bazen yapıyorum ben sonra içime batıor hem öle didin benimde sarılasım tuttu şimdi bi arayım bari sarılamasakta sesini duyayım
haklısın. doluyorum bazen böyle bende.
Canım ben araştırıyorum,Arkadaşlar bebek şekeri alan,yaptıran varmı? veya nasıl olacağına karar veren. Ben hala bakıyorum. 2 model arasında kaldım. Biri profil resmimdeki diğeride metal bisiklet. Sanırım ikisindende yapıcam:)
Hastane oda süslemeside hastaneye sordum bana yetersiz geldi. Kendim süslü anı defteri kalemi çerçeve balon v.s almayı düşünüyorum. Hatta balona oğlumun adını yazdırsam mı diye de düşünmekteyim:)
Tabi birde bebek kurabiyesi yapmak için malzemeler aldım. onlarıda kendim yapıcam. çok güzel şeyler. yakında örnek yapıp resmini çekip koymayı düşünüyorum.
canım living modeline de bir bak istersen,gunaydın arkadaslar,bebişimizin arabasına henüz karar veremedik chicconun bu modelı fena diil gibi geldi bana ,sizce nasıl olumlu olumsuz fikri olan var mı????
Chicco Chicco Ct 0.2 Duo Travel Sistem Bebek Arabası 61272 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
çok sağol canım, güle güle kullanın.. ben de akşam bakayım..
Canım çok sağol, ben de akşam iş çıkışında uğrayayım,
Kızılay İzmir caddesindemiydi Bursa kumaş pazarı?
Bu arada senin aldıklarının resmi var mı? Eklesene
canım benim tül ve fonu annemde daha getirmedim inan çok güzel oldular ama şöle anlatayım ben rustik takıcam kızımın odasına tülü beyaz kendinden desenli,fonlarıda pembe mor sarı kalın çizgili pile felan koymadık rustik olacağı için halkalırnıda kendi kumaşından yaptık çok güzel oldular.sanırım fonu ve tülü toplasan 30tlye mal oldu..evet canım izmir caddesinde.ordaki mağazaları daha büyük çok çeşit var bak derim.
evet Zehracım, bu sefer iade de edemem, elimde kalır, bekleyeyim baricanım aslında odası gelmeden biraz riskli halı olayı
ama eğer mobilyaların ölçüsünü tam olarak biliosan evde bi ölç biç
ortada kalan alan çıkar ortaya
indirim varkende kaçırmamak lasım
:))))bende aslan burcuyum bakma öle dediğine bizim içimizde kocaman bir çocuk var kendini kandırmasın hihihihi
al bizdende o kadar seni çok ii anlıyorum arkadaşım.düğünü de biz yaptık eşimle bu bebek için de herşeyi biz yapıyoruz.annemler beşik aldılar ama kayınvalide tarafı anca hırka örüyo bilmem ne .başka şehirdeler diye mi böyle bilmiyorum.aman uzak olsunlar gerçi.ama ben gelsinler napıcamı biliyorum laf sokup durucam yoksa kendi kendimi yiyorum.onu yemek varken halbukiçok da rahat insanlar anneler gününü bile kutlamadım ona rağmen küsmemiş bile anlamıyo tövbe tövbee öyle işte ben de sinir oluyorum ama bebişi düşünelim biz üzülmiyelm asıl geldiklerinde ben onları üzücem
Canım ben araştırıyorum,
gitti gidiyorda şeker modelleri var, onlardan baktım ama
insan güvenipte alamıyor, belki model konusunda fikir olabilir...
canım living modeline de bir bak istersen,
daha kullanışlı, sıkı pazarlıkla indirim de yapıyorlar
çok sağol canım, güle güle kullanın.. ben de akşam bakayım..
evet Zehracım, bu sefer iade de edemem, elimde kalır, bekleyeyim bari
melıscım living modelının kullanıs farkı nedir,birde fiyatlar sabıt dııl mı ebebekten alırız heralde oralarda pazarlık oluyo muu??
kızlar beni motive edinde kalkıp evimi temizliyeyim sizi bırakıp gidemiyorum
kızlar kesin sezeryan olacaklar bellimi aramızda
normal doğum bekleyenler kimler ben çoook karasızım bu cumartesi başka bir doktorlada görüşecem ben normal istiyorum ama plesentam aşşağı doğru uzandığı için normal doğum sakıcalımı bilemedim
bir doğursak kucağımıza alsak bitirsek şu düşünceleri.
elif evleri temizleyip napacan sonra geri bataacak nasılsa boşverr takıll burayaa
elifçim sen benim yorumlarımı beğendiğinde baba beni okula gönder logosu çıkıyor. sen mi yaptın onu
bu arada perdesini ben koçtaş dan aldım kızlar pembe ve çiçekli fonu da pembe.hem çok uygun oldu hem de ben çooook beğendim abajuruyla aynı renk oldu şansıma
halı işini araştırıyorum antibakteriyel olması lazım sanırım.royal halı nasıl olur ki acep :26:
kızlar bişi diyecegim yine ben gögus ucunuz yoksa ucuna hafif hafif masaj yapın cıksın sonra tutamıyor bebekler oyle abartmayın masajı da erken dogum olabilir cunku
benm hiç yoktu hemsireler cok kızmıstı neden masaj yaparak cıkarmadın diye
simdi vaar allaha sukur ilk kızım cıkardı azcık da olsa sagolsun :)))
kızlar bişi diyecegim yine ben gögus ucunuz yoksa ucuna hafif hafif masaj yapın cıksın sonra tutamıyor bebekler oyle abartmayın masajı da erken dogum olabilir cunku
benm hiç yoktu hemsireler cok kızmıstı neden masaj yaparak cıkarmadın diye
simdi vaar allaha sukur ilk kızım cıkardı azcık da olsa sagolsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?