2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın. doluyorum bazen böyle bende.

al bizdende o kadar seni çok ii anlıyorum arkadaşım.düğünü de biz yaptık eşimle bu bebek için de herşeyi biz yapıyoruz.annemler beşik aldılar ama kayınvalide tarafı anca hırka örüyo bilmem ne .başka şehirdeler diye mi böyle bilmiyorum.aman uzak olsunlar gerçi.ama ben gelsinler napıcamı biliyorum laf sokup durucam yoksa kendi kendimi yiyorum.onu yemek varken halbuki çok da rahat insanlar anneler gününü bile kutlamadım ona rağmen küsmemiş bile anlamıyo tövbe tövbee öyle işte ben de sinir oluyorum ama bebişi düşünelim biz üzülmiyelm asıl geldiklerinde ben onları üzücem

Canım ben araştırıyorum,
gitti gidiyorda şeker modelleri var, onlardan baktım ama
insan güvenipte alamıyor, belki model konusunda fikir olabilir...

canım living modeline de bir bak istersen,
daha kullanışlı, sıkı pazarlıkla indirim de yapıyorlar

allahtan şişi ve yünü icat etmişler

bu arada perdesini ben koçtaş dan aldım kızlar pembe ve çiçekli fonu da pembe.hem çok uygun oldu hem de ben çooook beğendim abajuruyla aynı renk oldu şansıma

halı işini araştırıyorum antibakteriyel olması lazım sanırım.royal halı nasıl olur ki acep :26:

bende normal doğum istiyorum inş istediğim gibi olur burnum sürekli tıkanık nefes almakta zorlanıyorum çoğu zaman en ufak bi üşütmede daha beter oluyorum inş bi sorun çıkmazda normal doğum yaparım

elif evleri temizleyip napacan sonra geri bataacak nasılsa boşverr takıll burayaa

güzel bi düşünce bu bir kısır döngü temizle batır temizle batır ama kendime engel olamıyorum:)))).hadi sen yemeğe git bende hemen başlıyım temizliğe sizede laf yetiştiririm arada:)))afiyet olsun canım..

Son düzenleme:

ben tül için etraftaki perdecilere bakıcam. taç vs de var. bauhausa baktım beğenmedim. koçtaşa da bi bakiyim. olmadı üsküdardaki perdeciler sokağına gidicem. orası hem ucuz, hem de çok çeşit var.

halı da ölçüsü uyarsa saray halı düşünüyorum. bizim kızın odasına uygun desen buldum. çok beğendim. ama büyük gelebilir bakıcam.

kızlar bişi diyecegim yine ben gögus ucunuz yoksa ucuna hafif hafif masaj yapın cıksın sonra tutamıyor bebekler oyle abartmayın masajı da erken dogum olabilir cunku

benm hiç yoktu hemsireler cok kızmıstı neden masaj yaparak cıkarmadın diye
simdi vaar allaha sukur ilk kızım cıkardı azcık da olsa sagolsun :)))

canim benimkide cok minik.... ucu hic yok masaj dedigin nasil yapiliyorki ?

hemşire bana söyledi canım
başla yapmaya dedi gösterdi hatta işte üstten yanlardan çekio iki parmağıyla
benim ucu var gibi gelio ama bi bilene gösteriim bari eminde olamıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…