anaamm biri püskevit! mi dedi..
benim de canımı çektirdiniz şimdi..
bana da yollayıııınn..
babanmı yapmışş bunuumaşallahh babanın ellerine sağlık :81:
bana da yollayıııınn..
çikolata diyelim
hep beraber bizde istiyozz
bana da yollayıııınn..
Canım sağol evet babacığım yapmış hatta bir tane daha vardı deveydi o da ama göç ederken halama kaldı hatıra olarak çok beceriklidir babam ne görse yapar böyle dediğimde annemden hiç bahsetmek bile istemiyorum annemin işlediği panolara göz dayanmaz onlardan da çekip koyarım bi ara.
koy canım bakarızmaşallah annene babanada sende kızlarısın sende var mı böle marifet
ayh tam bana göre. bana da yollaaaabende sana çekmecemdeki un kurabiyelerimden gönderirim
hii un kurabiyesi miiihiç dayanamam çayla ne güzel giderdi ama şimdii 20 kilo almam gayet doğal bu boğaz olduktan sonraaa
Bende marifet çokta tembellik galiba biraz daha ağır basıyor. Ablamlar benden daha marifetli olsa gerek yada tekne kazıntısıyım nede olsa istesem yapacak çok insan var diyerekten kaytarıyorum.
hii un kurabiyesi miiihiç dayanamam çayla ne güzel giderdi ama şimdii 20 kilo almam gayet doğal bu boğaz olduktan sonraaa
20 gün önce 78 kiloydum sabah tartıldım 78 kilo 600 gr olmuşum şaşırdım kendimee sevindirik oldum
ne şanslısın
ben ülkerde çalışmak istiyommmm
Geçen haftalarda bebeklerinize işlediğiniz panolardan falan bahsetmiştiniz ya birkaç arkadaş bende kıskandım ve size benim için çok değerli olan babamın benim için yaptığı işlemeyi göstermek istedim.Eki Görüntüle 193194
beydacım sen kaç haftalıktın? ticker yapsana kendine...
benim eşim taşeron işi yapıyor ülkere, ben ülker reyonuna gidince amann bunlar güzel değil sıcakken güzeller diyo... bu halimle sıcak biskrem hayal ediyorum
baban ne kadar becerikliymiş maşaAllah.
ben 80 e dayandım çoktaan :) doktora gitmeden bi gün evvel tartılcam korkuyorum vala hayatımda görmediğim rakamları görüyorum tartıda
20 günde 600 gr iyiymiş cidden
ayy çikolata kurabiye kanıma giriyorsunuz ben bugünlük çikolata hakkımı yemiştim oysaki(((drum kızıyor zaten kilo alıyorsun diye off ya.10 gün önceki muayenede eşlerde karılaıyla birlikte kilo alıyor siz aldınız mı dedi eşime eşimde yok dedi.dedim o doydum dediği anda ağzına küçücük birşey bile koymaz bende ziyan olmasın diye yiyorum dedim:))))
benim eşim taşeron işi yapıyor ülkere, ben ülker reyonuna gidince amann bunlar güzel değil sıcakken güzeller diyo... bu halimle sıcak biskrem hayal ediyorum
baban ne kadar becerikliymiş maşaAllah.
buarada canım sana faceten mesaj atmıştım görmedin sanırım?
31 haftalığım canım.ticker nasıl yapılıyor ki ?:44: sadece ilk sayfada gebelik güncellemeleri listesinde yazıyo bilgilerim o kadar
ben normalde ayda 2-3-4 kilo alıodum şaşırdım bende anlam veremedim
benim eşimde alıo ben yerken çekilio bende tek bırakma diom benim hatrıma diom bebişin hatrıdamı yok diom ben böleyken onun yanımda filinta gibi gezmesi dokunuo zatii
inanmıycaksın ama geçenlerde zorla eşime iş başvurusu yaptırdım ülkere
daha öncede kendim başvurmuştum ama almadılar
bende dodi dodi dodi hayal ediyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?