yanlız değilsin fıstık seni takipteyim ben...
hem şimdi yeni bişey buldum
hamileyken 10 kilonun altında hamilelik geçirenlerin bebişleri obez oluyomuş
yanımda örneklerde var bununla avutuyorum kendimi
rahat seçim
vala ufaktan ufaktan başladık işte
bizimde çoğumuz temmuza gelmeden doğuracak kısmetse...
yanlız değilsin fıstık seni takipteyim ben...
hem şimdi yeni bişey buldum
hamileyken 10 kilonun altında hamilelik geçirenlerin bebişleri obez oluyomuş
yanımda örneklerde var bununla avutuyorum kendimi
rahat seçim
vala ufaktan ufaktan başladık işte
bizimde çoğumuz temmuza gelmeden doğuracak kısmetse...
ben diğer topiklere bakıyorum çoğu zamanından önce doğuruyo 31.haftanın içindesin sanırım başlamak uygun olur herhal senin için ha dolapta durmuş ha çantada diye düşünüyorum
slm kızlarben ağustos annesiyim size sorum olucaktı doğum çantası ne zaman hazırlanmaya başlanmalı? siz hazırlamaya başladınızmı gerçi benim doktorum ağustosa kalmaz temmuz sonuna doğurursun dedi bakalım hayırlısı artık
valla ben de bikaç bişey aldım ama hazırlamadım valiz maliz, yıkamadım da daha. napiym fırsat olmadı hiçAh canım aslında bir ay kala hazırlamak lazım ama ben henüz hiçbirşey hazırlamadım çok mu genişim ya kızın bana.
valla aklımdan o geçiyodu, şöyle soslu üstüne yoğurt sarmısak, yanına taa geçen hafta aldığım brokoliyi mi haşlasamşöyle yoğurtlu soslu bi makarna hiç de fena olmazdı
benimde şeffaff kısa botum vardı mevsimlik çok rahattıı ama artıkın yok geçenlerde arkası patladııı
ben 13 kilo aldım şuana kadarsiz kaç kilo aldınız arkadaşlar??
ayyy kahkahayı bastımbenimde eşim giydiriyor ayakkabılarımı arkasına parmağını koyuyor geçen gün adamın parmağını koparacaktım napıyosun parmağım koptu diyo hissetmiyorum
valla ben de bikaç bişey aldım ama hazırlamadım valiz maliz, yıkamadım da daha. napiym fırsat olmadı hiç
kayınvalidem gelicek, dicek niye yıkamadın bunları
neyse..
valla aklımdan o geçiyodu, şöyle soslu üstüne yoğurt sarmısak, yanına taa geçen hafta aldığım brokoliyi mi haşlasam
gerçi kayınvalidemler bugün gelirse makarna olmaz
ama bu saatten sonra da başka yemek olmaz..
yemeklerden bahsetmeyin diyorum ben bahsediyorum iyi mi..
benimde şeffaff kısa botum vardı mevsimlik çok rahattıı ama artıkın yok geçenlerde arkası patladııı
ayyy kahkahayı bastımbenimde eşim giydiriyor ayakkabılarımı arkasına parmağını koyuyor geçen gün adamın parmağını koparacaktım napıyosun parmağım koptu diyo hissetmiyorum
ay benimde sabah coraplarımı giydiriyor
bazen cok şiş kalkuyorum uzanamıyorum
resmen bide bağcıklarımı bağlıyor
burda benden 15 gün sonra doğum yapacak arkadaşım var. 6 kilo almış maşallah valla. ama bulantıları çok uzun sürdü onun da. bana şaşırıyo ne çok kilo aldın diye. bende 12 kilo aldım. aman bi daha hamile kalır mıyım bilmiyorum. kendimi bi daha böyle göremem belki onun için hayde yandan
göbeğim hopladı gülmekten allah seni emii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?