2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar siz göğüs kremi kullanmaya başladınız mı? Haftasonu e-bebek mağazasına gittim ve oradaki Lansinoh görevlisi bayan 7. ayda kullanmaya başlamamı söyledi. Geç bile kalmışım. :26:

Ben 2 tane krem almıştım zaten; 1 tane Lansinoh 1 tane de Earth Mama & Angel Baby...

Dönüşümlü kullanayım diyorum bakalım.

hii bende başlamadımm :18: lansinoh un siparişini verdim gelir gelmez başlıcamm..

Canım evdeyim, yiyip, içip ancak yatıyorum Valla bende kg. almak için uğraşıyorum öyle deme ya sakın, verirsiniz.

Oğlumda iyi çok şükür canımcım

evet izmrliyim bi türlü acık denk gelemedim sana merak ediyordum... :) cok az izmirli var temmuz annelerinde :)

Evet az İzmirliyiz maalesef:) Neyse ben geldikçe yazarım zaten

Canım ben hala kullanmıyorum, 10 gramlık aldım dogum sonrası düşünüyodum. Annem gözenekler açılana kadar her halukarda acır dedi, bakalım hayırlısı.

Kızlar iyi geceler allaha emanet olun, biz uyumaya gidiyoruz:97:

benimde ilk oğlum doğarken spinal anesteziydi ama ben kestiniz mi ne oluyo falan diye sorunca tedirgin olduğumu farkettiler sanırım beni uyutmuşlar. Ama genel anestezi değil bu. Yani akciğerlerini falan gevşetmiyorlar kendin soluk alıp verebiliyorsun. boğazına tüp falan sokulmuyor. Epidural de bebeğede anestezi gitmiyor. Bu sefer epidural yaptırıcam. Genel anestezi çok zor daha önce başka ameliyat oldum 2 defa iyi biliyorum etkilerini ve spinalle arasındaki farkı. genel anesteziden sonra kendine gelmende zaman alır. Ama ben hemen uykudan uyanır gibi uyanmıştım:) Oğlumuda emzirmiştim. Gayet iyi bir şekilde kendimdeydim. Tecrübelerimi paylaşmak istedim. Doktorun neden epidurali tavsiye etmidi anlamadım. Hangi ilaçla uyuttular beni bilmiyorum ama kesinlikle genele dönmeye gerek yok. eğer nabızda ve tansiyonda sorun varsa uyutabilecek bir sürü ilaç var. Bence doktoruna ya da anesteziste bu şekilde sorabilirsin.
Sevgiler

ii geceler cnmcımmm öpüyorum

kızlar ben uyuyamadım biraz da sancım var napıcam ya horul horul uyuyor benm herif ((

içerdeki kasılmalardan fırsat buldukca tepinio sanki kendini asagı fırlatmak ister gibi ((

birazdan uyumaya calıscam tekrar

bu ayı da atlatırsam tamamdır

allahım acaba normal mi doguracagım

insallah hayırlısı olur hakkımızda

sabah girer tekrar bakıp msj yazarım

girmezsem bilinki dr a gitmişimdir

Gögüs uclari icin mi bu krem??

Çok geçmiş olsun Umarım önemli bir şey değildir...

canımm işala önemli bişey yokturr geçmişş olsuunn :26::26:

Kızlar bende bugun dr a gittim kilosu 1850 olmuş boyu da 10 gün ilerden gidiyormuş maşallah alalım Kıpır kıpır dı ultrasonda hiç durmadı kızım DR magnezyum ve balık yağı verdi...Bebek dönerse normal doğum için çatı muayenesi yapacakmış ilerde Günler geçtikçe çok heyecanlanıyorum normal doğuran 1 kaç kişi buldum konuştum hastanede 4 cm den sonra ki sancı biraz çok oluyormuş ama anlatıldığı kadar feci değil diyorlar doğması da en kolay kısmıymış...Alt dikişlerde hissedilmiyormuş atılırken kızlar biz başarırız bu normal doğum işini buna inanalım...

maşala canım minnoşuna bi sorun problem çıkmazsa normal doğurucaz işala korkmaya hiç gerek yok..bütün doğum yapanlar aynı şeyi söylüyolar bende onlardan cesaret alıyorum hepp:26:

geçmiş olsunnn cnmm benmmm....aman daha durrr dayannn

maşallah kuzunaa cnmmmm...

kızlaaaaaaarr hadi beenn akşam 6dan 9 a kadr uyudum şimdi 1 gr uykum yokk siizz napionus bu saattteee

gunaydın kızlar bugun doktor kontrolumuz var....kızlar dun gece alt baldırıma naısl dıeyyeım boyle bı kramp gırdı 2 kez agladım resmen gecmedı neden oluyo cok felaket bı acı agrı ...doktora soyleyeyım dıyorum bugun.

EVDEFNAZ

sakın doğurayım deme senle günümüz aynı daha beklicez yarışalım dedik de bukadar da hızlı davran demedik
öpüyorum canım seni inşallah ciddi bişey yoktur

ayy canım benim. biz de şikayet ediyoruz dimi herşeyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…