Yorgun basliyoruz hamilelige sanki...ya bide diyolarki kız çocuk ağır olur banada öyle geliyo sanki karna yayıldığı için kendimzi daha ağır hissediyoruz gibime geliyo
Valla ona gore anliyor canim, sorsan cok anlayisli. Evde benim yardimcim var, ona guveniyor. Ev isi yapmiyorsun diyor. O kendi gorevini yerine getirmis hissediyor bu sayede. Ama ilgi ve alaka sifira yakin valla. Ama yapisi bu iste malesef. Evde 'ah' diye bagiririm, donup de ne oldu neyin var demez. Tuvalette falan bayilsam yarim saattir nerde bu kadin demezBiz bir tek ev işiyle ugraşıyoruz, oda yarım yamalak. Senin başında birde okul cagında cocuk var. Eşin niye seni anlamıyo canım? Zaten sizin oralarda sıcakmış, o baygınlıkta bi yandan, yükünü azaltması gereken eşin niye sitemli? Valla baya sabırlısın canım maşallah. Ben eşimi böyle düşünemiyorum, olmamalıda zaten. Bunlar dayanışma olması gereken dönemler, eşine kızdım valla
Bir de gece yataktan kalkmasi zor, yatmasi zor, karnim acir bir yandan, belim agrir bir yandan. Hepiniz oylesiniz biliyorum. Esim diyor ki sen oglana hamileyken boyle degildin. Degildim cunku tum gun oturuyordum neredeyse. Simdi basimda bir cocuk var zaten. Habire ustunu degistir, yedir, icir, tuvaletine kos, okul islerine kos, gece uyut, gece kaldir cise gotur, sabah giydir okula hazirla kahvalti yaptir vs vs.... Ustelik 5 yas yasliyim o zamana gore. Ne anlayissiz bunlar yaa[ /QUOTE]
çocuk olunca bi de işler değişir canım iyi koşturuyosun yine..Allah kolaylık versinn .. ben tek kendime zor bakar oldum senn işin zor gerçekten
Aman alistim zaten be canim. Allah baska kotu huy vermesin diyor geciyorum. Napalim beterin beteri var. Arada boyle geliyorlar bana, dedigin gibi arada soylenmek de emniyet subabimizCanım Allah kolayık versin senin işin daha zor bozma moralini çabucak geçecek inşallah.Eşlerde arada yapıyor böyle idrak edemiyorlar bazen.bende gece uyutmuyorum ikimizide dön oraya dön buraya ağrılar içinde ne oldu diyor ahhh çekince diyorum hamileyim ondan olabilirmi acaba:)))Boşver onlar bizim stress toplarımız.onlar olmasa kimi çırpışlıycaz dimi ama:)))))
selam kızlar herkese nasılsınız??? benim boğazlar hala fena dün bütün akşam limonlu su içtim ama banamısın demedi... çok şükür beni yatırmadı öyle hasta gibi hissetmiyorum... su havalar düzelsin artık walla sıcak çekmeye razıyım ayol böyle bir soğuk bir sıcak aptal olduk iyice...
öğleden sonra annemle güne gidicem yemek koydum pişmesini bekliyorum ondan sonra duş falan almam lazım.. zaten tıslaya tıslaya yapıyorum herşeyi çok çabuk yoruluyorum sizde böylemisiniz yaaa ben mi çok nazlıyım akşam eşim bir bardak çay istedi de koyamadım içime oturdu wallaeskiden pıtır pıtır koştururdum evin içinde şimdi totomu koltuktan kaldıramıyorum
benim de yapmam lazımm ama bitmio hiç temizlikk sürekli bişey çıkıyor..hayret çalışırken nası yapıodum acabaa :44:
Selam yurdumun güzel anne adayları nasılsınız inşallah sizde bugünkü hava gibi süpersinizdir. Biz oğlumla iyiz çok şükür ara ara kasılmalarım ve uzun süre oturamama dışında canavar gibiyim.
