2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

boşver canımm hiç takma yani bence..yapsalar bi dert yapmasalar ayrı bi dert..yapsalar bu sefer herşeye karışırlar özellikle kaynanalar..:95 zaman da keşke yapmasaydı dersin..benm kayınvalidem yapmıo sormuo bile aman ben de istemiyorum..annem de çok uzakta zaten...karışan olmasın yeter bence minnoşlarımızı biz doğurucaz biz de büyütürüz bence kimseye ihtiyacımız yok..babaları da var çok şükür 3.şahıs sokmayalım araya hihi

kızlar kesin sezeryan olacaklar bellimi aramızda
normal doğum bekleyenler kimler ben çoook karasızım bu cumartesi başka bir doktorlada görüşecem ben normal istiyorum ama plesentam aşşağı doğru uzandığı için normal doğum sakıcalımı bilemedim
bir doğursak kucağımıza alsak bitirsek şu düşünceleri.

canım benim öle kendine düşünüp sıkıntı yapma insan almadıklarına yada düşüncesizliklerine bozuluyor gerçekten ama almazlarsada canları sağolsun de geç herşeyin yeri vakti vardır zaamnı gelince koyarsın gediğine düşünme

aman ne güzel sen şanslılardansın o zaman maşallah diyelim

allah razı olsun alıyo 12 haziranda 1 seneyi bitiricez düğün borçlarını bize bırakmadılar taksitleri ödedikleri için yavaş yavaş alıyo kaynanam annemde beşiğin içine yatak yapıcak fistodan nevresim takımı dikiyo herkes bişeyler yapıyo saolsunlar[/QUOTE]

ne güzel gerçekten maşallah yani şanslısın :81:

günaydııınnn minnoşlarr !!

günaydın canım

haklısın. doluyorum bazen böyle bende.

bende bi aksilik çıkmazsa normal düşünüyorum bazen düşünüom kendimi normal doğum yaparken düşüncesi bile korkutuyor ama en sağlıklısı olduğu için 1 gün çekecem diye avutuom kendimi bakalım

hahah kavuniçi renk mi kalmış kız ben okadar dolaştım hiç o renkte bi bebek battaniyesi görmedim vala öyle şeyler alıyolar ki cidden ya diyorum bunları nerden buluyolar :44: kıyıda köşede kalmış olanları topluyolar herald neyseki bana hediye mediye gelmio aman gelmesin bu şekilde gelir eminimki yani yok yere çöp çıkarmasınlar bana hiç

ay şu yazılanlara bakıyorum herkesin annesi ablası yapıyorerkek tarafıda kavun karpuz misali büyüyorlar

hahah sorma aynen öyle karpuz gibi

ama bızlere de yaranılmıyo,almasalar suç alsalar beenmeyız:44::44::44::44:

şahsen ben beğenirim düşünmüş almış derim çünkü benim kaynana oralı değiil bi battaniye ördürmüş sağolsun mavi sarı,,kociş tutturmuş ne bu fenerbahçeli asla kullandırmam oğluma dicektim ananın marifeti renkli yaptırcaktı güya ama bi renk ip daha almaya erinmiş ama neysssse dedim :44:

canım ben normal düşünüyorum oğluşumda pozisyonu almış başaşağı dönmüş çok iri bi bebek olmazsa normal olsun istiyorum hayırlsııyla

canım aslında odası gelmeden biraz riskli halı olayı
ama eğer mobilyaların ölçüsünü tam olarak biliosan evde bi ölç biç
ortada kalan alan çıkar ortaya
indirim varkende kaçırmamak lasım

ayıpsın kalmaz mıı,bir de tatlı bordomuz var.ben koltuklarımı fuşya zannediyordum ama diilmiş,tatlı bordoymuş yeni ögrendimm

bu sabah işe gelirken canım kocam dedim öptüm. sonra dedim sen bana niye böyle yapmıyosun öpmüyosun karıcım demiyosun diye. ben kadınmışım bunlara müsait bi yapım varmış o nasıl yapsınmış benim gibi ne alem ya. seni sevdiğimi biliyosun işte diyo. ne güldüm ya

çocuk gibiler dimi ben diyorum bazen bi oğlum vardı birde kızım olacak gülüyor:)))))

benim kararım kesin normal istiyorum da daha doktorla konuşmadık bile doğumu :44: haziranda muayene yapıp ona göre konuşacakmışızz..çatıda pelviste bi sorun yoksa normal doğum istiyorumm..gerçi benm bebiş de daha dönmedi ama doktor dio son ana kadar da döner o sorun olmaz diyo..ama sakıncalı bi durum varsa ben bebişi de kendimi de riske atamam sanırım canımm:26:
sen de bi konuş ayrıntılarıyla doktorunla bakalım ondan sonra kararın kesinleşir..çatı muayenesi oldun mu ?

ayy kıyamam ben kocama ya. o da üzülüyo benle. ben daha çok üzülüyorum bu sefer. canım kocam ya. sarılasım geldi valla ona

bazen yapıyorum ben sonra içime batıor hem öle didin benimde sarılasım tuttu şimdi bi arayım bari sarılamasakta sesini duyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…