Kızlar hadi beni boğun bende spor ayakkabılarımı çift kalın çorapla giymeye devam ediyorum hala.
kızlar göbeği çatlayan varmı aranızda birde şu gögüs kremini sürmeye başlayan varmıı:26:
kızlar göbeği çatlayan varmı aranızda birde şu gögüs kremini sürmeye başlayan varmıı:26:
ben gidiyorum kızlar, öptüm hepinizi.iyi akşamlar...
kızlar gogus kremı dedıgınız hanı bu ılk emzırmede acı olmasın ucu catlamasın dıyemı...bıde ne aldınız sız
kızlar gogus kremı dedıgınız hanı bu ılk emzırmede acı olmasın ucu catlamasın dıyemı...bıde ne aldınız sız
gzl bunadan almak lazım ıhslhhh ıse yarar cunku cok kotu oluyomus bebegı emzıremıyormussunben çok araştırdım. lansinoh diolar ama yaramayan çok kişi varmış. şu krem çok etkiliymiş
Earth Mama Natural Nipple Butter 52,00 TL fiyatı Earth Mama & Angel Baby yorumları
doktorlar da bunu öneriolar
sukur su an 30 haftalıgım ama catlak henuz yok badeym yagı ve kakao yagı suuryorum ıhslhhh catlamaz ya:26:
cukk seni boğamayız türümüz aramızda tek örneğimizsiin sen
benim göbeğim çatlamadı hiç ama göğüslerim bide baldır kısımlarımda kırmızı çizgiler varrgögüs kreminide ben yeni aldım zaten doğumdan 1 ay önce başlanıomuş kullanmaya die biliom ama :44:
bende çatlamadım henüz
ama bundan sonra daa meyilliyiz bundan sonra büyücek kuzucuklar
ben sadece banyodan banyoya bebe yağı sürüorum
göğüs kremine başlamadım henüz haziranda başlarım
canım benim gogusumun alt kısmı
catladı karın ve bacaklarda cok
sukur yok suan gogus içinde
erken daha ya 34 den sonra
falan başlamak lazım:26:
kullanmaya basladınmı ..ıhslhhhh ıse yararben avent aldım
bi de avent i göğüs koruyucusunu öneriolar. emzirdikten sora sütle ıslatıp biras hava aldırmak gerekiormuş ya göğüslere bu koruyucu ona imkan sağlıomuş.emzirip hemen göğüs pediyle kapatınca yara oluomuş. bu delikli kapak gibi bişi. hem de sütü içinde topluomuş. almayı düşüneniniz var mı
Philips Avent Göğüs Kalkanı 2`li - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorumdaha kimse çatlamamış ama bu imkansız demekki çatlayacak olanlarımız son 1 ay da felan çatlayacağız
ben alıcam canım.. bütün önlemleri alayım sonra pişman olamayayım diye.. canım pek tatlıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?