Selam kızlar, nasılsınız? İyisinizdir inşallah. Ben kırım kırım kırılıyorum, dayak yemiş gibiyim. Boğazlarda bi batma, hala yutkunamıyorum. Tüm aksam ıhlamur ictim, yok geçmiyo. Pazar günü üşüttüm sanırım pazartesiden beri böyle. Zaten agır vasıta gibi oldum, bi yerden biyere gitmem 8 sene, bide hastalık çıktı
kızlar dün kontrolümüz vardı ya
kızım 1900 gr 44 cm olmuş dr.muz uzun olucak dedi
2 hafta önce 1300 gr.dı bu kadar olmasını beklemiodum ben
maşallah şaşırttı bizi bende iki haftada 700 gr almşm eeee 600 ü kızımda
kendime 100 gr almşm die teselli ediorum kendimi
hala dönmemiş kuzum kan değerim 10.4 e düştü die kan hapını 2 ye çıkardı
2 hafta sonra tekrar kontrolüm var bi dünyada test vardı nst biokimya idrar pıhtılaşma falan
bu testler elimizde bulunsun doğum anında yanında getiriceksin dedi
ya kızlar o ağrılar bende de var ama ne onlar ne oğlumun tekmeleri bölmüyo uykumu.. eşimin horlamasıyla uyanıyorum ben de sabaha kadar kaç posta.. Atıcam artık yataktan yaw..ben gece uflaya tıslaya dönüom sanki çocuk ucunda çıkacakmış gibi acıyor
çok geçmiş olsun canım.. Allah yardımcın olsun..clexane canım benim daha önceden 2 düşüğüm var pıhtılaşma çıktı o yüzden vuruluyorum.çoğu gitti azı kaldı şükür...
geçmiş olsun canım ama valla sıcak daha zor değil mi..selam kızlar herkese nasılsınız??? benim boğazlar hala fena dün bütün akşam limonlu su içtim ama banamısın demedi... çok şükür beni yatırmadı öyle hasta gibi hissetmiyorum... su havalar düzelsin artık walla sıcak çekmeye razıyım ayol böyle bir soğuk bir sıcak aptal olduk iyice...
öğleden sonra annemle güne gidicem yemek koydum pişmesini bekliyorum ondan sonra duş falan almam lazım.. zaten tıslaya tıslaya yapıyorum herşeyi çok çabuk yoruluyorum sizde böylemisiniz yaaa ben mi çok nazlıyım akşam eşim bir bardak çay istedi de koyamadım içime oturdu wallaeskiden pıtır pıtır koştururdum evin içinde şimdi totomu koltuktan kaldıramıyorum
selam canım..:80:Selam yurdumun güzel anne adayları nasılsınız inşallah sizde bugünkü hava gibi süpersinizdir. Biz oğlumla iyiz çok şükür ara ara kasılmalarım ve uzun süre oturamama dışında canavar gibiyim.
geçmiş olsun canım, halsizlik bu araalr herkeste var sanırım. Ama sen üşüttün galiba..şöyle iyice bi terlesen iyi gelir mi acaba?Selam kızlar, nasılsınız? İyisinizdir inşallah. Ben kırım kırım kırılıyorum, dayak yemiş gibiyim. Boğazlarda bi batma, hala yutkunamıyorum. Tüm aksam ıhlamur ictim, yok geçmiyo. Pazar günü üşüttüm sanırım pazartesiden beri böyle. Zaten agır vasıta gibi oldum, bi yerden biyere gitmem 8 sene, bide hastalık çıktı
Sagol canim, hepimizin isi zor, kadin olmak zaten zor, ana olmak daha beter.Kizlar ara ara bakiyorum ama yazmaya mecal bulamadim valla. Bugun tam 3 kere ikisinde 1'er saat birinde 2 saat uyudum gun boyunca. Kafami kaldiramiyorum, yemegimi bile zoraki yaptim. Hasta desem hasta degilim. Uyusugum bugun galiba. Hic biryere cikasim gelmedi ooyle takildim evde.
