2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

babanmı yapmışş bunuu maşallahh babanın ellerine sağlık :81:

Canım sağol evet babacığım yapmış hatta bir tane daha vardı deveydi o da ama göç ederken halama kaldı hatıra olarak çok beceriklidir babam ne görse yapar böyle dediğimde annemden hiç bahsetmek bile istemiyorum annemin işlediği panolara göz dayanmaz onlardan da çekip koyarım bi ara.

koy canım bakarız maşallah annene babanada sende kızlarısın sende var mı böle marifet

koy canım bakarız maşallah annene babanada sende kızlarısın sende var mı böle marifet

Bende marifet çokta tembellik galiba biraz daha ağır basıyor. Ablamlar benden daha marifetli olsa gerek yada tekne kazıntısıyım nede olsa istesem yapacak çok insan var diyerekten kaytarıyorum.

hii un kurabiyesi miii hiç dayanamam çayla ne güzel giderdi ama şimdii 20 kilo almam gayet doğal bu boğaz olduktan sonraaa

20 gün önce 78 kiloydum sabah tartıldım 78 kilo 600 gr olmuşum şaşırdım kendimee sevindirik oldum

Bende marifet çokta tembellik galiba biraz daha ağır basıyor. Ablamlar benden daha marifetli olsa gerek yada tekne kazıntısıyım nede olsa istesem yapacak çok insan var diyerekten kaytarıyorum.

haha ben de bi heyecan başlıyorum sonra hemen anneme yıkıyorumm kaytarmak kolay geliyor sanırsam ki

20 gün önce 78 kiloydum sabah tartıldım 78 kilo 600 gr olmuşum şaşırdım kendimee sevindirik oldum

ben 80 e dayandım çoktaan :) doktora gitmeden bi gün evvel tartılcam korkuyorum vala hayatımda görmediğim rakamları görüyorum tartıda
20 günde 600 gr iyiymiş cidden

ayy çikolata kurabiye kanıma giriyorsunuz ben bugünlük çikolata hakkımı yemiştim oysaki(((drum kızıyor zaten kilo alıyorsun diye off ya.10 gün önceki muayenede eşlerde karılaıyla birlikte kilo alıyor siz aldınız mı dedi eşime eşimde yok dedi.dedim o doydum dediği anda ağzına küçücük birşey bile koymaz bende ziyan olmasın diye yiyorum dedim:))))

ne şanslısın
ben ülkerde çalışmak istiyommmm

benim eşim taşeron işi yapıyor ülkere, ben ülker reyonuna gidince amann bunlar güzel değil sıcakken güzeller diyo... bu halimle sıcak biskrem hayal ediyorum

baban ne kadar becerikliymiş maşaAllah.

buarada canım sana faceten mesaj atmıştım görmedin sanırım?[/QUOTE]

Canım okudum mesajını doğru isabet hemşerim çok dikkatlisin.

benim eşim taşeron işi yapıyor ülkere, ben ülker reyonuna gidince amann bunlar güzel değil sıcakken güzeller diyo... bu halimle sıcak biskrem hayal ediyorum

Sağol canım benim babam yeter ki istesin yapamayacağı şey yoktur.

ben 80 e dayandım çoktaan :) doktora gitmeden bi gün evvel tartılcam korkuyorum vala hayatımda görmediğim rakamları görüyorum tartıda
20 günde 600 gr iyiymiş cidden

ben normalde ayda 2-3-4 kilo alıodum şaşırdım bende anlam veremedim

benim eşimde alıo ben yerken çekilio bende tek bırakma diom benim hatrıma diom bebişin hatrıdamı yok diom ben böleyken onun yanımda filinta gibi gezmesi dokunuo zatii

inanmıycaksın ama geçenlerde zorla eşime iş başvurusu yaptırdım ülkere
daha öncede kendim başvurmuştum ama almadılar
bende dodi dodi dodi hayal ediyom

buarada canım sana faceten mesaj atmıştım görmedin sanırım?

Canım okudum mesajını doğru isabet hemşerim çok dikkatlisin.[/QUOTE]

çok sevindim canım
bi ihtayacın felan olursa haberim olsun

31 haftalığım canım.ticker nasıl yapılıyor ki ?:44: sadece ilk sayfada gebelik güncellemeleri listesinde yazıyo bilgilerim o kadar

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html
burda anlatılıyo fıstık

ayyy dimi ya filinta gibiler bizde yuvarlanıyoruzne diycem topikte sol tarafta reklamlar var iç çamaşırı bi doğum yapayım onlardan alcam acayip özendim:)))),şu halimizle bi paçalı don giymediğimiz kaldı

inanmıycaksın ama geçenlerde zorla eşime iş başvurusu yaptırdım ülkere
daha öncede kendim başvurmuştum ama almadılar
bende dodi dodi dodi hayal ediyom

sonumuz ne olacak bizim ya hayallerimizin ana kahramanları artık yemek unsurları tabii bebişlerimizden sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…