2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kimse çatlamamış ne yaww çatır çatır göbeeem çatladı valla. yağ sürdüm lierac sürdüm göbeğim çatladı..

hadi yaa bende lierac kullanıyorum şimdilik bişi yok ama çok kilo almazsak çatlasak bile çok kötü olmayız herhalde körler sağırlar birbirini ağırlar

hadi yaa bende lierac kullanıyorum şimdilik bişi yok ama çok kilo almazsak çatlasak bile çok kötü olmayız herhalde körler sağırlar birbirini ağırlar

gnde kaç kez sürüosun ya. en iisi die aldım yine çatladım

bende çatlamadım henüz
ama bundan sonra daa meyilliyiz bundan sonra büyücek kuzucuklar
ben sadece banyodan banyoya bebe yağı sürüorum
göğüs kremine başlamadım henüz haziranda başlarım

ben de daha çatlama yok ama 32.haftam henüz.son 2 ayda zaten çok hızlı kilo alıyoruz bebişler de büyüyo ya sanırım o zaman çatlamalr olabilirr :44: son 2 ayda sabah akşam krem sürmek lazımmış ya da yağlanmak doktor öyle dedi..bakalım artık..ben de göğüs kremine haziranda başlıcam ya da bu ay sonu filan

ayy canım ya iyiki söledin hepsini uygularım ben. lansinoh alıcam canım en iyisi o diyolar..genellikle

gnde kaç kez sürüosun ya. en iisi die aldım yine çatladım

pof lierac pahalı geldi bana çok zaten 2 haftada bitio nerdeyse krem.ben pragnacare die bi krem var onu kullanıorum.şimdilik günde bi kez sürüorum ama artık günde 2 ye çıkarmak lazım.bi de doktor bana bu kremlerin birbirinden bi üstünlüğü yok hepsi aynı dedi.o yüzden en ucuzdan dewam edioyrum ben de..ucuz dediğim de 35'e alıyorum pragnacare'i . lierac 80 tl burda :44:

Son düzenleme:
bende daha hiç çatlamadım ama bekliyorum her an olabillir diye
zeytinyağlı organik bi krem kullanıyorum sadece duştan sonra

arkadaşlar bu göğüs ucunun acıyıp yara olup kanaması çok fena. bebek aç emmek istiyor göğüsler dolu siz vermek istiyorsunuz ama acıdan verilmiyor ki. Kimse bana önceden söylememişti. ben yara olduktan sonra iyileşsin diye doktor garmastan verdi sürdüm ama iyileşene kadar bekleme şansı yok. Mama verince bebek emmeyi bırakır diye korkuyorsunuz. Ama mecburen arada kaşıkla ağzına mama verdik benim göğsüm iyileşebilsin diye. Ama çok uğraştım o kadar acıya rağmen emzirdim zamanla da iyileşti.

Bence şimdiden bütün nemlendirici, yağ, krem, koruyucu ne varsa alın. Ben hepsini alıp denicem. Yaşadığım acıları unutmadım. İnş. bu sefer yaşamam. Şimdiden ufak ufak karnıma göğsüme sürdüğüm yağdan uçlarınada sürüyorum.

ayy canım ya iyiki söledin hepsini uygularım ben. lansinoh alıcam canım en iyisi o diyolar..genellikle

ya ben de onu alcaktım çoğu kişiye yaramamış bi krem daha var o çok iyiymiş. araştır bak

Earth Mama Natural Nipple Butter 52,00 TL fiyatı Earth Mama & Angel Baby yorumları

lierac piyasada 75 filan ama ben 50 ye alıorum bi siteden. isteyen burdan alabilir.

Lierac Phytolastil Gel 100 ML

canım bi de göğüs kalkanı dene bu sefer herkes çok memnun ondan. kreme bile gerek kalmıomuş

aa patates mi?işe yarıosa denemek lazım yaw..ben bi de papatyaçayını duymuştum.soğutup pamukla sürmek de göğüsleri ağrılardan kurtarıp canlandırıyomuş.ayşe öner'den dinlemiştim bende..hepsini sırayla yapmak lazım artık hangisi tutarsa

1 ay öncesinden filan haftada 2-3 kez yapmak lazımmış bu patates şeyini. suna dumankaya nın hangi formulünü uyguladıysam daha önce süper sonuçlar aldım. oyüzden güveniorum. haziran da yapabiliris

bir arada ayva çekirdeği kaynatıp jöle kıvamında sür dediler
ben kışın topladım çekirdekleri

sağol canımm..aa bu göğüs kremi de doğalmış aslında..

evet hiçbi kremden sonuç alamayanlar bundan memnun kalmış. bi sürü şey denemektense avent göğüs kalkanı ve bu krem en dorusu gelio bana. lansinoh da çatlak oluştuktan sora sürüp de iileşen tanımadım ben daha. bi de çatlak oluştuktan sora kapsül şeklinde e vitamini alıp delip sürmek çok çabuk iileştiriomuş. hem de yıkamaya gerek kalmadan emzirebiliomuşsunuz. kısaca herkes
avent göğüs kalkanı
Earth Mama Natural Nipple Butter göğüs kremi
kapsül e vitamini edinmeli kanımcaa

ben de nar koydum buzluğa. doğunca bi iki damla verilince gazını kendi çıkarıomuş. çok rahat oluomuş.

Arkadaşlar bende çeşitli yağlardan aldım sürüyorum ama ilk hamileliğimde 5. aydan itibaren bebek yağıyla başladım çokta sıvı aldım ve de hiç çay kahve içmedim. 35 kilo aldığım halde karnımda ve bacaklarımda hiç çatlak olmadı. Göğsümede güzellik merkezinden aldığım özünde susam olan yağı 8 yaparak masajla sürmemi tavsiye ettikleri halde ihmal ettim nadiren sürdüm. göğüslerimin üzerinde kırmızı çizgiler oldu. çok moralim bozulmuştu ama emzirme döneminden sonra göğüs toparlanınca fazla belli olmadı.
Lierac ı duydum ama memnun olan var olmayan var.Ben doğal yağlardan yanayım. Susam özü olan yağada 80 tl vermiştim 2007 de. şimdi daha önce çatlak olmadığı için herhalde telaşlanmıyorum. kakao yağı aldım bebek yağı ve losyonlarımda var aklıma geldikçe gün içinde sürüyorum.

çatlaklara ii geliosa süper o zaman..alalım kapsüllerden süreriz anında çatlaklara acaba sadece göğüs çatlaklarına mı ii gelio ? göğüs kalkanı da düşünmüyodum almayı ama bu gidişle alırım..:44:

iyiymiş vala. ben de kakao yağı yaptım kaşınmaya başladı yağ karışımı sürdüm olmadı. lierac kullandım yine olmadı.kabul ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…