Bir de gece yataktan kalkmasi zor, yatmasi zor, karnim acir bir yandan, belim agrir bir yandan. Hepiniz oylesiniz biliyorum. Esim diyor ki sen oglana hamileyken boyle degildin. Degildim cunku tum gun oturuyordum neredeyse. Simdi basimda bir cocuk var zaten. Habire ustunu degistir, yedir, icir, tuvaletine kos, okul islerine kos, gece uyut, gece kaldir cise gotur, sabah giydir okula hazirla kahvalti yaptir vs vs.... Ustelik 5 yas yasliyim o zamana gore. Ne anlayissiz bunlar yaa[ /QUOTE]
çocuk olunca bi de işler değişir canım iyi koşturuyosun yine..Allah kolaylık versinn .. ben tek kendime zor bakar oldum senn işin zor gerçekten
Ay cok guldum yaageçmiş olsun canım. aynen bende öyleyim, mutfağa gidene kadar yoruluyorum :) eşim dalga geçiyo benle... neyseki işlerimi bitirdim çok rahatladım.
evet hiç bitmiyor canım bitti diyorum ama bi ev süpürdüm sildim toz aldım, bi de balkon ve çamaşırlar yıkandı o kadar. camlarıma bakınca kendimi gören ben ne hallere geldim :) neyse anneciğim gelicek haftaya kızımın odasını temizliycez sonra camlarını silerim dedi nasıl mutlu oldum anlatamam :)
bizde kızımla iyiyiz. kızım yoruldu şimdi o yüzden keyfim yerinde :) geceden beri içimde yapmadığı kalmadı cadının
temizlik yapınca o da uyuyo bikaç saat :)
geçmiş olsun kuzum, benimde ağrıyordu ama biraz dikkatle en aza indi ağrım, pazar günü piknikten sonra böyle oldum. dikkatli olmamız lazım havalar aldatıyo bizi..
evet bende diyorumki arada bi sana vereyim taşı :) anca o zaman anlarlar. takma kafana canım az kaldı diye kendini avut. eşin anlamamaya devam ederse göbişinle üstüne çık bak ben her dakka taşıyorum deDogru diyorsun, ustune oturayim da gorsun bakalim
Tabii, kocatmasa koca derler miydi hic?oyyyy kıyamam canım sana yaaaaa
ahhh bu kocalar işte böle böle kocatıolar insanı
Allah kolaylık versin canım sen bide oğluşla uğraşıosun
sevgili kayın validemin üzerine oturduğumuz ev sağolsun taşınırken hepsini kapatmış şimdi bekliyorum gelsinde tekrar açtırsın diye gelicek hafta olur herhalde
olmadı annemlerde var ordan girerim
keşkeeee
aslında hazır seçimler yaklaşıyo bu forumda istekleri yazıp göndersek ggeçirmezlermi meclisten
Aman canım ya bakma sen onlara..Meclisten geçmişken hazır bence asıl ücretli izin süresini uzatmalılar. En az bizde. hem 3 çocuk yapın diyorlar hem izinler çok az. en azından şimdilik ücretli izin 6 ay olsa çok iyi olacaktı ama yapmadılar sağolsunlar.
hepsi aynı bunların yabenimki alex gol gol gol diyo bi de :) kızı doğcakmış, ikiside formalarını giyceklermiş babakız maç izliyceklermiş. anne de onlara cips getircekmiş çocuğa bunları anlatıyo tabiki meksika dalgası yapar içimde:)
geçmiş olsun canım artık bebeklerimiz için çekeceğiz..
Bayıldım yaa çok tatlı.
Benim eşim 2,5 aydır yurtdışında oğlunu msn den seviyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?