2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hadi beni boğun bende spor ayakkabılarımı çift kalın çorapla giymeye devam ediyorum hala.

cukk seni boğamayız türümüz aramızda tek örneğimizsiin sen

kızlar göbeği çatlayan varmı aranızda birde şu gögüs kremini sürmeye başlayan varmıı:26:

benim göbeğim çatlamadı hiç ama göğüslerim bide baldır kısımlarımda kırmızı çizgiler varr gögüs kreminide ben yeni aldım zaten doğumdan 1 ay önce başlanıomuş kullanmaya die biliom ama :44:

kızlar göbeği çatlayan varmı aranızda birde şu gögüs kremini sürmeye başlayan varmıı:26:

bende çatlamadım henüz
ama bundan sonra daa meyilliyiz bundan sonra büyücek kuzucuklar
ben sadece banyodan banyoya bebe yağı sürüorum
göğüs kremine başlamadım henüz haziranda başlarım

canım benim gogusumun alt kısmı
catladı karın ve bacaklarda cok
sukur yok suan gogus içinde
erken daha ya 34 den sonra
falan başlamak lazım:26:

kızlar gogus kremı dedıgınız hanı bu ılk emzırmede acı olmasın ucu catlamasın dıyemı...bıde ne aldınız sız

sukur su an 30 haftalıgım ama catlak henuz yok badeym yagı ve kakao yagı suuryorum ıhslhhh catlamaz ya:26:

bende çatlamadım henüz
ama bundan sonra daa meyilliyiz bundan sonra büyücek kuzucuklar
ben sadece banyodan banyoya bebe yağı sürüorum
göğüs kremine başlamadım henüz haziranda başlarım

canım benim gogusumun alt kısmı
catladı karın ve bacaklarda cok
sukur yok suan gogus içinde
erken daha ya 34 den sonra
falan başlamak lazım:26:

cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum daha kimse çatlamamış ama bu imkansız demekki çatlayacak olanlarımız son 1 ay da felan çatlayacağız

ben alıcam canım.. bütün önlemleri alayım sonra pişman olamayayım diye.. canım pek tatlıdır

cevap veren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum daha kimse çatlamamış ama bu imkansız demekki çatlayacak olanlarımız son 1 ay da felan çatlayacağız

kimse çatlamamış ne yaww çatır çatır göbeeem çatladı valla. yağ sürdüm lierac sürdüm göbeğim çatladı..

ben alıcam canım.. bütün önlemleri alayım sonra pişman olamayayım diye.. canım pek tatlıdır

ben de alcam. krem ne alcaksın. kremden bile daha etkilymiş bu kalkan. bu arada suna dumankaya dedi ki doğumdan önce patates rendesini tülbente koyup sütyene koyun 6 saat beklesin hem memeyi dikleştiriomuş hem derisini kalnlaştırıomuş çatlak olmuomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…