ya ben ayağıma göre ayakkabı da bulamıyorum.. gerçi çok gezmedim ama..40 numara giyiyorum ayaklarım eşşek kadar conversele rahat ederdim bi tek onuda bağlamak tam işgence... şu yürüyüş ayakkabılarından mı alsam acaba, cırt cırtlı olanlar var ama onlarında kalıpları ufak geldi böhüüüü
ya ben ayağıma göre ayakkabı da bulamıyorum.. gerçi çok gezmedim ama..40 numara giyiyorum ayaklarım eşşek kadar conversele rahat ederdim bi tek onuda bağlamak tam işgence... şu yürüyüş ayakkabılarından mı alsam acaba, cırt cırtlı olanlar var ama onlarında kalıpları ufak geldi böhüüüü
bende öyle normalde zaten 40 giyerdim böyle giderse palet alcam
ben 0-3 yaş ayakkabısı gibi yapışkanlı ayakkabı aldım
giyemiyorum bağcıklı :97:
canım ben normalde 37 giyiyorum suan
en rahat ettiğim tiger larım oluyor ama
eşim bana polarisin 5 noktalı 38 numara
ayakkabısını almıs manyak rahat bi bak
istersen
tamam canım bi bakayım
annem de goz koydu dogumdan sonra
bana ver bunları dio sana buyuk gelir
sonratabanı kuş gibi ya super
beyaz hemde yazlık cok hoş
oh ne güzel :) benim annemle ayak numaram aynı o da düüğün için ayakkabı bakıyordu. bulamamış zavallım. bi arkdaş diyorki avrupa yakasında travestiler için abiye ayakkabı satan mağaza varmışannem bunu duyunca depresyona girdi zavallım Allamm nolurdu bikaç numara küçük olaydı diyo...
bugün alışverişe çıkcam zaten kesin bakarım parmaklarım yara oluyor hep, zaten eğilip bağlamak işgence her zaman kocişimde olmuyor..
arkadaşlar ben bişeye çok seviniyorum, bu yaz temmuza kadar havalar çok sıcak olmayacakmış böyle devam edecekmiş diyorlar g
oh ne güzel :) benim annemle ayak numaram aynı o da düüğün için ayakkabı bakıyordu. bulamamış zavallım. bi arkdaş diyorki avrupa yakasında travestiler için abiye ayakkabı satan mağaza varmışannem bunu duyunca depresyona girdi zavallım Allamm nolurdu bikaç numara küçük olaydı diyo...
bugün alışverişe çıkcam zaten kesin bakarım parmaklarım yara oluyor hep, zaten eğilip bağlamak işgence her zaman kocişimde olmuyor..
arkadaşlar ben bişeye çok seviniyorum, bu yaz temmuza kadar havalar çok sıcak olmayacakmış böyle devam edecekmiş diyorlar g
hadi ya süper o zaman eeh bebişleri
nasıl giydiricez biz o zaman ben hep
ince badyler aldım kısa kollu kolsuz
gecen sene ki gibi olur die
arkadaşında abartmış
benim teyzem 42 giyer hepte bulur kendine göre
büyük markaların oluyor büyük numarasıda
ne güzel
kalın battaniye ne güne duruyo giydirir sararsın fıstık
sukur su an 30 haftalıgım ama catlak henuz yok badeym yagı ve kakao yagı suuryorum ıhslhhh catlamaz ya:26:kızlar göbeği çatlayan varmı aranızda birde şu gögüs kremini sürmeye başlayan varmıı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?