ya valla çok kızamıyorum kayınvalideme. biri sorumsuz diğeri ondan sorumsuz. annem ve kayınvalidem. bu kadar olur. ben milleti duyunca şok oluyorum valla. kimsesiz gibi çocuk doğuracam ya. şahsen kayınvalidem yapsa herşeyini daha bi üzülürdüm, annem niye bişey yapmıyo diye. amannn sıkıldım bunları düşünmekten de
ya valla çok kızamıyorum kayınvalideme. biri sorumsuz diğeri ondan sorumsuz. annem ve kayınvalidem. bu kadar olur. ben milleti duyunca şok oluyorum valla. kimsesiz gibi çocuk doğuracam ya. şahsen kayınvalidem yapsa herşeyini daha bi üzülürdüm, annem niye bişey yapmıyo diye. amannn sıkıldım bunları düşünmekten de
aman ne güzel sen şanslılardansın o zaman maşallah diyelim
günaydııınnn minnoşlarr !!
Aaa olur mu hiç öyle düşünme hiç üzülmede kıyamam.karnındaki güzel bebeğinin kapı gibi annesi babası var kimseye muhtaç değil evelallah,tabi gönül umduğu yere küsüyor ama boşver herkes yerinde sağolsun bakma burda atıp tutuyoruzda o işin şakası ister yaparlar ister yapmaz herkesin paşa gönlü bilir, çok şükür Allaha kimseye muhtaç değiliz olduğu kadar.hiç üzülme tamam mı arkadaşım kocaman öptüm seniiii
kızlar kesin sezeryan olacaklar bellimi aramızda
normal doğum bekleyenler kimler ben çoook karasızım bu cumartesi başka bir doktorlada görüşecem ben normal istiyorum ama plesentam aşşağı doğru uzandığı için normal doğum sakıcalımı bilemedim
bir doğursak kucağımıza alsak bitirsek şu düşünceleri.
diyorum ya çok normal..böyle dolduğun zamanlarda bize açıl olmadı akşamları işten stress toplarımız geliyor onu çırpışlarsınhaklısın. doluyorum bazen böyle bende.
aşkolsun ladyy onlar olmasa magazalaardakı saçma sapan şeylerı kım alcak,yazık dıılmı esnafamesela ankara demetevler cıvarında zevksız çocuk urunu kaldıını sanmıyorum hepsını bızımkı aldı çünkü en son renk olarak kavuniçi bi battanıye aldıgından bahsediyodu
ay şu yazılanlara bakıyorum herkesin annesi ablası yapıyorerkek tarafıda kavun karpuz misali büyüyorlar
ama bızlere de yaranılmıyo,almasalar suç alsalar beenmeyız:44::44::44::44:
normal doğum bekleyenler kimler ben çoook karasızım bu cumartesi başka bir doktorlada görüşecem ben normal istiyorum ama plesentam aşşağı doğru uzandığı için normal doğum sakıcalımı bilemedim
diyorum ya çok normal..böyle dolduğun zamanlarda bize açıl olmadı akşamları işten stress toplarımız geliyor onu çırpışlarsın
Canım çok sağol, ben de akşam iş çıkışında uğrayayım,
Kızılay İzmir caddesindemiydi Bursa kumaş pazarı?
Bu arada senin aldıklarının resmi var mı? Eklesene
English home un perde fiyatları uygun ama bana da çok kaliteli gelmedi açıkcası..
unnado da fena değil halılar ama bebişin odası gelmedi ya,
ortada ne kadar boşluk kalacak bilemedim halının ölçüsü için...
Aslında ilk zamanlar oda pek gerekmiyor diyorlar,
dolabın da varsa odaya şimdilik gerek yok..
benim dolabım da yoktu o yüzden ileri yaşlara kadar
kullanabileceği bir oda almayı tercih ettim.
Çok sağol canım, tül ve halı işini de halledersem çok rahatlıycam,
dün rüyamda bebiş 7 aylık doğmuş, hastaneden kıyafet istiyorlar,
hiç biri yıkanmamış, bebiş eve geldi, park yatağı kurulmamış, odası yok,
bir de sütüm de gelmemiş çok üzülüyordum.. Sanırım içten içe dert ediyorum,
hemen bu işleri halletmem lazım..
Benim bebişin odası önceden giyinme odasıydı,
yalnızca stor vardı gümüş rengi..
Ben de onun üzerine tül yaptırayım diyorum,
tekrar masraf yapmayım..
İyi sen halletmiş sayılırsın canım,
inşallah Mayıs sonunda bizim de hallolmuş olur da ben de rahatlarım.
Halıya karar veremedim, unnado da indirim de var,
şimdiden alsam ölçü de problem olur mu bilmiyorum.
hahah kavuniçi renk mi kalmış kızben okadar dolaştım hiç o renkte bi bebek battaniyesi görmedim vala öyle şeyler alıyolar ki cidden ya diyorum bunları nerden buluyolar :44: kıyıda köşede kalmış olanları topluyolar herald neyseki bana hediye mediye gelmio aman gelmesin bu şekilde gelir eminimki yani yok yere çöp çıkarmasınlar bana hiç
ayıpsın kalmaz mıı,bir de tatlı bordomuz var.ben koltuklarımı fuşya zannediyordum ama diilmiş,tatlı bordoymuş yeni ögrendimm
ayy kıyamam ben kocama ya. o da üzülüyo benle. ben daha çok üzülüyorum bu sefer. canım kocam ya.sarılasım geldi valla ona
bu sabah işe gelirken canım kocam dedim öptüm. sonra dedim sen bana niye böyle yapmıyosun öpmüyosun karıcım demiyosun diye. ben kadınmışım bunlara müsait bi yapım varmışo nasıl yapsınmış benim gibi ne alem ya. seni sevdiğimi biliyosun işte diyo. ne güldüm ya
ayy kıyamam ben kocama ya. o da üzülüyo benle. ben daha çok üzülüyorum bu sefer. canım kocam ya.sarılasım geldi valla ona
çocuk gibiler dimi ben diyorum bazen bi oğlum vardı birde kızım olacak gülüyor:)))))
hem nasılben kocama desem hayatta kabul etmez bunu. çocuklukla ne alakası var der. koyu bir aslan burcudur da kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?