2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben 80 e dayandım çoktaan :) doktora gitmeden bi gün evvel tartılcam korkuyorum vala hayatımda görmediğim rakamları görüyorum tartıda
20 günde 600 gr iyiymiş cidden

bende dun gittim ya dr.um rezil
etti beni resmen ya 3 haftada
2,60 kilo almısım ama doymuyorum
ne yapayayım ya suan oturup bi ton sey
yerim valla altınbasak arasına peynir koydum
1 tanede yesil biber yedim o kadar 5 de de
yesil elma yiyecegim oof oof dikkat etmek
zorundayım valla

çok sevindim canım
bi ihtayacın felan olursa haberim olsun

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...-cetvel-nasil-yapilir-resimli-aciklamali.html
burda anlatılıyo fıstık[/QUOTE]

Bende çok sevindim canım sağol eksik olma bir ara tanışalım senlen uygun bir zamanını söyle bana.

valla artık yemeklerden- çikolatalardan bahsetmeyin ya
açım zaten
evde de hiç bişey yok, ne yemek yapsam ki gidince..

Hay maşallah canım ya şimdi maşallah dedim diye coşup daha fazla kilo alayım deme he ama iştahı olupta yiyememekte kötü olsa gerek ya Allahtan öyle bir derdim olmadı hiç.

slm kızlar ben ağustos annesiyim size sorum olucaktı doğum çantası ne zaman hazırlanmaya başlanmalı? siz hazırlamaya başladınızmı gerçi benim doktorum ağustosa kalmaz temmuz sonuna doğurursun dedi bakalım hayırlısı artık

Ah canım aslında bir ay kala hazırlamak lazım ama ben henüz hiçbirşey hazırlamadım çok mu genişim ya kızın bana.

Ay kızlar hiç gülesim yoktu çok yaşayın emi bende tam tersi hiç iç çamaşırı değişikliği olmadı ne kıçım büyüdü ne memem hala eskilere devam.

:))))aman aman dilini ısır ne güzel.ben güreşecek hali aldım çok şükür:))Benimde normalde göğüslerim küçüktü şimdi maşallahı var eşim çok şaşırıyor diyorum görüp göreceğin bu iyi bak 1 sene sonra bütün hayallerin yıkılacak

Ay kızlar hiç gülesim yoktu çok yaşayın emi bende tam tersi hiç iç çamaşırı değişikliği olmadı ne kıçım büyüdü ne memem hala eskilere devam.

ne kadarr güzelll ben eskileree gıptayla bakıom vayy vayy sizlerii giyerkenn kıymetinizi böle bilmezdim diom

valla artık yemeklerden- çikolatalardan bahsetmeyin ya
açım zaten
evde de hiç bişey yok, ne yemek yapsam ki gidince..

benim yok yemek anneme yıkılırız heralde yine zaten yemek yaptımmı fazla yapıom biraz ana yemeği yanına ilave kolay yapılacak şeleri ilave yapıom 3 gün gidio

Pehlivanlar çıktı meydane hepsi birbirinden şahane Aman keyfini çıkarın her halinizin bir dahamı gelices dünyaya.

yanlız değilsin fıstık seni takipteyim ben...
hem şimdi yeni bişey buldum
hamileyken 10 kilonun altında hamilelik geçirenlerin bebişleri obez oluyomuş
yanımda örneklerde var bununla avutuyorum kendimi

rahat seçim

vala ufaktan ufaktan başladık işte
bizimde çoğumuz temmuza gelmeden doğuracak kısmetse...

Hay maşallah canım ya şimdi maşallah dedim diye coşup daha fazla kilo alayım deme he ama iştahı olupta yiyememekte kötü olsa gerek ya Allahtan öyle bir derdim olmadı hiç.

ya ne maşallah ne maşallah artık ayaklarım
falan ogleden sonra hemen sisiyor babetlerim
olmuyor rezil bi durumdayım valla

Ah canım aslında bir ay kala hazırlamak lazım ama ben henüz hiçbirşey hazırlamadım çok mu genişim ya kızın bana.

ben diğer topiklere bakıyorum çoğu zamanından önce doğuruyo 31.haftanın içindesin sanırım başlamak uygun olur herhal senin için ha dolapta durmuş ha çantada diye düşünüyorum

Ama şimdi oldumu ya zorla kilo mu aldıracaksınız bana oğlum obez olmasın diye ben mi pehlivan olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…