2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Obez mi oluyormuşş :2: ben 50ile hamıle kaldım şuan 56kıloyum,hiç birşey yiemiyorum,eşim bir bezelye tanesı doguracagımı ıddıa edıyor:))

evet ya ben suan 14 kilo aldım dun hast.de
vucut indeksimi hesaplayıp boy ve kiloya
gore hamilelikde kac kilo alman gerektiği yazıyor
benim 15-22 kilo almam normalmiş sevindirik oldum
ama demin ki muhabbete katılıyorum goguslerim normalde
kucukdu buyudukce altları catladı hep yaaa:26:
alt camasırlarımda olmuyor artık buyuk alıyorum
ay gecen kayınvalidem bana 44-46 iç camasırı almıs
dedim bu ne ya ben dedim suan 40-42 rahat oluyor
size lazım olur dedim

burda benden 15 gün sonra doğum yapacak arkadaşım var. 6 kilo almış maşallah valla. ama bulantıları çok uzun sürdü onun da. bana şaşırıyo ne çok kilo aldın diye. bende 12 kilo aldım. aman bi daha hamile kalır mıyım bilmiyorum. kendimi bi daha böyle göremem belki onun için hayde yandan

ben diğer topiklere bakıyorum çoğu zamanından önce doğuruyo 31.haftanın içindesin sanırım başlamak uygun olur herhal senin için ha dolapta durmuş ha çantada diye düşünüyorum

Sen çantayı bırakta daha evde badana olacak odalar tamamıyla yer değiştirecek şunun şurasında 7 haftam kaldı aman Allahım.

selam hayırlısıyla doğum yaparsın inş canım. 32. haftada başlayacağım ben. aksilik olmazsa tabi. ihtiyaçları listeledim gördükçe alıyorum. 32. haftada yıkar yerleştiririm.

Son düzenleme:
Ah canım aslında bir ay kala hazırlamak lazım ama ben henüz hiçbirşey hazırlamadım çok mu genişim ya kızın bana.
valla ben de bikaç bişey aldım ama hazırlamadım valiz maliz, yıkamadım da daha. napiym fırsat olmadı hiç
kayınvalidem gelicek, dicek niye yıkamadın bunları
neyse..

şöyle yoğurtlu soslu bi makarna hiç de fena olmazdı
valla aklımdan o geçiyodu, şöyle soslu üstüne yoğurt sarmısak, yanına taa geçen hafta aldığım brokoliyi mi haşlasam
gerçi kayınvalidemler bugün gelirse makarna olmaz
ama bu saatten sonra da başka yemek olmaz..
yemeklerden bahsetmeyin diyorum ben bahsediyorum iyi mi..

benimde şeffaff kısa botum vardı mevsimlik çok rahattıı ama artıkın yok geçenlerde arkası patladııı

ayyy kahkahayı bastımbenimde eşim giydiriyor ayakkabılarımı arkasına parmağını koyuyor geçen gün adamın parmağını koparacaktım napıyosun parmağım koptu diyo hissetmiyorum

ayyy kahkahayı bastımbenimde eşim giydiriyor ayakkabılarımı arkasına parmağını koyuyor geçen gün adamın parmağını koparacaktım napıyosun parmağım koptu diyo hissetmiyorum

ay benimde sabah coraplarımı giydiriyor
bazen cok şiş kalkuyorum uzanamıyorum
resmen bide bağcıklarımı bağlıyor

ay evet ya yemekden bahsetmeyin ofisdede
cayın yanına kurabiye almıslar dayanamayıp
hem yiyorum hemde nie aldınız ya die hesap
soruyorum

ya ben ayağıma göre ayakkabı da bulamıyorum.. gerçi çok gezmedim ama.. 40 numara giyiyorum ayaklarım eşşek kadar conversele rahat ederdim bi tek onuda bağlamak tam işgence... şu yürüyüş ayakkabılarından mı alsam acaba, cırt cırtlı olanlar var ama onlarında kalıpları ufak geldi böhüüüü

dunde oyle bir gecer zaman ki yi izliyoruz
eşim dio ki bak ne guzel kardeşler bizde
peş peşe 3-4 tane yapsak mı dedim ben
obez olurum herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…