ya valla çok kızamıyorum kayınvalideme. Biri sorumsuz diğeri ondan sorumsuz. Annem ve kayınvalidem. Bu kadar olur. Ben milleti duyunca şok oluyorum valla. Kimsesiz gibi çocuk doğuracam ya. şahsen kayınvalidem yapsa herşeyini daha bi üzülürdüm, annem niye bişey yapmıyo diye. Amannn sıkıldım bunları düşünmekten de
canım bende cd izledim aventin var ona takıyosun düzeliyo evde kendin yapıyosun hemdealıntıdır
meme uçlarının çökük olması emzirmeye engel değildir. Eğer annenin meme uçları çökük ise daha doğumdan önce aşağıda tarif edeceğimiz meme başı masajlarına başlamalıdır. Masaj için günde 3-4 seans 10′ar defa meme ucu işaret ve başparmaklar arasında tutularak çekilip bırakılır. Ayrıca gün.de 3-4 seans 10′ar defa iki parmak meme ucunun önce sağ ve sol yanına konulup yanlara doğru çekme hareketi yapılır, sonra parmaklar meme ucunun üst ve alt yanına konularak yukarı ve aşağı doğru çektirilir. Bu meme jimnastiğine gere.kirse doğumdan sonra devam edilir. Bebek emzirilmeden ön.ce meme ucu birkaç dakika parmakla hafifçe bastırılıp ovuşturulursa, sertleşip irileşmesi sağlanır.
Aslında meme uçlarının dışarı çıkması için en etkili masaj bebeğin emme hareketidir. Ilk günlerde başarı sağlanamazsa, göğüs uçları çıkana kadar, eczanelerde meme ucu adıyla sa.tılan ve memeye adapte edilen plastik cihazlar kullanılabilir. Böylece süt cihaz içinden akarak bebeğe ulaşabilir..
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/173672-gogus-uclari.html
bir de böle bi baslık acmıs birisi bakasanıza bir kızlarrr
canım living daha hafif ve kullanımı kolay...Canım ben araştırıyorum,
gitti gidiyorda şeker modelleri var, onlardan baktım ama
insan güvenipte alamıyor, belki model konusunda fikir olabilir...
canım living modeline de bir bak istersen,
daha kullanışlı, sıkı pazarlıkla indirim de yapıyorlar
melıscım living modelının kullanıs farkı nedir,birde fiyatlar sabıt dııl mı ebebekten alırız heralde oralarda pazarlık oluyo muu??
ben diğerini kullanmadım ama ikiini de kullanan arkadaşlarım bana living aldırdılar,
özelcan bebeden aldım ben, güzel de indirim yaptılar...
güzel bi düşünce bu bir kısır döngü temizle batır temizle batır ama kendime engel olamıyorum:)))).hadi sen yemeğe git bende hemen başlıyım temizliğe sizede laf yetiştiririm arada:)))afiyet olsun canım..
Selam kızlar, nasılsınız?
o kadar uyudumki.. sarhoş gibiyim hala. gece eşimin akrabalarına hasta ziyareti ve taziyeye gittik, dönüşte kayınpederim filan beraberdik, belimden feci sancı girdi adet sancısından biraz daha fazla bişeydi.. söyleyemedimdeçok canım yandı. bi yandan korkuyorum. aklımdan türlü şeyler geçti.. eve geldik en nihayetinde biraz yürüdüm filan iyi geldi. sonra yattım uyudum. gece bi kez bile uyanmadım. sabah 9 da uyandım. lavobaya gittim ve apartmanda matkap sesleri varken tekrar uyudum
uyandıüımda 12yi geçiyordu....
bebeğim hareket etmiyor şuan dün gece yatarken kaydı hafiften bikaç kez ama sabahtan beri tekme vs kayma hiç bişey yok... sanırım gerildiğim için oldu. ama korkuyorum şuan...
valla benim de küçük de olsa var göğüs ucum. bana da hemşire masaj yap dedi (gerçi görmedi benimkini ama) eve gelince bakiym biraz dedim, sağ taraftan beyaz bişey gelince bıraktım. Zaten arada sadece sütyenimin sağ tarafında leke görüyorum..kızlar bişi diyecegim yine ben gögus ucunuz yoksa ucuna hafif hafif masaj yapın cıksın sonra tutamıyor bebekler oyle abartmayın masajı da erken dogum olabilir cunku
benm hiç yoktu hemsireler cok kızmıstı neden masaj yaparak cıkarmadın diye
simdi vaar allaha sukur ilk kızım cıkardı azcık da olsa sagolsun :)))
ayy ben de kadın doğum doktoruma gösteririm diyodum ama çook utanıyorum.. Gerçi daha beter yerleri de görecek ama, ne biliym ya nasıl göstercez..:26:hemşire bana söyledi canım
başla yapmaya dedi gösterdi hatta işte üstten yanlardan çekio iki parmağıyla
benim ucu var gibi gelio ama bi bilene gösteriim bari eminde olamıorum
Selam kızlar, nasılsınız?
o kadar uyudumki.. sarhoş gibiyim hala. gece eşimin akrabalarına hasta ziyareti ve taziyeye gittik, dönüşte kayınpederim filan beraberdik, belimden feci sancı girdi adet sancısından biraz daha fazla bişeydi.. söyleyemedimdeçok canım yandı. bi yandan korkuyorum. aklımdan türlü şeyler geçti.. eve geldik en nihayetinde biraz yürüdüm filan iyi geldi. sonra yattım uyudum. gece bi kez bile uyanmadım. sabah 9 da uyandım. lavobaya gittim ve apartmanda matkap sesleri varken tekrar uyudum
uyandıüımda 12yi geçiyordu....
bebeğim hareket etmiyor şuan dün gece yatarken kaydı hafiften bikaç kez ama sabahtan beri tekme vs kayma hiç bişey yok... sanırım gerildiğim için oldu. ama korkuyorum şuan...
evet canım eleviti bıraktım balık ve ceviz fındık yediğim için marincap kullanmıyorum
demir içiyorum gunde 1 tane ama bolbol süt ve dondurma oluyor beslenmemde bir de et ama yagsız
dogumıdan sonra veriliyor leylacım 1 yıla kalmadan eski kilona inersin hele de emzirirsen hemen gider kilocuklar
cok yuruyunce olur canım sislik fazla ayakta kalma
semenyacım masallah iyi içiyorsun az yaglı içersen daha iyi olur onların kalsiyum degeri daha fazla bildiğim kadarıyla
evet canım cok yakınız ii dersler sana
muckk evet o zevki bi tadamadım annem
ve ablam sayesinde erken erken deyip
cıldırttılar beni
anammm eşim aradıı akşama ayarla kendini didiiii....alışverişe gidicekmişizz:111::111::111::124::124::124::124::132:..ilkk ne aldırsam ola..
günaydın kızlar
geçen hafta 5 gün hastanede yattım bebeğimin suyu azmış Çok şükür evimdeyim .Allah kimseyi hastane ortamında bırakmasın çok zor geçti 5 gün ,doğum öncesi tecrübe yaşadım .Sizler neler yapıyorsunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?